Follow:

Lokakuun lakkaukset + arvonnan voittaja

Nyt onkin sitten lokakuu pyyhkäisty ohi, ja aika siirtyä jälleen lähemmäs joulua ja tulevaa vuoden vaihdetta. Ennen täydellisiin joulutunnelmiin asettumista olisi kuitenkin edessä vielä marraskuu, eli vielä ei tämä blogi ihan ääriään myöten täyty piparintuoksuisista postauksista, mutta kyllä sekin aika vielä koittaa!
Näin marraskuun aluksi voitaisiin vilkaista vielä pikaisesti lokakuussa kertyneitä lakkauksia. Lakkauksia julkaisin yhteensä 13 kappaletta, ja olen tuttuun tapaan kasannut ne kaikki pariin eri kollaasiin. 
Värejä tuli lokakuussa käytettyä laidasta laitaan, mutta ehkä voiton veivät kuitenkin tummat ja syksyiset sävyt. Silti muutamissa lakkauksissa esiintyy selkeitä kesän värejä kuten pinkkiä ja keltaista. Tekniikoista sen verran, että paljon läträsin edelleen akryylimaaleilla, mutta myös monia muita tekniikoita tuli viime kuussa käytettyä. Vesimarmoroin jopa pitkästä aikaa, pistetäänpä ruksi seinään!
Omia lemppareitani olivat ensimmäisen kollaasin romanttiset kynnet, ja toisen kollaasin kynnet joissa käytin DS Classicia (alarivin toiset vasemmalta). Monista muistakin kyllä tykkäsin, inhokeiksi voisin valita vaikka ensimmäisen kollaasin ensimmäiset kynnet, jotenkaan ne eivät mielestäni onnistuneet niin kauniisti kuin olisin halunnut. 
Viime kuussa juhlittiin myös blogin 1-vuotispäivää, ja sen kunniaksi järjestin arvonnan joka päättyi viime yönä. Nyt olisi siis aika paljastaa voittaja, jonka arvoin hetki sitten Random.orgin avulla. Arpoja kertyi yhteensä 102, ja onnellisen arvan omistaja on…
Hannatic! Paljon onnea sinulle, laitan sähköpostia tulemaan vielä tänään. Kiitos kaikille onnitelleille ja palautetta antaneille, ne ovat minulle tärkeitä ♥
Mahtavaa marraskuuta ihan jokaiselle! ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

19 Comments

 • Reply Enail

  Ihania lakkauksia taas kerran. Näistä ehkä omat lempparit on nuo supersuloiset kummitukset tai sitten tuo lakkaus missä on tyttö lähettämässä lintuja etelään 🙂

  Onnea Hannaticille voitosta! Täytyy tunnustaa että haaveilin itse voitosta, koska mulla on pikakuivattaja lopussa. Nyt täytyy kiltisti vaan mennä itse tilaamaan lisää 😀 tähän mennessä on käytössä ollut HK, mutta voisi seuraavaksi koittaa tuota Digital Flashia kun sitä saa MiNailsilta niin tietää että paketti kotiutuu pian. Jos taas tilaisi HK:ta ulkomailta ei voi olla varma kauanko kestää, eikä ole yhtään kiva jos pikakuivattaja loppuu kesken. On tuota HK:ta vielä jonkun verran tosin jäljellä, mutta on vähän paksuuntunutta jo ja sen verran pohjalla jo että pulloa joutuu jo kallistelemaan aika reippaasti että saa tarpeeksi lakkaa siveltimeen.

  1.11.2015 at 13:10
 • Reply Emmi

  Kaikki aivan upeita lakkauksia! ♥

  1.11.2015 at 13:24
 • Reply Anni

  Omat suosikit ovat ampiaiskynnet ja haamukynnet. :> Kaikki ovat kyllä kauniita!

  1.11.2015 at 13:41
 • Reply Katarooma

  Ampparkynnet on ylivoimainen suosikkini tältä kuulta!

  1.11.2015 at 17:14
 • Reply Daniela

  Oot kyllä tehnyt niin hienoja lakkauksia tässä kuussa taas! ooh 🙂

  1.11.2015 at 17:53
 • Reply Hannatic

  Kiitos teille molemmille 🙂 Kiva päästä testaamaan tuota DF.ää todellakin!

  2.11.2015 at 13:48
 • Reply Nanikaroliina

  Kiva, että teet aina tän koosteen kuukauden lakkauksista. On ollut niin kiirus täällä, etten oo ehtinyt kommentoimaan, vaikka olisinkin vilkaissut uudet postaukset .. :< Mielettömän upeita lakkauksia oot saanut jälleen aikaan ! Mun lempparit näistä on vikan rivin tokat ! <3

  3.11.2015 at 09:49
 • Reply Fani

  Kaikki on upeita, mutta molemmista kollaaseista eniten mieleen ovat numero 5. 🙂 <3

  3.11.2015 at 10:31
 • Reply Arlene

  Hitsi ku heitti läheltä toi arvonta, haha 😀

  3.11.2015 at 15:43
 • Reply Tinkerbell

  Niin upeita kaikki♥ lempparit on vesimarmorointi ja ylemmän kollaasin kaikki akryylimaaleilla tehdyt kynnet!

  4.11.2015 at 16:41
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Enail ja onnea vielä Hannatic! 🙂 Tuota NPB:tä kannattaa kyllä ehdottomasti testata, olen itse ainakin todella tyytyväinen siihen 🙂

  10.11.2015 at 20:32
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! ♥

  10.11.2015 at 21:27
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂 ♥

  10.11.2015 at 21:27
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos, kiva kun tykkäät! 🙂

  10.11.2015 at 21:31
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, kiitos Daniela! 🙂

  11.11.2015 at 05:07
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kuulla että tästä on iloa 🙂 Kiitos kehuista ja ihanasta kommentista! ♥

  11.11.2015 at 05:10
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! ♥ Ne on kyllä omiakin suosikkeja 🙂

  11.11.2015 at 05:12
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, niinpä taisi! 😀 No, ehkä ensi kerralla sitten 🙂

  11.11.2015 at 05:13
 • Reply Nena Sofia

  Voih kiitos Tinkerbell! ♥ :')

  11.11.2015 at 05:16
 • Leave a Reply