Follow:

Pörröisen pehkon pelastaja: Maybeauty Repairing Hair Serum

*Kaupallisessa yhteistyössä: Maybeauty

Maybeauty Repairing Hair Serum

Jokainen varmasti tietää sen tunteen, minkä hyvä hiuspäivä saa aikaan. Kun kutrit on kunnossa, näyttää asukin paremmalta ja olo on itsevarmempi. Hymy nousee herkemmin huulille – fiilis on tavallaan voittamaton. Ne on niitä päiviä, jolloin somekuvista tulee jumalaisia, töissä jaksaa painaa ihan uudella otteella ja kadonneet tavaratkin putkahtelee piiloistaan.

Harmi vaan, että niitä päiviä mahtuu vuoteen aika vähän – ainakin tällaiselle tavalliselle tallaajalle. Itsehän haaveilen vielä tähkäpää-tukasta, jonka saksin menemään pari vuotta sitten. Polkka ei enää tunnu omalta jutulta, ja sen takia hyvät hiuspäivät ovat entistä harvemmassa. Nyt olen jälleen kasvatusprojektin äärellä, mutta homma on hidasta, kun latvat hapertuvat vikkelämmin kuin uutta karvaa kasvaa.

Maybeauty Repairing Hair Serum

Sain Maybeautylta kokeiltavakseni merkin oman, hiuksia silottavan seerumin. Tilaisuus tuli juuri täydelliseen aikaan, ja otin tuotteen innokkaaseen koekäyttöön. Ajattelin, että tällä saisin varmaan pidettyä latvat paremmin kasassa ja kasvatusprojektin kukoistamaan!

Maybeauty Repairing Hair Serum on kevytkoostumuksinen, useita luonnonöljyjä sisältävä hiusseerumi joka lupaa näkyviä tuloksia jo ensimmäisen käytön jälkeen. Tuotteen kerrotaan muun muassa:

 • Nopeuttavan hiusten kuivumista
 • Hoitavan ja kosteuttavan hiuksia
 • Tekevän hiuksista kiiltävät
 • Silottavan pörröisiä hiuksia

Toimintaperiaate ja ainesosat

Maybeauty Repairing Hair Serum sisältää neljää erilaista luonnonöljyä, jotka hoitavat ja vahvistavat hiuksia, lisäävät kiiltoa ja ehkäisevät kosteuden haihtumista hiuksesta. Arganöljyn, makean manteliöljyn, oliiviöljyn ja pellavansiemenöljyn lisäksi tuote sisältää pilkottua keratiinia, joka täyttää hiuskerrosten mikroskooppisia aukkoja eli saa hiuksen tuntumaan vahvemmalta.

Öljyjen ja keratiinin lisäksi seerumi sisältää kolmea erilaista silikonia. Siksi se ei sovellu curly girl -metodia seuraaville, mutta meille muille tämä on oikeasti hyvä uutinen. Silikonit ovat nimittäin mahtavia ainesosia hiustenhoitotuotteissa! Ne tukevat hoitavien öljyjen vaikutusta muodostamalla hiusta silottavan suojakerroksen, joka vähentää myös kosteuden haihtumista hiuksista. Ne lisäävät hiusten kiiltoa ja ehkäisevät muun muassa takkuuntumista – mikä auttaa pitämään hiukset hyväkuntoisina pidempään. Silikoneilla on myös ilmiömäinen lämmönsietokyky, mikä suojaa hiuksia kylmältä ja kuumalta.

Huom! Koska silikoneilla on tapana kerrostua hiuksen pinnalle ajan myötä, on tärkeää muistaa käyttää syväpuhdistavaa shampoota säännöllisesti. Näin vältyt hiusten latistumiselta ja raskaalta olemukselta.

Ainesosat: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Argania Spinosa Kernel Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Hydrolyzed Keratin.

Maybeauty Repairing Hair Serum tulokset

Käyttö ja tulokset

Maybeautyn hiusseerumi soveltuu käytettäväksi aina hiusten pesemisen jälkeen. Tuote voidaan levittää joko pyyhekuivaan tai kuivaan tukkaan, itse suosin ensimmäistä. Tällaiset hoitotuotteet levittyvät helpommin hieman kosteaan hiukseen, mikä auttaa saavuttamaan parhaan lopputuloksen.

Kuitenkin, kuten ylläolevasta ennen/jälkeen -kuvasta huomaa, on seerumin käytöstä selvää hyötyä myös kuivissa hiuksissa. Vasen kuva on otettu juuri pestyistä, kuivista ja harjatuista hiuksista. Tukka näyttää takkuiselta, vaikka se ei sitä ole. Oikea kuva taas on otettu sen jälkeen, kun levitin yhden pumppauksen verran Maybeautyn hiusseerumia hiusten latvoihin ja pituuksiin. Melkoinen ero!

Tämä silottava seerumi tekee toden totta sen, minkä lupaa. Kun tuotteen on levittänyt hiuksiin, tuntuma on aivan erilainen. Hius on sileä ja kiiltävä, eikä ajaudu takkuun. Pompula valuu paikoiltaan, ja välillä sitä saa olla etsimässä. Hiukset pysyvät silkkisinä aina seuraavaan pesuun saakka, ja tuotteen hyvä tuoksu on pelkkää plussaa. Tämä jää todellakin käyttöön!

