Follow:

eleven joulukalenteri – viimeinen katsaus

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

 

Viimeisetkin elevenin joulukalenterin luukut on nyt auottu, ja onkin aika tehdä viimeinen katsaus kalenterin sisältöön. Tuttuun tapaan käsittelen tuotteet ensin yksitellen, ja lopuksi kirjoitan vähän mietteitäni yleisemmin kalenterin sisällöstä. Tällä kertaa on kyse viimeisestä katsauksesta, joten kerron myös hieman tarkemmin mielipiteitäni kokonaisuuden onnistumisesta ja siitä, lähtisikö elevenin kalenteri seuraavana vuonna ostoskoriin vai ei.

 

Tässä linkit edellisiin viikkokatsauksiin joista löytyy tarkempia mielipiteitäni aiempien viikkojen sisällöstä:

Kolmas viikkokatsaus, luukut 15-21

Toinen viikkokatsaus, luukut 8-14

Ensimmäinen viikkokatsaus, luukut 1-7

 

22. luukku: Balmain Silk Perfume 50ml

Hiuksia silottava ja hoitava silkkisuihke, joka jättää kutreihin pitkäkestoisen tuoksun. Tuotetta ei löydy tällä hetkellä eleveniltä, mutta esimerkiksi Bangerheadilla tämä on nyt tarjouksessa hintaan 20,80€/200ml. Tämä pullo on siis arviolta kuuden euron arvoinen, mikäli Bangerheadin normaalihinnan mukaan laskisi. Tämä on päässyt jo käyttöön, ja ainakin ensivaikutelma on ollut hyvä. Ihan mieluisa kalenterilöytö siis!

23. luukku: Elemis Herbal Lavender Repair Mask 15ml

Jee, kivaa, kasvonaamionäyte! Tai sitten ei. Aaton lähestyessä odotin kalenterista jo vähän huikeampia juttuja, joten tämän naamion nähdessäni en kyllä ilosta hyppinyt. Tämä herkälle iholle suunniteltu naamio puhdistaa ja rauhoittaa, ja valehtelisin kyllä jos väittäisin, etten ole tästä ollenkaan kiinnostunut. Kyllä se kokeiluun pääsee, vaikken erityisen innoissani juuri nyt olekaan. Täysikokoinen (75ml) tuote löytyy eleveniltä hintaan 46,10€.

24. luukku: O.P.I Love Is In My Cards 15ml

Perinteisen punainen cremelakka. Suurimmalle osalle kalenterin ostaneista varmaan täysi turhake, koska kenellä nyt ei oikeasti ole muutamaa peruspunaista ennestään? Niin, paitsi ettei minulla ole. Pari punaista cremeä löytyy ennestään, mutta ei juuri tällaista ns. puhdasta punasta. Se tosin johtuu siitä, ettei sävy ole mielestäni järin kiinnostava, enkä ole siksi tullut hankkineeksi. No joka tapauksessa, välillä tulee tehtyä lakkauksia joihin tällaisellakin lakalla olisi käyttöä, joten ihan tyytyväinen olin sen saamisesta. O.P.I:n lakat maksavat elevenillä suurinpiirtein 14,80€-17,80€.

25. luukku: Efva Attling rannekoru

En tiedä itkeäkö vai nauraa. Kosmetiikkakalenteri, jonka arvokkain tuote on jotain muuta kuin kosmetiikkaa? Vai mitä minulta meni ohi, kerrottiinko jossain, että yli kolmasosa kalenterin luvatusta arvosta olisi upotettu johonkin (halvan näköiseen) rannekoruun? Tämä oli mielestäni suurempi pohjanoteeraus kuin edes se kamala kangaskassi, ihan vain siksi, että se vei niin suuren osan sisällön arvosta. Tämän sijaan kalenteriin olisi voinut sujauttaa vaikka kolme luomiväripalettia tai muuta huikeaa tuotetta, sillä korun arvo huitelee jossain 140-180 euron paikkeilla. Ja vaikka koru ei olekaan mikään maailman rumin, en usko että ainakaan ihan hetkeen haluan sitä ranteeseeni pyöräyttää – se nimittäin symboloi itselleni tällä hetkellä lähinnä sitä pettymystä, jonka luukun avatessani koin.

