Follow:

Huhtikuun kosmetiikkasuosikit

*Maybelline Sky High Waterproof saatu, postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejähuhtikuun kosmetiikkasuosikit

Huh hei, se on kohta huhtikuukin takana. Tänään ajattelin jatkaa viime kuussa aloittamaani suosikkien sarjaa ja nostaa esille tässä kuussa tehokäyttöön päässeet kosmetiikkatuotteet. Kuvissa onnistuin muuten tänään harvinaisen huonosti – vikaan taisin mennä jo taustaväriä valitessa, ja kuvista tuli kokonaisuudessaan hirveän harmaat. Mistäköhän mahtaisi johtua? 😀

Fiini Naturally Mustaherukka Kasvoöljy

1. Fiini Naturally Mustaherukka Kasvoöljy

Aloitetaan tällä teille jo tutuksi tulleella kasvoöljyllä! Tämän tuotteenhan esittelin juuri viimeisimmässä postauksessa. Pakko myöntää, että väliin olin suunnitellut ihan muuta sisältöä, mutta arki haittaa harrastuksia ja niin edespäin. En siis ehtinyt valmistella suunnittelemaani juttua, vaan kurkataan nämä kosmetiikkasuosikit tässä välissä.

Fiinin *Mustaherukka Kasvoöljy palautti uskoni öljymäisiin ihonhoitotuotteisiin, sillä tukkimisen sijaan se tasapainottaa sekaihoani, imeytyy nopeasti ja pehmentää pintakuivaa ihoa tehokkaasti. Todella miellyttävä tuote ja vieläpä erittäin riittoisassa pullossa! 27€ hinta tuntuu hyvin huokealta, kun laskelmieni mukaan tuote kestää käytössä neljä kuukautta. Tarkempi arvioni löytyy täältä.

Colosé Exfoliation AHA3 Pads

2. Colosé Exfoliation AHA3 Pads

Kuukauden toinen ihonhoitosuosikki on ehdottomasti *Colosén AHA-laput! Nämä on siis AHA-happoihin pohjautuvat, kemiallisesti kuorivat kasvojenhoitolaput. Helppokäyttöiset lappuset kuorivat ihon tehokkaasti mutta samalla todella hellävaraisesti. Vaikutusajaksi näille suositellaan viittä minuuttia, mutta itse tuplaan ajan aina ronskisti, eikä kasvoilla esiinny pienintäkään punoitusta. Tehosta ei sen sijaan ole epäilystäkään, iho on suorastaan silkkinen kuorinnan huuhtelun jälkeen! Nämä on näppäryytensä ansiosta nousseet käytetyimmäksi kuorintatuotteekseni, eikä pihi luonteenikaan pistä pahitteeksi. Reilunkokoinen, 60 kappaleen lappupaketti maksaa nimittäin 33€.

Maybelline Sky High Waterproof

3. Maybelline Sky High Waterproof Mascara

Seuraavaksi siirrytään kuukauden parhaisiin ehostustuotteisiin. Ensimmäisenä mainittakoon Lorealilta saamani Maybelline Sky High -ripsiväri vedenkestävässä versiossa. Tästä on tulossa tarkempi vertailupostaus tavallisen Lash Sensationalin sekä Sky High:n perusversion kanssa. Halusin vaan jo nyt hehkuttaa, että olen löytänyt uuden rakkausmaskaran!

Vedenkestävä *Sky High antaa ripsille kivasti pituutta ja pitää taivutetut ripset kauniin kaarevina. Kaikkein parasta maskarassa on kuitenkin sen kestävyys: se ei säikähdä vuotavia silmiä, eikä edes rasvoittuvia luomia! Yleensä en pysty käyttämään vedenkestäviä ripsivärejä, mutta tämä pääsi yllättämään. Se ei oikeasti leviä, vaikka kasvot olisi meikittömät ja luomet kiiltelisivät. Toki tämän poistokin on sitten pieni operaatio, enkä ole vielä oivaltanut kaikkein parasta tuotetta siihen. Perusöljyputsarit eivät nimittäin tähän pure, ja monet vedenkestävän silmämeikin poistoaineetkin takkuilevat. Saa suositella, jos tiedätte jonkun putsarin, joka selättää tämän tökötin!

Zoevan silmämeikkisiveltimet

4. Zoevan silmämeikkisiveltimet

Neljäntenä haluan nostaa esiin Zoevan silmämeikkisiveltimet. Nämähän eivät varsinaisesti ole kosmetiikkaa, mutta ei anneta sen häiritä!

Tilasin Zoevan kevätaleista kaksi sivellinsettiä, ja niiden saamisesta lähtien on meikkihetket sujuneet aika paljon aiempaa riemuisammin. Erityisesti seteissä tulleet häivytyssiveltimet ovat saaneet hymyn huulille, sillä ne tuntuvat tekevän kaiken työn puolestani! Jos siis etsit laadukkaita meikkisiveltimiä, suosittelen kääntymään Zoevan puoleen. Siveltimiä saa ketterästi merkin omilta sivuilta (lähettävät Saksasta, ei siis tullivaaraa), tai esimerkiksi *Lookfantasticilta.

YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lipstick 10 Carmin Statement

5. YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lipstick

Listan viimeinen tuote on kaikkea muuta kuin vähäisin. Tein alkukuusta älyttömän löydön, kun meidän Sokoksen alehyllyyn oli laputettu YSL:n Tatouage Couture -huulipunia 10€ hinnalla. Nappasin niistä itselleni mehevän karmiininpunaisen sävyn numero 10: Carmin Statement.

Tämä oli ensikosketukseni näihin YSL:n mattahuulilakkoihin, ja voin sanoa, että harmittaa etten ole ostanut tätä aiemmin! Ylistin punaa Instagramin stoorienkin puolella, sen jälkeen, kun huulet olivat pysyneet punattuina 14 tunnin ajan. Tämähän kuluu lähinnä huulten keskiosista häivyttyen, jos syö jotain erityisen rasvaista. Muuten huulet pysyvät mintissä aamusta iltaan, ja jos punaa tarvitseekin lisätä, korjailua ei todellakaan huomaa. Ohut koostumus ei kerrostu huulille tai lähde murustumaan, vaan asettuu saumattomasti huulten pintaan. Tämän lähemmäs täydellistä mattapunaa ei taida päästä, sillä tuote ei tunnu edes kuivattavan huulia! Todellakin ostan näitä lisää, vaikka saatankin bongailla edes pieniä alennuksia. Punan noin 40€ normaalihinta tuntuu hieman suolaiselta.

Jos tämä kyseinen sävy muuten kiinnostaa, sitä saa tällä hetkellä *Bangerheadilta tarjoushintaan 27,70€!

YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lipstick 10 Carmin Statement

Tässä vielä meikkikuvaa Carmin Statementin kanssa. Eikö olekin hurmaava!

Oliko tässä teille tuttuja tuotteita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Kosmetiikkakatri

  No olihan toi Sky High toki tuttu, vaikken ole ostanut 🙂 On sen verran hypetetty! Kelasin ostaa ton ihan normina, nykyisin en tarvitse vedenkestävää ripsaria onneksi, niin toivottavasti se sitten lähtee paremmin irti!

  23.4.2021 at 06:56
  • Reply Nena Sofia

   Normiversio on kyllä hyvä myös, vaikka häviääkin kestävyydessä ja taivutusten pitämisessä 🙂

   5.5.2021 at 19:02
 • Reply Sissi

  Onpas kiva, että tykkäsit Zoevan siveltimistä:) Sky High on myös mulla ollut ahkerasti käytössä, tosin vesiliukoisena versiona.

  23.4.2021 at 08:34
  • Reply Nena Sofia

   No ne on kyllä ihan huippuja, et oo turhaan kehunut! Se Sky High vesiliukoinen on kiva myös, mutta tää pitää taivutukset paremmin 🙂

   5.5.2021 at 19:03
 • Reply Vandaalia

  Zoevan siveltimet on ihan best <3 En ole enää vuosiin muita kuin niitä tai Real techniquesia tainut ostaakaan :’D Ja niillä on aina aika ajoin hyviä alennuksia omilla sivuilla 🙂
  Sky High’n ostin juuri testiin vedenkestävänä ja ihan en ainakaan ekalla lämmennyt, jotenkin tuo lörppä harja ei meinaa tavoittaa mun ripsiä kärkeä myöten :’D Meikinpuhdistuksessa lähti kyllä hyvin Cliniquen silmämeikkiputsarilla + öljypuhdistuksella 🙂

  24.4.2021 at 09:21
  • Reply Nena Sofia

   No niin onkin! Ja RT:stäkin tykkään kyllä 🙂

   Ootko vielä päässyt sinuiksi Sky Highn kanssa? Se lörppänä vaatii kyllä vähän totuttelua 😀 Kiitos Clinique vinkistä, meni ostoslistalle! Nyt oon kyllä saanut ton poistettua Colosén silmämeikinpoistolapuilla 🙂

   5.5.2021 at 19:06
   • Reply Vandaalia

    Haha, en oikeastaan :’D Jotenkin kun taivutan ripsiä ja siellä on eri mittaisia, niin en saa tätä kaikkien kärkeen mitenkään :/ Mutta taivutukset kyllä pitää ihan täysiä koko päivän ja koko päivän pysyy hyvin! Mutta pitihän tää nyt kokeilla sentäs 😀
    Ostan itse usein noita Cliniquen tuotteita Tallinkshopilta tarjousten aikaan, ei jää kauheasti hintaa enää 🙂

    5.5.2021 at 21:31
    • Reply Nena Sofia

     Voi eikä! Harmi, ettei toiminut sulla. Tässä on kyllä kummallisen mallinen harja, että sinänsä en ihmettele jos ei kaikilla toimi 😀

     Ja hei joo, kiitos vinkistä! Mä kyllä kytistelenkin varmasti jonkun tarjouksen tuosta, kuten (lähes) kaikesta muustakin 😀

     11.5.2021 at 15:50
 • Reply JonnaH.

  YSL huulipuna on tuttu. Tykkään tosi paljon oikeastaan kaikista YSL:n punista, ne on yksinkertaisesti parhaimmistoa siltä saralta.

  25.4.2021 at 10:32
  • Reply Nena Sofia

   Pitää kokeilla muitakin niiden huulipunia, tämä toveri oli meinaan todella vakuuttava 🙂

   5.5.2021 at 19:06

  Leave a Reply