Follow:

Roskiin meni! || Tammikuu

Mikä saa aikuisen naisen kaivamaan rempasta ylijääneet tapetinpätkät pöydälle, viskomaan päälle eilen saamansa ruusut ja kaatamaan kasan roskia koko komeuden kruunuksi? Kauneusblogi, tottakai. Kyllä kaikki sen nyt tietää, että jos kosmetiikasta blogataan, ei niiden roskien levittelyltä säästytä.
Okei, okei, kyse ei ole ryhmäpaineesta (vaikka ihan tosi, kuka kosmetiikasta kirjoittava ei tätä tekisi?) vaan ihan tosissani olen intoillut koko kuukauden siitä, että pääsen höpisemään teille näistä tyhjistä purkeista! Ja tämän todettuani kuulostan varmasti vieläkin terveemmältä.

Mutta ennen kuin tutustutaan tähän tammikuun aikana kertyneeseen loppuneiden satsiin, haluan mainita teille vielä muutaman sanan kosmetiikkatottumuksistani. Eli minä olen se tyyppi, joka testaa kaikenlaista mielellään. En kovin mielelläni uhraa yksittäiseen tuotteeseen kymmeniä euroja, ellen ole kuullut siitä erityisen paljoa suosituksia. Sen sijaan ostan kyllä mielelläni kymmeniä tuotteita muutamilla euroilla. More is more. Ei toki ihan kaikessa, joitain käytössä olevia tuotteita en vaihtaisi pois, mutta yleisesti ottaen ostan aikalailla aina uudenlaisia purkkeja ja pyörin jatkuvassa kierteessä etsimässä niitä täydellisiä tuotteita minun arkeeni. Tervetuloa seurailemaan tätä seikkailua, lupaan, ettei se ihan heti tule loppumaan.
Hiustuotteet

1. Schwarzkopf Live Intense Color + Lift, L38 Radiant Red: Livelle oli tullut uudenlaisia värejä, joiden luvataan värjäämisen lisäksi vaalentavan hiusta. Ihmettelen tuotteen toimintamekanismia, mutta kehtaisin väittää, että se toimi. Väri tarttui todella intensiivisenä ja vaikutti asteen aiempaa vaaleammalta ja kirkkaammalta. Pari viikkoa meni, ennen kuin alkoi haalistumaan ilman mitään sävyttäviä tuotteita. Lisäksi tässä mukana ollut hoitsikka oli oikeasti tosi hoitava! Ostaisin tätä lisää, mutta sävy jäi inan liian oranssiin taittavaksi, kun olisin toivonut viileämpää punaista. Ensi kerralla siis varmaan tartun toisenlaiseen purkkiin jälleen kerran.
2. Pirkka Color Mask, Strawberry: Tämän ostin jo kauan aikaa sitten, mutta jäi käyttämättä kun parempiakin löytyi kaapista. Nyt käytin loppuun, ja ihan tosi, en nähnyt mitään eroa hiuksissa tätä käytettyäni. Ei jatkoon.

Kädet ja kynnet

1. Xtra kynsilakanpoistoaine: Paras kynsilakanpoistoaine, mitä olen kokeillut. Tätä en vaihtaisi, useampi vuosi jo tullut käytettyä. 
2. CND RescueRxx* & Solar Oil*: Tehokaksikko, jotka yhdessä käytettyinä palauttivat kynsieni elastisuuden (arvostelu täällä). Ostan varmasti lisää!
3. Cien SOS Hand Concentrate: Lidlin oma tömäkkä voide talven kuivattamille käsille. Tässä on ainesosalistalla toisena glyseriini, mikä sitoo kosteutta. Vähän samantyylistä kuin Neutrogenan paksut voiteet, mutta vielä tuhdimpaa. Tämä on yksi vakkarituotteistani, jota on pakko olla aina yöpöydällä. Illalla kun läträä, niin aamulla on pehmoiset kädet.
4. Lavera 2 in 1 Hand & Cuticle Cream*: Ihana laukkurasva, joka kosteuttaa tehokkaasti ja imeytyy todella nopeasti (arvostelu täällä). Ostan lisää, kunhan tämän hetken käsirasvavarastot vähän hupenisi.
5. Vaseline Healthy hands, stronger nails: Tähän törmäsin meidän työpaikan naistenhuoneessa alkusyksystä, ja nappasin sitä ensiapuun korppukäsilleni. Yllätyin siitä, kuinka nopeasti se imeytyi kuiviin käsiini, ja kuinka hyvä tunne siitä jäikään iholle. Ostin sitten itselleni oman, ja olen ollut tyytyväinen. Todellinen yllättäjä näinkin edullisesta hintaluokasta – ostan varmasti lisää.

