Follow:

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 2017

Tänään minulla on teille erityisen kivoja uutisia, sillä Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri on jälleen tulossa! Kuinka monelle kyseinen kalenteri on tuttu?

Kysehän on jo perinteeksi muodostuneesta, virtuaalisesta joulukalenterista jossa aukeaa luukkuja vuorotellen eri kosmetiikkablogeissa. Tänä vuonna myös Nena Sofia’s Nails on mukana, ja luukku avataan tässä blogissa 12.12.! Lisäksi kalenteriin liittyvää sisältöä löytyy blogistani 24.12. kun luukku aukeaa yhtäaikaa kaikissa kalenterin blogeissa.

Joulukalenterin luukut ovat aiempina vuosina sisältäneet vaihtelevasti tutoriaaleja, arvontoja ja kaikenlaista muuta jouluista kivaa. Tänäkään vuonna ei varmasti tulla pettymään, sillä se vähä, mitä sisällöstä etukäteen tiedän kuulostaa huippukivalta! ♥

Allaolevasta listasta löytyy kaikki mukana olevat blogit linkkeineen. Kannattaa käydä jo etukäteen tutustumassa näihin, mikäli kaikki eivät ole entuudestaan tuttuja. Saatatte löytää paljon ihanaa uutta luettavaa!

 

1.12. KIDULT
2.12. Kultainen Kynsilakka
3.12. Beauty Highlights
4.12. Keyword: Love &  In This Light
5.12. Henna V
6.12. Wasting Lifestyle &  RiaG Beauty blog
7.12. Shopaholic Mom Life & The Domino Effect
8.12. Dioriina
9.12. Neiti Minttukihara
10.12. Mizz Annie
11.12. Blinger Shimmer & Divine
12.12. Nena Sofia’s Nails
13.12.  The Queen of Glitter
14.12. Smoky Eye Candy & Miss Aria
15.12. hannamaria
16.12. Huulipunamania
17.12. The Diary of a Shopaholic
18.12. Hanna Julia & Charming Nails
19.12. Mennen ja tullen
20.12. Maria Glow & Elina K
21.12. My personal galaxy & Jenni Janas
22.12. Strokes of color
23.12. Better Nail Day
24.12. Yhteinen luukku

 

Joulukalenterin ihanan bannerin on meille suunnitellut hannamaria.

Loppuun vielä pieni sneak peak lähipäivien jouluaskarteluihini. Tänä vuonna päätin tehdä joulukortit itse, ja menetelmäksi valitsin aika yksinkertaisen tavan piirrellä jouluisia kuvioita kultatussilla mustalle/punaiselle kartongille. Tähän mennessä aiheista löytyy geometrisia joulukuusia, himmeleitä ja joulupalloja, ja kaikki näyttävät yksinkertaisuudestaan huolimatta aika kivoilta! Kaikki kuvat on nopeita ja helppoja piirtää viivottimen ja ympyrän muotoisen mallin (esim. teippirulla) avulla, joten aikaa näihin kortteihin ei kauaa mene. Tässä siis viime hetken vinkki sinulle, joka kaipaat helppoa ratkaisua omatekoisten joulukorttien toteuttamiseen!

 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

 • Reply Anniina

  Voi kun kiva että oot päässyt mukaan kalenteriin! Innolla odottelen sun joulukalenterin luukkua. 🙂
  Aivan ihania joulukortteja! ♥.♥

  26.11.2017 at 15:51
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos paljon Anniina! ♥♥ Oli kyllä mahtavaa päästä osallistumaan tähän 🙂

   29.11.2017 at 15:25

  Leave a Reply