Follow:

NCLA: Dirty Martini

Nyt olisi pitkästä aikaa tällainen erikoisempi, ruman kaunis lakka esiteltävänä! ♥ NCLA:n Dirty Martini* iski täysillä heti sen CesarsShopilla nähtyäni, ja onnekseni sainkin tämän kaunokaisen kotiin vietäväksi ja teille esiteltäväksi. Tässä on ihan erityistä särmää, josta varmasti jokainen likaisempien sävyjen ystävä hurmaantuu hetkessä!

NCLA Dirty Martini

Likainen, vaalean oliivinvihreä sävy saa ainakin oman sydämen sykkeeni kiivastumaan. Olen aina rakastanut vähän erikoisempia lakkasävyjä, ja Dirty Martini on juuri sellainen! Tällaiset veikeän vihreät sävyt sopivat äärimmäisen hyvin yhteen vaaleanpunaisten koristelujen kanssa, mutta hyvältä ne näyttävät yksinäänkin.

 

Kaiken kukkuraksi Dirty Martini on aivan ykkösluokkainen lakattava. Lyhyet kynnet se peittää varmasti jo ensimmäisellä kerroksella, sillä omistakin kynsistä kuulsi vain kärjet kevyesti läpi yhden kerroksen levitettyäni. Täydellistä peittoa tavoitellessani lisäsin siis toisen, mutta en tiedä olisinko tehnyt sitä jos en olisi ollut ottamassa swatch-kuvia. Koostumus lakassa on myös äärimmäisen miellyttävä, eikä se esimerkiksi valu kynsinauhoille tai raidoitu lainkaan. Kuvassa Dirty Martinin päällä kerros NCLA:n Gloss It! -päällyslakkaa.

 

Tästä lakasta tulee heti mieleen O.P.I:n Uh Oh Roll Down the Window. Vaikka kyseinen lakka on hyvin eri sävyinen kuin tämä, se on samalla tavalla erikoisempi ja siksi yksi rakkauslakoistani. Vilkaiskaapa vaikka tämä postaus, niin tiedätte mitä tarkoitan!

Ja kuten jo mainitsin, niin kyllä tämän kanssa piti vaaleanpunaista yhdistää! Koristelut tein kokonaan kynsilakoilla, minkä kyllä (köh köh) huomaakin vähän kömpelösti onnistuneista kiekuroista. Elävässä elämässä nämä olivat kyllä todella nätit, kun kuvioiden rösöisiin reunoiihin ei sillä tavalla kiinnittänyt huomiota. Kiemuroiden alle töpöttelin muuten pitkästä aikaa paria lakkaa tuorekelmun avulla, tuli aika sievä tausta! Glitterin lisäksi meinasin lisätä kynsille myös strasseja, mutta tällä kertaa maltoin mieleni. Mielestäni lakkaus oli oikein viehättävä ilman niitäkin.

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: NCLA – First Base*
Oliivinvihreä creme: NCLA – Dirty Martini*
Koristeluissa:
Vaaleanpunainen crellylakka: O.P.I – Suzi Nails New Orleans*
Vaaleanpunainen frostlakka: Faby – Cinderella Is Late…*
Pinkki creme: O.P.I – Strawberry Margarita
Glitterlakka: Kiara Sky – I Pink You Anytime*
Päällyslakka: NCLA – Gloss It!*
*Tähdellä merkityt saatu

 

 

NCLA:n kynsilakat ovat vegaanisia 7-free lakkoja. Niitä voi ostaa Sokoksilta sekä Emotioneilta, mutta laajimman valikoiman löytää CesarsShopin verkkokaupasta tämän linkin takaa.

 

 

Mitäs te tykkäätte tällaisista erikoisemmista lakkasävyistä?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Marppa

  Voi hitsiläinen, että haluaisin tykätä tällaisista lakoista.. Mutta kun en vaan mitenkään syty niille. Ei se sulla hassummalta näytä, mutta itse en voisi kuvitellakaan lakkaavani tällä sävyllä. 😀
  Mainitsemasi Opi sen sijaan on mun mieleen kovastikin. 🙂

  4.2.2018 at 12:09
  • Reply Nena Sofia

   No, kaikki ei vaan ole kaikille 🙂

   6.2.2018 at 04:17
 • Reply Petra / Viilankantolupa

  Jännä sävy! Mä en kynsillä perusta näistä sinapinkeltaisista ja myrkynvihreistä, mutta jostain syystä laukuissa ja huiveissa ne ovat paljon helpommin lähestyttäviä. Ehkä siksi että kun vaatteet ovat pääosin mustia, tällainen erikoisempikin väriläikkä saa riittävästi tilaa. Mutta nätti tää on, ei voi kiistää. 🙂

  4.2.2018 at 12:18
  • Reply Nena Sofia

   Oi, myrkynvihreä laukku olisi kyllä komea! <3

   6.2.2018 at 04:18
 • Reply Belegwen

  Just tällainen vihreä on sellaisia vihreän sävyjä, jotka sopii mulle hyvin. Eli tykkään! 🙂

  4.2.2018 at 16:44
  • Reply Nena Sofia

   Huippua, en ookaan ihan ainoa 😀

   6.2.2018 at 04:18
 • Reply Katri

  Enemmä tumma tai sinapin keltainen ois omaan mieleen, ehkä tulee lievästi mieleen oksennuksen väri tosta. Olen lapsellinen mieleltäni… ?

  5.2.2018 at 19:12
  • Reply Nena Sofia

   Voi ei 😀 No, kai sen niinkin voi nähdä! Itseäni tällaiset rumemmatkin sävyt kyllä viehättävät, erityisesti kynsillä 🙂

   6.2.2018 at 04:23
 • Reply Nanne

  On aika jännä sävy kyllä, en ehkä ensimmäisenä näe itselläni tätä. Mutta kauniit lakkaukset olet loihtinut tällä ^.^

  6.2.2018 at 11:36
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia Nanne! <3 Onhan tämä vähän "kummajainen" kyllä 😀

   7.2.2018 at 13:45

  Leave a Reply