Follow:

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

Jeffree Star lanseerasi viime viikon perjantaina yhteistyökokoelman Youtubesta tunnetun Shane Dawsonin kanssa. Vaikka en tubea juuri seuraakaan, kokoelma herätti kiinnostukseni jo kauan ennen h-hetkeä.

Erityisesti kokoelman Conspiracy -luomiväripaletti oli sellainen, jonka halusin heti, kun näin ensimmäiset kuvat sen sävykattauksesta.

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy

Viikko sitten perjantaina, kun kokoelma tuli myyntiin, harkitsin vielä hartaasti, olisinko valmis maksamaan yhdestä paletista lähes 70 euroa. Ikävä kyllä harkitsin liian pitkään, ja lauantaina kun vedin ostoshousut jalkaan, paletti oli myyty loppuun meidän Sokokselta. Pian tämän jälkeen kiersin kolmella eri Sokoksella ja kahlasin verkkokaupat läpi, jotka kaikki myivät sitä samaa: ei oota.

Onneni kääntyi tiistaina, kun käväisin Triplan Emotionilla. He olivat juuri saaneet täydennyslähetyksen, ja poistuin liikkeestä ensimmäisen Jeffree Starin palettini kanssa. Enpä muista, milloin olisin ollut näin innoissani jostakin kosmetiikkahankinnasta!

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy

Jeffree Starin ja Shane Dawsonin luoma Conspiracy -luomiväripaletti on 18 sävyn hypnoottinen kokonaisuus. Kooltaan massiivinen pakkaus on näyttävä. Tätä ei tee mieli piilottaa laatikostoon pölyttymään!

Sävykattaus paletissa on kiehtova, ja ensivilkaisulla se saattaa vaikuttaa jopa hieman sekavalta. Luinkin palettiin liittyvää keskustelua eräässä Facebook-ryhmässä, jossa kritisoitiin sen epäkäytännöllisyyttä. Joku kommentoi, että tällaiset paletit on tehty vain Instagramin vaikuttajille, eikä tavallisilla ihmisillä ole näille sävyille mitään käyttöä.

Hölmö väite kuulosti aluksi karun realistiselta, mutta tarkempi tutkailu sai minut vakuuttumaan siitä, että tämä paletti on yllättävän monikäyttöinen. Olen jopa vakuuttunut siitä, että vähän arkisempikin meikkaaja löytäisi paletille käyttöä.

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy

Conspiracyn sävyt on jaoteltu kolmeen, hyvin toisistaan poikkeavaan riviin. Ylärivi sisältää neutraaleja ruskean ja beigen sävyjä, keskiriviltä löytyy kirkkaita aksenttisävyjä ja alarivi sisältää pääasiassa iltameikkiin sopivia, tumman mystisiä nappeja.

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy

18 sävystä kymmenen on koostumukseltaan mattaisia, kaksi shimmerisiä ja loput viisi metallinhohtoisia. Paletin kirkkain sävy on neonkeltainen Food Videos, ja tummin lähes musta My Ride’s Here.

Arkinen meikki syntyy helposti ylärivin sävyillä, ja muita rivejä voi käyttää meikin maustamiseen. Esimerkiksi keltainen sopii piristämään maanläheistä meikkiä silmien sisänurkissa, ja punaisella voi tuunata näyttävät rajaukset muuten yksinkertaiseen meikkiin.

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy – swatchit

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy swatches Ranch, My Pills, Tanacon, Diet Root Beer, Just A Theory, Spiraling

Ranch, My Pills, Tanacon, Diet Root Beer, Just A Theory, Spiraling

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy swatches Conspiracy, Pig-Ment, Food Videos, Trisha, Cheese Dust, Flaming Hot

Conspiracy, Pig-Ment, Food Videos, Trisha, Cheese Dust, Flaming Hot

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy swatches What's the Tea?, Diet Cola, Nut a Fact, Sleep Paralysis, Illuminatea, My Ride's Here

What’s the Tea?, Diet Cola, Nut a Fact, Sleep Paralysis, Illuminatea, My Ride’s Here

Sävyjen käyttäytyminen ja laatu

Kuten swatcheista näkee, jokainen sävy on hyvin pigmenttinen. Ainoastaan keltainen Food Videos näyttää swatchissa verrattaen hailakalta, mutta neonsävyille tämä on aika tyypillistä. Jos nappi ei sisällä valkoisia pigmenttejä, siitä saa parhaiten tehot irti kun luomen pohjustaa valkoisella.

