Follow:

HelmiBoxi – kauneusboksi sinulle, joka haluat tukea suomalaista yrittäjyyttä

Viime aikoina erilaisten kauneusboksien markkinat ovat Suomessakin kasvaneet kiivasta tahtia. Yksi mielenkiintoisista uutuuksista on HelmiBoxi, joka keskittyy suomalaisten yrittäjien tuottamiin ja maahantuomiin tuotteisiin.

HelmiBoxi tarjoaa monipuolisia tuotteita hemmotteluun itselle tai lahjaksi

HelmiBoxi ei oikeastaan ole pelkkä kauneusboksi, vaan sen tarkoitus on tarjota monipuolisesti erilaisia, hemmotteluun sopivia tuotteita. Kaikki boksien tuotteet ovat joko vasta lanseerattuja tai ennestään valikoimissa olevia, suomalaisten yrittäjien tuottamia tai maahantuomia tuotteita. Tässä on siis hyvä keino tukea kotimaista yrittäjyyttä.

HelmiBoxissa on myös yksi erityisen kiinnostava piirre: vain neljästi vuodessa ilmestyvän boksin sisältö julkaistaan jokaista tuotetta myöten etukäteen HelmiBoxin Instagram-tilillä ja verkkokaupassa, sillä tavoitteena on, ettei kuluttajan tarvitsisi hukkua turhiin purkkeihin ja purnukoihin. Boksin hinta on kuitenkin aina huomattavasti alhaisempi kuin tuotteiden yhteenlaskettu myyntihinta, minkä vuoksi näen HelmiBoxin myös hyvänä lahjaideana. Lahjan antaja näkee etukäteen boksin sisällön, ja voi päättää onko se lahjan saajalle sopiva.

Esittelyssä ensimmäinen HelmiBoxi

Voitin HelmiBoxin ensimmäisen boksin yrityksen Instagram-arvonnasta. Tänään esittelen boksin sisällön, ja jaan omia fiiliksiäni tästä tuoreesta boksijulkaisusta. Aloitetaan kuitenkin käymällä läpi boksista paljastuneet tuotteet.

1. Carita Cosmetiikka Ruususuola Suolasaippua 120g

Ensimmäinen boksista löytynyt tuote oli hurmaava, ruusuntuoksuinen suolasaippua. Oikeastaan koko boksi tuoksui ihanan kukkaiselta, kun sen avasi – kiitos tämän saippuan. Kotimaisen Carita Cosmetiikan suolasaippua sisältää Himalajan ruususuolaa, kookosöljyä, oliiviöljyä sekä risiiniöljyä. Sen kerrotaan soveltuvan erityisesti kuivan ja herkän ihon hoitoon. Saippua sekä puhdistaa että desinfioi ihoa, sekä toimii sitä hoitaen ja pehmentäen. Mielestäni erittäin kiinnostava tuote, joka tulee varmasti testattua! Ovh. n. 7,90€/120g

2. Timeless Truth -kangasnaamiot 3kpl

Consult Ladyn maahantuomalta Timeless Truth -merkiltä löytyi boksista hulppeat kolme kangasnaamiota. Alunperin boksiin piti tulla näitä naamioita vain kaksi kappaletta, ja toiselta toimittajalta monikäyttöinen huivi. Huivia ei kuitenkaan pienistä vastoinkäymisistä johtuen boksiin saatu, ja puuttuva tuote korvattiin boksin myyntihintaa laskemalla ja lisäämällä pakettiin yksi lisänaamio.

Monet ovat sitä mieltä, ettei kangasnaamioita voi olla liikaa – itsehän en tätä oikein allekirjoita. Saatan antaa yhdelle näistä mahdollisuuden, mutta jos totta puhutaan, voi olla että joudun antamaan kaikki eteenpäin. Rakastan kasvonaamioita, mutta kangasnaamioiden käyttäjäksi en ole oppinut. Ovh: n. 5,90€/kpl

3. Pielor Baobab Oil Peach & Citrus Hand Cream 30ml

Voi pojat mikä tuoksu! Tämähän on kuin jotain vastustamattoman herkullista persikkarahkaa – käsivoide, jota ei voi käyttää ilman että tekee mieli vähän nuolaista näppejä. Consult Ladyn maahantuomat Pielorin voiteet olivat minulle ennestään tuiki tuntemattomia, mutta tämän käytän kyllä äärimmäisen tyytyväisenä loppuun. Käsivoiteen koostumus oli myös piristävä yllätys, aluksi tuhdin tuntuinen voide imeytyy nimittäin pikku hetkessä. Ovh: n. 3,90€/30ml

4. BPCare Hydrating Shampoo & Quick Mask 50ml

Tässähän kävi niin kivasti, että boksista löytyi kotimaisen BPCaren tuotteita – tätä merkkiä olen halunnut jo jonkun aikaa päästä testaamaan. Kevään HelmiBoxista tulisi siis löytyä matkakokoinen Hydrating Shampoo ja sen parina Quick Mask. Omassa boksissani oli erehdyksen vuoksi kaksi shampoota, mutta laitoin viestiä HelmiBoxin Instassa tämän huomattuani ja minulle lähetetään jälkitoimituksena kuulemma hoitsikkakin kaksin kappalein. Aika kivaa! Enpä malta odottaa, että pääsen testailemaan. Ovh: n. 5,90€/50ml

Yhteenveto ja omat fiilikset

Ensimmäinen boksi sisälsi yhteensä seitsemän tuotetta, joista kaksi olivat matkakokoja ja loput täysikokoisia. Toki täysikokoisiin lukeutui nyt kolme kangasnaamiota, mikä varmasti vähän jakaa mielipiteitä. Itse olen sitä mieltä, että vähempikin olisi riittänyt, mutta tiedän myös että nämä kiinnostavat monia.

