Follow:

Paint it!

Tänään piti olla postaamaton päivä, ja vaikka ajatus oli sinänsä mukava, toteutus olikin paljon vaikeampaa.

 

Minulle käy usein näin, suunnittelen seuraavan viikon postauspäivät valmiiksi tyylillä että: “maanantaina postaan tätä ja illalla teen nämä kynnet, tiistaina, keskiviikkona ja torstaina postaan näitä juttuja, perjantaina ei ole aikaa postata mitään, eikä lauantainakaan, ja sunnuntaina postaan jotain pientä” – ja kuitenkin löydän itseni jokaisena päivänä postaamasta jotakin, etenkin, jos sellainen ahkera postaustahti on muutenkin ollut päällä. Tänäänkin sormet suorastaan syyhysi päästä kertomaan teille näistä kynsistä, jotka olin ajatellut postaavani vasta myöhemmin. No, annetaan sitten mennä kun ei osata postaamattakaan olla!

 

Minulta on toivottu useita kertoja lisää käsinmaalausta blogissani, ja eilisessä postauksessa esittelinkin jo akryylimaalein vedeltyjä ruusukoristeluja. Nämä kynnet ovat kuitenkin aikaisempaa tuotantoa, muistaakseni maanantailta, kun kaikista maalailupyynnöistä inspiroituneena puhalsin pölyt pois akryylivärituubien pinnalta.
Pohjalle valitsin Makeup Revolutionin lakan nimeltä Cool Days. Tämä oli sävyltänsä erittäin iloinen yllätys, sillä verkkokaupan kuvassa se näytti tavalliselta, taivaansävyiseltä vaaleansiniseltä, mutta kotiin saapuikin ihana vaalea minttulakka. Peittävyys tässä tosin oli kehno, ja kolmella kerroksella sain juuri ja juuri kelpaavan lopputuloksen, mutta neljäs olisi vaadittu jos koristelut eivät olisi olleet niin runsaat. Harmillista, sillä tällaista hyvin vaaleaa pastelliminttua olin jo kaivannutkin kokoelmaani. Noh, ensi kerralla pitää testata valkoisen pohjan päällä.

 

Kuplat, viivat ja kukkaset saivat tällä kertaa inspiraationsa omituisesta paikasta, nimittäin vanhasta Cosmopolitan -lehdestä. Selasin kyseistä kaveria ihan tarkoituksella kynsi-inspistä etsien, sillä en tykkää hakea inspiraatiota muiden kynsikuvista. Jotenkin tulee suurempi onnistumisen tunne saada se oivallus tuleviin koristeluihin jostain aivan odottamattomasta paikasta, vaikka toki välillä haenkin inspiraatiota muiden blogeista, Pinterestistä tai Instagramia selaamalla.
Maalaukset tein vedellä laimennetulla valkoisella, ja vaaleaksi mintuksi sekoitetulla Oumaxin akryylimaalilla, ja lopputulos jäi harmillisen hailakaksi. Muuten kyllä tykkäsin näistä kynsistä todella paljon!

 

Inspiraationa toimi Melvitan misellivesipullo, kuva lainattu Cosmopolitanista.

 

// Hello guys!

 

I really didn’t think that I would post anything today, and these nails I planned to post later. But I just couldn’t keep myself off from the computer, so I had to come and show you something!
These nails were inspired by an old Cosmopolitan magazine, actually an picture of Melvita’s micellar water.
As a base color I used Makeup Revolution’s polish called Cool Days, in the pictures are three coats of it, but it’s still not perfectly opaque. The color is still nice, and I think I’m gonna keep this polish until I find something to replace it.
Swirls, flowers and bubbles are painted with Oumaxi’s acrylic paints, and even thought the design is very light I still liked these nails.

 

 Mistä omituisista paikoista te olette saaneet tai hakeneet inspiraatiota kynsiin?
 
