Follow:

Roskiin meni! || Huhtikuu

Huh, millä vauhdilla aika kulkee! Päivät katoavat toisensa jälkeen ja viikot vierivät niin, että tässähän ollaan kohta jo kesän keskellä. Viime viikkokin hujahti ohi lähes huomaamatta, eikä edes blogi päivittynyt kertaakaan. Se johtui siitä, että meillä oli täällä tärkeä vieras. Miehen pikkusisko oli luonamme kyläilemässä, ja halusin viettää aikaa hänen kanssaan ♥

Tänään kurkataan kuitenkin huhtikuun loppuneet tuotteet. Purnukoita kertyi viime kuussa pyöreät kymmenen kappaletta, ja esittelen ne tuttuun tapaan numeroarvioiden 1-5 kera.

kosmetiikka hiusten hoito

Hiustuotteet:

1. Budgie it’s a classic -kuivashampoo: Budgien peruskuivashampoo. Antoi tukalle kevyttä volyymia ja tekstuuria ja piti otsatukankin puhtaana pitkään. Pientä miinusta valkoisista jäljistä, joita saattoi jäädä hiuksiin jos shampoota suihki vähän reippaammin. Ihan kiva, raikas tuoksu, joka kuitenkin alkoi lopulta kyllästyttämään. 3/5

2. Mac Urth Henna voimakkaan punainen: Tätä hennaa olen käyttänyt pitkään sen hyvän hinta-laatusuhteen ja helpon saatavuuden vuoksi. Nyt vaihdoin kuitenkin Radicon hennaan, jolle Mac Urth häviää heittämällä. Käytin loput Mac Urthit Radicon seassa, ja täytyy sanoa, että koostumus tässä on huomattavasti Radicoa karkeampaa. Näin levitys on hankalampaa ja väriä rapisee päästä helposti. Siitä huolimatta pidän tällä saadusta värjäystuloksesta, joka on voimakkaan punaruskea ja tarttuu hyvin myös tyveen. 4/5

3. Radico Henna Powder: Jos aiot kokeilla kotihennausta, osta tämä. Radicon hennaa hienojakoisempaa ei taida Suomen markkinoilta löytyä, ja nyt kun tätä saa Prismoista älyttömällä, noin 5€ hinnalla, on saatavuus ja hinta-laatukin kategorian parhaimmistoa. Jauhe sekoittuu veteen hienoksi, jopa geelimäiseksi tahnaksi joka levittyy hiuksiin helposti. Värjäystulos on intensiivinen lyhyelläkin vaikutusajalla. Loistotuote! 5/5

kosmetiikka ihonhoito

Kasvojen ihonhoito:

1. Jumiso First Skin-Brightening Sheet Mask (s): Ihan älyttömän pitkällä incilistalla varustettu kangasnaamio, joka pitää sisällään esimerkiksi kosteuttavaa xylitolia, kestosuosikkiani niasiiniamidia, hurjan määrän erilaisia kasviuutteita, lohenmätiuutetta, kofeiinia, betaiinia ja keramideja. Vaikea sanoa, mitkä näistä ainesosista oikeasti pääsevät vaikuttamaan iholla sillä määrien on pakko olla pieniä. Naamio kuitenkin asettui kasvoille lähes saumattomasti ja jätti ihon miellyttävän kosteutetun tuntuiseksi. Mitään erikoista wau-efektiä tämä ei kyllä aiheuttanut. 4/5

Pakko muuten mainita, että olen taas vähentänyt kangasnaamioiden käyttöä, kun en oikein saa niistä “mitään irti”. Kasvovesiä kerrostamalla iho on jatkuvasti niin kosteutettu, ettei se kaipaa erillistä kangasnaamiokylpyä. Se on sinänsä hyvä, koska inhoan sitä roskan määrää, minkä nämä jättävät jälkeensä. 

2. Physicians Formula Coconut Milk Eye Makeup Remover (s): Silmämeikinpoistoaine jonka pitäisi poistaa vedenkestäväkin meikki. Tämä on vähän unohtunut kaappiin, koska kaksoispuhdistuksen lisäksi tarvitsen harvoin erillistä silmämeikinpoistoainetta. Nyt kulutin pullon loppuun kun yritin keksiä tapaa Maybellinen vedenkestävän Sky High:n poistamiseen. Voin kertoa, että tällä se ei lähtenyt. Muita vedenkestäviä ripsivärejä olen kyllä poistanut tällä ilman ongelmia. 3/5

