Follow:

Valloittavan violetit kevätkaipuu-kynnet

Alkukuusta listasin teille hieman viime vuoden suosikkilakkojani, ja listalle nousi myös yksi vähän vähemmälle käytölle jäänyt cremelakka. O.P.I:n viime vuoden kevät/kesäkokoelman kirkas violetti I Manicure for Beads* oli yllättävä, mutta täysin oikeutettu valinta suosikkien seassa. Se on oikeastaan jäänyt vähälle käytölle juuri siksi, että se on niin ihana. Ei sitä meinaisi raaskia käyttääkään!
Sävy on lähestulkoon neonmaisen kirkas, ja ihanan leikkisä. Juuri täydellinen kevään odotteluun! Ja koostumushan tässä on aivan mainio, lakka peittää kynnet ongelmitta kahdella kerroksella eikä tosissaan raidoitu tai valu kynsinauhoille. Heittämällä paras cremeviolettini!
Koristeluiksi lakka kaipasi jotain kesäistä, ja päädyin tuunailemaan aksenttikynsiin jotain atsteekki-tyylistä mustalla akryylimaalilla. Viritelmä syntyi omasta päästäni samalla kun sitä toteutin, eli mitään suunnitelmallisuutta tässä ei nyt ole. Mutta välillä on kivaa antaa vain siveltimen viedä! Pohjalakkana on muuten O.P.I:n My Vampire Is Buffia kaksi kerrosta, tämä on uusi hankinta enkä ihan tiedä kuinka tarpeellinen. Näitä nudelakkoja kun on nyt päässyt kertymään… Mutta onhan sekin sävyltään nätti, ja hyvin monikäyttöinen.

Kyllä tässä tosiaan huomaa, ettei paluuta enää ole. Synkän talviset sävyt eivät meinaan viehätä tällä hetkellä sitten ollenkaan, ja aina kun ulkona vähänkin pilkistää aurinko saan uuden inspiraation kaivaa esille vielä kirkkaampia ja kesäisempiä sävyjä – niin kynsille kuin sinne meikkiinkin! 
Viime perjantaina oli ainakin niin ihanan aurinkoinen keli, ettei tästä kevätkaipuusta pääse noin vaan enää yli. Oli niin mahtavaa istuskella auringossa pitkästä aikaa, ihan pystyi jo kuvittelemaan itsensä keskelle kesää!
Mitä luulette, jatkuuko tuo sään lämpeneminen, vai tuleeko ne uudet lumet vielä?

*** Saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Charming Nails

  On taas niin hienosti maalatut koristelut! Ei voi kuin kadehtia 😉

  29.1.2017 at 13:58
 • Reply Kata

  Ei tassa taaskaan voi muuta kuin ihastella noita sun kasinmaalauksia, itse on niin vaikea kuvitellakaan mitaan “antaa siveltimen vieda”-tilannetta. 😀

  29.1.2017 at 14:00
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Minnehän se sivellin minut veisi, ihan naurattaa ajatus. Ei ainakaan tällaiseen lopputulokseen! Kaunis kuviointi ja tykkään tuosta lakasta! 🙂

  29.1.2017 at 15:37
 • Reply Emmi

  Ihanat! ?

  29.1.2017 at 20:16
 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Itse pidän peukkuja, että talvi olisi takana ja kevät porhaltaisi tänne kovaa vauhtia – itse en erityisemmin talvi-ihminen nimittäin satu olemaan vaikka se kaunista aikaa onkin.. 😀

  30.1.2017 at 08:55
 • Reply Daniela

  aivan superihanat kynnet! tosi onnistunut tuo atsteekki-kuvio 🙂 ja sähän just kommentoit mun blogiin että et niin tykkää lilasta, mutta AINA kun teet lilat kynnet niin oot ihan haltioissas 😉 ja kyl lila sopii sulle ihan superhyvin 🙂

  30.1.2017 at 11:03
 • Reply Nena Sofia

  Voi sentäs, kiitos tuhannesti! ♥ 🙂

  2.2.2017 at 14:28
 • Reply Nena Sofia

  Hei äläs nyt! Harjoitus tekee mestarin tässäkin hommassa, ja vaikka itsellä on siihen vielä piiitkä matka niin kyllä sen kehityksen jo huomaa. Alussa kaikki piti suunnitella tosi tarkasti, nykyään kivoimmat kynnet syntyy yleensä silloin, kun lopputulosta ei tiedä etukäteen 🙂

  Kiitos vielä kehuista 🙂 <3

  2.2.2017 at 14:32
 • Reply Nena Sofia

  Hei sinä myös! 😀 Juuri kirjoitin yllä Katalle, mutta turha sitä on omia taitojansa noin negatiivisesti ruotia – harjoittelemalla sitä paranee kaikessa 🙂 Joka tapauksessa kuitenkin, tuhannet kiitokset kehuistasi! ♥

  2.2.2017 at 14:37
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emmi! 🙂 ♥

  2.2.2017 at 14:39
 • Reply Nena Sofia

  Joo, ihan samaa minäkin ajattelen! Nyt tosin nuo lumet taas hyökkäsi takaisin ainakin täällä Espoossa, mutta edelleen kovasti toivon että pian taas lämpenisi ja sulaisivat pois 😀 Olisipa jo kevät <3

  2.2.2017 at 14:41
 • Reply Nena Sofia

  Kiiiitos Daniela! <3 Ja hahah, sähän sen sanoit - ihan totta!! 😀 Mä en tiedä, mulla on tosi kummallinen suhde violettiin kynsillä. Mutta ehkä mun pitäisi alkaa hyväksymään, että kyllä sekin voi kynsille sopia 🙂

  2.2.2017 at 14:43
 • Leave a Reply