Follow:

TOP10: Kauheimmat lakkaukseni

Rapatessa roiskuu ja harjoitus tekee mestarin, vai mitä sanotte? Lyhyehkön kynsiharrastukseni aikana olen oppinut monia asioita kantapään kautta, saanut aikaan ihania lakkauksia, itkenyt ja nauranut ja monet kerrat myös totisesti epäonnistunut! Belegwen listasi juuri omat parhaimmat ja kauheimmat lakkauksensa, ja päätin tehdä saman. Toivottavasti tästä on niille iloa jotka vähättelevät omia taitojaan, sillä ei täälläkään mene kaikki aina koskaan ihan niinkuin Strömsössä! Jos ei muuta, niin ehkä tämä postaus saa edes naurulihaksenne kramppaamaan – pitäkääpä siis oikein kunnolla hauskaa!
Nämä eivät ole sitten missään järjestyksessä, jos ei nyt sitä lasketa että kaikkein kamalimmat ovat ihan viimeisinä.
Yllä olevat kynnet olivat aikalailla alkupään tuotoksia, olisiko ollut harrastusta kuukausi tai kaksi takana? Sinällään näissä ei ole vielä mitään ihan kamalaa, jos ei suttuisia kynsinauhoja, ihmeellisesti aseteltuja decaleita ja kuplivia kynsilakkoja lasketa. 

Sitten mennäänkin jo ratkiriemukkaan puolelle! Halusin päästä testaamaan sulkia kynsillä, ja sain sitten aikaan oikein mehevät sirkuskynnet. Siis mitä pienen ihmisen päässä voi liikkua tällaisten kynsien luomiseksi? Jos nämä eivät vielä naurata, niin koitapa katsoa tarkemmin!

Hahaa, taas epäonnisia uuden tekniikan testailuja! Kynsille koitin siirtää sanomalehtikuviota, jostain syystä melko tumman pohjan päälle. Koska lopputulos ei miellyttänyt silmää, päätin parantaa tilannetta kirjavilla pikkustrasseilla joiden asettelu nyt oli kaikkea muuta kuin huolella suunniteltu 😀

Sitten päästäänkin uudenvuoden kynsiini, joihin yhdistin ihan kaikkea mitä reissussa ollessani minulla oli mukana. Nämä on kyllä pahimman luokan överit, kun mikään ei oikein sovi yhteen minkään kanssa!
Näissä kynsissä koristelut on jo ihan nätit, mutta asettelu ei vaan toimi. Ei niin mitenkään päin! 

Ja mitäs minä täällä olen ajatellut? Ensinnäkin, mikä ihme tämä kynsien muoto on! Viilaus on ihan kummallinen, eikä mallia imartele nuo ylipaksut lakkakerrokset sitten lainkaan 😀 Lisäksi kuva on aika ällö, kun olen näköjään uittanut sormet öljyssä ennen tämän räpsäämistä? Mitenköhän ihmeessä olen kuvitellut, että se olisi yhtään parempi kuin rispaantuneet kynsinauhat ilman limaista öljykerrosta? 😀

Viilaus on täälläkin ihan kamala, eikä koristelujakaan voi kehua. Ei nyt ihan hurjan hirveät, mutta jotenkin itseä inhottaa katsella näitä.

Täällä olikin ihan hyvä idea, nimittäin tuo kultaisen päälle lisätty musta glitteri matattuna, josta tykkäsin. Varsinainen fail esiintyy nimettömässä, kun suunnitelmissa ollut “hieno tikkikuvio” muuttui toteuttaessa melkoiseksi mössöksi… Ihan tosi, pitikö nämäkin kuvata? 😀

Seuraavaksi ystävänpäivän aaton lakkaus, jota vähän hirvittää katsella. Olenko ainoa, joka huomaa tuon häiritsevän selkeästi näkyvän vapaan kasvun rajan tuossa hieman ranskislinjan yläpuolella? Ja ei, tuo sydänkuviokaan ei kyllä silmiä hivele upeudellaan!

