Follow:

Sievää sinistä

Vaikka syystuulet jo puhaltavatkin, sormeni haparoivat jatkuvasti kohti kesäisiä lakkasävyjä. Tällä kertaa kompromissi syntyi sinivalkoisista kynsistä tummanpuhuvilla koristeluilla. Nämä koukeroiset koristelut ovat hyvin vahvasti omaa tyyliäni, eikä olekaan kyse ihan yhdestä tai kahdesta samantyyppisestä lakkauksesta joita tästä blogista löytyy. Toivottavasti ette ihan vielä kyllästy, sillä ainakin oma sydämeni sykkii edelleen kiivaasti tällaisille maalauksille.
Kynnet aloitin lakkaamalla pohjat valkoisiksi, siihen käytin Wild & Mildin Alaskaa*, joka kuivuu mattapintaiseksi. Valitsin sen, sillä aluksi ajattelin maalata koko kynsien mitalta maisemaa, ja akryylimaalit tarttuvat paremmin mattaiselle pohjalle. Maisema-idean hylättyäni päädyin lisäämään kynsille väriä leimasinmarmoroinnilla, johon käytin seuraavia lakkoja: Wild & Mild – Alaska*, Essence – Lady mermaid, Faby – Don’t Disturb My Puppy*, Kiko – 340.  Marmoroinnin päälle sudin vielä kimallusta vähän sinne sun tänne Essencen sinisävyisestä Glorious Aquarius -glittertopperista ja Wild & Mildin hopeisesta Prom Queeenista*. Lakkauksen pinnan tasoitin Avonin Gel Shine* -päällyslakalla.
 
Lakkojen kuivuttua hioin kynsien pintaa kevyesti bufferilla, ja kun pinta oli jälleen mattainen siirryin maalaamaan mustia kuvioita. Tähän käytin Mont Martén mustaa akryylimaalia, erikokoisia dotting tooleja ja Fantasy Nailsin Super Detail 3/0 -sivellintä. Viimeiseksi lisäsin muutaman Minuripsmedin lasistrassin ja kuorrutin kynnet Avonin Gel Shine* -päällyslakalla. Kyseisen putelin löysin vastikää jemmoistani kun Essien Gel Setter pääsi loppumaan. Tämä Avonin versio yllätti kyllä nopealla kuivumisellaan ja ihanalla kiillollaan! Sen kanssa lakkaukset ovat pysyneet myös verrattoman hyvinä useiden päivien ajan. Ajattelin kokeilla tätä vielä leimausten päälle, ja jos se ei niitäkään levitä niin taidan tilata tätä lisää varastoon.

 

Seuraavaksi ajattelin kyllä sutia kynsille jo jotain oikeasti syksyisempää, tällä hetkellä vain tuntuu olevan ideat vähissä. Tai oikeastaan päinvastoin, ideoita kyllä löytyy mutta en osaa päättää, että mitä kokeilisin seuraavaksi. Pitäisi varmaan ottaa joku haaste tänne blogin puolelle pyörimään, niiden avulla saa aina kivaa nostetta lakkauspuuhiin. Jos tulee heti mieleen joku kiva haaste, niin heittäkääpä ehdotuksia kommentteihin!
Mikä on sinun lempityylisi koristella kynnet? ♥
 
*** Tähdellä merkityt tuotteet saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

21 Comments

 • Reply Daniela

  Aivan superupeat kynnet!! (tylsää kun aina kommentoin samalla tavalla, mutta en keksi muuta sopivaa adjetkiivia hahah :D). Mulla on tällä hetkellä ideapula koristeluiden suhteen, tarvitsisin myös jonkun haasteen tms mitä toteuttaa 🙂

  9.9.2017 at 18:25
 • Reply Emmi

  Niin upeat! <3

  9.9.2017 at 20:39
 • Reply Charming Nails

  Superkauniit <3

  10.9.2017 at 05:38
 • Reply Hanna Haliseva-Habib

  Ei voi sanoa muuta kuin että taideteokset <3

  10.9.2017 at 08:13
 • Reply Jonna H.

  Todella upeat kynnet!

  10.9.2017 at 09:29
 • Reply Kaisa

  Tosi nätit! 🙂

  Mulla Gel Shine on levittänyt leimauksia ja se on kyllä sääli.. Lakka antaa kuitenkin todella kauniin kiillon!
  Tyhmä kysyy: Miksi buffasit kynnet välissä…? Onko siinä joku taikakikka?

