Follow:

Glossybox huhtikuu 2021

*Glossybox saatu, postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

Glossybox huhtikuu

Huhtikuun *Glossybox tuli tällä kertaa hyvissä ajoin – vastahan minä esittelin maaliskuun boksin sisältöä! Tämä huhtikuun versio tuli oikeasti jo viime viikolla, mutta en mitenkään ehtinyt ujuttaa sitä edellisviikon postausaikatauluun. Tuntui muutenkin hassulta kirjoittaa peräjälkeen kahdesta Glossyboxista, joten jätin näille tarkoituksella vähän hajurakoa.

Tänään kuitenkin kurkataan, mitä tämän kuun boksi sisältää! Otin tällä kertaa astetta pirteämmät kuvat, sillä boksin teema on hyvin keväinen.

Glossybox huhtikuu

Glossybox huhtikuu 2021

Kuten mainitsin, huhtikuun Glossybox on saanut inspiraationsa keväästä. Kuukauden teema on “Woke Up In Spring” ja tervehdyksessä puhutaan kevään värien viemisestä kylpyhuoneen kaappeihin sekä hehkuvan ihon saavuttamisesta. Tässähän alkaa jo sormet syyhyämään, mitä ihania värejä boksista mahtaa paljastua? Eiköhän oteta selvää, ja tutkita kaikki tuotteet yksitellen!

Elikya Beauty Highlighter Rosé

1. Elikya Beauty Highlighter Rosé 15ml

Kuukauden värikimara alkaa ruusunpunaisella, kun boksista hyppää esiin Elikya Beautyn nestemäinen highlighter. Rosé -sävyinen highlighter voi sekoittaa meikkivoiteeseen, tai käyttää meikkipohjan päällä ruusuisena highlighterina/poskipunana. Lisäksi sitä voidaan käyttää luomivärin tavoin. Tuote on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista, mutta sarja ei ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Tämä oli itseasiassa sellainen tuote, josta innostuisin, jos minulla ei olisi niin montaa avattua nestemäistä highlighteria. Valitettavasti tämän tyyppiset tuotteet kuluvat käytössä hitaasti, enkä uskalla korkata tätä ainakaan vielä. Siitä huolimatta sävy vaikuttaa kivalta ja ainakin Glossyboxin instassa näkyneen videon perusteella uskon, että tykkäisin tuotteesta! Ovh: n. 14,90€

Glow On 5th Rose Gua Sha Beauty tool

2. Glow On 5th Rose Gua Sha Beauty tool

Punertavien sävyjen palettia jatkaa Glow On 5th -merkkinen gua sha “kivi”. Kivi on lainausmerkeissä, sillä työkalu on itseasiassa valmistettu jonkinsortin muovista. En omista ennestään mitään gua sha -välineitä, mutta olen testaillut niitä aikaisemmin. Mielestäni kiven viileys on aika tärkeä elementti, joka menetetään täysin tässä materiaalivalinnassa. Sen lisäksi muovinen läpyskä tuntuu halvalta, ja ihmettelen miksi sellainen on valittu boksiin. Ovh: n. 10€

DWTN Paris Micellar Gel

3. dwtn Paris Micellar Gel 50ml

Kolmas tuote onkin mustavalkoinen, eikä värikimara jatka kasvuaan. Tämä kyseinen tuubi sisältää dwtn Paris -merkin miselligeeliä. Merkki on itselleni täysin uusi (kuten kaksi edellistäkin) enkä löytänyt tätä kyseistä tuotetta mistään muualta kuin Glossyboxin omilta sivuilta. Onkohan tämä jokin tuleva uutuus vai varastojämiä?

Tässäkin tuotteessa on muuten täysin luonnolliset ainesosat, vaikka sertifikaattia ei olekaan. Tuote on lisäksi vegaaninen. Ihan hirveästi en nyt innostunut tästä tuubista, vaikka ainesosat vaikuttavat hellävaraisilta ja sinänsä geeli voisi sopia iholleni. Katsotaan, tuleeko käyttöön. Ovh: n. 14,95€

O'Keeffe's Healthy Feet

4. O’Keeffe’s Healthy Feet 85g

Nyt saadaan paletille jotain sinistä! Huhtikuun Glossyboxin neljäs tuote tulee monelle tutulta brändiltä, O’Keeffe’siltä. Marketeissa myytävä sarja on tunnettu erityisesti Working hands -käsivoiteestaan, joka on ilmeisen tykätty. Itsehän en ole sarjan tuotteita testannut, mutta nyt kun tämä jalkavoide tässä on, niin kyllähän sen voisi korkata.

Ainesosalistalta löytyy hyvin tavallisia kosteuttavia aineita ja kosteutta sitovia emollientteja kuten glyseriiniä, steariinihappoa ja mineraaliöljyjä. Ei mitään erikoista, mutta uskon, että pitää kyllä koipien kosteustasot kohdillaan. Ovh: n. 10€

Vitamasques Niacinamide Blueberry Sheet Mask

5. Vitamasques Niacinamide Blueberry Sheet Mask 21ml

Boksin viimeinen tuote on sinivalkoinen, mustikkauutetta ja niasiiniamidia sisältävä kangasnaamio. Vitamaquesin kangasnaamioita en muista testanneeni, mutta tämä tapaus kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta!

