Follow:

Meikkikalenteri, josta haaveilin: MAC Advent Calendar 2021

*Mainoslinkki merkitty tähdellä
MAC Advent Calendar 2021

Thihiih, nyt en ihan tiedä miten päin istua kun tätä kirjoitan. Kotiutin nimittäin viime viikolla kosmetiikkajoulukalenterin, jonka perään olen haikaillut jo useampana vuonna. Tässä se tulee, meinaan MACin meikkikalenteri!

MACin tuotteet ovat kiinnostanut minua pitkään, mutta ne ovat silti huutaneet poissaolollaan meikkipakissani. Brändi on sen verran tyyris, etten ole halunnut tehdä hutiostoja. Samaan aikaan en ole osannut päättää, mistä tuotteista aloittaisin testailut, kun kaikkea ei raaski hankkia kerralla. Joulukalenteri vastaa molempiin ongelmiini, sillä nyt pääsen kokeilemaan 24 merkin tuotetta ja vieläpä erittäin edullisesti.

MAC Advent Calendar 2021

Jännittävän sisältönsä lisäksi kalenterissa riittää ihailtavaa myös ennen joulukuuta. Tämän paketin suunnitteluun on tosissaan käytetty ajatusta ja pelkästään sen ulkoasu saa sukat pyörimään jaloissa!

Sisältö on silti se tärkein tekijä, sillä näihin luukkuihin on piilotettu noin 388€ arvosta erilaisia MAC -merkin meikkejä. Mukana on sekä matkakokoja että täysikokoisia tuotteita. Ostin oman kalenterini Kicksiltä, jossa sitä myytiin hintaan 154,50€ (itse nappasin tästä vielä 25% lisäalen). Valitettavasti tätä ei saa enää muualta kuin *Lookfantasticilta, jossa sen hinta on hurjat 295€. Mahtaakohan tuossa olla näppäilyvirhe?

Koitin parhaani mukaan välttyä spoilereilta, mutta muutama tuote jäi mieleeni myyntikuvista. Se ei sinänsä haittaa – nehän pistivät silmääni siksi, että olen himoinnut niitä ennenkin. Nyt sitten vain jännitetään, minä päivinä saan ne testattavaksi! Voi pojat, joulukuussa muuten meikataan.

MAC meikkikalenteri 2021

Tämän meikkikalenterin lisäksi sain blogin kautta Lookfantasticin joulukalenterin (postaus täällä) ja ajattelin, että avaisin molempien luukkuja Instagramin tarinoissa. Mitä mieltä te olette, haluatteko viikottaiset koosteet myös tänne blogin puolelle?

Millaisia joulukalentereita teiltä löytyy?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Pultti-Kata

  Saatoin *köh-köh* hommata Cult Beautyn kalenterin tälle vuodelle. 🙈

  Lookfantsu on ollut joka vuosi, mutta niissä tuotteissa on niin paljon toistoa että jätin sen nyt pois, Glossybox kiinnosteli myös, mutta siinä oleva Hudan paletti mulla jo on. Ehkä yks kalenteri riittää tälle vuodelle. 😅

  25.10.2021 at 16:26
  • Reply Nena Sofia

   Ai sä ostit sen, vau 😮 Kerro sitten mitä tykkäsit siitä! Mä pohdin sitä pitkään, mutta musta tuntui että Lookfantsun kanssa se olisi ollut vähän too much. Ja noh, olihan se kalliskin :/

   Mutta itse oon nyt tosi tyytyväinen tähän valintaan! Aiempina vuosina en ole halunnut “vain” yhden brändin kalenteria, mutta nyt kun on jo LF niin tämä Mac tuntui täydelliseltä 🙂

   25.10.2021 at 16:34
 • Reply Pultti-Kata

  Juuu no just tuli Ipsyltä meili että niillä on nyt oma joulukalenteri! Mulla vaan ei oo rahaa ennen perjantaita, jos niitä on sillon vielä jäljellä niin saatan vielä sortua..

  25.10.2021 at 20:40
  • Reply Nena Sofia

   No ei oo totta! Vitsit sentään, jos ei olisi ollut tässä kuussa autohuoltoa ja eläinlääkäriä tsekkaisin tämän oitis. Nyt taitaa olla paras jättää edes katsomatta, ettei tule turhia houkutuksia 😀

   25.10.2021 at 21:10
 • Reply Kosmetiikkakatri

  Olisi kiva lukea blogissa tuotteista myös eli sitten unboxaat luukut tännekkin 🙂

  26.10.2021 at 06:57
  • Reply Nena Sofia

   Hei joo ihan ehdottomasti! Mutta teen ne varmaan viikkokatsauksina, ihan joka päivä ei ehdi blogipostausta tehdä 🙁

   28.10.2021 at 21:49
 • Reply Linda

  Tää vaikuttaa kyllä mielettömältä! Ulkoasu ainakin on kohdillaan, kuten sisältökin varmasti<3 🙂

  26.10.2021 at 14:53
  • Reply Nena Sofia

   No eikö vaan! Tää on huisin upea, enkä malta odottaa mitä sisältä paljastuu ❤️

   28.10.2021 at 21:50
 • Reply Jasmin

  Saanko esittää postaustoiveen, olisi kiva jos tekisit sellainen kysymys-vastaus postauksen jossa vastaisit yleisimpiin tietoihin sinusta ja blogistasi, olisi kiva tutustua paremmin sekä sinuun että blogisi historiaan! ♥

  Raikasta syksyä!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  27.10.2021 at 18:52
  • Reply Nena Sofia

   Hei olipa ihana postaustoive, lämmin kiitos siitä! Oon itseasiassa miettinyt tällaista jo pitkään joten tosi kiva että kiinnostusta löytyy. Nyt otankin tän heti työn alle! 🙂 Ihanaa syksyä sullekin ❤️

   28.10.2021 at 21:52

  Leave a Reply