Follow:

Glossybox maaliskuu 2021

*Glossybox saatu, postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

Glossybox maaliskuu 2021

Sain helmikuun lopulla kivan sähköpostin Glossyboxilta, kun he halusivat lisätä minut PR-listalleen. Ilahduin viestistä kovin, sillä *Glossybox on minulle vanha tuttu. Boksia tuli minulle vuonna 2019, ja silloin tykästyin niihin niin kovin, että ostin heidän joulukalenterinsakin. Ja viime jouluna harmitti, että jätin sen väliin! Glossyboxien esittelyjä on näkynyt blogissa aikaisemminkin, postaukset löytyy täältä.

Glossybox

Glossybox on Pohjoismaiden suurin kauneusboksi ja monelle suomalaisellekin jo hyvin tuttu tapaus. Boksi rantautui Suomeen vuonna 2019, ja sitä pystyy tilaamaan suoraan yrityksen suomenkielisiltä nettisivuilta. Kuukausittain ilmestyvä boksi sisältää aina 5 kauneustuotetta ja sen arvo vaihtelee suurinpiirtein 50-100 euron välillä. Vuoden määräaikainen tilaus maksaa 15,80€/kk, toistaiseksi voimassa olevat sopimukset ja lyhyemmät tilausjaksot ovat hieman kalliimpia. Tällä hetkellä uudet tilaajat saavat yllätysboksin kaupan päälle. Lue lisää kampanjasta *täältä.

Glossybox maaliskuu 2021

Glossybox maaliskuu 2021

Maaliskuun Glossybox on pakattu ikonisen vaaleanpunaiseen laatikkoon, ja sen teema on “Pretty pleasures”. Ideana on omasta ajasta ja arjen pienistä iloista nauttiminen, johon kuukauden boksi toisi lisäbuustia.

Tiesin etukäteen pari tuotetta tästä boksista, sillä olen nähnyt viime aikoina runsaasti Glossyboxin mainoksia sosiaalisessa mediassa. Välillä etukäteispaljastukset vievät intoa boksin avaamisesta, mutta tällä kertaa mainokset toimivat päinvastaisesti. Odotin sormet syyhyten, että pääsen tutustumaan osaan tuotteista tarkemmin!

Avant Velvet Perfecting Rose Sugar Lip Scrub

1. Avant Velvet Perfecting Rose Sugar Lip Scrub 10ml

Maaliskuun Glossyboxin ensimmäinen tuote oli Avantin huulia kosteuttava ja pehmentävä *huulikuorinta. Sokeripohjainen kuorinta sisältää muun muassa kosteuttavaa hyaluronihappoa ja glyseriiniä sekä pionin juuriuutetta, jolla on tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia.

Vaikka intoilin joistakin boksin tuotteista jo etukäteen, tämä Avantin huulikuorinta ei kuulunut niihin. Puteli oli kyllä paljastettu jo joissakin mainoksissa, mutta huulikuorinnat jäävät minulla valitettavan vähälle käytölle. Toisaalta tämä näyttää niin söpöltä, että tekisi vähän mieli testata! Ovh: n. 65,95€

The Beauty Crop Stuck on You Eyeshadow Primer

2. The Beauty Crop Stuck on You Eyeshadow Primer 4g

Boksin toinen tuote oli The Beauty Cropin silmämeikinpohjustaja, jota ei myydä missään suomalaisissa verkkokaupoissa. Tämä olikin itselleni aivan tuntematon tuote. Primerin kerrotaan pidentävän luomivärin kestoa ja tekevän väreistä intensiivisemmät. Se sisältää muun muassa ihoa hoitavia kookos- ja rypäleensiemenöljyjä.