3. Colosé Hydratant Hyaluron4 Face Cream: Colosén 24H -kasvovoide hyaluronlinjasta. Paksu, kermainen koostumus imeytyy nopeasti ja pitää ihon pitkään kosteutettuna. Käytin tätä pitkin talvea ja nyt kulutin purkin loppuun päivävoiteena. Tykkään hurjasti tämän hyaluronlinjan merellisestä tuoksusta ja kun voiteenkin kosteustehot on kohdillaan, en keksi valittamisen aihetta. 5/5

kosmetiikka vartalonhoito

Vartalo:

1. Colosé Bain Moussant Stimulant: Mahdottoman riittoisa suihkuvaahto, joka jättää ihon puhtaaksi sitä kuivattamatta. Mukavan runsas vaahto ja miellyttävä, lähes parfyyminen (mutta kevyt) tuoksu. Käytin tätä paljon käsien pesussakin talviaikaan, kun kämmenselkiin oli puhkeamassa ihottumaa tiheästä käsienpesusta johtuen. Tämä tuntui vähän lievittävän sitä ongelmaa. 5/5

2. Herbina Fresh Cotton Antiperspirant 48H: Nyt alkaa tätä Herbinaakin löytyä taas kaupoista, jes! Tämän sarjan antiperspirantit ovat pitkään kuuluneet suosikkeihini. Ne pitävät kainalot kuivina treenipäivinäkin, eivät juuri sotke vaatteita (en silti vetäisi mustaa trikoopaitaa päälle välittömästi dödön levittämisen jälkeen) ja tuoksuvat todella miellyttäviltä. Näiden raikas, puhtaasta pyykistä muistuttava tuoksumaailma onkin suurin syy siihen, miksi ostan purkkeja aina uudestaan. 4,5/5

meikit blogi

Meikkituotteet:

1. The Body Shop Liquid Eyeliner 20: Metallinhohtoinen, violetti eyeliner joka valitettavasti pääsi kuivahtamaan meikkihyllyssä. Tämä jäi harmillisen vähälle käytölle, sillä metallinhohtoa oli omaan makuuni vähän turhan paljon. Muuten eyeliner toimi kyllä moitteettomasti. 4/5

2. Sensai Liquid Eyeliner Black: Sivellinpäinen, todella tarkka eyeliner joka kestää hyvin rasvoittuvilla luomilla. Miinusta siitä, että rajaus sotkeentuu jos silmät vuotavat kovasti. Tämä on sävyltään vähän pehmeämmän musta, ei se kaikkein intensiivisin. Plussaa uudelleentäyttömahdollisuudesta. 4/5

Löytyikö listalta tuttuja tapauksia?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Kosmetiikkakatri

  Ei ollut nyt mitään tuttuja tässä, mutta muutama mielenkiintoinen 🙂 Olen ajatellut nyt just että voisin kokeilla vaaleita henna värejä joskus mun hiuksiin! Hennavärjäys ei ole tuttua mulle, joten olis tosi kiva lukea postaus sen hyödyistä, haitoista ja mitä vaaroja siinä on tai ei ole just vs. kaupalliset värit 😉 Pitäisi perehtyä tarkemmin siis ominaisuuksiin!

  6.5.2021 at 11:36
  • Reply Nena Sofia

   Kiva että löytyi mielenkiintoisia juttuja! Hennavärjäystä suosittelen lämpimästi, ja oonkin ajatellut että voisin kirjoittaa siitä jonkun tarkemman postauksen. Kiitos siis toiveesta, tää menee kyllä työstöön 🙂

   11.5.2021 at 15:51
 • Reply Charming Nails

  Löytyi tuttuja 😀 mulla tuo Herbinan dödö petti heti, ei kestänyt mitään. Onko siinä ollut jotain saatavuusongelmaa? Sensain eyeliner on suosikkini, kestää mulla ihan hyvin jos silmät vähän kostuu 🙂 mut ihan täyttäpäätä vuotamista ei mikään kestä..

  6.5.2021 at 13:16
  • Reply Nena Sofia

   Höh, onpa kummaa! Mun mieskin meinaan tykkää siitä, vaikka hänellä ei esim. Triple Dry kestä 😀 Ja joo, se oli jossain välissä loppu vähän joka puolelta ainakin täällä päin. Ehdin jo pelätä että tuotanto lopetettiin, kun en moneen kuukauteen löytänyt sitä _mistään_. Nyt on onneksi taas kauppojen hyllyllä 🙂

   Tuo Sensai levisi mulla harmillisen helposti. Esim. Physicians Formulan Eye booster ja KotiSalongin eyelinerit kestää kyllä itkutkin 😀

   11.5.2021 at 15:53

  Leave a Reply