Ja sitten estradille astuu jotain niin kamalaa että tekee mieli vajota maan alle näitä katsellessa… Kamalat mössökynnet, jollaisia ei kyllä kukaan vapaaehtoisesti itselleen tekisi! Niittejäkin näihin lisäilin epätoivoisena, mutta eivätpä ne enää tilannetta parantaneet. Voinko jo karata taka-vasemmalle?
Näiden lisäksi oli arkistoissa myös pari muuta lakkausta, jotka olisivat ihan hyvin voineet yltää tälle listalle. Kymmeneen nämä nyt kuitenkin karsin, lisää voitte metsästää arkistoista jos tylsyys iskee! 
Huomenna ajattelin kasata teille kymmenen kauneinta lakkaustani, siihen asti saatte naureskella näille. Toivottavasti tykkäsitte tällaisesta arkea piristävästä nailfail-paketista!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

26 Comments

 • Reply Mee

  Joidenkin kynsien kamaluudesta olen ehkä eri mieltä, esim. ystävänpäivän kynsistä tykkään, mutta mua lohdutti erityisesti nuo pari ekaa kuvaa! Ois kivaa nähdä kaikkien kynsibloggaajien ihan ensimmäisiä kynsiä, mitä löytyy. Siitä pystyisi ehkä päättelemään, onko itselläkin toivoa kehittyä oikeasti taitavammaksi. 😀 Jotenkin aina tuntuu blogeja katsellessa, että kaikki on vain niin hirveän taitavia. Harvoin sitä tietää, mistä on lähdetty liikkeelle, koska blogit yleensä perustetaan vasta sitten, kun taso alkaa olla parempi. 🙂

  8.9.2015 at 04:04
 • Reply Belegwen

  Ihanaa kun joku muukin uskaltautui tekemään tämän postauksen! 😀 Näitä on kyllä tosi kiva lukea, toivottavasti joku muukin innostuu! 😀

  8.9.2015 at 04:41
 • Reply Charming Nails

  Minä ainakin olen perustanut blogin ihan aloittelijana ja voin kertoa että ne alkutuotokset oli ihan hirveitä. Nykypäivään verrattuna hävettää. Mutta olenhan mä hankkinut järkkärin verrattuna alkuajan pokkariin, paremman kuvauspaikan ja muutenkin kiinnitän huomiota kuvien siisteyteen 🙂 jotenka hyvin on toivoa, jokainen bloggari on jostain lähtenyt eikä kukaan ole ollut pro, kaikilla on varmasti omasta mielestään parannettavaa.

  8.9.2015 at 04:41
 • Reply Tasmanian tuholainen

  Oi kiitos! Nämä kuvat lohduttvat kovasti, pro-lakkaajatkaan eivät aina onnistu. 🙂

  8.9.2015 at 04:44
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Täytyy kyllä tehdä tämä itsekin! Tosin top 10 ei varmaan riitä alkuunkaan ;D minäkin sanoisin olevani erimieltä ja tykkään paljon joistakin tämän postauksen lakkauksista enkä ole ajatellut niiden olevan fail!

  8.9.2015 at 04:48
 • Reply Fani

  Multa on myös tulossa tämä postaus. 😀 Ihan hävettää jo nyt!

  8.9.2015 at 05:10
 • Reply Marina

  Tarviipas alkaa kaivaa kuvia, jos en oo niitä hävittäny mihinkään.

  8.9.2015 at 07:39
 • Reply Katarooma

  Näistä kuvista näkee sun mielettömän kehityksen! Kököstä se pitää lähteä, ei heti voi olla pro! En uskalla omia ajatellakaan… 😀

  8.9.2015 at 08:24
 • Reply Tintti

  Kyllä sä olet aivan hurjasti kehittynyt kynsien koristelussa, vaikka mun mielestä ainakin osa näistä lakkauksista on kaukana kauheasta :). Tällainen postaus on kyllä hirveen hauska ja sitten toisaalta näyttää sen, että hommassa voi kehittyä ja tulla paremmaksi.