Osa sävyistä jäi swatchatessa laikukkaiksi. Tämän huomasin myös testaillessani sävyjä meikissä, ne eivät nimittäin blendaannu kaikista helpoimmin. Erityisesti tummat mattasävyt ovat jauhoisia, ja voimakkaan pigmenttisyytensä vuoksi niitä kannattaa lisätä varovasti jotta meikistä ei tule laikukas. Sävyt myös varisevat ikävästi meikatessa, ja sivellin kannattaa kopauttaa paletin reunaan ennen sen viemistä luomille. Näin luomivärejä ei pöllyä alaluomelle silmämeikkiä tehdessä.

Metallisävyt ovat kuitenkin todella kermaisia ja blendaantuvat hyvin. Ne ovat myös todella peittäviä, eivätkä missään nimessä vaadi kerrostamista. Joka tapauksessa, kaikkia paletin sävyjä on mahdollista kerrostaa lähes loputtomasti. Jopa keltaisen saa täysin peittäväksi ilman valkoista pohjaa, kun sitä lisää luomelle pari kerrosta litteällä siveltimellä.

Conspiracy palette

Yhteenveto

Odotin paletilta paljon, ja vaikka sävyjen laadussa on osittain toivomisen varaa, olen silti kokonaisuuteen hyvin tyytyväinen.

Osa sävyistä blendaantuu odotettua huonommin ja varisee meikatessa, mutta nämä ongelmat on selätettävissä pienillä kikoilla meikkaamisen aikana. Tärkeintä on kuitenkin, että napeissa riittää pigmenttiä, ja sitähän näissä riittää! Sävykattaus on myös älyttömän kiehtova, nimet nokkelia ja pakkaus upea.

Ja mikä tärkeintä, tämä on sellainen paletti, joka kutsuu meikkaamaan. Jokin tässä sävykokonaisuudessa vaan saa aivot nurin ja inspiraatiovaihteen päälle!

Hinta ja saatavuus

Jeffree Star x Shane Dawson kokoelman tuotteita myydään osassa Sokoksista ja Emotioneista sekä *Oletkaunis.fi:ssä. Suomessa Conspiracy-paletti maksaa 64,90-68,90€. Ulkomailta kokoelman tuotteita voi tilata *Beauty Baylta, jossa paletin hinta on 54€. Valitettavasti Conspiracy on tällä hetkellä kaikista verkkokaupoista loppuunmyyty. Kannattaa kuitenkin seurata tilannetta, luulen, että täydennystä saadaan vielä lähiaikoina.

 

Hankitko jotain Jeffree Star x Shane Dawson kokoelmasta?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Hanska

  Kiva kun esittelit tämän. Tykkään siitä, että paletissa on paljon vaaleampia sävyjä ja tuo vihreä Conspiracy on esimerkiksi sävy, jota meikkeihin olen kaivannut. Kestäisinköhän nuo huonommin käyttäytyvät napit. Pitää vielä pohtia raaskimista. Toivottavasti saamme meikkikuviasi joku kerta ihailtavaksi!

  10.11.2019 at 23:13
  • Reply Nena Sofia

   Jos yhtään mietityttää, niin kannattaa pyörähtää Sokoksella katsomassa, löydätkö testeriä. Osa sävyistä on tosiaan kuivia ja pöllyäviä, mutta jos paletin sävykokonaisuus miellyttää niin kannattaa käydä ainakin hipelöimässä. Ei tämä mikään mahdoton tapaus ole kuitenkaan 🙂

   Mutta hei, kiitos ihanasta kommentista! <3 Yhden meikin ehdin jo kuvaamaankin, ja se ainakin nähdään blogissa piakkoin!

   11.11.2019 at 07:12
 • Reply Mimosa

  Mie ostin sen minipaletin 🙂

  Yllätyin siitä, että minipaletissa oli vain kaksi pigmenttiä :O Ja ne oli juuri sellaisia sävyjä, joita en pigmenteiksi olisi uskonut. Miulla nimittäin tarraa pigmentit todella hyvin kiinni, niin en oikein välitä niistä paleteissa 😀 Hitusen siis petyin, kun ostin Revolutionin kaksi palettia ja niissä oli aika montakin pigmenttisävyä mukana, jonka huomasin tietty vasta vahingon tapahtuessa 😀

