Follow:

Mavala: Garden Party 3/3

Otetaanpas sitten esittelyyn Mavalan kevätkokoelman viimeiset kaksi yksilöä, Hortensia ja Freesia. Tähän mennessä olen esitellyt teille neljä muuta kokoelman lakkaa, joista ensimmäiset löydät täältä ja toiset täältä.
Aloitetaan tuttuun tapaan swatcheista. Ensimmäisenä kuvissa näkyy Hortensia, oranssiin taittava kirkas pinkki crelly. Sävyltään tämä on ehkä kokoelman herkullisin, oikea kesäisen kirkas lakka jonka voin hyvin kuvitella sopivan täydellisesti yhteen ruskettuneen ihon kanssa. Koostumus ei ollut kokoelman parhaimmistoa, enemmänkin sieltä huonoimmasta päästä. Ikävä kyllä lakka raidoittui melkoisesti ja peitti vasta juuri ja juuri kolmannella kerroksella. Uskoisin, että tämä näyttäisi todella hyvältä valkoisen pohjan päällä. 

Viimeisissä kuvissa näkyy Freesia, joka on henkilökohtainen suosikkini. Oikea makean oranssi sävy, joka asettuu jonnekin korallin ja persikan välimaastoon. Tämäkin oli kynsillä hyvin kirkas, ja luulen että tälle löytyy kyllä paljon käyttöä kesällä. Koostumukseltaan myös Freesia on crelly ja täydellisen peittävyyden sai vasta kolmannella kerroksella, mutta tämä ei raidoittunut lähes ollenkaan ja oli paljon mukavampi lakattava kuin Hortensia.

Niin kuin tapoihin kuuluu, halusin koristella jomman kumman näistäkin lakoista. Päädyin koristelemaan Freesian, sillä kynsillä ollessaan se suorastaan huusi neonvärejä ja graafisia kuvioita ylleen. Onnistuin kyllä peittämään lakkaa turhan paljon, mutta loppujen lopuksi olin oikein tyytyväinen lakkaukseen. Olihan se nyt ainakin ihanan räväkkä ja huomiota herättävä!
Tein siis ensimmäisenä mustan viivan kynsien keskelle Essencen Black is backilla. Viivan vedin suoraan lakan omalla sudilla, mutta etusormen onnistuin sotkemaan sen verran taitavasti, että päädyin lakkaamaan sen kokonaan mustaksi. Muille kynsille tein sitten isohkoja pilkkuja mustan viivan molemmille puolille O.P.I:n Kiss Me I’m Brazilianilla. Kynsiltä tuntui puuttuvan vielä se “jokin”, joten kaivoin kaapista Dollish Polishin lakan A Unicorn Farted In My Polish. Lakkasin sitä kaikkiin mustiin kohtiin kynsillä, mutta koitin vältellä kaikkein suurimpia glittereitä. Lopuksi lisäsin etusormiin vielä pari Freesian sävyistä neon-niittiä ja viimeistelin kynnet Seche Vitellä.

Kokonaisuudessaan olen kyllä hyvin tyytyväinen Mavalan Garden Party kokoelmaan. Sävyt eivät ensisilmäyksellä vaikuta kaikkein erikoisimmilta, mutta ne erottuvat edukseen joko kirkkaudellaan tai kauniilla shimmerillään. Suosikkini kokoelmasta ovat tässä postauksessa esiteltu kirkas korallisen oranssi Freesia ja täällä esitelty täydellinen vaalean violetti creme Iris. Lakat ovat tulleet myyntiin helmikuun alussa ja ovat myynnissä kevätkauden ajan. Suositushinta yhdelle lakalle on 5,20 euroa.
Mikä lakoista oli sinun suosikkisi? Entä mitäs pidät tämänkertaisesta lakkauksesta?