Seerumiin on lisätty erilaisia AHA-, BHA- ja PHA-happoja, ja pelkän kosteuttamisen sijaan tämä toimiikin syväpuhdistavana ja kuorivana hoitona. Toki joukossa on myös runsaasti kosteuttavia aineita, joten lopputuloksena on todennäköisesti hyvin kosteutettu ja pehmeä iho. Tämä lähtee varmasti kokeiluun! Ovh: n. 3,50€

Glossybox huhtikuu

Glossybox huhtikuu yhteenveto

Huhtikuun *Glossyboxin kokonaisarvo oli omien laskelmieni mukaan 53,35€. Hinnat nappasin edullisimpien löytämieni ostopaikkojen mukaan, paitsi dwtn Parisin miselligeelistä, jota en löytänyt mistään myynnistä. Sen hinnaksi Glossybox kertoo 14,95€. Tällä kertaa koko boksin sisältö koostui täysikokoisista tuotteista, ja kaikki kuuluivat suurinpiirtein samaan hintaluokkaan. Pidin siitä, sillä näin vältetään harmitus jos juuri se arvokkain tuote ei olekaan mieluinen.

Täytyy sanoa, ettei boksi mielestäni vastannut kuukauden teemaa, vaan tuotteet tuntuivat aika hajanaisilta ja teema oli vähän väkisin väännetty. Saatekirjeen perusteella odotin boksista enemmän meikkituotteita, ehkä jopa jotakin värikästä luomiväripalettia. Toki tuotteet sopivat keväällä “eloon heräämiseen” ja kasvojen hehkumiseen (pois lukien jalkavoide), mutta ihmettelen, miksi kirjeessä edes puhuttiin kaikkien sesongin värien keräämisestä, jos boksissa on tasan kahta väriä ja nekin vain pakkauksissa. No, ehkä nämä on nyt vähän turhia murheita.

Tuotevalikoima oli mielestäni tylsähkö, vaikka sinänsä vain yksi näistä on oikeasti floppi. Muovinen gua sha “kivi” ei nimittäin pääse käyttöön omassa tarkoituksessaan, enkä todella keksi, mihin muuhunkaan sitä voisi käyttää. Se tuntuu ihan turhalta muovijätteeltä, sillä eihän tällaista kehtaisi edes antaa kenellekään. Boksin paras tuote oli Elikya Beautyn Highlighter, ja oikeasti tykkäsin myös O’Keeffe’sin jalkavoiteesta, sillä välillä on kiva kokeilla tällaisia vanhoja klassikoita – olkoonkin sitten markettimerkki.

Alennuskoodi

Jos *Glossyboxin tilaus on suunnitelmissa, voit hyödyntää alennuskoodin NENA30 kassalla. Sillä saat 30% alennuksen jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boksista. Koodi on voimassa kesäkuun loppuun saakka.

Mitä ajatuksia huhtikuun Glossybox teissä herättää?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Kata

  Mulle tuli kans tommonen muovinen gua sha jostakin, ihan turha muovinpala munkin mielestä, mut ehkä sitä voi käyttää alustana jos joskus tarvii johonkin kynsihommeleihin vaikka.. ?

  Näistä eniten kiinnostelis varmaankin toi jalkavoide, on meinaan pikkasen korput kantapäät talven jäljiltä. ?

  12.4.2021 at 16:34
  • Reply Nena Sofia

   Hei no toi kynsienkoristelualustahan on hyvä idea, tai voisihan tää mennä vaikka meikkivoiteen sekoituspalettina! Kokeilin tätä gua shaankin, ja tuntuu tosi heppoiselta siihen :/

   Hahaa tuttu tunne! Jalkavoiteille on kyllä nyt käyttöä 😀

   13.4.2021 at 22:03
 • Reply tainav

  Eikä!Onko se gua sha lasta muovia,voi ei;) Mä just odottelen vielä huhtikuun glossyboxia ,mutta että muoviläpyskäkö sieltä tulee.Jotenkin tosiaan ei ihan siihen gua sha perinteeseen kuulu muovi,emmää kestä.

  12.4.2021 at 19:54
  • Reply Nena Sofia

   No onhan se :/ Mä olin myös pettynyt, kun tota boksia mainostettiin aika paljon tuolla gua sha kivellä, jota kaikki pääsee testaamaan. Niin eihän tää nyt ihan vastaa mainoksia.

   13.4.2021 at 22:04
 • Reply Kosmetiikkakatri

  Jalkavoide ja sheet mask näistä tulis mulla vaan varmaan käyttöön. Mä en tykkää näistä kasvojen hierontaan kuuluvista jaderollereista tai mistään noista kammoista. Kyllä on ennenkin pärjätty 🙂

  13.4.2021 at 07:33
  • Reply Nena Sofia

   Mäkään en oo ihan ymmärtänyt niiden mahtavuutta, mutta en kiellä etteikö niiden käytöstä voisi olla hyötyä. Mutta joo, jalkavoide ja sheet mask olikin kivat! 🙂

   13.4.2021 at 22:05

  Leave a Reply