Follow:

Glossybox joulukalenteri – toinen viikkokatsaus: luukut 8-14

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

Eilen oli työharjoitteluni viimeinen päivä, ja nyt saavuin juuri kotiin “muuttokuormani” kanssa. Täytyy myöntää, että on hassun haikea olo. Viimeiset kymmenen viikkoa ovat olleet ihan uskomattoman antoisat!

Kun pääsin kotiin, kirmasin ensimmäisenä *Glossybox -joulukalenterini luokse. Minulta oli lähes kaikki tämän viikon luukut avaamatta, ja sainkin aukoa ne sitten yhdeltä istumalta. Kylläpä muuten nälkä kasvaakin syödessä – muutaman luukun jälkeen teki mieli purkaa koko kalenteri!

Esittelin teille viime lauantaina Glossyboxin joulukalenterin ensimmäiset seitsemän luukkua. Tänään olisi aika kurkata luukkujen 8-14 sisälle. Esittelen tuotteet jälleen yksi kerrallaan, ja lopussa teen pienen yhteenvedon siitä, millaiset fiilikset toinen kalenteriviikko jätti.

Lue myös: Glossybox joulukalenteri – ensimmäinen viikkokatsaus: luukut 1-7

8. luukku: Skin&Co Truffle Therapy Face Gommage

Kasvojen mikrokuorinta, jonka kuorivana ainesosana toimii aprikoosinsiemenjauhe. Kaikille ihotyypeille sopivan tuotteen luvataan kuorivan, pehmentävän ja kirkastavan ihoa. 150ml pakkaus maksaa merkin omassa verkkokaupassa noin 25€, joten pyöreästi arvioituna tämän 30ml matkakoon arvo olisi noin 5€. Kasvokuorinnoille löytyy aina käyttöä, ja luultavasti nappaankin tämän joku kerta reissukassiin.

9. luukku: Manna Kadar Lash Extending Primer

Kirkkaaksi kuivuva, ripsiä pidentävä, tuuheuttava ja hoitava ripsivärin pohjustaja. Manna Kadarin tuotteet eivät ole nauttineet suurta suosiotani, mutta tästä löysin useampia hyviä arvosteluja pikaisella googlauksella. Saattaapa siis päästä testiin! Tuotteen normaalihinta esimerkiksi SleekShopilla on noin 18€.

10. luukku: Nails Inc Golden Days Ahead

Nails Incin kultainen kynsilakka. Ihan kiva sävy, mutta minulta löytyy vastaavia jo niin paljon että tämä lähtee varmaan eteenpäin. Nails Incin lakat ovat noin 18€ hintaisia merkin omassa verkkokaupassa.

11. luukku: Luxie 207 Medium Angled Shading Brush

Luomivärin häivyttämiseen ja luomivaon varjostamiseen sopiva silmämeikkisivellin Luxielta. Tämä oli tosi kiva löytö kalenterista, sillä olen ollut todella tyytyväinen kaikkiin tähän mennessä testaamiini Luxien siveltimiin.  Otan siis tämänkin mielihyvin käyttöön. Sivellintä myydään esimerkiksi *Nobella hintaan 12,90€.

12. luukku: Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream

Silmänympärysvoide ensimmäisten juonteiden hoitamiseen. EcoControl -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kalenterista tuli 20ml täysikokoinen tuote, joka maksaa esimerkiksi *Lykolla 25,90€. Ihan kiintoisa tuote, jonka testaan mielelläni!

13. luukku: Hey Honey Sweet Treat Wild Berry & Yogurt Recovery Mask

Runsaasti antioksidantteja sisältävä, ihoa elvyttävä kasvonaamio. Kasvonaamioita kokeilen aina innolla, ja tämäkin kuulostaa varsin lupaavalta. 70m täysikokoisen tuotteen normaalihinta on *Nordicfeelillä 48,95€. Kalenterista tulleen 30ml matkakoon arvo on siis suurinpiirtein 20€.