*** Mavalan lakat saatu maahantuojalta
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

24 Comments

 • Reply Charming Nails

  Täällä ollaan silmät ammollaan ihastuksesta! Nättejä Mavalan lakkoja pinkkien ystäville. Mutta nuo viimeiset kynnet! Miten minä en ole ikinä tajunnut että Unicorn sopii myös tumman päälle noin älyttömän hienosti!! Upeaa <3

  16.2.2016 at 12:55
 • Reply Emmi

  Oi että miten upeat! <3

  16.2.2016 at 13:45
 • Reply Katarooma

  Koko kokoelma on varsin houkuttava…

  16.2.2016 at 14:40
 • Reply Satsuli

  On kyllä kaikki lakat ollu upeita ja söpöjä. Tuo freesia kyllä houkuttelis. :3 Kauniit kynnet jälleen. <3

  16.2.2016 at 16:26
 • Reply Sissi

  Freesia <3 <3

  16.2.2016 at 17:16
 • Reply Fani

  Freesia on kyllä upea ja kynnet todella näyttävät. <3

  17.2.2016 at 05:48
 • Reply eekku

  Nätit

  17.2.2016 at 07:32
 • Reply Nanne

  En kyllä osaa nyt valita lempparilakkaa tästä kokoelmasta 🙂
  Nätit on lakkaukset tässäkin esillä ^.^

  17.2.2016 at 08:55
 • Reply Tinkerbell

  Tosi upee lakkaus! Ostin just tänään Freesian ja sen Petunian 🙂

  17.2.2016 at 20:24
 • Reply Tintti

  Tässä kokoelmassa on kyllä tosi kauniita värejä! Ihanat koristelut oot tehnyt pilkulla. Taidankin joskus kopioida tän mainion koristeluidean :).

  18.2.2016 at 12:09
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, kiitos ihanasta kommentista Taina! ♥♥ Yllättävän hyvin Unicorn kyllä sopi myös mustan päälle, itsekin vähän hämmästyin 🙂

  18.2.2016 at 21:39
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos Emmi <3

  18.2.2016 at 21:39
 • Reply Nena Sofia

  No niin kyllä on, ihanan keväinen 😀

  18.2.2016 at 21:40
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Satsuli! 🙂 ♥ Tuosta Freesiasta nousi kyllä oma suosikki myös, niin upean kirkas ja raikas sävy, ja juuri täydellinen omaa ihoa vasten 🙂

  18.2.2016 at 21:42
 • Reply Nena Sofia

  Hih no niinpä! 😀 <3

  18.2.2016 at 21:44
 • Reply Nena Sofia

  No eikö vain! Ja hei, kiitos kehuista ihana <3

  18.2.2016 at 21:46
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  18.2.2016 at 21:47
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Nanne! 🙂 ♥

  18.2.2016 at 21:47
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! ♥ Kiva kuulla että ne päätyi sunkin kokoelmaan, ihanat lakathan ne on 🙂 Enpä malta odottaa että nään ne sun kynsillä 🙂

  18.2.2016 at 21:49
 • Reply Nena Sofia

  No niin kyllä onkin! Ja hei, kiitoksia ihanista kehuista ♥ Tämä oli kyllä yllättävän hauska tapa koristella kynnet, innolla odotan että miltä sun versio näyttää 🙂

  18.2.2016 at 21:50
 • Reply Enail

  Mun lemppari tosta kokoelmasta on ehkä iris. Tosi kaunis lakkaus, ihana kontrasti mustan ja vaaleanpunaisen välillä 🙂

  21.2.2016 at 16:33
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Enail <3 🙂 Iris on myös mun toinen suosikki, yksinkertaisen upea lakka 🙂

  24.2.2016 at 18:25
 • Reply Fiiia

  Oi että, nämä on kyllä sievät lakkaukset, joissa on silti asennetta! 🙂

  28.2.2016 at 14:03
 • Reply Nena Sofia

  Voih kiitos Fiiia, olipa kivasti sanottu! ♥ 🙂

  29.2.2016 at 19:55
 • Leave a Reply