 

Minun piti kirjoittaa tämä postaus jo eilen, mutta ärsytykseltäni en kyennyt. Olen kuullut kalenterin sisällöstä monenlaisia puolusteluja, ja joka puolella toitotetaan sitä, kuinka kallista se selektiivinen kosmetiikka oikein on ja eihän 500 eurolla nyt oikeasti mitään saa. Mutta kun suurin osa kalenterin tuotteista tulee tekstillä “free sample, not for sale” voitte vaan kuvitella, kuinka ottaa päähän. Isoin ärsytys oli varmaan se, kuinka tätä markkinoitiin parhaaksi joulukalenteriksi ja sen sisältöä kuvailtiin valtavaksi ja yllätyksiä fantastisiksi. Myös rannekoru oli aika karu yllätys ottaen huomioon, ettei missään mainittu kalenterin sisältävän muita kuin kosmetiikkatuotteita.

 

Mikäli olette lukeneet aiemmat koosteeni, tiedätte, että joukossa oli myös oikeasti kivoja tuotteita. Niiden määrä jäi kuitenkin sen verran vähäiseksi, että ensi vuonna kalenterivalintani tulee todennäköisesti osumaan johonkin muuhun vaihtoehtoon. Esimerkiksi Lumenen kalenteri on tänä vuonna vaikuttanut mahtavalta, ja Lookfantastic on jatkanut loistavaa linjaansa.

 

Millaisia mielipiteitä elevenin kalenteri on teissä herättänyt? Entä oletteko olleet omiin kalentereihinne tyytyväisiä? ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

26 Comments

 • Reply Charming Nails

  Tuon korun hinnalla olisi saanut kalenteriin monta muuta huipputuotetta ja luulisinpa että palaute kalenterista olisi ihan muuta. En ole nähnyt yhtäkään postausta jossa kalenteria hehkutetaan maasta taivaisiin 🙂 mutta tuli siinä hyviäkin juttuja, toivottavasti vähän otetaan opiksi ensi vuotta ajatellen 🙂

  26.12.2017 at 15:41
  • Reply Nena Sofia

   No nimenomaan! Toivotaan tosiaan, että jatkossa kalenterit olisivat hieman lähempänä mainoskuvien välittämää mielikuvaa. Itse en kuitenkaan tule tähän kalenteriin ensi vuonna sortumaan, ainakaan, jos en näe sisältöä ensin 😀

   29.12.2017 at 13:15
 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Olenkin miettinyt miten sulta ei ole julkaisuja tullut mutta kas kummaa kun ei Bloggerin syöte taas toiminut – no jospa se nyt tunnistaisi kun uudemman kerran osoitteesi sinne lisäsin 🙂

  Itsekin olin varsinkin tuohon viimeiseen luukkuu pettynyt – odotin nimenomaan kosmetiikkaa kalenterista tulevaksi eikä mieleeni juolahtanut lainkaan, että the thing olisikin jotain aivan muuta.. Tarkempia fiiliksiä kalenterista on tässä muutaman päivän sisällä blogin puolelle tarkemmin tuloillaan 🙂

  26.12.2017 at 16:01
  • Reply Nena Sofia

   Voi eikä! No onneksi nyt selvisi 🙂

   Ja siis joo, olihan tämä aika pettymys 🙁 Pitääkin käydä kurkkaamassa sun mielipiteet, huomasin, että postaus oli tullut jo ulos 🙂

   29.12.2017 at 14:27
 • Reply Petra / Viilankantolupa

  Mulla oli Look Fantasticin ja Nyxin kalenterit ja olin molempiin tosi tyytyväinen. L’Occitanen kalenteria availin viime vuonna, mutta en kokenut tarvetta ottaa sitä enää uudestaan. Ensi vuonna kalastelen ehdottomasti LF:n ja Ritualsin kalentereita. 🙂

  26.12.2017 at 16:18
  • Reply Nena Sofia

   Oi, no ne on kyllä vaikuttaneetkin tosi onnistuneilta! 🙂 Ritualsiakin seurailin sivusilmällä, tosi kivan oloinen 🙂

   29.12.2017 at 14:28
 • Reply Belegwen

  Mäkin olisin ollut tosi pettynyt, jos olisin tuon elevenin kalenterin ostanut. Tykkäsin jälleen LF-kalenterista, mutta harmittaa kun en sitä Lumenea älynnyt ostaa. Ehkä ensi vuonna sitten! 🙂

  26.12.2017 at 17:45
  • Reply Nena Sofia

   LF-kalenteri oli kyllä tosi hyvä tänä vuonna! Se ja Lumene on kyllä omalla listalla ensi vuodeksi 🙂