 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

34 Comments

 • Reply Satsuli

  Ootpa kaunokaiset kynnet maalannu! Aivan ihanat hemppikset! <3 Hömm hömm, mulle ei tuu mitään erikoisempia inspiraation lähteitä mielee. Yleensä se on se instagram, pinterest ja oma pää. 😀 Pitääpä ruveta kahtelee ympärille jos vaikka löytyiskin kynsille kuosia ympäriltä. 🙂

  8.2.2015 at 09:04
 • Reply eekku

  Kauniit

  8.2.2015 at 09:16
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos Satsuli :')<3 Ja kannattaa tosiaan pitää silmät auki sillä niitä ideoita voi tosiaan löytää vaikka mistä 🙂

  8.2.2015 at 09:46
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Eekku! 🙂

  8.2.2015 at 09:46
 • Reply Heidi

  Ihanan herkät kynnet <3 Mä en oo tainut kertaakaan inspiroitua mistään ympäriltä löytyvästä. Aina se on internetin ihmeellinen maailma mistä lähen ajatuksia hakemaan.

  Ja postaushimo on tuttua! Monesti jotku kynnet mitkä omasta mielestä onnistui hyvin, pongahtaa välittömästi julkaistavista postauksista ykkösiksi 😀 ja se pitää tehdä mahdollisimman nopeasti. Mulla ei oo onneksi mitään postauspäiviä, niin voi julkaista kynsiä silloin kun huvittaa 🙂

  8.2.2015 at 10:06
 • Reply Roosa ScratchMeWithYourNails

  Oii, aivan ältsin kauniit lakkaukset! <3 Toivottavasti itsekin joskus ois noin hyvä maalaamaan! :)

  Mullakin on tietyt postauspäivät, mutta välillä tulee tehtyä lakkauksia jotka haluaa heti julkaistavaksi. 🙂

  8.2.2015 at 10:25
 • Reply kahden tytön kynnet

  ompa hemppikset ja kauniit <3

  8.2.2015 at 11:26
 • Reply Photogothic

  Tosi kauniit lakkaukset eikä minusta ainakaan mitenkään liian hailakat. 🙂
  Itse hankin hiljattain China Glazen Keep Calm, Paint Onin, joka on aikas nätti vaalea minttu. En ole sitä vielä lakannut kuin swatch -tikulle, mutta ainakin siinä käyttäytyi hienosti. 🙂

  8.2.2015 at 13:18
 • Reply Katarooma

  Oi ku ihanat kynnet! <3

  8.2.2015 at 13:47
 • Reply Nanikaroliina

  Ihanat hempukat ! 🙂 Koruista tulee usein mulle ja vaatteista. Joskus on tullut yhdestä tapetista inspis kynsien väreihin ja kuvointiin 😀

  8.2.2015 at 14:05
 • Reply Tinkerbell

  Ihanat<3

  8.2.2015 at 14:15
 • Reply Enail

  Tuo värien haaleus tekee näistä ihanan hempeät 🙂 Kauniit maalaukset!

  8.2.2015 at 17:09
 • Reply Emma

  Tosi kauniit! 🙂

  8.2.2015 at 17:23
 • Reply Verieana

  Oh, minttulakat ovat ehdottomasti heikkouteni! Liian moni vaan kuvissa näyttää kovin erilaiselle kuin luonnossa, joten todella moni on jatkanut matkaansakin. Mutta tämä näyttää todella herkulliselta ja nuo koristelut sopivat siihen täydellisesti 🙂

  8.2.2015 at 17:25
 • Reply Bunnytailnails

  Upean herkät kynnet <3. Harmi, että tuon lakan peittävyys oli heikko, koska sen väri on niin kaunis. Näistä tulee sellainen sukellusfiilis jostain syystä :). Itse inspiroidun milloin mistäkin: verhoista, kirjan kansista, öljyläikästä maassa, maitokahvista, auringonlaskusta... :). Miehellä menee joskus hermot kun kommentoin kaikkea näkemääni sillä miten kivat kynnet tuostakin saisi!

