Follow:

Tammikuun ostokset

Aiemmin olen esitellyt teille kuukausittaisia lakkaostoksiani aina silloin, kun niitä on tullut tehtyä. Jonkun verran on blogissa vilahdellut myös muun kosmetiikan shoppailuja, ja nyt, kun blogista löytyy enemmänkin juttua meikkailusta ynnä muusta, ajattelin että rupean kasaamaan näihin kuukauden ostospostauksiin jatkossa kaiken kynsilakoista vanulappujen kautta meikkivoiteisiin, niin saan itsellekin jonkinsortin syntilistaa näkyville. 
Ihan hyvin tämä ei kyllä alkanut, sillä tästä listasta tuli näin heti alkuun sen verran pitkä, ettei tätä ihan heti halua palata tutkimaan. No, vuoden alkupuoli on alemyyntien ja joululahjarahojen tuhlailun aikaa, ja se selittääkin ison osan näistä ostoksista. 
Ja puolustuksekseni sanottakoon vielä, etten tosiaan muista kantaneeni näin paljoa kamaa kotiin viime kuussa! Tai no, en nyt kyllä tiedä miten hyvä puolustus tuo sitten oli, ellei osa näistä ole tosiaan kävellyt itsekseen ovesta sisälle. Ja kuvannut itseään.
Mutta aloitetaan! Vuodenvaihteessa nappasin ostoskoriin CesarsShopilta joulukuun ajan himoitsemani Unicorn Islandin F.U.N Lacquerin uuden vuoden kokoelmasta jonka kävin hakemassa tammikuun alussa. Tämä oli harkittu ja oikeasti hyvä ostos!

Alkukuusta lomailin ja minulla oli aikaa tutkia kivoja Youtube-videoita. Hauskan peel off -huulipunaohjeen nähtyäni totesin että kaupasta on pakko ostaa jonkinsortin peel off -naamio sitä varten. No, korkkaamaton se on edelleen mutta toisin kävi samalla kertaa Prismasta heräteostoksena mukaan lähteneelle misellivedelle, joka on päässyt kovaan käyttöön jo nyt.

Sokoksen alemyynnit harhauttivat minut useampaankin kertaan kuukauden aikana, ja ensimmäiseltä reissulta ostin maltillisesti kolme kasvonaamiota ja hiusnaamion. Kangasnaamiot on vielä odottelemassa otollista tutustumishetkeä, muut tuotteet tuli oikeasti tarpeeseen.

Toisen kerran saman ketjun alemyynnit vokottelivat minua puoleensa kävellessäni lähi-Emotionini ohi matkalla ruokakauppaan. Ulos kävelinkin onnellisena ensimmäisen L’occitanen Shea-käsivoiteeni kanssa, ja toki ostin tuikitarpeellisen hiusten Volume Boosterin Maxwellilta ja Goshin peitevoiteen omassa kesäihon sävyssäni. Not. Mutta niissä oli hyvät alet! Ja kaupanpäälle sain kelpo kasan Lumenen näytteitä, kyllä tätä voi jo onnistuneeksi ostosreissuksi kutsua.

Sitten yhtenä iltana päädyin selailemaan FragranceDirectin sivuja. Oikeasti olen varma, että sinne eksyessäni minulla oli joku asia, mitä tarvitsin, mutten kyllä ole enää ollenkaan varma. En ainakaan mitään niistä jutuista, mitä postinsetä kotiovelle kiikutti.

Siihen tilaukseen nappasin siis kolme eri hiustuotetta, Cougarin mineraalimeikkisetin, Artdecon concealerin (tämä sentään ihan oikeassa sävyssä), The Body Shopin silmänympärysvoiteen (ikinä en ole vastaavaa käyttänyt, joten paras on tottakai aloittaa sillä “nuoruuden pisaroiksi” markkinoidulla….), kolme kynsilakkaa ja oudon merkkisen käsirasvan. Toki olin myös kiva kaveri ja tilasin myös miehelle ihonhoitotuotteita ja siskolle mineraalimeikkisetin. Ja olihan nämäkin oikeasti hyvässä alessa kaikki!

Kolmas kerta toden sanoo, kerrotaan. Eräänä iltana tajusin kotona ollessani, että Sokoksen verkkokaupassa onkin ne parhaat alemyynnit, ja tilaus oli pakko tehdä. Mukaan tarttui Urban Decayn UDXX Vice LTD Reloaded -luomiväripaletti ja saman merkin Flushed -poskipunapaletti. Pakko sanoa, ettei kyllä kaduta pätkääkään!

Ja viimeisenä vielä ne tylsät mutta pakolliset. Kynsilakanpoistoainetta ostin kyllä kaksi tötsää, mutta toisen ehdin jo ottamaan käyttöön ennen kuin tajusin, että näitähän voisi kuvatakin. 
Loppujenlopuksi kuukauden saldo ei ollut paha, mutta heräteostoksia tein pelottavan paljon. Ensi kuussa taidan koittaa olla vähän tarkempi niiden kanssa.
Mites muilla meni, villiintyikö kukaan muu alemyyntien aikana?

Ps. Mainittakoon vielä, että sorruin ja tilasin Bette Boxin. Mutta sitähän ei lasketa?
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply eekku

  Kivoja ostoksia
  garnier hiusnaamiota tullu itekki käytettyä ja ostin myös hetki sitten garnier kasvonaamioliinan

  3.2.2017 at 17:53
 • Reply Charming Nails

  Garnierin öljymiselli on ihan loistava, tuo iso pullo kestää ikuisuuden 😀

  4.2.2017 at 05:10
 • Reply Nena Sofia

  Hei kiva kuulla, että oli tuttuja tuotteita! Tuo hiusnaamio on muuten ollut aivan ihana, se tuoksuukin ihan mahdottoman hyvältä ♥

  4.2.2017 at 09:30
 • Reply Nena Sofia

  Joo, vajaassa kuukaudessa vajumaa tullut aika mitättömästi, vaikka ahkerasti sitä käytänkin! 😀

  4.2.2017 at 09:32
 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Garnierin Bomb-naamio on huikea! En odottanut silti kummoisiakaan tehoja, mutta se vetää vertoja korealaisille kangasnaamioille 🙂

  4.2.2017 at 15:36
 • Reply Jonna H.

  FUNin lakka näyttää upealta!

  5.2.2017 at 08:37
 • Reply Nena Sofia

  Loistavaa kuulla, tänään taidan lätkäistä sen naamaani ja katsoa kuinka käy! 🙂

  5.2.2017 at 09:55
 • Reply Nena Sofia

  Ja sitä se onkin! Pitkästä aikaa sellainen lakka, joka oli aivan pakko hankkia 🙂

  5.2.2017 at 09:56
 • Reply Kata

  Toi misellivesi on muuten jees mut tuoksuu ihan liian voimakkaalle, ja ma en oo yleensa mitenkaan herkka tuoksuille. :/ Pyyhin sit eka tolla ja sit jollain toisella peraan et saan sen tuoksun pois. 😀

  7.2.2017 at 04:39
 • Reply Nena Sofia

  Aijjaa, jännä! Mä en edes ole kiinnittänyt huomiota tän tuoksuun, mutta toisaalta tykkään aika voimakkaankin tuoksuisista tuotteista 🙂

  8.2.2017 at 17:15
 • Leave a Reply