Follow:

Punainen puolikuumanikyyri

Varmasti jo parista aiemmasta postauksesta ehditte kiinnittämään huomiota kynsieni pituuteen (=lyhyyteen), ja jotkut ehkä muistaakin että noin viikko sitten ilmoitinkin teille ottavani akryylikynnet pois. Ja nyt voinkin todeta, että se päätös on lopullinen. Minun kynsiini ei liimata enää muovilevyjä viikoiksi, kuin korkeintaan jotain erityistilannetta varten jos silloinkaan.
Vaikka pituutta näillä ei juuri olekaan, niin jotenkin ne saavat käteni näyttämään huolitellun kauniilta, ilman sellaista tietynlaista bimbovaikutelmaa. Aiemmin koitin kovasti sulkea silmäni rakennekynsien huonoilta puolilta, sillä todella tykkään tehdä niitä, mutta nyt tuli aika sille että tiemme eroavat… Enkä voisi olla enempää tyytyväinen.

 

Mutta asiaan. Kotiutin tässä vähän aikaa sitten Facebookin kirpparilta O.P.I:n I Snow You Love Me -lakan, ja tiesin että ensimmäisenä haluan testata noita pylpyröitä puolikuumanikyyrissä, sillä tiedän satavarmasti että siinä ne näyttävät aina hyviltä.
Lakkasin siis pohjalle 2 kerrosta testaamattomien laatikossa pyörinyttä Nfu Oh nro. 18 -lakkaa, joka on melko pigmenttinen crelly. Levitettävyys oli aavistuksen kehno, ja sudin raidat jäivät herkästi esille, mutta kahdella kerroksella sai kaikesta huolimatta tasaisen lopputuloksen.
Testaamattomissa odotteli myös Orlyn minikokoinen Razzmatazz, joka on siis punainen jellypohjainen lakka kirkkaan punaisella shimmerillä. Kuvissa tätä on kaksi kerrosta nuden päällä, ja lopputulos on melko jouluinen. Se ei kuitenkaan itseäni häirinnyt, sillä mielestäni puolikuun kaveriksi sopii parhaiten juuri tällainen joulunpunainen shimmerlakka.
Puolikuun rajan tein siis vapaalla kädellä pientä sivellintä käyttäen, ja rajalle asettelin muutaman pikku paljetin ISYLMistä. Aksenttikynsiin lakkasin kaksi kerrosta myöskin testaamatonta Essencen 163 Hey, Nude! -tekstuurilakkaa, johon olin melko tyytyväinen. Sävy kyseisessä tekstuurissa on hieman keltaiseen taittava nude, ja seassa on paljon erikokoisia hopeisia hexagon -glittereitä. Tekstuuriefekti tässä lakassa vain on harmillisen mitätön, olisin toivonut hieman rouheampaa pintaa.

 

Kun puolikuumanikyyri oli valmis, päätin vielä ottaa riskin ja vetäistä päälle kerroksen hiukkasen jankkiintunutta Seche Viteäni, sillä se sattuu olemaan ainoa pikakuivattava päällyslakkani tällä hetkellä. Kaikeksi onneksi jostain syystä se ei tällä kertaa kutistanut lakkoja, mutta en usko, että onneni kestää kauaa. Pitää siis käydä ostamassa uusi lakan ohentaja, ennen, kuin iskee katastrofi!

 

Lähikuva Essencen 163 Hey, Nude! -lakasta.
Näillä lakkauksilla sainkin siis siirrettyä neljä lakkaa testaamattomien laatikosta pois, aika hyvin, eikös? 


 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

38 Comments

 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Nää on ihanat <3 ISYLM puolikuumanissa toimii! Ja ei nää sun kynnet ole yhtään lyhyet, päinvastoin, näyttävät tosi siisteiltä ja huolitellulta=)

  17.1.2015 at 18:30
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, kiitos! <3 Ja joo, ihmettelen tässä kanssa samaa, että vaikka kynsistä lähti ties kuinka paljon pituutta, ne näyttävät oikeasti paljon paremmilta nyt. Ehkä se on tämä malli? Mulla ei ole eläessäni ollut kertaakaan aikaisemmin (ihan oikeasti, valehtelematta!) tämmöisiä talttakynsiä, joten voi olla että siksi tykkäänkin näiden ulkonäöstä nyt oikeen erityisesti, vaikka totuttelua tämä muoto vaatiikin 😀

