Follow:

Tammikuun lakkaukset

Tammikuun aikana julkaisin blogin puolella yhteensä neljä erilaista lakkausta. Paljoa sen enempää en kynsiä koko kuukauden aikana sitten lakkaillutkaan. Pari kertaa taisin tehdä perusnuden pikamanikyyrin kun ideoita tai aikaa ei ollut muuhun, mutta koristelutarvikkeet ovat piilotelleet aika päättäväisesti laatikossaan. Koska varsinaisia, koristeltuja lakkauksia oli tällä kertaa hyvin vähäinen määrä, oli lempparin löytäminen erittäin helppoa. Kyllähän ne nuo mustat pitsikynnet olivat eniten omantyyliseni, vaikka toki muistakin lakkauksista tykkäsin.

Tammikuun alussa kerroin teille huonosta kynsionnestani ja pistin myös jakoon läjän aavistuksen kyseenalaisia vinkkejä kynsien hoitamiseen. Kuun loppuun mennessä olin jo täysin turhautunut omien kynsieni kuntoon, erityisesti niiden kulmien jatkuvaan katkeiluun. Niinpä laitoinkin viilan viuhumaan, ja tällä hetkellä kynteni ovat perinteisen neliskulmaisen mallin sijaan mantelinmuotoiset. Jos tämä nyt edes hieman ehkäisisi katkeilua, voisin taas myöhemmin palata tuttuun ja turvalliseen neliömalliin.

 

Mitäs teidän kynsille kuuluu? Entä mikä näistä lakkauksista oli mielestänne onnistunein?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Katri

  Kivoin lakkaus tuo sininen 🙂 Ja tosiaan itse luovutin kynsieni suhteen ja laitatin rakennekynnet. Nyt ne on oikein kivat ja sievät.

  5.2.2019 at 21:26
  • Reply Nena Sofia

   Kiva, että tykkäsit niistä 🙂 Rakennekynnet kyllä helpottaa mukavasti arkea, kun kynnet on aina siistit ja laitetut 🙂

   6.2.2019 at 14:51
 • Reply emzi

  On noi mustat munki suosikit 😀

  6.2.2019 at 07:31
  • Reply Nena Sofia

   Sullapa onkin hyvä maku ;D

   6.2.2019 at 14:51
 • Reply Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi

  En edes tiedä mitkä on mun lempparit, sielu vaan lepää aina sun lakkauksia kattoessa <3

  6.2.2019 at 20:46
  • Reply Nena Sofia

   Apua, miten kauniisti sanottu <3 Kiitos ihana Nanna, piristit iltaani kovasti 🙂

   6.2.2019 at 21:43

  Leave a Reply