Meikit

1. Maybelline the One by One Volum Express -maskara: Tämän ostin Viron reissulla ruokakaupasta, kun hintaa oli neljä euroa. Ajattelin, ettei varmaan ole mikään kummoinen mutta ihan hyvä tämä oikeastaan oli. Ripsistä sai mukavan pitkät eivätkä ne menneet klimpeille. Miinusta vähän huonosta kestävyydestä, illalla oli aina pienet pandat jos koko päivän tällä huiteli menemään. Neljällä eurolla voisin ostaa toisenkin, mutta etsimään en tätä lähtisi.
2. essence make me brow, 02 browny brows: Ihan loistava tuote kulmakarvoille! Värillinen kulmageeli, jossa on joukossa pieniä kuituja. Tuuheuttaa, tummentaa ja pitää karvat paikoillaan koko päivän. Arkisin käytän pelkästään tätä kulmien ehostamiseen, ja vahvemmassakin meikissä tämä on aina se viimeinen silaus. Toinen on jo otettu käyttöön, ja senkin jälkeen varmasti ostan lisää.

Muut

1. The Body Shop Mango -suihkugeeli: Pesi hyvin ja tuoksuu ihanalta! Voisin ostaa lisääkin, ei mitään pahaa sanottavaa tästä.
2. Lumene Glow Reveal -pikakasvohoito: Kuoriva kasvonaamio, jonka vaikutusaika on yksi ainokainen minuutti. Jätti kasvot puhtaan tuntuisiksi ilman kiristävää tunnetta. Tuoksu on raikas ja tuote tuntui virkistävältä! Tätä haluan lisää.
12 Tuotetta loppui siis tammikuussa, ei sen enempää muttei vähempääkään. Mitä tykkäsitte tällaisesta postauksesta? Entä oliko tässä teille tuttuja tuotteita?
*** Saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

25 Comments

 • Reply Heidi

  Tosi kiva postaus, en muista tällaisiin ennen törmänneeni 🙂 Ihana aina päästä kurkkimaan millaisia tuotteita muut ovat käyttäneet ja lukea kokemuksia, tuo Lumenen naamio houkuttelee suuresti ja ihan yllätyin kuullessani, että Pirkalla on oma Color Mask! 😀 Ehdottomasti haluan tällaisia postauksia lisää ja tällainen olisi mielenkiintoinen myös itse toteuttaa, jos muistaisi vain kerätä tyhjät pakkaukset talteen eikä heittää suoraan roskiin 😀

  8.2.2017 at 04:50
 • Reply Marppa

  Näistä tuttuja tuotteita oli käsiosastolla. Cdn rescuerxx -kuuri on menossa nytkin. Olen käyttänyt säntillisesti päivittäin, enkä siis ole lakannut kynsiä ollenkaan. Jännä silti, että kynnet kestää. Ihme aine!

  Cienin sos-rasva on mullakin yöpöydällä. Yksi on jo tyhjentynyt, toinen menossa. Huippurasva. Samoin tuo Vaselinin vaaleanpunainen on luottorasva.

  Nää on just hyviä postauksia, kun tuotteista saa samalla mielipiteen. Minä ainakin tykkään lukea näitä. 🙂

  8.2.2017 at 06:25
 • Reply Marppa

  Toi tapetti on muuten hurjan hienoa! Ootko koskaan ajatellut tehdä esittelyä sun kodista? Se on kyllä aika henkilökohtainen aihe, että ymmärrän jos et halua esitellä kotiasi kaikelle kansalle. 🙂

  8.2.2017 at 06:30
 • Reply Charming Nails

  Aika paljon mielenkiintoisia loppuneita! Laveran käsivoide on ihana 🙂

  8.2.2017 at 07:02
 • Reply Jonna H.

  Glow Reveal on ihan huippu!

  8.2.2017 at 09:05
 • Reply Emzi

  Mä rakastan empties postauksia! Ja toi Glow Reveal on ihana!

