Follow:

Piipahdus mukavuusalueen ulkopuolella

Hyvin pitkään mukavuusalueelleni ovat kuuluneet esimerkiksi kaikki käsinmaalailut, liukuvärit sekä pilkuttelut ja nyt lähiaikoina jopa erilaiset marmoroinnit. Yksi tekniikka tai pikemminkin tyylisuunta sen sijaan ei ole koskaan ollut itselleni helppo, vaikka olen sitä useasti harjoitellut. Kyse on siis skittlettestä/skittlestä, eli lakkauksista, joissa joko kaikki tai lähes kaikki kynnet ovat erilaisia keskenään. 
No, se että lakkaa kaikki kynnet erilaisiksi ihan miten sattuu onnistunee lähes jokaiselta, mutta että pitäisi samalla rakentaa toimiva, tyylikäs kokonaisuus… Se lienee yksi hankalimmista asioista kynsien laitossa mitä tiedän. Siihen ei ole salaista reseptiä tai oikopolkua, vaan se vaatii ahkeraa suunnittelua. Ja minä en tosiaan ole koskaan ollut mikään Suuri Suunnittelija.

Aina silloin tällöin tulee kuitenkin tartuttua härkää sarvista, ja päätän että haluan skittletten tai skittlen. Niin kävi taas vähän aikaa sitten, kun en osannut päättää, että lakkaisinko O.P.I:n holoilevan sinisellä Give Me Spacella vai Essien syksyisen metallisella Leggy Legendillä. 
Päädyin sitten yhdistämään ne samaan lakkaukseen törmätessäni koristeboksissani sini-kultaisiin siirtokuviin joiden pohjalta voisi toimivan skittletten rakentaa. No, ei se helppoa ollut. 
Keskisormi syntyi vielä hymy huulilla. Olin lakannut pohjalle kaksi kerrosta Nfu Oh:n ranskislakkaa, nro 18:aa ja sen päälle sudin kuivalla sudilla hieman väriä Leggy Legendistä sekä F.U.N Lacquerin Royal Chapelista (h). Väliin heitin kerroksen pikakuivattajaa jonka jälkeen länttäsin siirtokuvat paikoilleen. Ok, nätiltä näyttää!
Ongelmat syntyivätkin siinä, miten koristelisin loput kynnet. Nimettömiin olin jo lakannut kaksi kerrosta Give Me Spacea ja muille kynsille kaksi kerrosta Leggy Legendiä. Ideoita ei vaan ollut, ja vaikka mitä kuningasideoita meinasin saada, päädyin aina lopulta toteamaan, ettei kokonaisuudesta tulisi ollenkaan tyylikäs. 

Lopulta kynnet saivat pärjätä etusormiin ja pikkurilleihin lisäämilläni ruffian-koristeluilla ja peukalon parilla Give Me Space-pilkulla. Jotenkaan en oikein osannut päättää, että pidinkö lopputuloksesta vai en… Mutta ei kai ne nyt ihan kamalatkaan ole. 
Mikä tekniikka/tyylilaji aiheuttaa sinulle eniten harmaita hiuksia?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

20 Comments

 • Reply Emmi

  Ihanat! Hyvin sopii kaikki kynnet yhteen 🙂

  28.9.2016 at 05:20
 • Reply Minna

  Sopii loistavasti yhteen kaikki, tosi kivat! 🙂

  28.9.2016 at 07:28
 • Reply Nanne

  Todella kauniit kynnet ♡
  Miulle eniten harmaita karvoja aiheutti folioitten kanssa taistelu! Yhden kerran olen niitä kokeillut ja en todellakaan kokeile toista kertaa 😀 Meistä ei folioiden kanssa tullut sitten yhtään ystäviä 😀

  28.9.2016 at 07:35
 • Reply Diana A

  Todella ihanat! Mä en millään osaisi tehdä ensin yhtä/kahta kynttä ja sitten vasta loppuja…. Aina tulee tehtyä kaikki yhdellä kertaa. Ehkä pitää harjoitella vähän toistakin tyyliä =)

  28.9.2016 at 09:19
 • Reply Paula

  Tykkään nimettömästä ja etusormesta! Aivan mahtava yhdistelmä sinistä ja kultaa! Mun täytyy kokeilla myös tätä!