Aluksi tuote tuntui hieman tylsältä, koska olen vannoutunut UDEPP:n käyttäjä. Menin silti lukaisemaan arvosteluja brändin nettisivuilta, ja tulin siihen lopputulokseen, että tuotetta on pakko testata! Tämä oli saanut kovasti kehuja etenkin siitä, että luomivärit olivat pysyneet virheettöminä pitkään. Ovh: n. 14€

Lottie London Power Foil Metallic Eyeshadow "Unphased"

3. Lottie London Power Foil Metallic Eyeshadow “Unphased” 2g

No niin, ja tässä tulee se ykköstuote, jonka takia odotin boksin avaamista innolla! Lottie Londonin metallinhohtoinen *Power Foil -irtoluomiväri kiinnitti huomioni Glossyboxin mainoksessa, jossa se näytti upean pigmenttiseltä.

Luomiväri oli korkattava välittömästi, enkä tosiaan joutunut pettymään. Pienikin sipaisu tuotetta riittää näyttävään swatchiin. Tätä pitää testata pian silmämeikissä! Ovh: n. 8€

Lottie London Power Foil Metallic Eyeshadow "Unphased"

Lottie London Power Foil “Unphased” swatchattuna

Minus 417 Aromatic Refreshing Body Lotion

4. Minus 417 Aromatic Refreshing Body Lotion 50ml

Boksin toiseksi viimeinen tuote liittyi vartalonhoitoon. Tämä Minus 417 -merkin aromaattinen vartalovoide sisältää erilaisia luonnon- ja mineraaliöljyjä yhdistettynä kosteuttaviin aineisiin kuten glyseriiniin. Ylang ylangin ja patchoulin tuoksuinen voide on koostumukseltaan vegaaninen, ja sen kerrotaan sopivan hyvin talvi-ihon kosteuttamiseen. Tämän luvataan myös imeytyvän nopeasti.

Pidän nopeasti imeytyvistä ja ylellisen tuoksuisista vartalotuotteista, joten voide pääsee kyllä testattavaksi. Toivottavasti tämän kosteustehot riittää omalle iholleni, jota olen viime aikoina hellinyt aika tuhdeilla tuotteilla! Ovh: n. 3€

Eucerin Hyaluron-Filler kangasnaamio 

5. Eucerin Hyaluron-Filler kangasnaamio

Viimeisenä maaliskuun Glossyboxista paljastui Eucerinin kosteuttava kangasnaamio. Muun muassa hyaluronihappoa ja glyseriiniä sisältävä kangasnaamio lupaa kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja häivyttää pieniä juonteita. Glossyboxin kortissa lukee, että naamion kangas on “premium-muotoiltu” ja istuu kasvoille paremmin. Yllättäen tämän vaikutusaika on vain viisi minuuttia, mikä sopii hyvin kiireisen aamunkin rutiiniin.

Olen taas koittanut vähentää kangasnaamioiden käyttöä niiden hurjan roskamäärän vuoksi, mutta tartun niihin edelleen silloin, kun iho tosissaan tarvitsee erityistä huomiota. Tämänkin testaan varmasti jossain kohtaa, kun kuivuus pääsee yllättämään. Ovh: n. 9,00€

Glossybox maaliskuu 2021

Glossybox maaliskuu yhteenveto

Maaliskuun *Glossyboxissa oli viisi tuotetta, joista neljä oli täysikokoisia. Kaikkien tuotteiden yhteisarvo kipusi suurinpiirtein 100€ korville. Boksin selvästi arvokkain tuote oli Avantin huulikuorinta, jonka hinta pyörii 65-70€ tietämillä. Edullisimmat tuotteet olivat Minus 417 vartalovoide ja Lottie Londonin luomiväri.

Kokonaisuutena boksi oli mielestäni kiinnostava. Erityisesti pidin Lottie Londonin luomiväristä, minkä lisäksi The Beauty Cropin luomivärinpohjustaja sai täyden huomioni. Lähes kaikki tuotteet pääsivät testilistalle, ainoa poikkeus oli Avantin huulikuorinta. En vain osaa ottaa huulten kuorimista rutiineihini, joten nämä jää liian helposti käyttämättä. Sinänsä tylsää, että boksin arvokkain tuote jää käyttämättä. Tästä syystä tykkäisin, jos kauneusbokseihin koitettaisiin saada enemmän saman hintaluokan tuotteita. Toki se on vähän mielipidekysymys, ja toisaalta itsekin intoilen, jos kohdalle sattuu minua kiinnostava luksustuote.

