Follow:

Kettu meni metsään! || Suosikkini piCture pOlishin syyskokoelmasta

Muutimme mieheni kanssa Lappeenrantaan elokuun alussa, ennen sitä en ollut kertaakaan nähnyt oikeaa kettua, muualla kuin ruudussa.
Vaan jo ensimmäisenä iltana uudella kotiseudulla kävellessämme jolkotteli repolainen vastaan. Ihan kivenheiton päässä kodistamme, melko tiheään asutulla kerrostalo-alueella! Hetki meni, ennen kuin kehtasi silmiään uskoa. Seuraavan ketun näimmekin naapuritalon parkkipaikalla, ja on niitä omassakin kotipihassa vilahdellut. Hurjan kauniita eläimiä!
Foxy on mainio valinta syksyyn: kauniisti kimmeltävä, murretun oranssi lakka piristää harmaan arjen keskellä ♥
Niinpä kun uudet piCture pOlish -syyslakat tulivat myyntiin, tiesin jo nimen perusteella, että Foxy olisi vallan tervetullut omaan lakkakokoelmaan. Pitäähän sitä täällä kettujen kotiseudulla naapureitaan kunnioittaa!
Ihan ensimmäisen kerran lakkasin Foxyn kaikille kynsille, mutta erehdyin siivouspuuhiin ennen swatchien ottamista. Lopun voinette arvata? Seuraavalla kerralla kun valitsin sen kynsilleni, halusinkin kokeilla jotain ihan muuta.
Foxy levittyi myös lakatessa kiltisti, ja peitti kahdella kerroksella.
Viimeisimmistä vesimarmoroinneistani on kulunut jo tovi jos toinenkin, mikä on sääli, sillä tekniikka on todella lähellä sydäntäni. Päätinkin sitten kokeilla, miten Foxy käyttäytyisi vedessä. Ja komeastihan se uiskentelikin!
 Lakka levisi veteen ilman erityisiä rituaaleja ja kuviotkin sai piirreltyä ongelmitta. Foxyn kaverina vedessä käytin O.P.I:n Top Coatia. Ennen varsinaista marmorointia lakkasin kuvioiden pohjaksi kerroksen Mavalan Glam Chic* -glittertopperia, joka jäi kivasti välkehtimään raitojen välistä.
Lopputulos oli aika veikeä, muistutti seepran raidoitusta! Mutta koska koin, että siitä puuttui se jokin, lisäsin vielä kultaisia raitoja oranssien päälle siveltimellä – tähän käytin Wild & Mildin Achtung Babya. Lakkauksen viimeistelin Seche Vitellä.

 

Toinen suosikkini piCture pOlishin syksyisestä kuusikosta (heh heh) oli metsänvihreä Forest. Ja tähän ihastuin aivan puhtaasti ulkonäön perusteella. Tämähän on hyvin lähellä viime syksynä julkaistua Mossya, jonka jätin hankkimatta sävyn ollessa vähän turhankin myrkyllinen omaan makuuni. Forest taas on aivan täydellinen metsäisen mystinen vihreä! Ja ai että, mikä määrä glitteriä tähän jellypohjaan on ahdettu ♥ Varsinainen tuijotuslakka.
Lakka peittää hyvin 2-3 kerroksella, riippuu vähän kynsien pituudesta ja kerrosten paksuudesta. Ja tämän kanssa on tietysti sekin otettava huomioon, että mitä enemmän lisäät kerroksia, sitä enemmän saat syvyysvaikutelmaa kynsille. Makuasioita siis. Omilla kynsilläni Forestia on kuitenkin kaksi kerrosta, mikä riitti näille töpöille oikein mainiosti. Päällyslakkana Seche Vite.
Forestin kaveriksi väkersin yhdet leimadecalit, ja meinasin menettää hermot jo siinä ajassa… Voin sanoa, että menee kyllä taas tovi, ennen kuin leimauslaattoihin seuraavan kerran tartun. Onneksi lopputulos on kuitenkin oikein sievä, vaaleanpunainen sopii Forestin pariksi yllättävän hyvin.
Leimadecaleissa käytin: Delush Polish – Enchanted DP01, Essence – stamp me! black, Faby – Cinderella Is Late…* & Evergreen*. Keskisormen lasistrassit MinuRipsmediltä.
PiCture pOlish syyskokoelmasta löytyy muuten mainiot swatchit Better Nail Dayn blogista, tämän linkin takaa. 
Alunperin kokoelma on tullut CesarsShopille myyntiin viime kuun puolella, ja kaikki jäljellä olevat sävyt löytyy täältä. Tällä hetkellä Foxy on jo loppunut varastosta, muita on vielä saatavilla.
Hankitteko te tästä kokoelmasta jotakin?
 
*** Toinen PP:n lakoista, ja lakkauksissa käytetyt, tähdellä merkityt tuotteet saatu blogin kautta
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

22 Comments

 • Reply Kata

  Kauniita lakkoja, vaikkakaan ei yhtaan mun varisia. Mutta kylla mua nyt jai paallimmaisena hairitsemaan etta missa ihmeessa sa olet aikaisemmin asunut, jos et oo kettua nahnyt? 😀

  5.10.2017 at 12:57
 • Reply Emmi

  Upeita lakkoja, ihanan syksyisiä! Ja upeat koristelut myös <3

  5.10.2017 at 13:29
 • Reply Jonna H.