  8.2.2015 at 17:33
 • Reply Marina

  Kauniit ja hempeät <3

  8.2.2015 at 18:45
 • Reply nailOxtail

  Upea väri näissä ja hienosti maalatut kuviot! Inspiksia tulee mulle millon astioista ja kankaista, välillä jonkun vaateväreistä, toisten kynsikuvista varmasti jää alitajuntaan merkki. Olenpa ollut kuvaamassa kännykällä tavaratalossa astioita muistiin inspiraation yllättäessä. Ne kun tulee ja menee miten tykkää ja kun istut lakkailupöytäsi äärellä, pää kumisee välillä tyhjää. 🙂

  8.2.2015 at 19:23
 • Reply Latania

  Ihanat 🙂

  8.2.2015 at 20:45
 • Reply Fani

  Todella kauniit ja hyvin oot onnistunut. 🙂 Mä yleensä saan ideoita omiin kynsiin Instasta ja Pinterestistä. 🙂

  9.2.2015 at 08:34
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Heidi 🙂 <3 Ja tosiaan, ei mullakaan ihan mitään tarkkoja, pakollisia postauspäiviä ole tiistai-haastetta lukuunottamatta, mutta tykkään suunnitella niitä mielessäni noin viikon verran eteenpäin 🙂

  9.2.2015 at 10:51
 • Reply Nena Sofia

  Pöhhöh, sun mustekala oli ihan mahtava! Turhaan kadehdit! 😉 Mutta kiitos kehuista kuitenkin 🙂

  Ja joo, sama homma, eli vaikka suunnittelenkin noin viikon eteenpäin postauspäivät valmiiksi, välillä on pakko muuttaa suunnitelmia kun ei vain osaa olla postailematta 😀

  9.2.2015 at 10:52
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos 🙂 <3

  9.2.2015 at 10:53
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos 🙂 Ja hei vitsit, kiitos vinkistä, pitääkin googlailla lisää tuosta lakasta 🙂

  9.2.2015 at 10:53
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Katarooma <3

  9.2.2015 at 10:53
 • Reply Nena Sofia

  Hih kiitos! 🙂 Ja joo, on se jännä miten yllättävistä paikoista sitä inspistä voikaan saada 😀

  9.2.2015 at 10:54
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos <3

  9.2.2015 at 10:54
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos! 🙂 <3

  9.2.2015 at 10:54
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emma! 🙂

  9.2.2015 at 10:55
 • Reply Nena Sofia

  Toinen minttulakkafriikki ilmoittautuu! 😀 Ja tää on tosiaan sävyltään tosi kaunis, suosittelisin, jos olisi aavistuksen peittävämpi. Noh, pitää testata vielä valkoisen päällä, kun tämä kuitenkin levittyi tosi hyvin 🙂

  9.2.2015 at 10:56
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Malle <3 🙂 Ja inspis kyllä iskee usein itsellekin ihan yhtäkkiä oudoista jutuista, mutta jos sitä pitää lähteä etsimään, tykkään myös etsiä sitä erilaisemmista paikoista, eikä vain aina sieltä netin syövereistä 🙂 Tsemppiä miehesi hermoille! 😀

  9.2.2015 at 10:57
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Marina<3

  9.2.2015 at 10:57
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, kiitos paljon! <3 Ja tosiaan, se on kyllä tuttu tunne kun inspiraatiota riittää vaikka muille jakaa muuten, mutta sitten kun istahtaa lakkauspöydän ääreen ei meinaakaan keksiä mitään 😀

  9.2.2015 at 10:58
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  9.2.2015 at 10:58
 • Reply Nena Sofia

  Suuri kiitos Fani! 🙂 Instasta ja Pinterestistä itsekin välillä inspistä haen 🙂

  9.2.2015 at 10:59
 • Leave a Reply