  11.11.2019 at 09:49
  • Reply Nena Sofia

   Hei ihanaa että se oli sulle mieluisa! 🙂 Mä mietin myös sitä, mutta en sitten oikein innostunut niistä sävyistä. Tää Conspiracy oli sen sijaan mulle täydellinen 🙂

   12.11.2019 at 20:37
 • Reply Linda

  Tää on kyllä upea<3 Mä mietin hetken tän ostamista, mutta päätin lopulta jättää väliin, kun ei tää kuitenkaan ollut ihan sellanen "pakko-saada-heti" paletti, kuten esimerkiksi Jawbreaker mulle oli 😀 Ehkä tän voisi hankkia joskus myöhemmin, jos tää tulisi edes pieneen alennukseen, mutta täyttä hintaa en tällä hetkellä ole tästä valmis maksamaan, vaikka noi sävyt todella kauniita onkin 🙂

  Kiitos kattavasta esittelystä ja arviosta!

  11.11.2019 at 16:39
  • Reply Nena Sofia

   Okei, joo – tiedän tunteen! Mulle tää Conspiracy oli ihan must have, kun taas Jawbreaker ei 😀 Mutta sillain se onkin fiksua, että valitsee ne oikeasti itselleen mieluisimmat. Ihan älytöntähän se olisi, jos meinaisi kaikki “ihan kivat” luomiväripaletit hankkia 😀

   12.11.2019 at 20:39
 • Reply Janita/Vadelmamurusia

  Tämä on kyllä niin upea! <3 Mä huomasin silloin edellisenä päivänä Sokoksen ilmoituksen perjantai-aamun lanseerauksesta ja olinkin heti aamulla paria minuuttia yli 10 hakemassa omaani 😀 Turusta nämä isot paletit loppuivat jo alle puolessa tunnissa eli nopeus oli valttia. Lisäksi mukaan lähti Mini Controversy -paletti ja huulikiilto 🙂 Huulipunia ei meidän Sokoksella ollut ja olisin niistä muutenkin sen possubundlen halunnut, mutta se jäi sitten saamatta kun nettisivut olivat illalla tukossa :/

  11.11.2019 at 19:56
  • Reply Nena Sofia

   Ohooo, sähän hullaannuit! Mahtavaa, että ehdit saada niin monta himoitsemaasi tuotetta. Toivottavasti possubundlekin löytyy vielä! 🙂 Mä en oikeastaan halunnut tästä kokoelmasta muuta kun tämän paletin, ja olenkin supertyytyväinen että sen onnistuin saamaan <3

   12.11.2019 at 20:40
 • Reply Katri

  Värit on kyllä rohkeat, mutten tiedä olisiko mulla käyttöä juuri muulle kuin tuolle yläriville. Paletti itsessään on todella ylellisen oloinen noin ikään, kun se on kolmiulotteinen myös kannesta 🙂 Vielä joskus hankin oman jeffree palettini, kun olen tarpeeksi rohkea siihen.

  11.11.2019 at 21:00
  • Reply Nena Sofia

   Kannattaa kyllä harkita tarkkaan, mikä paletti kolahtaa omalla kohdalla eniten. Ihan turhaa niitä on alkaa ylenpalttisesti hamstraamaan 🙂

   12.11.2019 at 20:43
 • Reply Ansku - Glitteri addikti

  Kiva kun esittelit tämän?

  Mulla on JS meikeistä vähän ristiriitaiset fiilikset. Tuntuu että se on jonkinlainen ilmiö ja vaikka tämä uusi paletti ei ehkä laadultaan ollutkaan niin hyvä, se myytiin silti samantien loppuun ja ihmiset sekosivat vaikka hintakin on kohtuu korkea. Kauniit sävyt silti, ei sillä.
  Kiva nähdä minkälaisia meikkejä tällä saat aikaan

  12.11.2019 at 08:59
  • Reply Nena Sofia

   Mä olen vähän sitä mieltä, että JS:n meikit on aavistuksen ylihinnoiteltuja. Mutta sitten toisaalta, monet vannoo niiden nimeen ja pitää niitä kaikkein laadukkaimpina. Itse en nyt tosiaan täysin vakuuttunut tämän yhden paletin perusteella, mutta huulipunia haluaisin vielä testata. Ne ainakin kerää paljon kehuja 🙂

   12.11.2019 at 20:45
 • Reply emzi

  On kyllä todella kaunis paletti <3

  16.11.2019 at 11:49
  • Reply Nena Sofia

   Voi kyllä! <3

   17.11.2019 at 11:19

  Leave a Reply