  28.9.2016 at 17:10
 • Reply Belegwen

  Ihana yhdistelmä. 🙂 Mulle tuo vesimarmorointi on nykyään mörkö, sitä en kovin helposti yritä edes aloittaa. 😀

  28.9.2016 at 18:14
 • Reply Yue

  Skittlet on myös mulle vaikeita. En vaan osaa edes mielikuvitustasolla yhdistää täysin erilaisia elementtejä toimivaksi kokonaisuudeksi. Minä tykkään eniten keskisormenkynnestä, ja Opin Give Me Space on tietty aina ihana.

  28.9.2016 at 20:20
 • Reply Nena Sofia

  Hurjan paljon kiitoksia! 🙂

  29.9.2016 at 11:46
 • Reply Nena Sofia

  Oi, kiitos ja kumarrus! Hyvä kuulla ettei nämä ihan flopit ole muiden silmissä 😀

  29.9.2016 at 11:52
 • Reply Nena Sofia

  Paljon kiitoksia Nanne! <3

  Hyih, foliot on kyllä ihan omaa luokkaansa myös! 😀 Pelkästään tikulle olen testaillut, eikä ollut helppoa 😀

  29.9.2016 at 11:54
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! ♥ Mä taas en osaa suunnitella kaikkia valmiiksi etukäteen, joten etenen aina yksi kerrallaan 😀

  29.9.2016 at 11:55
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kiitos! ♥♥ Tää oli kyllä yllättävän kiva väriyhdistelmä 🙂

  29.9.2016 at 11:56
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂 Hahaa, marmorointi-mörkö 😀 No, ehkä se taas jossain kohtaa alkaa sujumaan 🙂

  29.9.2016 at 11:57
 • Reply Nena Sofia

  Phuuh, niin helpottavaa kuulla etten ole ainoa näine tuskailuineni! 😀 Jotenkin tuo ajatustyö näissä on vaan aina ihan liikaa 😀

  Kiitos kehuista <3

  29.9.2016 at 11:58
 • Reply Ithfifi Williams

  These are SO beautiful!

  29.9.2016 at 14:28
 • Reply Jenni

  Hyvin oot saanut toimivan kokonaisuuden aikaiseksi. 🙂 Mulla tuottaa vaikeuksia vesimarmorointi sekä water spotted, ei toimi vaikka miten ja millä lakoilla oon kokeillut. 😀

  29.9.2016 at 17:56
 • Reply Tinkerbell

  Hyvin sopii kaikki yhteen! Tosi kaunis lakkaus 🙂 Mä en vaan jotenkin osaa käyttää dotting toolia 😀 aina menee pieleen ku sen kanssa yrittää väkertää

  30.9.2016 at 17:04
 • Reply Nena Sofia

  Oh my, thanks so much!! ♥

  4.10.2016 at 17:03
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Jenni! ♥ Ne on kyllä molemmat aika haastavia tekniikoita, meni mullakin tosi pitkään että sain vesimarmorointia onnistumaan. Mut water spottedissa taitaa tärkeintä olla hyvä suihke, eli kokeile monia vaihtoehtoja niin ehkä löytyy sulle hyvä 🙂

  4.10.2016 at 17:04
 • Reply Nena Sofia

  No voiii että, kiitos! :') Dotting tool vaatii kyllä vähän harjoittelua, mutta kyllä se siitä kun ahkerasti yrittää. Nykyään se on mun yks lempparityökalu, vaikka aluksi ei meistäkään meinannut ystäviä tulla 😀

  4.10.2016 at 17:06
 • Leave a Reply