Follow:

Roskiin meni! || Joulukuu

*Blogin kautta saadut tuotteet merkitty (s)

roskiin meni loppuneet kosmetiikkatuotteet

Tänään on vuoden 2020 viimeinen päivä. Yleensä vuoden vaihteen tienoilla tuntuu siltä, että kulunut vuosi olisi suhahtanut ohi epätodellisen nopeasti, mutta tämä vuosi oli tässäkin suhteessa poikkeuksellinen. Vaikka näihin 12 kuukauteen on mahtunut monia upeita asioita, varjostaa sitä edelleen kevät, joka tuntui loputtoman suon yli rämpimiseltä. Nyt kun ajattelen noita aikoja, tuntuu, että väliin mahtuisi vuosia.

Huomenna saadaan onneksi herätä upouuteen vuoteen, kun seinäkalenterit vaihdetaan versioon 2021. Toivotaan, että se toisi tullessaan iloa ja valoa – sekä sitä paljon puhuttua onnea!

Ennen vuoden vaihdetta on hyvä taputella vielä tämän vuoden viimeiset jutut purkkiin. Kurkataan siis tänään, mitkä olivat vuoden 2020 viimeiset kuukauden loppuneet. Tuttuun tapaan luvassa olisi sanalliset arviot kera numeroiden asteikolla 1-5.

Essie Speed setter, Mitchell and Peach luxyry hand cream, Xtra kynsilakanpoistoaine

Kädet ja kynnet:

1. Essie Speed Setter: Oikein pätevä pikakuivattaja, joka nopeuttaa lakkauksen kuivumista huimasti jättäen kynsille mehukkaan kiillon. Koostumus on melko paksu, joten lakka tasoittaa glittereitäkin mukavasti. Valitettavasti tämä levittää kynsilakoilla tehdyt koristelut ja leimaukset herkästi. Lisäksi koostumus paksuuntuu pullon tyhjentyessä aika voimakkaasti. 3/5

2. Mitchell and Peach Luxury Hand Cream: Kiva peruskäsivoide arkikäyttöön. Nopeasti imeytyvä koostumus sopii hyvin päätetyöskentelyyn. Voide sitoo hyvin kosteutta ja ylläpitää käsien kuntoa sekä pehmeyttä. Ei kuitenkaan pelasta erityisen kuivia käsiä. Miellyttävä, yrttinen tuoksu. 3/5

3. Xtra Kynsilakanpoistoaine: Luottotuotteeni kynsilakkojen poistamiseen. Nopea, tehokas ja hellävarainen. Ei kuivata kynsinauhoja tai kynsiä erityisesti, ja poistaa paksutkin lakkakerrokset ja kirkkaat värit siististi. 5/5

The Body Shop Coconut shower cream, LV Hoitava Roll-on antiperspirantti

Vartalo:

1. The Body Shop Coconut Shower Cream: Pehmeästi vaahtoava suihkuvoide, jossa on lempeä kookoksen tuoksu. Puhdistaa ihon tehokkaasti jättämättä sitä erityisen kuivan tuntuiseksi. Koostumus ei kuitenkaan ole hoitavimmasta päästä, vaan iho vaatii kosteusvoidetta pesun jälkeen. 3,5/5

2. LV 48H Hoitava Roll-On Antiperspirant: Tuoksuton antiperspirantti, joka ei sotke vaatteita ja kuivuu nopeasti. Tämä kalpenee mielestäni teholtaan Herbinan Soft Cashmerelle, jota yleensä käytän. Jostain syystä sitä ei vain enää meinaa löytyä kaupoista. Toivottavasti valmistusta ei olla lopettamassa! 4/5

XZ Shampoo rasvoittuvat hiukset, Batiste Heavenly volume dry shampoo

Hiukset:

1. XZ Shampoo Teepuu: Rasvoittuville hiuksille suunniteltu shampoo, jonka kerrotaan muun muassa tasapainottavan päänahan talintuotantoa. Tämä viilensi päänahkaa mukavasti ja pesi hiukset hyvin, mutta tuntui vähän kuivattavan hiuspohjaani. 3/5

2. Batiste Heavenly Volume Dry Shampoo: Tuuheuttava kuivashampoo, joka antaa hiuksille reippaasti volyymia. Tykkään käyttää tätä erityisesti otsatukan muotoilussa, jolloin se saa mukavasti ryhtiä. Koko hiuksiin suihkittuna tuote tekee tukasta vähän sotkuisen ja vaikeasti käsiteltävän. Siitä huolimatta tämä on huippu, jos hiusten pesupäivä on venähtänyt. Silloin suihkaisen kuivashampoota koko tukkaan ja teen nopean sotkunutturan. 4/5

Physicians formula triple rose clay mask, Organic shop ginger cherry cleansing scrub

Kasvojen ihonhoito:

1. Physicians Formula Triple Rose Clay Mask (s): Ruusuntuoksuinen savinaamio, joka kirkastaa sameaa ihoa. Tämä oli vähän meh, sillä en pitänyt puikkoratkaisusta. Puikko oli aluksi kiinteä ja naamio levittyi hyvin, mutta loppua kohti sen koostumus muuttui pehmeämmäksi ja levitys oli hankalaa. 2/5

2. Organic Shop Ginger & Cherry Cleansing Face Scrub (s): Puhdistava kuorintavoide kasvoille, jossa on vähän esanssinen kirsikkatuoksu. Tästäkään en hirveästi pitänyt, sillä kuorintarakeita ei ollut riittävästi omaan makuuni eikä tuoksukaan ihan iskenyt. 1/5

Mary Cohr 10 minutes mask, Tonymoly Rice mask sheet, Mizon hyaluronic acid essence mask

Kangasnaamiot:

1. SWHITE 10 minutes mask by Mary Cohr: Kirkastava kangasnaamio, joka vaikuttaa kymmenessä minuutissa. En huomannut, että tämä olisi tehnyt iholleni yhtään mitään, eikä hoitoneste meinannut imeytyä edes kankaan poiston jälkeen. Lisäksi kangas itsessään oli todella paksu ja huonosti asettuva, eikä tämän kanssa oikein voinut muuta tehdä, kuin maata liikkumatta sohvalla. Ei jatkoon. 0/5

2. Tonymoly Rice Mask Sheet Clear Skin: Toinen kirkastava kangasnaamio, joka sitten oikeasti jo tekikin jotain. Tämän jäljiltä iho tuntui todella kosteutetulta ja näytti kirkkaammalta. Naamio oli myös ohut ja hyvin istuva. Näitä voisin ostaa lisää! 5/5

3. Mizon Joyful Time Hyaluronic Acid Essence Mask: Hyaluronihappoa sisältävä kosteuttava kangasnaamio, jossa on reilusti hoitonestettä. Naamion vaikutusajan jälkeen loput hoitonesteet sai valeltua kaulalle ja dekolteelle, ja koko iho jäi pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. 4/5

Hyvää Uuttavuotta!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

No Comments

Leave a Reply