Follow:

Elokuun kosmetiikkaostokset ja lakkaukset

No niin, toverit rakkaat – täällä ollaan taas pitkästä aikaa! Tämä syksy on ollut kohdallani yllättävän vauhdikas. Viimeiset kolme viikkoa ovat hujahtaneet ohi valonnopeudella – tai siltä se on ainakin tuntunut. Kävimme muun muassa perinteisellä, reilun viikon mittaisella Tallinnan-reissulla, minkä lisäksi koulun alku ja Tampereella vierailu ovat tuoneet toimintaa muuten tasapaksuun arkeeni. Tietokonettakaan en ole avannut pitkään aikaan muuten, kuin koulutehtäviä tehdäkseni.

Nyt palasin kuitenkin kotiin viimeisimmältä Tampere-visiitiltäni, ja seuraavat viikot saankin keskittyä opiskeluun kotoa käsin. Kovin kauaa ei tällaista, turvallisen rauhallista arkea ole kylläkään luvassa. Lokakuussa aikatauluni nimittäin tiukentuu entisestään, kun aloitan ensimmäisen harjoitteluni. Mutta palaan siihen vielä myöhemmin, tänään olisi tarkoitus tehdä pieni katsaus elokuun touhuihin.

En ole pitkään aikaan kuluttanut rahaa sillä tavalla, kuin elokuussa. Ostimme nimittäin mieheni kanssa uuden auton ja teimme lukuisia kodin hankintoja. Uudistin myös oman työpisteeni ja hankin uuden pöydän, hyllyn, sekä kuvausvalon. Olin myös pitkään kaivannut uusia vaatteita, ja teinkin paljon syksyisiä hankintoja sillä saralla. Kaappiin päätyi muun muassa kahdet uudet kengät, suurikokoinen käsilaukku ja vino pino monikäyttöisiä syysvaatteita.

Lienee siis melko ymmärrettävää, että pysyttelin kaukana kosmetiikan heräteostoksista. Työpisteeni oli muutenkin melkoinen kaaos koko kuukauden ajan, enkä halunnut kiikuttaa sinne yhtäkään uutta purkkia ennen, kuin kaikki olisi taas hyvässä järjestyksessä. Jotain tuli kuitenkin ostettua akuuttiin tarpeeseen. Antiperspirantti, käsivoide ja syväpuhdistava shampoo rokottivat lompakkoani yhteensä noin 10€ verran.

Yhteenveto:

 1. Meikit: 0€
  Vuoden alusta: 198,50€
 2. Ihonhoitotuotteet: 6€
  Vuoden alusta: 163,50€
 3. Kynsituotteet: 0€
  Vuoden alusta: 10,00€
 4. Hiustuotteet: 4,00€
  Vuoden alusta: 33,90€

Elokuun kosmetiikkasaldo yhteensä: 10,00€
Vuoden alusta: 405,90€

Kuten otsikko kertoo, oli tässä postauksessa tarkoitus esitellä myös kooste elokuun lakkauksista. Vaan yllätys yllätys, niitä ei kovin montaa tullut tehtyä. Oikeastaan koko kuukauden ainoa lakkaus oli tuo yllä näkyvä kuivamarmorointi, jonka toteutin lakkaushaastetta varten. Muuten lakkasinkin kynsiä vain yksivärisiksi. Pituutta ne ovat kyllä saaneet kivasti, yksikään kynsi ei ole katkennut tuon kuvan nappaamisen jälkeen!

 

Mitäs teille kuuluu?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

 • Reply Maria Glow

  Minkä valon ostit? Pitäisi itsekin hankkia jotkut kunnon valot kuvaukseen, kun vähän iski tajuntaan tää syksyn pimeys, kun sadepäivänäkään ei enää valo riitä.

  Upeeta että jaksat listata sun kosmetiikkaostokset aina tänne! Musta ei ehkä olis tohon, vaikka hyvää kyllä tekisi itsekin nähdä paljonko sitä rahaa oikeasti menee kosmetiikkaan 😀

  16.9.2019 at 18:49
  • Reply Nena Sofia

   Kirppistelin sen perusrengasvalon Falconilta, ja se onkin yllättävän pätevä kasvokuvien kanssa. Tuotekuvissakin siitä on hyvää lisäapua, mutta eipä se silti taida mennä kategoriaan kunnon kuvausvalo 😀 Toivottavasti kuitenkin löydät jotkut huiput valot, jotka vastaa tarpeeseesi!

   Jos rehellisiä ollaan, en todellakaan jaksaisi olla aina raportoimassa kuukauden kosmeostoksia tänne – en oikeasti haluaisi edes ajatella niitä enää ostohetken jälkeen. Mutta toisaalta, pieni epämukavuus on hyvä tässäkin hommassa – pysyy ainakin shoppailut paremmin kurissa. Sitäpaitsi onhan se nyt jännää päästä näkemään, millainen summa meni sitten, kun koko vuoden kulutusta aletaan laskemaan 😀

   19.9.2019 at 18:27

  Leave a Reply