14. luukku: Bellápierre Cosmetics HD Finishing Powder Translucent

Erittäin hienojakoinen, mica-pohjainen HD-irtopuuteri. Bellápierren meikit ovat jääneet itseltäni tähän saakka testaamatta, mutta tämän varmasti korkkaan pikimmiten. Glossyboxin joulukalenterista tuli täysikokoinen tuote, joka maksaa Bellápierren omassa verkkokaupassa 25€.

Yhteenveto

Glossyboxin joulukalenterin toiseen viikkoon kuului hyvä kattaus perustuotteita meikkaamiseen ja ihonhoitoon. Kiinnostavimpia löytöjä olivat ehdottomasti Hey Honeyn kasvonaamio, Luxien silmämeikkisivellin ja Bellápierren HD-irtopuuteri. Kiertoon lähtee Nails Incin kultainen kynsilakka, mutta kaikki muut tuotteet päätyvät todennäköisesti testiin.

Viikon kokonaisarvo oli noin 124,80€ eli reippaasti enemmän, kuin koko kalenterista maksoin. Ei huono! Tässähän alkaa jo harmittamaan, että joulu lähestyy ja luukkujen availu loppuu.

Lue myös:
Glossybox joulukalenteri – ensimmäinen viikkokatsaus: luukut 1-7
Glossybox joulukalenteri – kolmas viikkokatsaus: luukut 15-21
Glossybox joulukalenteri – viimeinen katsaus: luukut 22-24

 

Mikä tuotteista vaikutti teidän mielestä kiinnostavimmalta?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Ananka

  Oh wow, I like the look of the polish 😀

  14.12.2019 at 22:54
  • Reply Nena Sofia

   Yup, it’s a pretty one! But I have to agree that I own already so many golden nail polishes, that I have to give that one away 😀

   15.12.2019 at 20:18
 • Reply Charming Nails

  Kaikki luukut tosi kivoja, ehkä tuo jogurttimaski kuulosti mielenkiintoisimmalta 🙂 minäkin laskin että ollaan kalenterin availussa jo yli puolen välin, harmi kun luukut loppuvat kohta!!

  15.12.2019 at 11:17
  • Reply Nena Sofia

   Joo, se vaikuttaa todella kiintoisalta! 🙂 Ja siis niinpä, apua! Kohta tääkin ilo taas loppuu D:

   15.12.2019 at 20:18
 • Reply Linda/Lipstick Love

  Olipa kiva sisältö näissäkin luukuissa<3 Tää kalenteri on yllättänyt mut tosi positiivisesti, en oikeasti odottanut että tässä tulisi olemaan näin hyvä sisältö! Toi Luxien sivellin olisi näistä kaikista ollut mulle varmasti mieluisin. Mäkin oon tykännyt Luxien siveltimistä, vaikka oon paljon lukenut niistä myös negatiivista, kun monilla irtoilee karvat ennen aikojaan ym. Mulla on toistaiseksi pelkkää hyvää sanottavaa niistä 🙂

  15.12.2019 at 12:49
  • Reply Nena Sofia

   Joo, mäkin olen vähän ällikällä lyöty, vaikka hyvää sisältöä odotin ja toivoinkin! Mutta kiva nähdä, että tässä on oikeasti paljon kiinnostavia tuotteita – ihan mielelläni ostaisin tämän kalenterin toistekin 🙂

   Luxien siveltimistä voidaan olla yhtä mieltä, mullekaan ei ole vielä sattunut mitään maanantaikappaleita vastaan!

   15.12.2019 at 20:20
 • Reply Petra/Viilankantolupa

  Hauska kattaus tuotteita, jotka olivat kaikki mulle vieraita. Glossybox on vahva vaihtoehto ensi vuoden kalenterilistalle. 🙂

  15.12.2019 at 13:51
  • Reply Nena Sofia

   Joo, voin lämmöllä suositella! Tosi kivoja tuotteita ainakin tähän asti 🙂

   15.12.2019 at 20:20

  Leave a Reply