Follow:

Helmikuun lakkaukset

Olen ottanut tavakseni jakaa blogissa aina kuun alussa koosteen edellisen kuukauden lakkauksista. Muistan ajan, kun koosteisiin piti kasata useampia kollaaseja kaikkien lakkausten mahduttamiseksi yhteen postaukseen. Niitä oli joskus lähes yhtä monta, kuin kuukaudessa päiviä!

 

“Haluan, että kynteni ovat tyylikkäät ja naiselliset”

 

Nyt on mennyt jo pitkän aikaa, kun vastaavia kuukausia ei ole blogissani näkynyt. Yleensä lakkaan kynnet kerran viikossa koristelujen kera, mutta välillä on kausia, kun sekin tuntuu liialta. Ihan hassua myöntää, mutta viihdyn myös ihan täysin ilman kynsilakkaa. Ja yksiväriset kynnet on myös tosi nättejä! Oikeasti, jos kynsillä tapahtuu liikaa, en viihdy niiden kanssa kovin kauaa. Vaikka kaikki erikoiset käsinmaalailut ja värikkäät leimakuviot on kuvissa kiehtovia, en tunne oloani kotoisaksi silloin, kun sellaiset koristavat kynsiäni.

Jotkut lakkaukset ovat tyylikkäitä, ja niissä viihdyn. Esimerkiksi yllä näkyvä pilkkulakkaus on yksi sellaisista. Myös jotkut monimutkaisemmat lakkaukset ilahduttavat, mutta nykyään haluan kynsieni näyttävän tyylikkäiltä ja naisellisilta. Kamalan ristiriitaista, sillä toisaalta rakastan allaolevaa lakkausta, ja erityisesti pidin sen maalaamisesta.

Näiden ristiriitaisuuksien takia blogikin päivittyy entistä harvemmin mitä tulee kynsijuttuihin. Kun en kuitenkaan koe, että haluaisin kirjoittaa postausta pelkistä yksivärisistä kynsistä tai swatcheista. Sellaiset eivät ole koskaan olleet osa blogiani, enkä näe niitä todennäköisinä juttuaiheina täällä tulevaisuudessakaan. Ehkä sitä on vain tyydyttävä siihen, että kirjoitan kynsistä harvemmin, kuin aikaisemmin. Voihan se olla, että tämä on vain eräänlainen vaihe. Ehkä innostun kynsijutuista vielä entistäkin pahemmin tulevaisuudessa.

 

Löytyykö blogin seuraajista vielä sellaisia kasvoja, jotka olisivat olleet mukana alkuajoista asti? Onko täällä joku, jota harmittaa, ettei blogini keskity enää kynsiin? Tai jaatteko vastaavia ajatuksia, onko teillä ollut harrastuksia joita kohtaan into onkin yhtäkkiä lopahtanut? Jakakaa ihmeessä ajatuksianne, mitä tästä postauksesta heräsi! 

 

Osaatteko sanoa lempparia tästä kaksikosta?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa

  Blogin on tärkeää olla tekijänsä näköinen. Mulle tää tarkoittaa sitä, että blogi elää kirjoittajansa vaiheissa ja parhaimmillaan tavoittaa ihan uusia näkökulmia totuttuun.

  Mä olen verraten tuore lukija, joten en osaa ottaa kantaa muutoksen suuruuteen, mutta tiedän että itsellä on tapana suurennella mörköjä, vaikka ne tosiasiassa voisi laskostaa taskuun kuin servetin. 🙂

  Aurinkoa päivääsi ❤️

  3.3.2019 at 13:12
  • Reply Nena Sofia

   Voi miten ihanasti sanottu, lämmin kiitos <3 aurinkoisia päiviä myös sinulle Petra! 🙂

   3.3.2019 at 23:48
 • Reply Vandaalia

  Minähän palasin joku aika sitten uudelleen lukijaksi, väliin mahtui vähän kaikkea itselläkin 🙂 Kynsijutut ei enää itseäkään kiinnosta niin paljon kuin moni muu kosmetiikan osa-alue, mutta kauniita kynsiä/lakkauksia katselee mielellään aina! Näistä tykkään enemmän pilkkukynsistä, yksinkertaisemmat lakkaukset ovat myös nykyään enemmän omaakin tyyliä 🙂 Mutta niinkuin Petra tuossa sanoi, on tärkeää pitää blogi itsensä näköisenä ja itselleen mielekkäänä <3

  3.3.2019 at 17:07
  • Reply Nena Sofia

   Onpa mukavaa, että palasit <3 onko sulla muuten itsellä blogia enää? muistan hyvin sun kynsijutut vielä! 🙂

   4.3.2019 at 01:03
   • Reply Vandaalia

    Oivoiei, ole ollut enää vuosiin 😀 Moni muu blogi kehittyi niin vauhdilla ja koin liikaa paineita omasta tuotoksestani muun kiireen keskellä.. Mutta välillä harmittaa, ettei ole paikkaa, mihin avautua kaikesta ihanasta kosmehömpästä.. PAITSI onhan minulla kaikkien muiden ihanat blogit, joiden kommenttiosioissa voin käydä keskustelua! 🙂 Joten ei hullumpi näinkään 😀

    4.3.2019 at 16:54
    • Reply Nena Sofia

     No voi höh! Ajattelin, että olisit ehkä palannut blogin pariin jossain vaiheessa 🙂 Oletko miettinyt, että alkaisit jakamaan kosmejuttuja esimerkiksi Instassa? Se on kiva appi, kun julkaisujen tekeminen on niin nopeaa 🙂

     6.3.2019 at 10:25
 • Reply emzi

  Mä stressaan kans välillä sitä et vooi niitä hyviä aikoja ja näitä postauksia mitä tein. Mut se blogin pitää elää mukana ja muuttua elämän mukana. Välillä tekee enemmän ja välillä vähemmän.

  5.3.2019 at 06:46
  • Reply Nena Sofia

   Ihan totta joo! 🙂 Kiva, etten ole yksin pohdintojeni kanssa 😀

   6.3.2019 at 10:28
 • Reply Satu

  Minäkin täälä lueskelen viellä. Mullaki oli pikku kynsiblogi. Sää siellä kävitkin aina kommentoimassa. En tiiä mihin se kynsi-innostus lähti sitten. On mulla nytki blogi mutta millonhan viimeks käyny kirjottaan. Ehkä musta vaan ei tuu bloggaajaa vaikka se kivaa onki. Elämässä on nii paljon muutaki tällä hetkellä, että tuntuu ettei kerkeä edes lukea seuraamiaan blogeja. 😀 Mutta täällä mää oon hissukseen lueskellut silti :’) t. Satu tai vanha Satsuli

  7.3.2019 at 15:02
  • Reply Nena Sofia

   Oo, onpa mukavaa kuulla susta! Kiva kun jätit kommentin 🙂 Bloggaaminen on kyllä aikaa vievä harrastus, itsellekin välillä tulee tunne, ettei jaksaisi niin usein kirjoittaa. Mutta sitten pidänkin taukoja oman fiiliksen ja jaksamisen mukaan. Mikäli haluat, voit linkkailla mulle vielä uuden blogisi, kävisin mielelläni kurkkaamassa 🙂

   Oikein mukavaa kevättä Satu! <3

   11.3.2019 at 12:38

  Leave a Reply