  Nää on upeita, mulle toi forest on sellainen pakkosaada-lakka. 😀 <3

  5.10.2017 at 16:07
 • Reply minna / minna1994.blogspot.fi

  Ihanat lakkaukset! Tuo Forest on kyllä upein, se on ehkä pakko hommata joulukynsiä ajatellen! 😀

  5.10.2017 at 17:52
 • Reply Nena Sofia

  Siis eikä, älä viitti! 😀 Me oltiin miehen kanssa molemmat ihan leuka maassa, ja oma äitinikin yllättyi täällä käydessään kun kettu käveli vastaan.

  Mutta kaupunkilaistyttöhän minä olenkin, aina asunut jonkun suurehkon kaupungin keskustan kupeessa. Viimeksi Espoossa, ja siellä ei tosiaan repolaisia näkynyt 😉

  6.10.2017 at 10:02
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Emmi! <3 Näissä on tosiaan ihanaa syksyn tuntua 🙂

  6.10.2017 at 10:08
 • Reply Nena Sofia

  Joo, heti kun näin kuvat, tiesin että Forest nyt ainakin…! Ja Foxy nyt oli myös pakko saada, kun vastaavaa en omista ja toi nimi <3

  6.10.2017 at 10:14
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Minna! ♥ Joululakkaukset tuli mullekin mieleen, vaikka onhan tää nyt ihan täydellinen syksyynkin 🙂

  6.10.2017 at 10:15
 • Reply Nanne

  On kyllä kauniit lakkaukset ^.^
  Mie en vielä ole hommannut yhtään tämän kokoelman lakkaa, olen säästellyt shoppailut Helsingin reissulle, kun pääsee näitä livenä hypisteleen Cesarsille 😉

  6.10.2017 at 17:31
 • Reply Marppa

  Kamalaa katsella kuvia Forestista. Mossyn sain jo kynsille asti, mutta eihän se ole lähimainkaan niin hieno kuin Forest. Sano nyt, että Forest on ihan kamala poistaa glittereidensä takia..
  Hauskaa muuten, että sanot näitä sun kyndoä kynsiä nysiksi. Mulla ei oo ikinä ollut näin pitkiä kynsiä. 😀

  7.10.2017 at 06:18
 • Reply Marppa

  Whaat? Kyndoä..? Mistä tuo tuonne tuli..? 😀

  7.10.2017 at 06:19
 • Reply Suvinen

  Kivat lakkaukset 🙂 Itse hankin myös Forestin ja Foxyn <3

  7.10.2017 at 20:30
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Nanne! ♥

  Hyvä suunnitelma, livenä hypistellessä shoppailukin tuntuu ihan erilaiselta 🙂

  7.10.2017 at 22:08
 • Reply Nena Sofia

  Joo, mun kyndöt on ihan nysät! 😀 No ei, apua. Siis mä olen ihan hirveän huono arvioimaan kynsien pituuksia omissa nakeissa, muistan joskus lukeneeni itsekin jotain vanhaa postaustani, jossa olen maininnut että onpa lyhyet kynnet. Ja ne oli varmaan triplat näistä! 😀

  Pahoitteluni siis, tarkoitus ei ole suinkaan lytätä lyhytkyntisiä tai aiheuttaa mitään muutakaan negatiivista, olen vain niin tottunut (mahdollisesti liian) pitkiin kynsiini, että kaikki muu näyttää itsellä toivottoman lyhyeltä. Mutta mä yritän pitää mielessä, että tuota nysä -sanaa voisi viljellä vähemmänkin, kun tää ei tosiaan ole se kaikkien tunnistama nysämitta 🙂

  Ps. KYLLÄ, mä tappelin Forestin ja sen ah-niin-ihanien glitterien kanssa hyvän tovin, kun en taaskaan muistanut sitä kirottua peel offia käyttää. Noin, helpottiko? ♥

  7.10.2017 at 22:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂 Loistavat valinnat <3

  7.10.2017 at 22:21
 • Reply Marppa

  Helpotti, kiitos! <3

  Mun puolesta saa puhua nysistä. Huvittavaa, kuinka tuokin on niin suhteellinen käsite. 😀

  8.10.2017 at 07:39
 • Reply Marppa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  8.10.2017 at 07:40
 • Reply Tinkerbell

  Tosi kauniit lakkaukset! Mä ostin Mythicalin ja Macaronin, mut forest ja dragon jäi vielä vähän mietityttämään

  9.10.2017 at 22:46
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Tinkerbell! ♥ Macaron oli kyllä myös ihana <3

  12.10.2017 at 12:56
 • Reply Nena Sofia

  On kyllä, todella suhteellinen käsite! Sama homma kuin hiuksissa. Toiselle pitkät hiukset alkaa olkapäistä, toisen pitkät hiukset huitelee polvitaipeissa 😀

  12.10.2017 at 13:00
 • Reply Suvinen

  Foxyllä tehty lakkaus on tosi nätti! <3

  20.10.2017 at 19:23
  • Reply Nena Sofia

   Voi että, kiitos! ♥

   22.10.2017 at 21:54

  Leave a Reply