Follow:

Glossybox joulukalenteri – kolmas viikkokatsaus: luukut 15-21

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

Viimeinen täysi viikko *Glossyboxin joulukalenteria on nyt takana! Avattavana on enää kolme luukkua, sillä tämä kalenteri päättyy jouluaattoon.

Tänään esittelen luukkujen 15-21 sisällön, ja viimeisten päivien sisällöstä tulen kirjoittamaan joulun jälkeen. Mikäli kalenterin aiempi anti kiinnostaa, kurkkaa ihmeessä myös kahden ensimmäisen viikon koosteet: viikko 1 ja viikko 2.

Tälläkin kertaa käydään tuotteet ensin läpi yksitellen, ja postauksen lopusta löytyy pieni yhteenveto siitä, miten onnistuneeksi koin kolmannen viikon kattauksen kokonaisuudessaan.

15. luukku: Mudmasky Hair Mask, Scalp Treatment & Miracle Shampoo

Aavistuksen erikoinen, savipohjainen hiustuote, jonka luvataan pesevän hiukset sekä hoitavan niitä ja päänahkaa. Minulla ei ole suurta luottoa tällaisiin 3in1 -tuotteisiin, mutta jostain syystä tämä herätti kiinnostukseni. Tuotetta myydään lähinnä merkin omassa verkkokaupassa, jossa sen normaalihinta on 29€.

16. luukku: 3INA The Cream Eyeshadow 313

Ihan mielettömän nätti, ruusukultainen voidemainen luomiväri! En raaskinut tietenkään avata purnukkaa, kun en heti ole ottamassa tätä käyttöön enkä halua että se vanhenisi turhan äkkiä. Mutta *kuolattavan kauniita kuvia voi kurkata vaikka Lookfantasticin verkkokaupasta, jossa tuote maksaa 15,45€. Ainakin heidän kuviensa perusteella sävy 313 näyttää ihanalta ihan vaan yksinään käytettynä, joten näen tällä kaunokaisella vielä onnellisen tulevaisuuden arkimeikkini vakivieraana.

17. luukku: Nudestix Lip + Cheek Pencil Mystic

Huulipunakynä, joka toimii myös voidemaisena poskipunana. Tämä tuli monelle sopivassa, viileän murretussa nudesävyssä Mystic. Tämän tyyliset sävyt ovat usein muilla kauniita, mutta vierastan niitä vähän itselläni. Saa siis nähdä, pääseekö tämä käyttöön vai ei. Toisaalta kiinnostaisi kokeilla, sillä merkin omilla sivuilla olevissa kuvissa puna näyttää todella kauniilta! Tykkään siitä, että lopputulos on kermainen ja kiiltävä, ennemmin kuin iänikuinen matta. Tuotteen arvo on noin 24€.

18. luukku: Icona Milano BB Lipbalm

Tämä oli nyt vähän erikoinen tapaus, sillä en löytänyt tuotetta mistään myynnistä. Pakkauksessakaan ei lue mitään tietoja, ei edes sävyn nimeä. Googlettamalla löysin jonkun kuvatekstin, jossa sanottiin, että kyse olisi “BB lipbalm” -nimisestä tuotteesta. Merkin omilla sivuilla on pieni kattaus muita huulimeikkejä, ja niiden hinnat vaihtelevat 10-20€ väliltä. Voisi siis arvioida, että tämä on ainakin 10€ arvoinen, mutta vähän hämärältä varastojämältähän koko tuote vaikuttaa.

19. luukku: Avant Pro-Intense Hyaluronic Acid Illuminating Day Cream

Sitten päästiinkin ihonhoidon pariin! 19. luukusta paljastui Avantin hyaluronihappoa sisältävä, ihon hehkuvaksi tekevä päivävoide. Tämä kyseinen voide on Lookfantasticilta loppunut, mutta *näyttäisi maksaneen siellä 114€. Minulla on saman merkin yövoide odottamassa korkkaamista, ja taidankin ottaa tämän kaksikon seuraavaksi kokeiluun.

20. luukku: The Balm Alternative Rock Vol. 2 Blush/Shadow Bare Minium

The Balmin Alternative Rock Vol. 2 -paletin poskipunasävy “Bare Minium” pikkuisessa matkapannussa. Ihana, pehmeän tiilinpunainen poskipuna pääsee varmasti käyttöön. Tällaiset minituotteet on kivoja erityisesti reissussa, kun vievät niin vähän tilaa meikkipussissa. Alternative Rock Vol. 2 -palettia myydään The Balmin omassa verkkokaupassa noin 25€ hintaan. Laskin siitä hinta-arvion, jonka perustin paletin painoon (12 g) suhteessa minikokoisen tuotteen painoon (1,5 g). Näin sain tälle pikkupannulle hinnaksi himpun päälle 3€.

21. luukku: First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer

Kosteusvoide ja meikinpohjustaja samassa paketissa. Tuote sisältää muun muassa kookosvettä, ja sen tuoksu on ihanan hedelmäinen. Tämän luvataan heleyttävän kasvoja ja häivyttävän ihohuokosia, sekä tuovan kasvoille runsaasti kosteutta. Täysikokoinen 50ml pakkaus löytyy *Lookfantasticilta hintaan 24,45€ joten tämän 21g pakkauksen arvo huitelee jossain 10€ tienoilla. Ihan kivan oloinen tuote, joka pääsee kyllä kokeiluun!

Yhteenveto

Kalenterin kolmas viikko oli erittäin meikkipainotteinen, mikä ei tietenkään minua haitannut. Valtaosa tuotteista vaikutti myös hyvin houkuttelevilta, ja ainakin kolme tuotetta tulen korkkaamaan varsin pian. Iconan mikälie-huulivoidetta lukuun ottamatta mikään tuote ei ollut varsinainen floppi.

Viikon arvo oli kerrassaan hulppea. Laskelmieni mukaan näiden seitsemän tuotteen yhteisarvo olisi nimittäin 205,45€! Tässä kohtaa lienee turvallista olettaa, että kalenterin kokonaisarvo tulee ylittämään sen luvatun 440€.

Lue myös:
Glossybox joulukalenteri – ensimmäinen viikkokatsaus: luukut 1-7
Glossybox joulukalenteri – toinen viikkokatsaus: luukut 8-14
Glossybox joulukalenteri – viimeinen katsaus: luukut 22-24

 

Miltä tämä kolmas viikko teistä vaikuttaa? Oliko joukossa kiinnostavia tuotteita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

  • Reply Emma

    Onpa paljon hyviä tuotteita! Toi poskipuna ja luomiväri näyttää ihanilta <3

    21.12.2019 at 21:05
    • Reply Nena Sofia

      No eikö ookin! <3 Toi poskipuna lähtee ainakin reissukassiin kun lähdetään joulun viettoon, se sävy on justiinsa passeli mulle 🙂

      22.12.2019 at 23:56
  • Reply Linda

    Kivoja juttuja näissäkin luukuissa! Avantin tuotteet on kyllä hyviä, mutta ihan hirveän hintaisia 😀 Omalle kukkarolle noi on ihan liian arvokkaita, mutta kiva kun noita on päässyt kuitenkin testaamaan esim. just kauneusboksien kautta 🙂

    22.12.2019 at 10:51
    • Reply Nena Sofia

      Joo, älä muuta viserrä! 😀 Ihan tosi, saisi melkoisia ihmeitä tälle naamavärkille tapahtua, että raaskisin noita uudestaan ostaa. Mutta tosi kiva silti kokeilla 😀

      22.12.2019 at 23:57

    Leave a Reply