Follow:

Ere Perezin ihoa hoitavat meikit

*Tuotteet saatuja ilmaistuotteita. Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä.

Ere Perez meikit

Sain viime keväänä *Naturellelta ihanan PR-paketin, ja pääsin testaamaan itselleni täysin uutta luonnonkosmetiikan meikkibrändiä Ere Pereziä. Valitettavasti ajankohta oli mitä hankalin, nimittäin juuri noihin aikoihin tuskailin opiskelujen ja opinnäytetyön kanssa, eikä aikaa blogille tuntunut jäävän. Lisäksi koronapandemia oli aluillaan, ja kun koulut siirtyivät loppukevääksi etäopetukseen, ei minulla ollut kovin montaa syytä ehostaa itseäni aamuisin.

Nyt kun olen palannut blogin pariin, on korkea aika esitellä tuotteet teille. Ihan hävettää, että jemmailin tällaisia aarteita pöytälaatikon pimeydessä!

Ere Perez meikit

Ere Perez yhdistää ihonhoidon ja ehostuksen

Ere Perezin tarina alkaa brändin perustajan, Eren lapsuudesta Mexicossa. Hänen isoisänsä käytti luonnon rohdoksia lääkinnässä, ja isoäitinsä valmisti kauneudenhoitotuotteita kotona. Näihin perinteisiin ja luontoa kunnioittaviin arvoihin kasvaneena Ere haaveili omien, ihoa hoitavien kauneustuotteidensa valmistamisesta. Vuonna 2004 haave toteutui, ja syntyi luonnon aktiivisia aineita hyödyntävä, ihoa hoitava meikkisarja *Ere Perez.

Sarjan kaikki tuotteet ovat eläinkokeettomia, GMO-vapaita, kestävän kehityksen mukaisia, hiilineutraaleja ja lähes täysin vegaanisia. Ainoana poikkeuksena on merkin Almond Mascara, joka sisältää mehiläisvahaa. Ere Perezin valikoimaan kuuluu ihoa hoitavia meikkituotteita sekä varsinaisia ihonhoitotuotteita. Brändin filosofian mukaisesti meikkituotteiden tarkoituksena on korostaa käyttäjänsä luonnollista kauneutta sen “piilottamisen” sijaan.

Sain kokeiltavakseni Ere Perezin Jojoba Eye Pencilin, Olive Oil Lipstickin sekä Beetroot Cheek & Lip Tintin. Tehdään seuraavaksi vähän lähempi katsaus näihin tuotteisiin!

Lue myös: Vuoden huulipunasuosikki: Havu Cosmetics “Red

Ere Perez Jojoba Eye Pencil Forest

Ere Perez Jojoba Eye Pencil “Forest”

Runsaasti ihoa hoitavia öljyjä ja vahoja, kuten jojobaöljyä sisältävä silmänrajauskynä. Koostumuksen ravitsevat öljyt hoitavat ja pehmentävät paitsi ihoa, myös ripsiä. Saatavilla kahdeksan kaunista sävyä – omani on upea *Forest.

Ensimmäinen huomioni oli, että rajauskynä tuntui iholla todella miellyttävältä. Sen öljypitoinen koostumus helpotti värin liukumista luomella, eikä kynää tarvinnut painaa. Tykästyin koostumukseen ja kynän sävyyn, mutta sen pigmenttisyydessä on vielä toivomisen varaa. Intensiivistä rajausta varten kynää pitää hieman kerrostaa. Yllätyin kuitenkin siitä, miten kestävän rajauksen tuotteella sai tehtyä. Näyttävää kissarajausta varten luomi pitää tietysti pohjustaa huolella, mutta kynä pysyi paikoillaan ilmankin pohjustusta jos ripsirajaan piirsi vain kevyen, utuisen rajan.

Ainesosat: Octyldodecyl stearoyl stearate, coconut (cocos nucifera) oil, C10-18 triglycerides, hydrogenated vegetable (olus) oil, mica, carnauba (copernicia cerifera) wax, candelilla (euphorbia cerifera) wax, polyglyceryl-3 diisostearate, oryzanol, jojoba (simmondsia chinensis) seed oil, tocopherol, glyceryl caprylate. May Contain +/- iron oxides, CI 77891.

Ere Perez huulipuna Olive Oil Lipstick "Surprise"

Ere Perez Olive Oil Lipstick “Surprise”

Muun muassa oliiviöljyä, risiiniöljyä ja kaakaovoita sisältävä, huulia hoitava ja niiden kosteustasoa ylläpitävä huulipuna. 14 eri juhlateeman mukaan nimettyä sävyä, joista saamani sävy *Surprise on omistettu yllätysjuhlille!

Ere Perezin Olive Oil -huulipunassa on pehmeästi levittyvä, kermainen koostumus. Monesti luonnonkosmetiikan huulipunat tuntuvat voimakkaan vahamaisilta, mutta tämä jättää huulille hyvin miellyttävän, huulikiiltomaisen tuntuman. Näin öljypitoiseksi huulipunaksi tämä on myös todella kestävä, sillä varsinaisen kiillon kuluessa huulilta niiden pintaan jää pigmenttiä pitkäksi ajaksi.

Ainoa miinus punassa on se, että pigmentit hieman karkailevat kuivien huulten rakoihin jos punaa käyttää runsaasti. Tällöin huulet näyttävät epätasaisen sävyisiltä, ja efekti vain korostuu huulipunan kuluessa. Suosittelen siis käyttämään punaa kohtuudella, ja painamaan ylimääräisen tuotteen kasvopaperiin.

