Follow:

Maybeauty The Incredible Pore Strip – eroon mustapäistä mustapäälaastareilla

*Kaupallisessa yhteistyössä: Maybeauty

Maybeauty The Incredible Pore Strip

Tänään puhutaan mustapäistä, tai tarkemmin ilmaistuna niiden poistamisesta. Nuo pienet, tummat pirulaiset ovat varmasti valtaosalle tuttu vaiva. Mustapäät uusiutuvat nopeasti etenkin rasvoittuvalla iholla, eikä niiden häätäminen ole aina ihan yksinkertaista. Varmin tapa lienee kosmetologin komedorauta, mutta kosmetiikkahyllyltäkin löytyy ihan päteviä täsmätuotteita. Tällä kertaa kerron teille kokeilustani Maybeautyn mustapäälaastareilla!

Maybeauty The Incredible Pore Strip

Maybeauty The Incredible Pore Strip

Maybeautyn The Incredible Pore Stripit ovat aktiivihiilellä höystettyjä, kertakäyttöisiä mustapäälaastareita. Liuskat ovat väriltään mustia, ja ne on kiinnitetty kirkkaaseen taustamuoviin. Laastarit toimitetaan 12 kappaleen pakkauksessa. Viikottaisessa käytössä yhdestä pakkauksesta riittää kolmen kuukauden tarpeisiin.

Pore Stripit ovat hyvin helppokäyttöisiä. Iho kastellaan, liuska irroitetaan taustamuovista ja painetaan musta puoli edellä nenää vasten. Sen jälkeen odotetaan 30-40 minuuttia laastarin kuivumista, jonka jälkeen sen voi varovasti irrottaa. Lopuksi pääsee tutkimaan, kuinka ihanan ällöttävältä liuska näyttää!

mustapäälaastari

Kesäaikaan on tavallista, että iho alkaa rasvoittumaan normaalia enemmän ja talin tuotanto kiihtyy. Tämä voi näkyä finnien tai mustapäiden lisääntymisenä.

Oma ihoni on yleensä melko helppohoitoinen, mutta kesäisin se vaatii tarkempaa huolenpitoa ja ihotyyppikin alkaa muistuttamaan enemmän rasvoittuvaa. Näin ollen mustapäätkin alkavat häiritsemään enemmän, ja silloin tartunkin mieluiten tällaisiin täsmätuotteisiin.

Maybeauty The Incredible Pore Strip kokemuksia

Omat kokemukseni Maybeautyn mustapäälaastareista

 

Tässä kohtaa annan pienen ällövaroituksen.

Mikäli et halua, että ruudullesi hyppää lähikuvia nenäni ihosta, tai siitä, mitä mustapäälaastariin tarttui, en suosittele skrollaamaan tästä alaspäin. Päätin nimittäin raportoida testitulokset teille kuvamateriaalin kera.

 

Käyttömukavuus

Ensimmäisenä todettakoon, että laastarin kiinnittäminen oli mukavan vaivatonta. Se tarttui märälle iholle napakasti kiinni, eikä jäänyt repsottamaan mistään. Laastari on kuitenkin melko paksua tekoa, ja tuntuu nenän päällä hieman epämukavalta.

Toisella kokeilukerralla älysinkin kastella laastarin vielä päältä, minkä ansiosta materiaali pehmeni ja asettui mukavammin. Tämän vuoksi koko liuskan olemassaolon pystyi huoletta unohtamaan. Kastelu ei myöskään vaikuttanut lopputulokseen, kun laastarin antoi rauhassa kuivahtaa.

mustapäät nenä

Nenäni iho ennen & jälkeen mustapäälaastarin käyttöä

Laastarin poisto ja tulokset

Kun laastari oli kuivunut nenään kiinni ja aikaa oli kulunut pyöreät 40 minuuttia, siirryin poistamaan sitä paikoiltaan. Poisto onnistui helposti yhdestä reunasta vetäen, ilman pelkoa liuskan hajoamisesta. En havainnut varsinaista kipua poistovaiheessa, mutta ihoa kyllä hieman nipisteli tässä kohtaa.

