Follow:

Kiara Sky glitterlakat: swatchit osa 1/3

CesarsShopille on rantautunut 12 uutta sävyä Kiara Sky -kynsilakkoja, ja nämä kaikkihan on ihan mahdottoman kimaltelevia glitterlakkoja! Sain koko tusinan swatchattavakseni viimeksi, kun liikkeessä pyörähdin ja nyt olenkin puuhastellut kuvien parissa viime päivät. Tänään esittelen siis ensimmäiset neljä, ja loput kaksi erää olisi luvassa vielä ensi viikolla. Mutta hei, käydäänpä sitten pitemmittä puheitta kuvien kimppuun! Lopussa on muuten tuttuun tapaan yksi näillä toteutettu lakkaus, joten mikäli glitterlakkojen hyllyssäsi on jo tungosta (voiko se muuten olla mahdollista?), voit halutessasi skipata myös suoraan koristeluja kurkistamaan 

 

Swatcheissa olen käyttänyt aluslakkana Üntin Ready For Takeoffia ja päällyslakkana Kiara Sky:n omaa Fast Dry Top Coatia. Sekä swatchatut lakat, että alus- ja päällyslakat saatu CesarsShopilta.

Masterpiece

Kirkaspohjainen glitterlakka, joka ei peitä yksinään. Tämä on muuten yksi ainoista tämän setin sävyistä, joka vaatii alleen toisen lakan. Masterpieceen on yhdistetty eri kokoisia hopeisia sekä väriä vihreän ja sinisen välillä vaihtavia, läpikuultavia glitterhippuja. Lakkasin tämän valkoisen päälle, jolloin lopputulos oli kauniin talvinen. Kirkkaan pohjan ansiosta tämä kuitenkin käy minkä tahansa värilakan päälle joko koko kynnelle lakattuna, tai koristeluissa käytettynä.

Vegas Volt

Siis wau, sanonpahan vain! Kokoelmastani ei todellakaan löydy mitään tähän verrattavissa olevaa tapausta. Upea, syvän musta glitterlakka jonka seassa on runsaasti hologlitteriä. Ja tämä on myös kirkaspohjainen, mutta mustien glittereiden tiheyden ansiosta peittää tavallisesti lakattuna 2-3 kerroksella. Kirkas pohja on kuitenkin siinä mielessä iso etu, että tämä käy myös koristeluihin.

Passion Potion

Nimensä veroinen lakka, toden totta! Kaikki oranssit ja oranssinpunaiset sävyt saavat minut aina huokailemaan ihastuksesta, eikä tämäkään tehnyt poikkeusta sääntöön. Mehukas punertavan oranssi jellylakka, josta löytyy mielin määrin kultaista kimallusta joukosta. Koostumus on myös erinomainen, Passion Potion peittää kynnet mainiosti kahdella kerroksella.

I Pink You Anytime

No tämä nyt on niin hieno, ettei tosikaan! Ja se taitaa olla aika yleinen mielipide, sillä eilen illalla lakkaa oli enää yksi jäljellä CesarsShopin verkkokaupassa! Näitä on kyllä tulossa Cesarsille lisää jo helmikuun alkupuolella, joten vielä ehtii omansa hankkimaan.

 

I Pink You Anytime on suorastaan silmiä särkevän kirkas yhdistelmä neonpinkkiä glitterhitulaa yhdessä hologlittereiden kanssa. Itse koin helpoimmaksi töpötellä glitterin kynsille meikkisienellä tämän postauksen ohjeita noudattaen, mutta peittävä lopputulos lienee saavutettavissa myös kolmella kerroksella tavallisesti lakaten. En pääse yli siitä, kuinka ihana tämä on!

Siinäpä olikin sitten ensimmäinen nelikko. Ja näitähän on tosiaan yhteensä 12, kaikkia lakkoja pääsee selailemaan CesarsShopin sivuilla täällä. Mikäli teillä muuten on lakkatoiveita seuraavaa swatch-postausta varten, laitelkaa niitä ihmeessä kommenttikenttään! ♥

Lakkaukseen valikoin tällä kertaa oranssinpunaisen Passion Potionin sekä holoilevan mustan Vegas Voltin. Koristeluita miettiessäni löysin kaapin perukoille unohtuneen essencen nail & tattoo liner -kynän, joka pääsikin sitten heti kokeiluun Passion Potionin päälle. Kiemurat syntyivät sen avulla älyttömän helposti – pitääkin ottaa tuo useammin käyttöön.

 

Koska kynnet tuntuivat kuitenkin koukeroidenkin valmistuttua kaipaavan vielä sitä jotakin, maalasin kiemurat vielä uudestaan kevyesti Vegas Voltilla, niin saatiin hologlitteriä kaikille kynsille. Viimeisen silauksen lakkaus sai punaisista lasistrasseista ja Kiara Sky:n pikakuivattajan tuomasta kiillosta.

 

 

Nousiko tästä joukosta suosikkeja? Entä mitäs tykkäsitte lakkauksesta? ♥

 

 

Psst! Lue myös: Glitterkynnet helposti – ilman sotkuja!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Belegwen

  Tuo Vegas Volt on kyllä tosi hieno! Muistaakseni mulla on ollut joku vastaavantyyppinen lakka aikoinaan, mutta se taisi jämähtää pulloon. 😀

  20.1.2018 at 10:09
  • Reply Nena Sofia

   Voi ei 😀 Tää on kyllä ehdottomasti yksi munkin lemppareista koko tusinasta, eihän näin kimaltavaa mustaa lakkaa nyt vaan voi vastustaa 😀

   21.1.2018 at 11:03
 • Reply Charming Nails

  Minustakin Vegan Volt on upein 🙂

  20.1.2018 at 13:33
  • Reply Nena Sofia

   No se on kyllä älyttömän kaunis <3

   21.1.2018 at 11:06
 • Reply Anniina

  Vegas Volt ja I Pink You Anytime on kyllä mun ehdottomat lempparit näistä. Aivan ihania kyllä kaikki! ?

  20.1.2018 at 14:22
  • Reply Nena Sofia

   Hyvät valinnat! <3 Mä en osaa varmaan yhtä suosikkia mainita, kun tuntuu että mieli muuttuu koko ajan näiden kanssa 😀

   21.1.2018 at 11:07
 • Reply Emmi

  Siis en kestä, nää on niin upeita lakkoja!<3 Eilen sain käsiini I Pink You Anytimen ja Tahitian Princess:n, en malta odottaa, että pääsen testaamaan niitä!? ja upean lakkauksen oot tehny! 🙂

  20.1.2018 at 15:19
  • Reply Nena Sofia

   Oii en malta odottaa että näen sun lakkaukset niillä! <3 <3

   Kiitos kehuista! 🙂

   21.1.2018 at 11:08
 • Reply Hanna

  Ooh ?

  20.1.2018 at 17:17
  • Reply Nena Sofia

   <3

   21.1.2018 at 11:08
 • Reply Lea

  Onpas hienoja, varsinkin tuo Vegas Volt! 😮

  20.1.2018 at 18:28
  • Reply Nena Sofia

   No ihan totta! <3

   21.1.2018 at 11:08
 • Reply Katri | Finnlandsnorsk

  Toi glitter valkoisella näyttää kyllä hyvältä 🙂

  21.1.2018 at 12:02
  • Reply Nena Sofia

   No eikö olekin hurmaava! 🙂

   23.1.2018 at 12:11

  Leave a Reply