Ainesosat: Castor (ricinus communis) seed oil, coco-caprylate/caprate, pentaerythrityl tetraisostearate, carnauba (copernicia cerifera) wax, octyldodecanol, candelilla (euphorbia cerifera) wax, cocoa (theobroma cacao) seed butter, aluminum starch octenylsuccinate, hydrogenated castor oil, pentaerythrityl tetrabehenate, mica, olive (olea europea) fruit oil, tocopheryl acetate. May contain +/- iron oxides, ci 77891, ci 15850, ci 77742, ci 77002.

Ere Perez huulipuna Surprise

Yllä näkyvässä meikissä olen tehnyt häivytetyt kissarajaukset Jojoba Eye Pencilillä ja lisännyt huulille reilun kerroksen Olive Oil Lipstickiä. Poskipunana käytin seuraavaksi esiteltävää Beetroot Cheek & Lip Tintiä.

Tarkasti katsomalla kuvasta näkee, miten huulipuna on vetäytynyt hieman alahuuleni uurteisiin. Ongelmalta voi välttyä painamalla huulet kasvopaperiin huulipunan levittämisen jälkeen!

Lue myös: Harmaa-keltainen Halo eyes -silmämeikki

Ere Perez Beetroot Cheek & Lip Tint "Joy"

Ere Perez Beetroot Cheek & Lip Tint “Joy”

Punajuuriuutetta sisältävä, kosteuttava sävyte huulille ja poskille. Ihoa hoitava punajuuriuute sisältää runsaasti antioksidantteja, joiden lisäksi tuotteeseen on formuloitu esimerkiksi antioksidanttista E-vitamiinia ja kosteuttavaa glyserolia. Saatavilla kahdessa sävyssä, omani on perinteisen punainen *Joy.

Säästin Beetroot Cheek & Lip Tintin tarkoituksella postauksen jälkiruoaksi, sillä ihastuin siihen aivan päätä pahkaa! Monikäyttöinen sävyte antaa kauniin hehkun poskille ja upean sävyn huulille. Varsinainen pigmenttipommi vaatii hieman totuttelua käytössä, mutta kun sen jujusta pääsee jyvälle, ei tästä voi kun tykätä.

Ainesosat: water, rosa canina (rosehip) extract, beta vulgaris (beetroot) extract, glycerin, tocopherol (vitamin e), methylcellulose, agave tequilana (blue agave) nectar, potassium sorbate. May contain +/ maltodextrin, citric acid, CI77891, CI45410.

Ere Perez huulipuna / sävyte Beetroot Cheek & Lip Tint Joy

Beetroot Cheek & Lip Tint on koostumukseltaan hyvin ohutta, lähes vesimäistä nestettä. Huulille se levittyy helpoiten tuotteen omalla, tarkalla applikaattorilla. Ohut koostumus antaa pelivaraa halutun lopputuloksen kanssa, ja pullon reunaan pyyhkäistyllä, puolikuivalla applikaattorilla huulille saa aavistuksen punerrusta. Mikäli toivoo näyttävämpää tulosta, ei tarvitse kuin vetää applikaattori pakkauksesta ja sivellä huulet. Tätä ei tarvitse kerrostaa, pigmenttiä nimittäin riittää.

Huulille sävy asettuu mattaiseksi, kevyeksi kerrokseksi jota ei edes muista, ennen kuin kurkkaa peiliin. Sävytteen kosteuttavat ainesosat helpottavat talvipäiviä ja ehkäisevät huulten kuivumista. Äärimmäisen rohtuneille huulille Lip Tintit eivät ole kaikkein hoitavimpia tuotteita, mutta olen huomannut, että omat huuleni pysyvät pehmeinä tämän alla. Mikä parasta, väri pysyy paikoillaan oikeasti pitkään. Kun sipaisen huulille kerroksen sävytettä aamulla, punertaa ne iltapesullakin kauniisti. Sävy haalistuu päivän mittaan, mutta ei kulu täysin pois vaikka ruokailisi useampaan kertaan. Eikä muuten tartu lasinreunoihin!

Poskipunana en ole päässyt täysin sinuiksi tämän sävytteen kanssa, sillä voimakas pigmenttisyys ja nopea kuivuminen on kasvojen muotoilussa vähän hankala yhdistelmä. Vesipohjainen tuote levittyy ja häivyttyy kuitenkin siististi kostealla Beautyblenderillä ja antaa kauniin, terveen hehkun poskipäille.

Lue myös: Kulttibrändin silottava putsariuutuus: CeraVe SA Smoothing Cleanser

Ere Perez kokemuksia

Yllä näkyy sama meikki kuin aiemmin, mutta huulilla on oliiviöljypunan sijasta *Beetroot Lip & Cheek Tint. Lämmin, rehellisen punainen sävy sointuu hauskan jouluisesti vihreän silmämeikin kanssa!

Ere Perez kokemuksia

Yhteenveto

Ere Perez oli oikein mieluisa tuttavuus, ja kaikki kolme testaamaani tuotetta jäävät varmasti käyttöön. Suosikikseni nousi kuitenkin vesipohjainen huulten ja poskien sävyte Beetroot Cheek & Lip Tint. Se on helppokäyttöinen ja pitkäkestoinen tuote, johon tartun mielelläni kiireisenäkin aamuna.

*Ere Perezin meikkituotteisiin voit tutustua Naturellen verkkokaupassa. Valikoimaan kuuluu esittelemieni tuotteiden lisäksi muun muassa erilaisia meikkivoiteita, luomivärejä ja ihonhoitotuotteita!

 

Oliko nämä teille tuttuja tuotteita? Mikä vaikutti mielenkiintoisimmalta?

Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa ja Blogit.fi:ssä

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

No Comments

Leave a Reply