Follow:

Viivoja… Viivoja… Viivoja!

Aamulla, kun olin menossa avokin kyydillä kouluun, meidän auto sammui bensa-asemalle. Ironista, eikö? No, kyse ei kyllä ollut siitä, että bensa olisi loppunut, vaan ilmeisestikin akku. Siinä tuli sitten todettua, että taitaa olla entinen koko akku, ja olisi aika hommata uusi. Eihän ne paljoa maksa, mutta siinä kylmäasemalla se tieto ei paljoa lohduttanut. No mies sitten tönäsi Mitsun sivuun tankkauspisteeltä, ja jäätiin soittelemaan puheluita. Lopulta avokin äiti tuli sitten antamaan meille virtaa starttaamiseen omasta autostaan, millä onneksi pääsi liikkeelle ja saatiin ajettua kotiin. Siinä vaiheessa olin kuitenkin jo pari tuntia sitten ehtinyt ilmoittamaan kouluun etten pääse tulemaan, joten jäin sitten kotiin tekemään kynsiä 😀

Tuli taas tehtyä aika paljon viivoja, ja kuten yläkuvan oikeanpuolimmaisesta kynnestä näkee, alkavat viivat pikkuhiljaa jo sujumaankin 🙂 Keskimmäinen, vihreäpohjainen meni mielestäni aivan lyttyyn ja pieleen kaikilla mahdollisilla tavoilla, mutta ajattelin nyt laittaa sen kuitenkin tänne, että näette, ettei kaikki voi aina onnistua. Myös korsettikoristelua koitin nyt ensimmäistä kertaa, ja siihen nähden se meni ihan mainiosti 🙂 Pisteet olisivat voineet olla hieman symmetrisempiä toisiinsa nähden, mutta ehkä sitten ensi kerralla.


Tässä siis ylipaksut viivat ja vinot, suttuiset pikkukukat 🙁


Tästä tuli aikas hieno omasta mielestä, ainakin viivat onnistuivat pitkästä aikaa! 


Ensimmäinen korsettikynteni 🙂

Lisäksi testailin noita Ndediltä tulleita akryylejä sun muita kamoja tänään, mutta siitä tulee matskua sitten myöhemmin!

~ Nena

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Ihana tuo vaaleanpunainen!:)

  28.10.2014 at 19:21
 • Reply Patricia Ström

  Ihana tuo vaaleanpunainen : )
  http://patriciaelisabet.blogspot.fi/

  28.10.2014 at 20:01
 • Reply Outi

  Tuo vaaleanpunainen on mun lemppari! 🙂

  28.10.2014 at 21:14
 • Reply Sini Sofia

  Ihana tuo vaaleanpunainen kynsi, taitava olet!:)

  29.10.2014 at 19:58
 • Reply Elsi

  Vaaleanpunainen kukkakynsi on tosi ihana! 🙂

  30.10.2014 at 08:06
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos paljon! 🙂

  30.10.2014 at 18:20
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  30.10.2014 at 18:20
 • Reply Nena Sofia

  Hih, mun myös! 🙂

  30.10.2014 at 18:21
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos! 🙂

  30.10.2014 at 18:21
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  30.10.2014 at 18:22
 • Leave a Reply