Follow:

Essie Treat Love & Color -sävytetyt hoitolakat

Kynnet ovat itselleni tärkeä osa koko olemusta. Olivatpa ne sitten pitkät tai lyhyet, omat tai rakenteet, lakatut tai paljaat niin koen, että tärkeintä on pitää ne asultaan siisteinä. Tokikaan en tuijottele muiden kynsiä arvostellen (enhän sitä tee muiden meikeille, hiuksille tai vaatteillekaan), mutta minulla itselläni on parempi olo, kun kynteni ovat kaikinpuolin kauniit ja huolitellut.
Suurimman osan ajasta kuljenkin viimeisen päälle tuunatuilla lakkauksilla koristeluineen päivineen. Joskus taas kyllästyn ja haluan kynsille rauhallisen nudelakan, ja joskus taas ei voisi vähempää kiinnostaa laittaa niitä mitenkään! Ihan oikeasti, aina ei jaksa. Sama juttu meikin kanssa, tai vaatteiden. Välillä on vaan parasta vetäistä verkkarit jalkaan ja tukka nutturalle, ja niinä päivinä tuskin tulee kynsillekään juuri mitään tehtyä.
Yleensä kuitenkin lakkaan ainakin aluslakan etenkin talvisin, sillä se suojaa kynsiäni katkeilulta. Sama juttu kuin se, etten talvipakkasilla lähde pihalle kotishortseissa vaikken jaksaisikaan pukeutua, sillä se nyt ei todellakaan ole terveellistä.

 

Treat me Bright, Sheers to You, Laven-Dearly
Pelkkä aluslakka on helppo ja nopea ratkaisu, mutta toki se on kertakaikkisen tylsä. Kun haluaa ottaa rennosti muttei näyttää räjähtäneeltä, voi kaapista valita ne söpömmätkin verkkarit, mutta mites sen aluslakan kanssa? No nyt on kuulkaa söpömpi aluslakkakin sitten!
Essien hetki sitten myyntiin tulleen Treat Love & Color* -sarjan (suositushinta n. 15,90€/13,5ml) hoitavat, sävytetyt aluslakat ovat tosiaan se nätimpi vaihtoehto, eivätkä vaadi sen suurempaa vaivaa kuin mikään muukaan aluslakka.  Sain näistä kokeiltavaksi kaikki neljä nyt lanseerattua sävyä, ja kaikki ovatkin jo päässeet käyttöön.
Tykästyin uutukaisiin useammastakin syystä: lakkojen kevyet pigmentit neutraloivat kynnen värisävyä piilottaen kellastumia, ja shimmer tuo pientä luksusta arkeen. Hoitavuudesta vielä sen verran, että nämä sisältävät msm-yhdistettä ja kollageeniuutetta jotka vahvistavat kynttä. Ainesosaluettelosta ei kuitenkaan löydy formaldehydiä jota itse ainakin pyrin tällä hetkellä välttelemään sen voimakkaan kuivattavan vaikutuksen vuoksi. Sen verran harvoin kynsilläni on näitä “verkkaripäiviä”, että en oikein osaa raportoida näiden hoitavista vaikutuksista pitkällä tähtäimellä, mutta onhan se nyt kiva ajatus että kynnet on nyt entistäkin paremmin suojatut vaikkei niille juuri mitään ehtisikään tekemään.

 

Oma lempparini neljästä lanseeratusta sävystä on persikkainen Tinted Love. Tämä muistuttaa sävyltään vähän ensimmäistä essietäni, True Lovea mutta lisänä on tuo ihana kultainen shimmer. Tämä on sen verran nätti tapaus, että halusin väkertää ranskiksen sen ympärille! Minulla oli varmaan kymmenen eri ideaa siihen, että millaisen ranskalaisen manikyyrin nyt pitkästä aikaa toteuttaisin, mutta…

 

