Follow:

Purple Addict!

Eilen illalla päätin sitten heti testailla pitsiä omille kynsille, ikävä kyllä valitsin vain lakat, joita on tähän aikaan vuodesta mahdotonta kuvata! Ehkä ideasta kuitenkin saa kiinni 🙂
Ensin lakkasin siis keskisormen ja pikkurillin Rimmelin 406 Purple Addictilla, joka on uskomattoman ihana violetti shimmeri. Tykkään tästä todella paljon! Tarina tämän päätymisestä tassuihini on itseasiassa melko sattuman varainen, sillä avokkini kävi noutamassa tämän viime keväänä Tarjoustalosta kolmen muun Rimmelin kanssa (niiden seassa oli myös ah niin ihana Peppermint!) kun olin töissä juuri sellaisena päivänä kun siellä oli Rimmelin lycra pro lakat neljä kappaletta viisi euroa! Siis mitääh! No, mieheni lähti niiden perään, ja ihanat sävyt se saikin napattua (500 Peppermint, 297 Show Off, 420 Aqua Cool ja 406 Purple Addict).
Purple Addictin kaveriksi lakkasin muille kynsille Max Factorin 18 Cloudy Bluella, ja kyseiset kynnet kuorrutin vielä kerroksella Kone Helsingin U25 -lakkaa. Kyseisessä lakassa on sähkönsininen jellypohja, ja paljon pinkkiä shimmeriä. Uskomattoman herkullinen yhdistelmä! 
Vaikka yleensä inhoan pilkkuja, näiden kynsien pilalle menneet pitsit suorastaan huusivat niitä kaveriksi (kyllä, myönnän, tällä kertaa pitsi ei mennyt ihan putkeen, mutta näin tummissa lakoissa sitä ei onneksi huomaa :D), ja oikeastaan jopa tykkäsin niistä loppujen lopuksi. Ehkä alan lämpenemään pilkuille? Saa nähdä! Lisättäköön vielä, että pilkkutikkua kammoksuvana käytin näissä pilkuissa appelsiinipuutikkua, se istuu käteen jotenkin mukavammin.

U25, 406 Purple Addict, 18 Cloudy Blue
Rakkaudella,
Nena
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Piukkis

  Mulla on tota Koneen punaista lakkaa ja se on ihanaa! Oikein joulufiilis-lakkaa. 😀 Ps. kivat kynnet, vaikken muodosta tykkääkään. Pituus on nam ja lakkaus hieno. :3

  11.11.2014 at 13:37
 • Reply inka saarela

  Multakin löytyy Koneen lakkoja. Ihanat kynnet 🙂

  11.11.2014 at 15:00
 • Reply Outi

  Sullakin pilkkuja! Nätti väriyhdistelmä ja kynnet! 🙂

  11.11.2014 at 17:05
 • Reply Masa

  Heeii, hyvinhän tuo pilkutus sultakin sujuu! 🙂 Ja vitsi noi sun pitsihajrjotukset näytti kivoilta, siinä kans yksi koristelutapa mitä haluaisin kokeilla mutta jonka harjoittelemksesta ei vaan tule aloitettua…

  11.11.2014 at 20:18
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kehuista! Ja aika monet Koneen lakat on kyllä yllättävän kivoja! 🙂

  11.11.2014 at 21:33
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! 🙂

  11.11.2014 at 21:34
 • Reply Nena Sofia

  Joo, nää onkin kai ekat pilkut mitä täällä julkaisen. Kiva kun kiinnitit huomiota 🙂 ja kiitos vielä kehuistakin, piristit (taas) päivää! 🙂

  11.11.2014 at 21:36
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! Sun blogis kyllä inspiroi näiden tekemisessä, kun oon niin huono tämmösissä 😀

  11.11.2014 at 21:39
 • Leave a Reply