Follow:

I love me -messusaalis!

Mainitsin eilisessä postauksessa, kuinka matkalaukkuni painoi kotimatkalla niin paljon, että joku olisi luullut sen olevan täytetty pienillä kivillä. No kiviähän minä en sinne pakannut, mutta tämä postaus varmaan auttaa ymmärtämään taakkani raskautta! Tutkitaan siis I love me -messuilta keräämääni saalista.

Yhteiskuvaa ostoksista en saanut kuvattua, koska nämä eivät nyt yksinkertaisesti mahtuneet yhteen kuvaan kovin nätisti. Aloitetaan siis käymällä kuvat yksitellen läpi.

Aloituskuvassa näkyy Beauty Pop Upin pisteeltä bongaamani onnellisuutta lupaava huulirasva (siis tämän käyttö kuulemma nostaa serotoniini-tasoa) sekä pari pakettia Invisibobbleja. Roosa Nauha -bobblen sain kaupan päälle, ja lisäksi pisteeltä ostin yhden tuotteen lahjaksi mutta sellaisia ei sovi blogissa esitellä! Bobbleihin ja huulirasvaan kului 14€.

Biozellin pisteeltä kävin nappaamassa pari Ink -suoraväriä punaoranssin pääni sävyn ylläpitoon. Nämä oli mahtavassa tarjouksessa, 2kpl/10€!

NHS:n pisteeltä kävin hakemassa Laveran Hand & Cuticle Creamin, jota kätöseni ovat alkaneet kaipaamaan nyt talven kynnyksellä. Alennuksen jälkeen sille jäi hintaa hieman päälle 3€. Nurmen vartalovoiteen sain yhteistyön merkeissä kokeiltavaksi.

Flow on minulle ennestään tuntematon merkki, mutta edulliset kasvosaippuat houkuttelivat ja niinpä ne kiikutinkin kassalle. Nämä olivat 4€/kpl.

ProCaren pisteellä oli todella hyviä tarjouksia! Sieltä päädyin ostamaan muutaman purkin Organic Shopia. Nämä olivat yhteensä 9€.

Myös Batisten kuivashampoot nappasin ProCaren pisteeltä hintaan 5€/3kpl.

Pyörähdin myös ihastelemassa Signe Seebidin kauniita pakkauksia, ja sain blogikokeiluun ihastuttavan Ruusunkukka -vartalokuorinnan. Siis ette usko, kuinka hyvältä tämä tuoksuu!

Natural Goods Companyn pisteellä oli myös kaikenlaista kiinnostavaa. Aluksi nappasin ostoskoriini Laboratoire Du Haut-Ségalan 100% luomutuotetun argan-öljyn. 50ml:n pullolle jäi alennusten jälkeen hintaa 3,50€. Mádaran Happy Skin Essentials -setti taas sisälsi Exfoliating oil to milk Scrubin ja Multi action miselliveden. Setti oli älyttömän hyvässä tarjouksessa, 10€ hinnalle ei voinut sanoa ei!

Samalta pisteeltä ostin myös noin 8€ maksaneen Hyvän olon maailman konjac-sienen sekä Santen Bio-Goji & Olive -käsivoiteen kolmella eurolla.

Grimasin pisteeltä ostin siron siveltimen n. 3,50€ hintaan, ja virolaiselta Pro Kosmeetika -pisteeltä vielä Ardellin kimaltavat irtoripset kahdella eurolla.

Ainoat, varsinaiset meikkiostokseni teinkin Nyxin pisteellä. Sieltä mukaan tarttui Glitter Primer (9,50€), Liquid Suede Metallic Matte -huulipuna sävyssä Acme (9,90€) sekä Eye and Eyebrow Pencil sävyssä Auburn (1€). Kaupan päälle sain Jumbo Eye Pencilin sävyssä Milk.

Wild & Mildin pisteeltä sain hurjan määrän tuotteita testattavaksi. Nämä oli kaikki melko uusia tulokkaita valikoimassa, ja mielenkiinnolla niiden testailua odotankin!