Voin todeta, ettei yksikään niistä ollut millään tavalla tämän lopputuloksen kaltainen. Tarkoitus oli töpöttää vähän valkoista kärkiin ja sen päälle lisätä neonvärejä, mutta liu’usta (käytössä Tinted Loven lisäksi Kone Helsingin valkoinen nro 310* ja meikkisieni) tulikin niin onnistunut että oli pakko toteuttaa baby boomer. Koristelin boomerin Sally Hansenin mustalla mattaglitterlakalla, Rufflella*, Minuripsmedin mustilla kristalleilla ja hassuilla silikoniruseteilla. Lopputuloksesta tulee elävästi mieleen 101 Dalmatialaista -elokuva! No mutta, onpahan ainakin erikoiset. Ja oikeastaan aika söpötkin.
Mitä mieltä te olette tästä uutuudesta? ♥
 
*** Tähdellä merkityt tuotteet saatu
 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

29 Comments

 • Reply Anniina

  Siis voi vitsi mun mielestä noi lakkaukset on aivan ihanat! <3
  Sun baby boomerit on onnistuneet todella hyvin myös. 🙂

  22.2.2017 at 17:24
 • Reply Sanni Miettinen

  Sulla on aivan upeat kynnet! Ihana tuo viimeinen lakkaus:) Itselleni ei ole oikein väliä, sävyttääkö hoitolakka vai ei, kunhan se hoitaa:) Tällä hetkellä käytössä Oriflamen ja Trindin kynnenvahvistajat, joista olen Trindin todennut paljon paremmaksi! Se ei nimittäin koveta kynttä, ninkuin tuo Oriflamen tekee:D

  22.2.2017 at 17:48
 • Reply Mia / Beauty Highlights

  Voi miten söpöt kynnet! Nämä lakat yllätti mutkin tosi positiivisesti, kun tosiaan näyttää hyviltä kynsillä ihan sellaisinaankin 🙂

  22.2.2017 at 17:55
 • Reply Neilikka

  Vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta lakoilta, mutta ne näyttää vähän liian läpikuultavilta mun makuuni. Varsinkin tuo persikkainen olisi superihana, jos se olisi vähän peittävämpi. Uskomattoman kauniin baby boomerin teit! Pitääpä itsekin yhdistää joku kerta glitter baby boomeriin 🙂

  22.2.2017 at 18:23
 • Reply Emmi

  Nuo aluslakat vaikuttaa kyllä mielenkiintoisilta! Ja oi että, miten söpöt kynnet oot tehny! <3 aivan ihanat!

  22.2.2017 at 19:32
 • Reply Jonna H.

  Voi miten söpöt dalmatialais-kynnet!

  22.2.2017 at 20:05
 • Reply Camilla

  Mä oon kans semmonen “kynnet hyvin, kaikki hyvin” tyyppi. Nakukynsiä mulla ei taida olla ikinä tai ehkä joskus satunnaisesti kun illalla oon ottanut lakat pois, laittanu rasvat ja käsineet yöksi ja aamulla lakkaus.

  Nää on just semmosia lakkoja joista voisin tykätä. Pitää valita lemppari ja tutustua 🙂

  22.2.2017 at 22:20
 • Reply Kata

  Voi aly miten hauskat kynnet! 🙂 Tosi kiva idea!

  22.2.2017 at 23:29
 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Ihana lakkaus <3

  23.2.2017 at 06:11
 • Reply Marppa

  Oi että noi sun kynnet on mahtavat! Nää on aika mielenkiintoisia lakkoja. Hankkisin heti, jos olisi hoitopaikan puute. Vanhat pitäis saada käytettyä ensin pois.. Mutku kaikkee ihanaa uutta tekis mieli.. 🙂