Kun olin saanut laastarin poistettua, tunnustelin ensimmäisenä nenäni ihoa. Se tuntui sileämmältä ja näyttikin kirkkaammalta. Varsinaiset tulokset löysin kuitenkin vasta laastariin kurkkaamalla, nimittäin sen jälkeen ei ollut epäilystäkään siitä, etteikö tuote olisi toiminut.

Maybeauty The Incredible Pore Strip tulokset

Apua mikä määrä möhnää! 

Pakko myöntää, että mietin pari kertaa, ennen kuin päätin julkaista nämä kuvat. Vähän inhottaa, että huolellisesta ihonhoidosta huolimatta nenässäni lymyili tuollainen armeija talipalleroita. Vaan eipä lymyile enää!

Testasin muuten näitä Maybeautyn Pore Stripejä vielä toistamiseen viikon kuluttua ensikokeilusta, ja silloinkin lappuun tarttui mukavasti mustapäitä. Ehkä olisi syytä ottaa tällaiset tuotteet ihan viikottaiseen käyttöön ainakin näin kesäaikana.

Maybeauty The Incredible Pore Strip tulokset

Hinta ja saatavuus

Mikäli haluat kokeilla Maybeautyn mustapäälaastereita, löytyvät ne merkin omasta verkkokaupasta. Kaikilla tuotteilla on myös 100% tyytyväisyystakuu, minkä puitteissa saat rahasi takaisin jos et ole tyytyväinen lopputulokseen.

Maybeauty The Incredible Pore Strip -pakkaus maksaa MayBeautyn verkkokaupassa normaalisti 19€/12kpl.  Sain kuitenkin teitä varten vielä alekoodin jaettavaksi. Eli mikäli kiinnostuit näistä mustapääliuskoista, tai haluat kokeilla muita MayBeautyn tuotteita, näpyttele kassalle koodi ”nenahair”. Sillä saat 30% alennuksen tilauksestasi. Se tarkoittaa sitä, että esimerkiksi näiden laastareiden hinnaksi jää enää 13,30€. Koodi on voimassa 16.02.2020 saakka ja se aktivoituu suoraan tätä linkkiä klikkaamalla.

 

Tykkäättekö te käyttää tällaisia mustapäälaastareita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Ansku-Glitteri addikti

  Mä just vasta ostin itselle paketin näitä laastareita testiin. Tykästyin niin kovasti Maybeautyn tuotteisiin että ihan innolla otan nuo laastarit käyttöön 🙂

  15.7.2019 at 18:31
  • Reply Nena Sofia

   Jes, kiva kuulla! Jään mielenkiinnolla seuraamaan, miten nää toimii sulla 🙂

   16.7.2019 at 13:55
   • Reply Ansku-Glitteri addikti

    Testailin eilen ensimmäisen lappusen ja vitsi miten hyvä! Samanlainen lopputulos oli kuin sullakin ja hirveästi epäpuhtauksia tarttui pintaan 😀 täytyy ottaa nämä nyt ihan vakio varustukseksi!

    22.7.2019 at 21:46
    • Reply Nena Sofia

     Jes, huippua! 😀 Mäkin oon nyt ihan koukuttunut näihin, jotenkin näiden käyttö on niin jännää kaikessa ällöydessään 😀

     25.7.2019 at 06:42
 • Reply Niniane

  Mä rakastan tämmösiä lappuja! 😀 Niin parasta kun näkee mitä kaikkea siihen lappuun on jäänyt kiinni! Niin ällöä, mutta samalla just ihan parasta. Mulla on aina kaapissa mustapäälaastareita ja koitan muistaa käyttää aktiivisesti, koska aina niihin jää möhnää.

  16.7.2019 at 15:44
  • Reply Nena Sofia

   No eikö ookin! 😀 Mä voisin myös ryhdistäytyä näiden käytön kanssa, jotenkin oon vaan tottuneempi käyttään komedorautaa mustapäiden kanssa. Mutta nää laput on kyllä paljon hauskempia 😀

   17.7.2019 at 15:07
 • Reply Belegwen

  Mä (ja mieskin) tykkään käyttää näitä lappusia, niin huippuja ja ällöjä! 😀

  18.7.2019 at 08:51
  • Reply Nena Sofia

   No niin on! Mä olen myös yrittänyt houkutella miestä kokeilemaan tällaisia, mutta se ei ole ihan vielä innostunut 😀

   19.7.2019 at 20:22

  Leave a Reply