Follow:

Glossybox Lokakuu

*Boksi saatu blogin kautta, mainoslinkit merkitty tähdellä

Kerroin pari viikkoa sitten vasta alkaneesta työharjoittelustani Kauneus & Terveys -lehdessä. Kuten jo tuolloin mainitsin, muutin tilapäisesti isäni luokse Espooseen harjoittelun ajaksi. Postini kuitenkin menevät edelleen Lappeenrantaan, mikä aiheuttaa välillä pieniä hankaluuksia.

Yksi näistä oli se, kun jouduin odottamaan Glossyboxini saamista kokonaisen viikon, vaikka tiesin sen olevan jo noutopisteessä valmiina. Sillä hetkellä elämä tuntui kohtuuttoman julmalta. No, ei nyt sentään, mutta kyllähän tuo vähän tylsää oli!

Glossybox lokakuu

Glossybox Lokakuu

Viime viikonloppuna pääsin vihdoin boksini kimppuun. Ai vitsit, miten innoissani olin! Lokakuun Glossyboxin teema on “Day vs Night”, ja boksin kerrotaan sisältävän tuotteita, jotka pelastavat koko päivän – aamuvarhaisesta iltamyöhään. Kuten yleensä, tässäkin kuussa boksi sisältää viisi erilaista kauneudenhoitotuotetta.

Ulkoasu noudattaa tällä kertaa perinteistä linjaa, ja tuotteet on pakattu ikoniseen vaaleanpunaiseen laatikkoon. Klassinen pakkaus on ilo silmälle!

1. Manna Kadar Bloom Mascara 10ml

Ensimmäisenä boksista paljastuu Manna Kadarin maskara, jonka kerrotaan antavan ripsille voimakasta volyymia. Ensikokeilun perusteella en ihan vielä vakuuttunut tuotteen ihmeellisyydestä, mutta lupaan antaa kaverille vielä toisen mahdollisuuden. Ovh: n. 25,90€/10ml

2. 3INA The 24H Pen Eyeliner 1,2ml

Seuraava tuote on 3INA -merkin huopakärkinen, nestemäinen silmänrajaustussi. Tuotteen kerrotaan olevan vegaaninen, runsaspigmenttinen ja vedenkestävä. Merkki on itselleni ihan uusi, mutta eye linereille löytyy aina käyttöä. Ihan vielä en viitsinyt ottaa tätä kokeiluun, sillä koitan kulutella yhtä Sensain rajausta loppuun ensin. Mutta testaan tämän kyllä mielelläni pian. Ovh: n. 10,95€/1,2ml

3. Context Hydrating Toner 15ml

Kolmantena boksista paljastui Contextin kosteuttava ja kirkastava kasvovesi. Tämä olisi muuten erittäin mielenkiintoinen tuote, mutta 15ml näytekoko ei ihan innosta. Kasvovettä kuluu kerralla paljon, eikä näin pienestä pullosta saa mielestäni kunnollista tuntumaa tuotteeseen. Ovh: n. 31,50€/180ml

4. Love Beauty and Planet Blooming Radiance Sheet Mask 21ml

No tämähän tuli hyvällä hetkellä! Juuri, kun päätin kokeilla kangasnaamioiden ujuttamista ihonhoitorutiineihini, niitä tuntuu ilmestyvän joka nurkalta. Mutta ei, en valita. Tätä heleyttävää naamiota on mukava päästä testaamaan!  Ovh: n. 2,50€/21ml

5. This Works In Transit Camera Close-Up 20ml

Lokakuun Glossyboxin viimeinen tuote oli This Worksin monitoimivoide. In transit camera close-upin kerrotaan toimivan sekä naamiona, kosteusvoiteena että primerinä. Se lupaa tasoittaa ja kirkastaa ihoa kasviöljyjen ja hyaluronihapon avulla. Erilaiset monitoimituotteet ovat selvästi nouseva hitti myös kosmetiikan maailmassa, ja itseäni ne kiehtovat erityisesti siinä mielessä, ettei reissuun tarvitsisi pakata rekkalastillista sekalaisia purnukoita. Ovh: n. 19€/20ml

Glossybox lokakuu

Yhteenveto:

Lokakuun Glossyboxin tuotekattaus oli mielestäni hieman tasapaksu ja jopa tylsä. Sisältö koostui pääasiassa hyvin arkisista perustuotteista. Toisaalta, kun asiaa pysähtyy ajattelemaan, ovat arkiset perustuotteet juuri niitä, joita kuluu eniten. Siinä mielessä ne ovat juuri sellaisia tuotteita, joita on ihan suotavaa sujauttaa tällaisiin kauneuden yllätysbokseihin silloin tällöin.

Kuukauden teema oli mielestäni vähän avoin – siis sellainen, mihin voisi periaatteessa laittaa mitä tahansa. Ihan yhtä lailla päivän aikana voi tarvita hiuslakkaa kuin hammastahnaakin. Tästä johtuen en osaa kommentoida tuotteiden sopivuutta aiheeseen, sillä mitään tarkkarajaista teemaa ei ollut. Joka tapauksessa pidin kokonaisuutta onnistuneena, sillä kaikki tuotteet ovat sellaisia, joita testaisin ilomielin.

 

Saatavuus ja hinta

Glossybox on kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi, jonka tilaus maksaa 17,99€/kk. *Täältä löydät lisätietoa boksin tilaamisesta.

Psst! Glossyboxilla on myynnissä myös oma joulukalenteri! Yli 440€ arvoinen kalenteri sisältää tuotteita muun muassa Benefitiltä, Avantilta ja Ciatelta.  *Lue lisää kalenterista täältä (huom: sivu sisältää spoilereita).

 

Mitä mieltä te olette tästä lokakuun boksista?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

No Comments

Leave a Reply