  23.2.2017 at 08:44
 • Reply Marppa

  HOITOLAKAN! Hoitopaikalle ei toivottavasti ihan vielä ole tarvetta.. XD

  23.2.2017 at 08:45
 • Reply Charming Nails

  Ihanat dalmatialais-kynnet <3

  23.2.2017 at 12:29
 • Reply Nena Sofia

  Voii kuule kiitos kovasti! <3 Vähän hauskathan nämä oikeasti ovat 😀

  23.2.2017 at 16:59
 • Reply Nena Sofia

  Kiitän ja kumarran! <3 Mikä Trind sulla on käytössä? Niitäkin on useampia, itse olen harkinnut Nail Repairin hankintaa mutta se formaldehydi mietityttää... Rapiseeko mun kynnet sitten vaan kuivuuttaan entistä pahemmin 😀

  23.2.2017 at 17:03
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Mia! ♥ Ja tosiaankin, kyllä nää on niin parhaita laiskottelulakkoja kun olla voi 😀 Ja parasta on se, että voi vaikka kiireessä aamulla vetäistä tällaisen kynsille, vedellä päivän näteillä shimmereillä ja iltapäivällä jatkaa hommaa jollain kivalla värilakalla kun aluslakkakin on jo valmiina 😀

  23.2.2017 at 17:10
 • Reply Nena Sofia

  Sylitäydeltä kiitoksia ihanista kehuistasi! ♥ Mä oikeastaan tykkään tällaisista läpikuultavista hemppislakoista (mm. yksi pitkäaikainen suosikkini, Trindin CC109 on hyvin samantyylinen!), ja siksi kai näihin niin ihastuinkin 🙂

  23.2.2017 at 17:16
 • Reply Nena Sofia

  Voii kiitos Emmi! 🙂 ♥ Nää lakat on kyllä ihania 🙂

  23.2.2017 at 17:17
 • Reply Nena Sofia

  Paljon kiitoksia! ♥ 🙂

  23.2.2017 at 17:48
 • Reply Nena Sofia

  Okei, sä oot kyllä ahkera! Mäkään en mielelläni ole ulkoilmoilla ilman lakkoja, mutta kotipäivät vietän usein nakukynsiä öljyten 🙂

  23.2.2017 at 17:51
 • Reply Nena Sofia

  Voi sentäs, kiitos Kata! 🙂 Tässä ideassa ei ollut kyllä mitään päätä saati häntää, tää ei tosiaan ollut mikään suunniteltu lopputulos 😀

  23.2.2017 at 18:12
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Mira <3 🙂

  23.2.2017 at 18:13
 • Reply Nena Sofia

  Meinas lentää kahvit näppikselle hoitopaikan kohdalla 😀 Mä luulen, ettei näistä olisi apua siinä asiassa xD

  23.2.2017 at 18:13
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Taina <3 🙂

  23.2.2017 at 18:32
 • Reply Emilia

  Ihanat kynnet sulla! 🙂

  23.2.2017 at 19:30
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! 🙂

  23.2.2017 at 21:32
 • Reply Satsuli

  Hih miten söpöliinit kynnet, ihan tulee kyllä 101 dalmatialaista mielee :3 Nuo ois kyllä mullekki hyviä lakkoja ku ny on tullu kuljettua ilman lakkaa, ja kynnet katkeilee sit koko ajan :/

  26.2.2017 at 08:41
 • Reply Nena Sofia

  Kiitti Satsuli! 😀 ♥ Ja hei, sullehan nää olis ihan täydellisiä! Ei aina tarvitse panostaa jos ei jaksa/ehdi, mutta jotain on kuitenkin kiva olla vähintään kynsiä suojaamassa 🙂

  27.2.2017 at 15:12
 • Reply Tinkerbell

  Toi Tinted Love on kyllä aikas kiva! Ja älyttömän ihana lakkaus<3 Mulla tuli kans heti dalmatialaiset mieleen 😀

  10.3.2017 at 02:16
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Tinkerbell! <3 se on kyllä tosi nätti kiireisen/laiskan päivän pelastaja, useamman kerran päässyt jo käyttöön 😀

  12.3.2017 at 10:20
 • Leave a Reply