Lisäksi pieni kömmähdys BPCaren tuotteiden kanssa tuntui tylsältä, mutta toki täysin ymmärrettävältä. Koska sain boksin arvontavoittona, en aluksi meinannut edes reklamoida asiasta. Ajattelin kuitenkin, että tieto sekaannuksesta saattaa kiinnostaa yritystä, minkä vuoksi laitoin lopulta HelmiBoxille ystävällisen viestin aiheesta. Tässä muuten huomasi, miten ihanasti asiakaspalvelu voi toimia! Sain heti lämminmielisen vastauksen, ja minulle luvattiin lähettää hoitsikat jälkitoimituksena, vaikken sitä missään tapauksessa olisi odottanut. Kaikki pisteet tästä HelmiBoxille!

Boksin pakkaus oli hyvin pelkistetty pahvilaatikko, eikä sisältä löytynyt esimerkiksi tuotekorttia. Jonkinlainen kooste boksin tuotteista, käyttötavoista ja saatavuudesta/hinnasta olisi kuitenkin mielestäni hyvä löytyä jokaisesta kauneusboksista, ja sellaisen toivon näkeväni vielä tulevissa HelmiBoxeissakin. Muuta negatiivista en boksista keksi.

Ensimmäisen HelmiBoxin hinta oli 26,90€, ja sisältö kyllä ylitti tuon arvon ihan heittämällä. Boksin kokonaisarvohan oli tällä kertaa 41,30€, eli kaiken kaikkiaan tuotteet saa lunastettua noin 35% alennuksella. Mikäli innostuit boksista, on se edelleen tilattavissa HelmiBoxin omasta verkkokaupasta.

 

Oliko tässä teille tuttuja tuotteita? Tai oliko HelmiBoxi ennestään tuttu?

 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Enpä ole tähän aikaisemmin törmännytkään, kuullostaa aivan loistavalta idealta 🙂

  8.5.2019 at 07:13
  • Reply Nena Sofia

   No nimenomaan! Minäkin ihastuin tähän ideaan ihan täysin 🙂

   8.5.2019 at 09:09
 • Reply Anglis

  En ole tästä boksista ennen kuullut mutta vaikuttaa kiinnostavalle ja ensivaikutelma kaikista boksin tuotteista oli äärettömän positiivinen! Täytyypä tutkia tätä tarkemmin 🙂

  8.5.2019 at 12:47
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla että vaikuttaa kiinnostavalta! Kannattaa laittaa HelmiBoxin insta seurantaan, sitä kautta bokseihin pääsee tutustumaan hyvissä ajoin etukäteen 🙂

   9.5.2019 at 16:31
 • Reply emzi

  Ihanaa että tulee lisää bokseja 😀 Tää vaikutti tosi kivalta 😀

  8.5.2019 at 13:27
  • Reply Nena Sofia

   No sanopa muuta! 😀 HelmiBoxilla on muutenkin kiva, aika uniikki idea. Uskon että se voisi pärjätä Suomen boksimarkkinoilla oikein hyvin 🙂

   9.5.2019 at 16:32
 • Reply Maija / Kivipuuteri-blogi

  Mukava että tulee kotimaisia bokseja ja tätä uutuutta olenkin seurannut instassa mielenkiinnolla 🙂

  8.5.2019 at 13:34
  • Reply Nena Sofia

   Olen ihan samaa mieltä! Itsekin olen seuraillut HelmiBoxin toimintaa instassa jo jokusen tovin, ja mielenkiinnolla seuraan jatkossakin yrityksen kasvua 🙂

   9.5.2019 at 16:33
  • Reply Melina mäenpää

   Saako näitä bokseja enään? Vai onko sivut vaan vanhat?

   7.4.2020 at 22:59
   • Reply Nena Sofia

    Hei, kiitos kommentistasi! Valitettavasti vaikuttaa siltä, että boksi on poistunut markkinoilta. Pitääkin päivittää se tähän postaukseen. Toivottavasti löydät jonkin toisen, itseäsi kiinnostavan boksin 🙂

    23.4.2020 at 14:17
 • Reply Charming Nails

  Kotimaisuus plussaa, kuulostaa ihan mielenkiintoiselta. Sisältö ehkä vähän tylsä mutta ehkä parempaa jatkossa 🙂

  8.5.2019 at 14:20
  • Reply Nena Sofia

   Joo, allekirjoitan molemmat kohdat. Sinänsä olin todella innoissani tämän HelmiBoxin sisällöstä, mutta kangasnaamioiden kohdalla tuntui, että boksissa on liikaa toistoa. Mutta no, siellähän tosiaan sattui pikku kömmähdys eikä tämä ollut se alunperin suunniteltu sisältö. Eli ehkä ensi syksynä on sitten taas monipuolisempi sisältö 🙂

   9.5.2019 at 16:34

  Leave a Reply