  8.9.2015 at 08:39
 • Reply Helmi TPT

  Upeaa kehitystä kyllä tapahtunut! 🙂 Noi tummat kynnet hopeisella rasteilla ei sen sijaan musta kuulu tähän listalle ollenkaan, nehän on tosi hienot! Multa löytyisi huonoja vaikka miten paljon, mutta pitkälti kysymys on myös kuvaustekniikan parantumisesta. Niin kovasti kuin ajattelin blogia perustaessa, että laitan alusta asti hyviä kuvia niin on ne omat standardit vaan nousseet kauheasti…

  8.9.2015 at 13:53
 • Reply Enail

  Lohduttavaa kuulla että ei muillakaan aina mene niin kuin strömsössä! Tosin ei noista ihan kaikki niin kamalia ole kuin väität 😀 esim noi sydän kynnet on musta ihan nätit 🙂

  8.9.2015 at 19:42
 • Reply Tinkerbell

  Suurin osan näistä kynsistä on ihan hienoja (: Mut huomaa kyllä huikeen kehityksen!

  9.9.2015 at 16:36
 • Reply Nanikaroliina

  haha 😀 <3 Tästä näkee, kuinka paljon oot kehittynyt tässä hommassa !<3 Näissä ei muu auta, kun vaan tekeminen ja toisto :)) Eikä nää kaikki nyt niin kauheita ollu ;>>

  10.9.2015 at 09:52
 • Reply Nena Sofia

  Ihanaa että tästä oli iloa! Munkin mielestä mukavaa aina katsella muiden lakkaajien alkuajan tuotoksia, niistä saa aina itselle lisää motivaatiota harjoitteluun 🙂

  12.9.2015 at 23:34
 • Reply Nena Sofia

  Hihhii tätä oli hauskaa tehdä! Kiitos ideasta 🙂

  12.9.2015 at 23:36
 • Reply Nena Sofia

  Joo, sama homma eli blogin starttasin vain hetkeä myöhemmin kun kynsistä kiinnostuin 😀 Välillä tosiaan nolottaa ne ensimmäiset postaukset, mutta en ole raaskinut poistaakaan. Blogin kuitenkin aloitin myös sitä varten, että voisi omaa kehitystään tarkkailla 🙂

  12.9.2015 at 23:38
 • Reply Nena Sofia

  Voih eih, kiitos! :') Kiva kuulla, että tästä oli iloa, vaikka kaukana pro-lakkaajasta olenkin! 🙂

  12.9.2015 at 23:40
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos ja kumarrus! Monista näistä lakkauksista on muodostunut faileja vasta jälkikäteen katseltuna, tekohetkellä olen saattanut olla joihinkin jopa tyytyväinen. Mutta ehdottomasti kannattaa tämä postaus tehdä, on meinaan aika hauskaa puuhaa 😀

  12.9.2015 at 23:41
 • Reply Nena Sofia

  Höhh ei sulla ees ollut niin suuria faileja siellä, tai monet oli ainakin tosi nättejä! Turhaan noloilit 😀

  12.9.2015 at 23:43
 • Reply Nena Sofia

  Hih hauskaa projektia sulle! 🙂

  12.9.2015 at 23:44
 • Reply Nena Sofia

  No niinhän se menee! 🙂 Ja phöh, kannata niitä omiakaan pelätä, kun ei tosiaan kukaan voi aloittaa mestarina 🙂

  12.9.2015 at 23:46
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tintti! 🙂 Tää on kyllä ihmeellistä, kuinka suuret mahdollisuudet kehittymiseen tässä harrastuksessa on! Muistan kun kiinnostus kynsiin heräsi, enkä voinut uskoa miten joku kyneni maalaamaan edes mitään yksinkertaista kynsille, ja olin varma etten ikinä edes yrittäisi… Kunnes uteliaisuus voitti 😀

  12.9.2015 at 23:47
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Helmi! 🙂 Tuo on kyllä itselläkin tuo kuvauspuoli ainakin jonkin verran kehittynyt, vaikken vieläkään ole lainkaan tyytyväinen kuviini. Mutta niinhän se menee että standardit nousee kokoajan ja hyvin pian alkaa hetki sitten onnistuneet kynnet näyttämään kamalilta 😀

  12.9.2015 at 23:49
 • Reply Nena Sofia

  Hihhih kiitos Enail! 🙂 Aina ei tosiaan voi onnistua, ja kukaan ei ole mestari aloittaessaan 🙂

  12.9.2015 at 23:50
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kiitos! ♥ 🙂

  12.9.2015 at 23:50
 • Reply Nena Sofia

  Nimenomaan! Harjoitellessahan sitä vain oppii 🙂

  12.9.2015 at 23:51
 • Leave a Reply