Alennuskoodi

Jos Glossyboxin tilaus on suunnitelmissa, voit hyödyntää alennuskoodin NENA30 kassalla. Sillä saat 30% alennuksen jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boksista. Koodi on voimassa kesäkuun loppuun saakka.

Mitä piditte maaliskuun Glossyboxista?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Katri - Kosmetiikkakatri

  boksi oli nyt kyllä kiva mutta inhoan yksittäisiä paletteja ja varsinkin jos on jotain tommosta irtopuuterista tuotetta kyseessä tai sitten nestemäistä. ei vaan ole käyttöä tai edes halua kokeilla tuotteita. Olen nyt hullaantunut huulikuorintoihin joten toi avant tulisi täällä kyllä innolla kokeiluun =)

  25.3.2021 at 12:06
  • Reply Nena Sofia

   Joo, ymmärrän ärsytyksen! Vähemmälle käytölle ne mullakin jää, mutta kunhan sävy on tarpeeksi spesiaali niin jaksaa silti innostaa 😀

   27.3.2021 at 19:05
 • Reply Kata

  Noi Avantin tuotteiden hinnat on kyllä järkyttäviä, ei kukaan maksa seitsemääkymppiä mistään huulikuorinnasta! Ja kun niitä oikeasti tulee jokaikisessä kauneusboksissa niin eihän niistä ole oikeasti montaa euroa maksettu.. että ostaako niitä kukaan koskaan oikeasti täyteen hintaan, ihmettelen vaan.

  Toi Stuck On You mullakin odottaa vuoroaan, mielenkiinnolla odotan sun kokemuksia siitä. 🙂

  25.3.2021 at 13:40
  • Reply Nena Sofia

   Joo, toi on kyllä hyvä pointti! Mä kyllä tykkäsin niiden hyaluron-voiteesta tosi kovasti, ja jollain tarjouksella saattaisin ostaa toisenkin putelin. En ehkä kuitenkaan satasta laittaisi tiskiin, mutta mä en nyt tekisi sitä oikein mistään purkista 😀 Stuck on you saattaa joutua odottelemaan hetken, koitan käyttää ainakin toisen mun avatuista UDEPPeista loppuun. Miten nää luomiväriprimeritkin kestää niin loputtoman kauan!

   27.3.2021 at 19:10
   • Reply Kata

    Joo mäkin annoin yhen Avantin voiteen kaverille ja se ihastui siihen niin kovin et ois halunnu lisää, ja melkein pökräs kun näki et se maksaa just jotain satasen luokkaa. No mä sit hommasin sille Boxycharmin pop-up-myynneistä sille kolme tuubia lisää, 12 dollaria kappale.. ?

    29.3.2021 at 00:03
    • Reply Nena Sofia

     No ei oo totta! Ihan järkyttävää, mikäköhän ylijäämävarasto maailmalla pyörii, vai miten niitä saa tollasilla polkuhinnoilla 😀

     29.3.2021 at 21:33
 • Reply Charming Nails

  Tämä oli kyllä hyvä boksi, aiemmin tulleen meikkipainotteisen boxin lisäksi. Vakavasti aloin harkitsemaan tämän tilaamista 😀 haluaisin nimenomaan meikkipainotteisen boksin enkä niinkään ihonhoitotuotteita. Avant ja silmämeikinpohjustaja kiinnostivat eniten tässä 🙂

  25.3.2021 at 15:18
  • Reply Nena Sofia

   Tässä on kyllä ihanan runsaasti aina meikkituotteita, kivaa vaihtelua kaikkiin ihonhoitobokseihin 🙂 Tota Avantia mä en uskalla korkata, se vaan unohtuisi johonkin laatikon pohjalle. Taitaa mennä sukulaistytölle lahjaksi 🙂

   27.3.2021 at 19:12

  Leave a Reply