  17.1.2015 at 18:40
 • Reply Heidi

  Tosi nätit ja naiselliset.Tykkään näistä sun omista kynsistä 🙂

  17.1.2015 at 18:56
 • Reply Enail

  ISYLM sopii kyllä tosiaan hyvin puolikuihin! ja onhan noissa sun kynsissä ihan ok pituutta. Eivät ole mitkään ihan nysät, tosin ymmärrän että ero voi tuntua huimalta kun on ollut pitkät rakennekynnet. Tervetuloa luomukynsien maailmaan 🙂

  17.1.2015 at 19:43
 • Reply Roosa ScratchMeWithYourNails

  Kyllä on kauniit lakkaukset! <3
  Lyhyet kynnet vaatii paljon totuttelua, varsinkin jos on ollut pitkät kynnet pitkään. Mutta nopiasti ne kasvaa! 🙂

  17.1.2015 at 20:02
 • Reply Satsuli

  Yleensä en puolikuumaneista tykkää, mutta nää on jotenki tosi nätit. 🙂 Sun kynnet on älyttömän hyväkuntosen näköset, jos aattelee, että sulla on ollu akryylit aika kauan. Vois kuvitella kamalampaa jälkeä. 😀

  17.1.2015 at 20:28
 • Reply Katarooma

  Onhan se kaunis lakkaus! <3

  17.1.2015 at 20:37
 • Reply Alisa

  Ihanat! ♥ Nämä lyhyemmät kynnet on mun mieleen jotenkin enemmän. Helpompi ehkä itsekin miettiä, miltä lakkaus omilla kynsillä näyttäisi, kun kuvissa ei näy suippopäisiä kynsiä =)

  17.1.2015 at 21:46
 • Reply Johanna

  Mun mielestä hyvä päätös 🙂 hienot lakkaukset!

  17.1.2015 at 22:41
 • Reply nailOxtail

  Nää sun omat kynnet on niin sievät ja kauniit ettet ainakaan mun mielestä sen puoleen tarvii mitään rakennekynsiä tai mitä ne nyt on. Multa puuttuu tollanen kaunis punainen lakka muuuten, nää on ihan ylihienot <3

  18.1.2015 at 07:44
 • Reply Polishaholic RiaG

  Tosi kauniilta näyttää sulla tuokin pituus 🙂 Tsemppiä omien kynsien kasvatusprojektiin! Täällä ollaan hengessä mukana kun on tuoreessa muistissa tuo homma 😀

  18.1.2015 at 08:35
 • Reply Bunnytailnails

  Näkisit hei mun nakit! Mulla näkyy tällä hetkellä sormenpäät kynsien yläpuolella, kun nää piti katkaista niin lyhyiksi :). Mulla on ihan pikkuvauvakynsikompleksi. Miten sulla voi olla noin pitkät ja hienot kynnet, kun otit akryylit pois? Upea lakkaus :).

  18.1.2015 at 08:35
 • Reply Rosa Emilia

  Pakko kysästä, että poistatko edelliset lakat joka päivä ja lakkaat sitten uudestaan? 😮 Jos näin teet niin, en kyllä tajua miten jaksat… Mutta jokasella on jonkulainen intohimo ja sulla se on kynsien lakkaaminen. 🙂 Kivat kynnet!

  18.1.2015 at 09:29
 • Reply Maiju

  Tosi kaunis lakkaus! Ja hei sulla on todella kauniit kynnet omasta takaa, joten sanoisin että erittäin hyvä päätös luopua akryyleista! 🙂

  18.1.2015 at 10:01
 • Reply Amppu

  Hienot kynnet! 🙂

  18.1.2015 at 10:38
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! Mäkin tykkään nyt näistä omista kynsistä, ihana “vapauden” tunne 🙂

  18.1.2015 at 12:47
 • Reply Nena Sofia

  Joo, ero tosiaan on huima, mutta alan kyllä jo pikkuhiljaa tottumaan näihin 🙂 Ja kiitoksia vaan, luulenpa, että tää maailma on enemmän mua varten 🙂

  18.1.2015 at 12:49
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon Roosa! <3 Ja joo, kyllähän nää tästä kasvaa, vaikka ikuisuudelta se tuntuukin, ottaen huomioon että aiemmin sain "kasvatettua" ne parissa hassussa tunnissa juuri niin pitkiksi kun halusin 😀