Maybeauty Repairing Hair Serum

Hinta ja saatavuus + alennuskoodi

Mikäli haluat testata Maybeautyn hiusseerumia, löydät sen merkin omasta verkkokaupasta. Kaikilla Maybeautyn tuotteilla on myös 100% tyytyväisyystakuu, minkä puitteissa saat rahasi takaisin jos et jostain syystä ole tyytyväinen lopputulokseen.

Maybeauty Repairing Hair Serum maksaa MayBeautyn verkkokaupassa normaalisti 29€. Minulla on kuitenkin teitä varten alekoodi. Eli mikäli kiinnostuit tästä hiusseerumista, tai haluat kokeilla muita MayBeautyn tuotteita, näpyttele kassalle koodi ”nenahair”. Sillä saat 30% alennuksen tilauksestasi. Se tarkoittaa sitä, että esimerkiksi tämän hiusseerumin hinnaksi jää vain 20,30€. Koodi on voimassa 16.02.2020 saakka ja se aktivoituu suoraan tätä linkkiä klikkaamalla.

 

Mitkä tuotteet takaavat teidän hyvät hiuspäivät?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Vandaalia

  Näyttää ja kuulostaa todella hyvälle tuotteelle! 🙂 Kuvakaappaus tuotteesta talteen ja odottamaan edellisten hiustuotteiden loppumista.. 😀 Nyt olisi hyvä mahdollisuus hyödyntää tuo alekoodi, mutta jonossa edelleen liian monta ei-niin-houkuttelevaa hiusseerumia, -öljyä ja -suihketta :’D

  19.1.2020 at 19:10
  • Reply Nena Sofia

   Apua, voin vaan kuvitella millainen purkkivuori sulla on siellä odottelemassa 😀 Mutta sitten kun tilanne on vähän parempi, niin kannattaa kyllä testata tätä seerumia! 🙂

   23.1.2020 at 12:13
 • Reply Almakaarina

  Silikoneja incin alussa… Ne kyllä silottaa, mutta ei hoida.

  19.1.2020 at 19:26
  • Reply Nena Sofia

   Kopioin tähän nyt saman vastauksen, jonka kirjoitin alempana Katrille. Silikonien toimintaan kannattaa oikeasti perehtyä, ne ei tosiaan ole ollenkaan niin huonoja ainesosia kuin moni luulee! 🙂

   Näistä kolmesta silikonista ensimmäinen on cyclopentasiloxane, joka haihtuu hiuksesta täysin. Hiukseen jää siis kahta silikonia. Haluan myös painottaa, että silikonit ei tosiaan ole mitään huonoja aineita – ainakaan hiustuotteissa. Koska hius on kuollutta solukkoa, sitä ei pystytä hoitamaan samalla tavalla kuin vaikka ihoa. Luonnonöljyt toki pehmentävät hiuksia ja rakennepaikkaavat proteiinit vahvistavat niitä, mutta silikonit ovat ihan ensiluokkaisia silloin, jos halutaan hiuksiin kiiltoa ja takuttomuutta. On myös hyvä muistaa, että jos hiukset pysyvät sileinä ja takuttomina silikonien ansiosta, ne altistuvat paljon vähemmälle rasitukselle käsittelyissä -> tämä ehkäisee tulevia vaurioita. Silikonit luovat myös okklusoivan kerroksen hiusten latvoihin, joka estää kosteuden haihtumista hiuksista.

   23.1.2020 at 12:06
 • Reply Emma

  Eron kyllä todellakin näkee! Vau! Kuulostaa kyllä hyvältä tuotteelta 🙂

  20.1.2020 at 07:41
  • Reply Nena Sofia

   No joo, tää on ollut kyllä ihan loistava tuote mun tukalle! 🙂

   23.1.2020 at 12:04
 • Reply Ansku-Glitteri addikti

  Tämä hiusseerumi on kyllä loistava! Tykkään itsekin ja varsinkin hamppuuntuvalle luonnonkihralle hiukselle todellinen pelastus <3

  22.1.2020 at 09:06
  • Reply Nena Sofia

   No eikö vain! Tällä saa ihan uutta eloisuutta tukkaan 🙂

   23.1.2020 at 12:01
 • Reply Katri

  Silottaa kyllä, mutta on enemmän muotoilutuote eikä hoida, kun on peräti kolmea silikonia. Jäisi käyttämättä.

  22.1.2020 at 20:36
  • Reply Nena Sofia

   Näistä kolmesta silikonista ensimmäinen on cyclopentasiloxane, joka haihtuu hiuksesta täysin. Hiukseen oikeasti jää siis vain kahta silikonia. Haluan myös painottaa, että silikonit ei tosiaan ole mitään huonoja aineita – ainakaan hiustuotteissa. Koska hius on kuollutta solukkoa, sitä ei pystytä hoitamaan samalla tavalla kuin vaikka ihoa. Luonnonöljyt toki pehmentävät hiuksia ja rakennepaikkaavat proteiinit vahvistavat niitä, mutta silikonit ovat ihan ensiluokkaisia silloin, jos halutaan hiuksiin kiiltoa ja takuttomuutta. On myös hyvä muistaa, että jos hiukset pysyvät sileinä ja takuttomina silikonien ansiosta, ne altistuvat paljon vähemmälle rasitukselle käsittelyissä -> tämä ehkäisee tulevia vaurioita. Silikonit luovat myös okklusoivan kerroksen hiusten latvoihin, joka estää kosteuden haihtumista hiuksista. Silikonit ei siis tosiaan ole mitään turhia ainesosia kehnosta maineestaan huolimatta 🙂

   23.1.2020 at 12:00

  Leave a Reply