Follow:

Joulukuun ostokset

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Aika kurkistaa jälleen edellisessä kuussa kertyneisiin ostoksiin! Joulukuuhan on tuttuun tapaan joululahjojen ostamisen aikaa, joten kovin montaa juttua en itselleni hankkinut. Lähinnä niitä oikeasti tarpeellisia tuotteita, joiden lisäksi tein vain yhden pikku tilauksen elevenille aivan liian vastustamattoman alen takia.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy alkukuussa tehdyn Prisma-pyörähdyksen saldo, johon kului noin kahdeksan euroa. Xtran kynsilakanpoistoaine oli ollut minulta jo pitkään lopussa, joten sitä piti napata pari pulloa heti kun hyllylle pääsin. Syossin shampoon taas nakkasin koriin vähän mututuntumalla, kun jotain shampoota piti saada purkkien alkaessa tyhjentyä kotopuolessa.

elevenin tilaukseen päädyin yllä näkyvässä kuvassa olevan Sigman Power Pairin vuoksi, jonka Copper Belle kokoelmaan kuuluvaa pakkausta myytiin joulukuussa todella edulliseen, 20€ hintaan. Nyt kyseinen setti onkin jo myyty loppuun, ja tällä hetkellä myynnissä oleva Power Pair -paketti maksaa 39,60€ täällä.

Toinen Sigman paketti, jonka ehdottomasti halusin oli tämä “Mini Power Haul” -joulupakkaus, jota löytyy edelleen myynnistä hintaan 14,80€. Setistä löytyy kolme matkakokoista silmämeikkisivellintä, pikkuinen pesumatto ja näytekoko nestemäistä sivellinsaippuaa. Näillä kahdella setillä pääsenkin mukavasti tutustumaan Sigman tuotteisiin ja saamaan hieman ensituntumaa! Postikuluineen setit kustansivat yhteensä 40€.

Viimeisenä piipahdin loppukuusta hakemassa vielä marketista dödöä, ja mukaan tarttui samalla Garnier Responsin hoitsikka. Nämä yhteensä 5€.

 

Sellainen kuukausi siis! Kaiken kaikkiaan rahaa omiin kosmehankintoihin kului 53€, eli aika pieneen budjettiin palattiin taas. Tällä hetkellä kun tilanne on oikeasti se, että kaapit pursuaa kaikenlaista purnukkaa jo ennestäänkin, yritän olla ostelematta mitään turhaa ennen, kuin saan edellisiä kulutettua alta pois.

 

Millaisia kosmehankintoja te teitte joulukuussa?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Sissi

  Tosi maltillista! Mullahan lähti taas käsistä vaikka piti kuluttaa kohtuudella:P

  3.1.2018 at 11:20
  • Reply Nena Sofia

   Hahah, eikä! 😀 No mulla ei oikeestaan ollut edes hankaluuksia pysyä pienessä budjetissa, kun joka päivä sai kuitenkin jännätä joulukalenteria niin ei ollut sitten sellaista “shoppailuhimoa” 😀

   5.1.2018 at 15:47
 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Itsellä nuo marraskuiset Black Friday -ostelut nostivat saldoa, muuten joulukuussa tuli kyllä todella vähän kosmetiikkaan rahaa laitettua.. 😀

  https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/01/joulukuun-kosmetiikkaostokset.html

  3.1.2018 at 11:41
  • Reply Nena Sofia

   Mä katselin, että aika monella oli käynyt just noin! Itsehän en tilannut mitään black fridayna, vaan kuljin “laput silmillä” koko päivän (tai no, viikon) 😀

   5.1.2018 at 15:48
 • Reply Maija / Kivipuuteri-blogi

  Mun täytyy oikein miettiä ostinko mitään joulukuussa! En varmaan. Mutta pistin monta kassia turhaa kosmetiikkaa eteenpäin, joten plussan puolella ollaan 😀

  3.1.2018 at 14:03
  • Reply Nena Sofia

   Ihan mahtavaa! Mun pitäisi tehdä tuo sama homma myös taas 🙂

   5.1.2018 at 15:48
 • Reply Katri | Finnlandsnorsk

  Toi Garnier Respons sarja on mun suosikki, ne on ihanan tuoksusia ja kaikki niistä on hyviä 🙂

  3.1.2018 at 14:21
  • Reply Nena Sofia

   Ne on kyllä tosi hyviä, ja tykkään kun ovat niin helposti saatavilla 🙂

   5.1.2018 at 15:49
 • Reply emzi

  Vähän toi mini power haul näyttää hyvältä 😀

  3.1.2018 at 17:37
  • Reply Nena Sofia

   Joo, se oli ihan huippu! 😀

   5.1.2018 at 15:49
 • Reply Minna

  Oi toi Sigman minisetti houkuttaisi, kun ei ole paha hinta ja pääsisi kokeilemaan minkälaisia nuo Sigman siveltimet ovat ja samalla saisi myös tuota pesuainetta, joka on itseltä päässyt kokonaan loppumaan! Onko tuolla elevenillä muuten kuinka nopea toimitus oikeasti? 🙂

  3.1.2018 at 20:08
  • Reply Nena Sofia

   Voi äh, siis varmaan tasan saman verran kun mulla tähän kommenttiin vastaaminen otti. Voi plääh, sori! 😀 Mutta ei vaan siis oikeasti, muistaakseni paketit on tulleet noin viikossa.

   5.1.2018 at 15:50
 • Reply Kosmetiikan Suurkuluttaja

  Tuli ostettua kyllä vaikka mitä Joulukuussa :p Yritänkin pitää Tammikuun ostokset maltillisempina. Nuo Sigman siveltimet näyttävät aika hyviltä!

  4.1.2018 at 16:27
  • Reply Nena Sofia

   No väliäkös sillä jos itse on tyytyväinen ostoksiinsa! 🙂 Sigman siveltimet on kyllä tuntuneet käytössäkin mainioilta 🙂

   5.1.2018 at 15:53

  Leave a Reply