   29.12.2017 at 14:28
 • Reply Katri

  Katsoessa, mitä kaikkea kalentereista tuli – niin on aika ihme että viimeinen tuote rannekoru. Ja tuohon hintaan olisi voinut vaikka järjestää siistin ja arvokkaan meikkipussin ennemmin? Pitää harkita jotain kosmetiikka-kalenteria ensivuoden puolella 🙂

  26.12.2017 at 19:34
  • Reply Nena Sofia

   No kyllä! Ehdottomasti jokin laadukas meikkipussukkakin olisi soveltunut tähän paremmin 🙂

   Ja siis kaikesta huolimatta suosittelen jonkinlaisen kalenterin hankintaa, se jännitys ja odotus oli kyllä ihanaa aamuisin 🙂

   29.12.2017 at 14:29
 • Reply Katri

  Mä olin jotenkin tosi harmissani syksyllä kun kuulin että eleveniltä on tulossa ihan huippukalenteri ja mulla ei ole varaa ostaa sitä, mutta mitä enempi mä näin näitä postauksia luukkujen sisällöistä, sitä vähemmän enää harmitti. 😮 Mä jotenkin odotin että tää olis ollut tosi meikkipainoitteinen. Ja siis pisteenä iin päällä tuo 24. luukun rannekoru – siis mitä aktuaalista vit…..????? Ensinnäkin toi on ihan todella halvan näkönen ja vieläpä KORU KOSMETIIKKAKALENTERISSA???? en ymmärrä alkuunkaan… Noh, ehkäpä ensi vuonna skarppaavat. 😀

  26.12.2017 at 22:08
  • Reply Nena Sofia

   Joo, mäkin mietin että miksi oli niin paljon voiteita ja värikosmetiikkaa ei oikein ollenkaan 🙁 Mutta no, pitää valita ensi vuonna joku kalenteri, jonka sisältöön voi paremmin luottaa 😀

   29.12.2017 at 14:30
 • Reply Ida / Divine

  Ymmärrän ihan täysin sun pettymyksesi kalenteriin! Mustakin on tosi harhaanjohtavaa laittaa yhdeksi luukuksi noin arvokas tuote, joka ei ole lähelläkään kosmetiikkaa :/ Kalenterin ympärille aiheutettiin niin paljon hypetystä, että odotukset olivat varmasti itse kullakin korkealla.

  27.12.2017 at 00:00
  • Reply Nena Sofia

   No juurikin näin! Jos olisi ollut vähemmän sitä hypetystä, ei varmasti pettymyskään olisi ollut niin suuri :/

   29.12.2017 at 14:31
 • Reply Anni

  Juuri tämän takia en ole uskaltanut ostaa kosmetiikkakalentereita; niistä tulee aina tuotteita, joita ei vaan tulisi käytettyä. Jos kalenterista maksaa sen yli 100€, siinä tulisi olla jokaisen tuotteen hyödyllinen!
  Mä olin tosi tyytyväinen Essien kalenteriin, vaikka siinäkin oli joukossa pari ei-niin-kivaa juttua. Ja vaikka värilakkoja mulla onkin liikaa, kalenterissa oli tosi hyvin myös hoito-, alus- ja päällyslakkoja, joita tarvitsee aina 🙂

  27.12.2017 at 08:39
  • Reply Nena Sofia

   Essie-kalenterikin vaikutti kyllä kivalta! Mulla on vaan itselläni jo sen verran paljon essien lakkoja, että siinä mielessä kalenteri vaikutti vähän tylsältä. Loppujen lopuksi tähän verrattuna se olisi ollut varmasti ihan huikea 😀

   29.12.2017 at 14:32
 • Reply Linda

  Mä ymmärrän myös täysin sun pettymyksen ja ärsytyksen. Toi viimeisen luukun koru oli ihan pohjanoteeraus, sillä kyseessä tosiaan on kosmetikkakalenteri. Ja siis mua ainakin ärsyttäisi ihan suunnattomasti, jos noin iso osa kalenterin luvatusta arvosta tulee korusta, kun varmasti jokainen kalenterin ostaja uskoi saavansa kosmetiikkakalenterista sitä kosmetiikkaa. Jatkossa olisi varmaan hyvä mainita, että kalenteri sisältää sitten myös muuta kuin kosmetuotteita niin ei jäisi niin herkästi paha maku suuhun ihmisille. Kivoja tuotteitahan tuolla joukossa oli, mutta ei tosiaan ihan sitä, mitä mäkin kuvittelin, kun kalenteria hehkutettiin etukäteen niin paljon!