  10.9.2017 at 15:06
 • Reply Marppa

  On niin kaivannut näitä sun kynsipostauksia. Näitä katsellessa silmä lepää. Todella kauniit jälleen! <3

  10.9.2017 at 18:00
 • Reply Marppa

  Oon siis.
  Siihen koristelukysymykseen vielä, että mun koristeluyritykset syntyy useimmiten leimaamalla. 🙂

  10.9.2017 at 18:03
 • Reply SΔRΔGΔLΔXY

  Mä luulin, että sä oot käyttänyt vinyyleitä, kun kuviot oli niin siistit! Tosi kivat kynnet ♡

  10.9.2017 at 20:20
 • Reply Tinkerbell

  Oi ihanat<3 Mä tein jonkin aikaa sitten kans sinisellä leimasimarmorointikynnet, mutta blogiin asti ne ei ole ihan vielä päässeet. Seuraavana jonossa ne kyllä on jo 😀

  11.9.2017 at 22:24
 • Reply Emzi

  Tosi nätit!

  12.9.2017 at 11:12
 • Reply Nena Sofia

  Hei, mulla on ihan sama ongelma aina kommentoimisen kanssa! Monesti tilanne on vaan se, ettei kuvaavampaa kommenttia löydy, kuin joku kliseinen kehu 😀
  Mutta älä huoli, mä olen tosi otettu niistä joka kerta, ei tosiaan tuu mieleenkään että “höh, toi kommentoi aina tolla tavalla!” vaan ihan oikeasti ilahdun ja yllätyn joka kerta! ♥♥ Eli siis, suuri kiitos ihanasta kommentista, kyllä tää vaan piristi! <3

  Ps. Kerro hei, jos keksit jonkun hyvän haasteen niin voisin napata saman! 😀

  13.9.2017 at 15:42
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos!! <3 🙂

  13.9.2017 at 15:42
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Taina! <3

  13.9.2017 at 15:43
 • Reply Nena Sofia

  Voi sun kanssas, kiitos! ♥♥ :')

  13.9.2017 at 15:44
 • Reply Nena Sofia

  Kovasti kiitoksia! <3

  13.9.2017 at 15:44
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Kaisa! 🙂 Harmi kuulla että levittää leimaukset :/ No, ainakin akryylimaalikoristelujen päällä voi sitten kuluttaa loppuun tuon.

  Ja siis kyllä, buffaukseen tosiaan liittyy kikkakolmonen! Eli akryylimaalit käyttäytyvät mielestäni maalatessa parhaiten kun ne ohentaa vedellä juokseviksi. Näin saa tehtyä todella paljon tarkempia yksityiskohtia kuin ohentamattomalla maalilla. Ainoa ongelma on, että ohennettu maali ei tykkää tarttua kovin kiiltävälle lakkapinnalle, vaan se vaatii huokoisemman alustan. Tätä varten voi siis väliin sutaista joko mattapäällyslakan tai buffata kynsiä kevyesti. Jälkimmäisestä tykkään enemmän, sillä se ei paksunna lakkausta suotta 🙂

  13.9.2017 at 15:51
 • Reply Nena Sofia

  Voi ääh näitä sun kommentteja ♥♥ Kiitos taas kerran, tuhannesti! Ja ai vitsit, munkin pitäisi jossain kohtaa taas kokeilla leimailua, enpä muistakaan milloin tuli sitä viimeksi tehtyä.

  Ps. Kohta menee kynsipostaukset aavistuksen karummiksi, kynnet on meinaan kaikkea muuta kuin nätit nyt nysämittaisina. Eikä niihin oikein mitään erityisen ihania koristelujakaan mahdu 🙁

  13.9.2017 at 15:56
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kehuista Sara! <3 🙂 Mun täytyy sanoa, että mä oon aika kädetön vinyylien kanssa :'D Ne ei jotenkaan tykkää mun kaarevista kynsistä, joten epäonnistumisprosentti niiden kanssa on älyttömän korkea 😀

  13.9.2017 at 15:58
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! <3 Mielenkiintoista nähdä, että millaiset marmoroinnit sä toteutit! 🙂

  13.9.2017 at 16:00
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  13.9.2017 at 16:01
 • Leave a Reply