Etenkin leimauslaattojen kokeilu kutkuttelee! Minähän en ole mikään mestari leimauspuuhissa, joten saas nähdä mitä tästä tulee. Kiva silti nähdä, minkä tasoisia nämä laatat ovat.

Lumivalkoinen Snow Show -glitter on sama, mikä arvontapalkinnostakin löytyy. Tämä on kyllä sellainen, joka kruunaa talven lakkaukset!

Ilman näytteitä ei myöskään messuilta ulos päässyt. Näitä ei tullut mitenkään kerättyä, vaan aina joku tyrkkäsi käteen tai ostospussiin jotakin yllärinä tai kiitoksena esimerkiksi arvontaan osallistumisesta! Monesti näytekasat vähän ärsyttävät, mutta nyt olen ihan tyytyväinen: kun käyn jatkuvasti koulun takia pääkaupunkiseudulla, on kiva pakata mukaan kevyempiä näytepakkauksia kuin raahata koko kosmetiikkavarastoa mukana.

Jotain muutakin tuli ostettua, kuin kosmetiikkaa, vaikka aika vähälle se kyllä tällä kertaa jäi. Puhdistamon chia-siementen tarjousta (9,90€/800g) tai Biomedin D-tippojen tarjousta (8€/20ml) ei kuitenkaan voinut ohittaa.

 

Nyt täytyy sanoa, että I love me ei pettänyt taaskaan! Messuostoksiin olen älyttömän tyytyväinen, en nimittäin sortunut mihinkään turhaan. Kaikki tuotteet tulevat käyttöön ja ovat sellaisia, joita tulisi muutenkin ostettua. Tarjoukset olivat myös niin älyttömiä, ettei kukkarokaan kevennyt tällä reissulla turhan paljoa.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

  • Reply Sissi

    Tosi paljon kaikkea kivaa oot ostellut!

    27.10.2017 at 08:37
    • Reply Nena Sofia

      Joo, kyllä mäkin olin oikein tyytyväinen näihin löytöihin! 🙂

      29.10.2017 at 14:00
  • Reply Linda / Revontulipalo

    Oi miten ihania juttuja oot ostanut ja saanut! Etenkin Organic Shopin tuotteet kiinnostaa muakin… Ostin kans chiansiemeniä kokeiluun tässä pari viikkoa sitten, ja oon tykännyt älyttömästi! Tulee ihan tosi jees aamupala, kun maustaa chiavanukkaan kanelilla ja kardemummalla, ja kasaa päälle banskua ja mustikoita <3

    27.10.2017 at 14:03
    • Reply Nena Sofia

      Organic Shopiin kannattaa tutustua! Niillä on valikoimassa vaikka mitä kivaa 🙂

      Ja hei kiitos aamupalavinkistä! Tuo kaneli ja kardemumma on pakko testata ♥

      29.10.2017 at 14:14
  • Reply Belegwen

    Tosi kivoja juttuja!
    Aika jännä tuo, että ovat ottaneet myyntiin kopiolaattoja, tuo yksihän on suoraan Pueenin laatta. Ei sillä, että niinhän ne kaikki tekee. 😀 Toimiikohan nuo Chromet leimailussa? 🙂

    27.10.2017 at 15:34
    • Reply Nena Sofia

      Joo, kyselinkin laatoista ja kuulemma on tosiaan alihankkijalta ostettuja. Mutta niinhän tuo bisnes pyörii 🙂
      Vielä en ole testannut chromeja leimaamisessa, mutta siitä olisi tarkoitus raportoida täällä heti kun saan kokeiltua 🙂

      29.10.2017 at 14:16
  • Reply Viivi.N

    Oi, sä oot löytäny messuilta kaikkee ihanaa! 🙂

    27.10.2017 at 22:25
    • Reply Nena Sofia

      No kyllä! Itsekin olin supertyytyväinen näihin löytöihin 🙂 ♥

      29.10.2017 at 14:20

    Leave a Reply