  27.12.2017 at 10:06
  • Reply Nena Sofia

   Ihanaa, kiitos tuesta ja ymmärryksestä! 😀 Mua oikeasti jännitti että oonko ihan valittava nirso kun tätä postausta kirjoitin, mutta onneksi kaikki vaikuttaa ymmärtäneen mun pointtini hyvin 😀

   Ja siis tosiaan jos olisi etukäteen ilmoitettu että kalenteri sisältää muutakin kuin kosmetiikkaa, niin tuskin olisin näin pahasti pettynyt. Mutta nyt kyllä harmitti hirveästi 🙁

   29.12.2017 at 14:34
 • Reply Maija / Kivipuuteri-blogi

  Netti on varmaan kohta täynnä ihmisiä, jotka koettavat myydä kalenterissa tullutta korua pois :D. Koru harmittaisi muakin, koska se ei ole yhtään oman tyylinen.

  27.12.2017 at 10:55
  • Reply Nena Sofia

   No ihan varmasti! 😀 Ensin ajattelin itsekin myydä, mutta oikeasti en jaksa sitä kirppistelyrumbaa yhtään. Ehkä löytyy joku tuttu, joka tämän kelpuuttaa tai sitten otan käyttöön itse, sitten kun koko homma ei enää ärsytä niin paljoa 🙂

   29.12.2017 at 14:36
 • Reply hemuli

  Mua kyllä houkutteli elevenin kalenteri mutta hinta oli liikaa, varsinkin kun ei mitään tarkempaa infoa mitä sisältää, hinta kun oli aika suolainen. Nyt kun seuraillut mitä elevenin kalenterista tullut, oisin ollut tosi pettynyt. Hommasin sitten lumenen kalenterin, erittäin tyytyväinen olen ollut sen sisältöön.

  27.12.2017 at 12:44
  • Reply Nena Sofia

   Joo, tämä oli kyllä aikamoinen pettymys 🙁 Harmittaa, kun aika ison rahan tästä sai pulittaa. Lumenen voisin itsekin hankkia ensi vuonna! 🙂

   29.12.2017 at 14:36
 • Reply Kata

  Ma olisin kylla ollut aika pettynyt elevenin kalenteriin, ja tohon koruun varsinkin. Mutta toisaalta heille eka vuosi kun kalenterin tekivat, joten varmasti ottavat tasta opikseen. Kuka sita ensi vuonna sitten uskaltaa ostaa, se jaa nahtavaksi. Olisi oikeastaan kiinnostavaa lukea jonkun ruotsalaisen mietteita kalenterista, siella kuitenkin ko. korusuunnittelija on paljon tunnetumpi kuin Suomessa.

  Omaan LookFantsun kalenteriin olin tanakin vuonna tosi tyytyvainen, Essencessa liikaa toistoa viime vuoteen nahden ja vikassa luukussa ollut taskupeili/hiusharja oli pettymys, vaikka kalenterin arvo olikin murto-osa elevenista. Lopuksi alesta loytynyt Essie oli myos tosi jees, tosin jos olisin maksanut siita tayden hinnan niin olisin varmasti ollut vahan kriittisempi savyjen suhteen. Ensi vuonna uskon etta voisin hankkia taas LookFantsun, Essencen tilalle taidan hankkia jotain muuta, esim. Asoksen kalenteri vaikutti tosi kivalta myos.

  27.12.2017 at 17:55
  • Reply Nena Sofia

   Yhdestä foorumikeskustelusta luin, ettei tämä ole ilmeisesti saanut erityisen suurta hehkutusta edes ruotsalaisissa blogeissa yms. osakseen. Vaikka sinänsä varmaan enemmän ovat tykänneet kuin me suomalaiset, sillä olisihan minunkin äänensävyni vähän erilainen jos koru olisi vaikka joku kiva Kalevala 😀

   Ja siis sulla oli kyllä huisit kalenterit! Tai no, essence oli vähän tylsä mutta se LF-kalenteri ja Essie oli ihanat! Ja vielä siihen hintaan, huh huh! 😀

   29.12.2017 at 14:39
 • Reply emzi

  Oon kyllä onnellinen että en hankkinut kalenteria. Aika jännä sisältö.

  5.1.2018 at 10:00
  • Reply Nena Sofia

   No eikös vaan! Tosi hyvä, että säästyit tältä pettymykseltä 😀

   5.1.2018 at 15:57

  Leave a Reply