Follow:

Maaliskuun lakkaukset

Kuukausi sitten, helmikuun lakkausten esittelyn yhteydessä avauduin teille lakkaustahtini hiipumisesta. Maaliskuu meni samoissa merkeissä, ja kynsilakkoihin tartuin harvoin. Jotain tuli kuitenkin tehtyä, ja yllättäen lakkauksia päätyi blogiinkin jopa kolmin kappalein!

Olen tykästynyt kovasti kuukausittaiseen lakkaushaasteeseen, jonka ansiosta kynsiharrastus ei ole päässyt kokonaan kuihtumaan. Maaliskuunkin lakkauksista kaksi syntyi kyseisen haasteen ansiosta. Nyt täytyy kyllä sanoa, että vihdoin tuntuu siltä, kuin hiljainen kynsikausi olisi tulossa päätökseensä. Eilen esimerkiksi lakkasin ja koristelin kynnet ihan huvin vuoksi ilman mitään haasteita, ja nyt en malttaisi odottaa että pääsen toteuttamaan seuraavaa lakkausideaa!

 

Maaliskuun lakkauksista oma suosikkini oli muuten tuo keväinen skittlette kollaasin keskellä. Tykkään kovasti tuosta Delush Polishin sorbettilakasta (nimettömissä ja peukaloissa), ja olin aika tyytyväinen noihin maalaamiini kukkasiinkin. Pitääpä maalata pian lisää!

 

Mistä lakkauksesta te tykkäsitte eniten?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Sanni

  Nuo keskimmäiset kukkalakkaukset ovat mielettömät! Harmi että mun lakaton kausi vana jatkuu ja jatkuu! Innostuin kuitenkin laittamaan itselleni peruspunaiset geelilakkaukset Shellaceilla 😀 Kun vain osaisikin laittaa noin nättejä ja tarkasti tehtyjä lakkauksia 🙂 <3

  7.4.2019 at 14:22
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos! <3

   Mä muuten rakastan nykyään peruspunaisia lakkauksia, ne on niin klassisen naisellisia - ai että! Etenkin perinteinen punainen lakka todella kiiltävällä pinnalla saa mun silmät muuttumaan sydämiksi. Siinä ei paljoa koristeluja kaivata <3

   7.4.2019 at 16:00
 • Reply Emmi

  Kaikki lakkaukset upeita! Varsinkin nuo keskimmäiset kukkakynnet on aivan ihanat?

  7.4.2019 at 15:06
  • Reply Nena Sofia

   Paljon kiitoksia! <3 Kukkaset on aina niin ihania kynsillä 🙂

   7.4.2019 at 16:00
 • Reply Kata

  Tukkään kaikista! Yksisarviset toki vetoaa muhun aina, mut kukkaskittlette on ihana ja noi punaiset kynnet on suorastaan mehukkaan näköiset! 🙂

  7.4.2019 at 17:21
  • Reply Nena Sofia

   Oi, ihana kuulla! En kyllä ihmettele, että just sä lämpesit noille yksisarvisillekin 😀 <3

   8.4.2019 at 23:50
 • Reply Vandaalia

  Varmaan ei ole vaikea arvata mitkä oli mun suosikit 😀 Mutta siis nuo laitimmaiset punaiset <3 Kiva kuulla, että jos inspiraatio palailee ja nähdään jatkossa kynsikuvia enemmänkin! 🙂

  8.4.2019 at 18:40
  • Reply Nena Sofia

   Hih, kiitos <3 pieni kynsikärpäsen purema taitaa tosiaan olla iskenyt 🙂

   8.4.2019 at 23:51
 • Reply Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi

  No täältähän nää upeet lakkaukset näkyy kans 🙂 Onpa nuo sinisävyiset jotenkin keväiset!

  12.4.2019 at 14:37
  • Reply Nena Sofia

   Hih, kiitos ihana <3 Musta tuntui jälkikäteen, että nuo siniset lakat oli ehkä vähän floppi kun teemana oli kevät, mietin että olisiko sittenkin pitänyt laittaa keltaista... Mutta ehkä nuo kukkaset pelasti vähän 😀

   12.4.2019 at 19:09
 • Reply emzi

  Yksisarviset on ihanat <3

  17.4.2019 at 12:03
  • Reply Nena Sofia

   Voii kiitos! <3

   18.4.2019 at 12:58

  Leave a Reply