  8.2.2017 at 09:41
 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Mieheni joka kuukausi pudistelee ihmeissään päätään kun omia loppuneitani kuvaan – “mitä järkeä tuossa on – kuvat tyhjiä purkkeja” xD

  8.2.2017 at 09:46
 • Reply Sissi

  Mä tykkään tosi paljon loppuneet-postauksista ja niitä on kiva itekin tehdä:)

  8.2.2017 at 11:12
 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Laveran uusia käsivoiteita on kehuttu niin paljon, että voisin ostaa niitä testiin 🙂

  8.2.2017 at 12:09
 • Reply Kata

  Roskapostaukset on parhaita. 😀

  8.2.2017 at 14:55
 • Reply Nena Sofia

  Hei ihanaa että tykkäsit tästä postauksesta! Vähän mietin, että onko jo ihan tylsää kun niin monessa blogissa näitä näkyy, mutta ei onneksi 🙂 Musta olisi kiva lukea myös sun postauksia loppuneista tuotteista, eli rohkeasti vaan! 😉

  8.2.2017 at 17:08
 • Reply Nena Sofia

  Tosi kiva kuulla että nämä postaukset uppoaa! Minustakin on kiva, kun voi yhteen postaukseen vähän kirjoitella niistäkin tuotteista, jotka eivät ole mielestäni oman postauksensa arvoisia 🙂

  Hahah mua niin nauratti tuo tapetti 😀 😀 Mutta kun meillä ei ole (vaikka kuinka haluaisin) prameaa lankkupöytää keittiötä koristamassa, niin tällä oli kiva leikkiä kun halusi vähän maanläheisempiä kuvia 😀 Toki illuusio olisi ollut parempi, kun en olisi maininnut asiasta mitään. Mutta kyllä tuon olisi voinut sanomattakin tapetiksi tunnistaa 😀

  Ja kodistani tuskin olen ihan heti tekemässä postausta, täällä on vielä niin keskeneräistä. Mutta ehkä sitten tulevaisuudessa kun kaikki on “tip top” 🙂

  8.2.2017 at 17:12
 • Reply Nena Sofia

  Kiva että löytyi sullekin kiinnostavia! Mä vähän mietin, että kannattaako mun näistä alkaa postailemaan kun kuitenkin käytän aika “tavallisia” tuotteita… Mutta kyllä mulla riittää niistäkin sanottavaa 😀

  8.2.2017 at 17:13
 • Reply Nena Sofia

  No se oli kyllä yllättävän ihana!

  8.2.2017 at 17:15
 • Reply Nena Sofia

  Heiii ihanaa! Niin mahtavaa että tää postaus sai tällaisen vastaanoton 🙂 ♥

  8.2.2017 at 17:18
 • Reply Nena Sofia

  Hahah, ja sulla kun niitä purkkeja vielä RIITTÄÄ! 😀 Mä en voi käsittää miten sä saat niitä kulumaan sillä vauhdilla, ihan hengästyttää sun tahti 😀 Ja missä sä edes SÄILYTÄT niitä?! xD Ei ihme jos mies pudistelee päätään 😀

  Ja älä ota tätä väärin, en missään nimessä tuomitse – kaikilla meillä on omat tottumuksemme. Sun läjät vaan on niin omaa luokkaansa että menee omakin pää ihan pyörälle 😀

  8.2.2017 at 17:23
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kuulla 🙂 Tän tekeminen oli kyllä mukavaa!

  8.2.2017 at 17:24
 • Reply Nena Sofia

  Suosittelen ehdottomasti 🙂 Näitä ilman en kyllä enää pärjäisi.

  8.2.2017 at 17:25
 • Reply Nena Sofia

  No on! 😀

  8.2.2017 at 17:25
 • Reply Mimosa

  Näitä on kyllä mukava lukea!

  Itse en tykästynyt tuohon vihreään Laveraan, käytin näytepussin sitä ja se voide jäi pyörimään käsiin, jätti kalvon ja mureni 🙁 The Body Shopin suihkugeelit on ihania, etenkin tuo mango!

  9.2.2017 at 00:36
 • Reply Katarooma

  Tällaisia postauksia on aina mukavaa lukea, joten jään odotteleen jatkoa… 🙂

  10.2.2017 at 12:12
 • Reply eekku

  Täytyyki kokeilla tuota lidlin käsirasvaa

  10.2.2017 at 19:58
 • Reply Nena Sofia

  Jännä kuulla, että sulla kävi tuollain sen Laveran kanssa. Siis tosi kummaa, kun mä en muista vastaavaa ollenkaan vaan oon ihan ihastunut siihen rasvaan! 😀

  16.2.2017 at 16:50
 • Reply Nena Sofia

  Hei ihanaa että tykkäät <3 Jatkoa seuraa, ihan varmasti 🙂

  16.2.2017 at 16:56
 • Reply Nena Sofia

  Suosittelen, se on ihana! Etenkin todella kuiville käsille tuo on varsinainen pelastaja – ja maksaa suunnilleen kaksi euroa 😀

  16.2.2017 at 17:37
 • Leave a Reply