Follow:

Bette Box Lokakuu – Bloggaajien suosikit

Olen pitänyt välikuukauden Bette Boxin tilaamisessa, ja oikeasti tarkoitus oli pitää vähän pidempikin tauko. Kesällä koin boksien sisällöt jokseenkin tylsiksi ja itseään toistaviksi, ja päätin, että katkaisen tilauksen ja harkitsen jotain toista boksia tilalle – vaihtelun vuoksi.
No, syyskuun boksia en jäänyt mitenkään kaipaamaan, mutta kun kuulin, että lokakuussa tulisi taas bloggaajaboksi, en voinut vastustaa kiusausta. Keväällä julkaistu bloggaajaboksi (postaus täällä) oli mielestäni niin mainio, etten voinut jättää tätäkään väliin! Ja nyt täytyy sanoa, että onneksi en jättänyt.
Tähän syksyn bloggaajaboksiin omia suosikkejaan valitsivat Tunnetila -blogin Nina, Blinger Shimmer -blogin Mira, Hannamaria -blogin Hanna, Nonnula -blogin Jonna ja Essie’s -blogin Essi.
Tunnetila -blogin Ninan suosikki
Lumene Invisible Illumination Instant Glow -sävyseerumi, universal shade
 
Lumenen sävyseerumi oli tämän boksin ainoa täysikokoinen tuote. Kyseessä on monikäyttöinen pohjameikkituote, jota voi käyttää sellaisenaan tuomaan hehkua kasvoille tai sitä voi sekoittaa oman meikkivoiteensa kanssa. Tuote vaikuttaa mielenkiintoiselta, ja pääsee varmasti käyttöön.
Ovh: n. 34,90€/30ml
Blinger Shimmer -blogin Miran suosikki
Curaprox Black is White -valkaiseva hammastahna
Aktiivihiiltä sisältävä, värjäymiä poistava ja hampaita valkaiseva hammastahna. Tätä juuri pyörittelinkin Sokoksella käsissäni, ja kiinnostuneena otan mielelläni testiin. Tuote on näytekokoinen (8ml).
Ovh: n. 23,90€/90ml + hammasharja
Hannamaria -blogin Hannan suosikki
Ziaja Goat’s Milk Moisturising Day Cream
 
Ihoa suojaava, syväkosteuttava, luonnollisesti kiinteyttävä ja ennenaikaisten juonteiden syntymistä ehkäisevä päivävoide. Tämä on jo toinen Ziajan vuohenmaito-sarjan päivävoide joka Bette Boxista tulee, ja koska ihastuin ensimmäiseen, testaan takuulla tämän toisenkin! Tuote on näytekokoinen (10ml).
Ovh: n. 10€/50ml
Nonnula -blogin Jonnan suosikki
 
Treaclemoon One Ginger Morning -suihkugeeli
Ihon pehmeäksi jättävä, raikkaan tuoksuinen suihkugeeli joka toimii myös kylpyvaahtona. Nuuhkaistuani ihastuin, ja pääsee varmasti käyttöön. Mielestäni tämä tuoksuu aivan inkivääri-Pepsiltä! Tuote on näytekokoinen (60ml).
Ovh: n. 5,90€/500ml
Essie’s -blogin Essin suosikki
L’Occitane En Provence Shea Ultra Rich -vartalovoide
15% sheavoita sisältävä ravitseva ja suojaava vartalovoide. Tämä vaikuttaa juuri siltä, mitä ihoni kaipaa näin talven kynnyksellä! Rakastan myös näiden Shea -sarjan tuotteiden tuoksua, siispä käytän tämän loppuun erittäin mielelläni. Tuote on näytekokoinen (30ml).
Ovh: n. 27,50€/250ml.
Yhteenveto:
 
Lokakuun Bette Box piristi synkkää syysiltaa toivottuun tapaan, ja kaikki tuotteet olivat todella mieluisia. Vähän kyllä innostusta varjosti kasallinen näytekokoisia tuotteita, mielestäni boksissa tulisi olla useampi täysikokoinen mukana. Toki Lumenen sävyseerumi olikin hippusen arvokkaampi tuote, minkä vuoksi boksin arvo nousi yli 40:een euroon. Hami vain niille, jotka eivät ko. tuotteesta niin innostuneet, sillä sen lisäksi boksissa oli vain muutaman euron arvoisia näytepakkauksia.
Toinen juttu, mikä kiinnitti huomioni oli se, että boksi sisälsi taas Lumenea. En voi olla ainoa, joka kaipaisi sisältöön myös brändien puolesta vähän enemmän vaihtelua! Eihän nyt joka boksissa voi olla aina yhden tietyn merkin tuotteita.
 
Mitä mieltä te olitte lokakuun boksista?
 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

1 Comment

  • Reply Camilla

    Mua harmittaa tää boksi tosi paljon. Hyppisin innosta jos voisin käyttää Lumenen sävyseerumia mutta se on liian tumma niin kyllä harmittaa kasa näyteitä. Pitkään on pitäny jo laittaa boxi tauolle ja nyt taidan laittaa. Tosin sit jos haluun sen jossain vaiheessa hinta on kalliimpi ku nyt saan sillä halvemmalla.

    12.10.2017 at 16:34
  • Leave a Reply