  18.1.2015 at 12:50
 • Reply Nena Sofia

  Voi vitsit, kiitos! 🙂 Ja eihän nää tosiaan ihan järkyttävässä kunnossa ole, mutta aika hauraat kuitenkin, kun eivät ole saaneet kosteutusta ties kuinka pitkään aikaan :/ No, pidin tuossa öljykuuria pari päivää heti kun otin akryylit pois (kynsinauhaöljyä nakulle kynnelle noin tunnin välein) ja se auttoi pahimpaan kuivuuteen, toivotaan, että nyt pikkuhiljaa paranisi näiden kunto 🙂

  18.1.2015 at 12:52
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 <3

  18.1.2015 at 12:52
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! <3 Ja tosiaan, varmasti on helpompi samaistua! Kiva kun tykkäät 🙂

  18.1.2015 at 12:53
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Johanna! Ja olihan se 🙂

  18.1.2015 at 12:53
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kehuista <3

  Ja valottaakseni hieman, rakennekynsissä mua viehätti ajatus siitä, että olisi aina kauniit, siistit, koristellut ja huolitellut kynnet, mutta totuushan on jotain ihan muuta, sillä aika nopeasti kun kasvuraja tulee näkyviin, ei kynnet enää olekaan kovin kauniit. Sitäpaitsi nyt kun olen tästä lakkailusta niin innostunut, en enää tee mitään valmiiksi koristellulla kynnen pinnalla, kun lakkaukset lähtee vaihtoon kuitenkin sen verran usein 😀

  18.1.2015 at 12:55
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kehuista ja kannustuksesta! 🙂 Eiköhän nää tästä joskus kuntoudu, en kuitenkaan ehtinyt kiduttaa niitä rakennekynsien alla kuin vajaat viisi kuukautta 🙂

  18.1.2015 at 12:57
 • Reply Nena Sofia

  Oi voi 😀 No, kyllä ne sunkin kyntesi kasvaa, sitten, kun/jos päätät geeleistä luopua 🙂 Ja mä vähän fuskasin tässä, eli parin huollon ajan annoin oman kynnen kasvaa rakenteen alla, enkä viilannut sitä ihan nysäksi. Pituuttahan olen aina joka tapauksessa jättänyt kynsille ainakin sen millin verran, että saa muotit paikalleen, mutta nyt annoin olla vielä pidempinä, kun tiesin, että kohta lähtee muovilevyt veke 🙂

  18.1.2015 at 13:00
 • Reply Nena Sofia

  Heh, en nyt ihan joka päivä, mutta melko usein kuitenkin 🙂 Tää on kuitenkin se oma harrastus, ja ikävä tulee lakkailua jos kovin pitkään on samoilla kynsillä 🙂

  Kiitos kehusta! 🙂

  18.1.2015 at 13:01
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Maiju! 🙂 Ja olihan se hyvä päätös, kyllä mä omilla kynsillä paremmin viihdyn 🙂

  18.1.2015 at 13:02
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Amppu! 🙂

  18.1.2015 at 13:07
 • Reply Outi

  Tosi kaunis ja naisellinen lakkaus! 🙂

  18.1.2015 at 21:47
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Outi! :)<3

  18.1.2015 at 23:48
 • Reply Tinkerbell

  Todella kauniit kynnet (:

  19.1.2015 at 11:44
 • Reply Nanikaroliina

  Hyvältä sun omatkin kynnet näyttää ! :)<3 nää on tosi kauniit, sopis johonkin juhlaan semmosen classy meikin kanssa ! 😛

  19.1.2015 at 13:29
 • Reply Tiina

  Oi, nää on kyllä hurjan nätit kynnet! 🙂 Tykkään punaisen ja nuden yhistelmästä.

  19.1.2015 at 17:44
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 <3

  19.1.2015 at 18:12
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! 🙂 Ja niin sopis, tuutkos meikkaan mut? 😀

  19.1.2015 at 18:13
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tiina! 🙂 <3 Ja tää väriyhdistelmä on kyllä kiva 🙂

  19.1.2015 at 18:14
 • Reply Nanikaroliina

  ahhiihi ! Joo ! :´)

  21.1.2015 at 19:12
 • Reply Nena Sofia

  Jeij! 🙂

  21.1.2015 at 19:37
 • Leave a Reply