Follow:

O.P.I Hello Kitty: Say Hello Kitty!

Nyt olisi aika ottaa katsaus kolmanteen suosikkiini Opin uudesta Hello Kitty -kokoelmasta. Kyse on siis tietysti sävystä nimeltä Say Hello Kitty!, koralliin taittavasta fuksianpunaisesta glass fleck -lakasta. Lakkaa myydään vain erikoispakkauksessa joka sisältää täysikokoisen (15ml) lakan lisäksi kaksi Swarowski-rusettia sekä O.P.I:n kynsiliiman kristallien kiinnittämiseen.

Lakka peitti omat kynteni kahdella kerroksella ja levittäminen oli lasten leikkiä. Harmikseni en saanut kuvattua lakkaa omassa kuvauspisteessäni täydessä loistossaan, ja ylläolevasta kuvasta puuttuukin kaikki säkenöinti mikä lakassa luonnostaan on. Kuvia muokatessa ja karun totuuden kuvien laadusta tajutessani kipaisin vielä lakkauspisteelleni, ja koitin ottaa sitten uusia kuvia swatch-tikusta ja lakkapullosta, jotta näkisitte tämän kaunottaren lakan ansaitsemalla tavalla.

Onnistuinkin toisella yrityksellä paljon paremmin (niin hyvin, että on vaikeaa uskoa että kuvissa on edes sama lakka!), ja tikkukuvasta näkeekin hyvin Say Hello Kitty!:n säkenöinnin. Lakassa näkyy kylmän pinkkiä ja lämpimän kultaista glass fleck -hitulaa sekä kultaista pienempää shimmeriä, ja näiden yhdistelmä saakin aikaan hyvin mielenkiintoisen efektin jonka huomasin hetken aikaa lakkoja pidettyäni. Lakan sävy nimittäin riippuu hyvin paljon valotuksesta. Vaikuttaisi siltä, että sisätiloissa ja lämpimässä valossa lakasta hyppää paremmin esiin kultainen kimalle, ja se vaikuttaa yleisolemukseltaan lämpimän punaiselta, mutta ulkona sävy taas on selkeästi viileän pinkki. Hyvin, hyvin mielenkiintoinen efekti joka lisää ihastustani tähän lakkaan.
Koristeluilla en olisi halunnut peittää lakkaa liikaa, joten päädyin koristelemaan kynnet blobbicure -tekniikalla. Tässä käytin Flormarin magneettilakkaa sävyssä MG08. Tämä oli kuitenkin virheidea sillä palluroita tuli hieman liikaa ja ne olivat liian suuria, joten kaunis lakka piiloutui kyllä mielestäni aavistuksen turhan paljon. Kokonaisuus oli kuitenkin nätti, etenkin sen jälkeen kun lisäsin nimettömiin paketissa tulleet Swarowski-koristeet, enkä siksi aio valittaa. Viihdyin kynsillä oikein hyvin!
Lakan sain testattavaksi O.P.I:n maahantuojalta Kauneudenkaupalta, ja kyseessä on tosiaan special edition -sävy, jossa on hyvin rajallinen saatavuus. Kauneudenkaupan varastossa näitä oli enää kymmenen jäljellä kun omani sain, joten vain nopeimmille enää riittää. Jos siis lakasta kiinnostuit, löydät sen vielä ainakin tällä hetkellä täältä.
Ps. Eiliseen postaukseen liittyen sain paljon kyselyjä siitä, mistä ostin lakkauksessa käytetyt koriste-sellofaanit. Postauksessa mainitsinkin, että tilasin ne Ebaysta, mutta kaivoin nyt teitä varten vielä linkin että mistä ne tarkalleen löytää. Täältä siis löytyy, jos olet sellaisia etsinyt.

Niistä tosin mainitsisin vielä sen verran, että kyseisiä koristeita voi käyttää myös tavallisen kynsifolion tavoin kosteaan lakkaan painelemalla, mutta itsehän käytin niitä vain leikkaamalla koko liuskasta paloja ja länttäämällä niitä kosteaan lakkaan, materiaali oli kuitenkin hyvin ohutta ja asettui kynnelle nätisti. 


Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!

*** O.P.I:n lakka saatu blogin kautta testattavaksi, linkkien klikkailusta en hyödy
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

20 Comments

 • Reply Fani

  Ooh, tuo lakka on kyllä niin ihana. <3

  Kiitos muuten vinkistä, täytyykin laittaa tilaukseen heti! 🙂

  31.1.2016 at 05:38
 • Reply Emmi

  Kaunis lakka ja kauniit kynnet! 🙂

  31.1.2016 at 05:58
 • Reply Jasmin N

  Onpas ihana lakka!

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  31.1.2016 at 06:59
 • Reply eekku

  Kaunis lakka

  31.1.2016 at 07:10
 • Reply Enail

  Ihana lakkaus 🙂 Kivan värinen tämäkin Hello Kitty ja kivasti sopii harmaa sen kanssa yhteen!

  31.1.2016 at 09:50
 • Reply Nanne

  Hih, miulla tuli heti leppäkerttu mieleen näistä kynsistä 😀
  Mutta on kyllä nätit lakkaukset jälleen ♥ Ja tämän lakan voisin jopa harkita hommaavani itellekin 😛

  31.1.2016 at 10:03
 • Reply emmi / emerentus

  Oi kun ihanat pallokynnet! ♥

  31.1.2016 at 11:51
 • Reply Satsuli

  Uu miten upea lakka! Ainaki sun kynsillä, mää en nii tunne kotosaksi nuin pinkisä lakasa 😀 Ja iihana on koristeluki 🙂

  31.1.2016 at 20:45
 • Reply Tintti

  Tosi makea blobbicurelakkaus, jossa on mukana just sopivasti Hello Kitty -henkeä :). Ja voi että kuinka suloinen toi rusetti on!

  1.2.2016 at 15:37
 • Reply Tinkerbell

  Kaunis lakka, upeat koristelut ja toi rusetti kyllä kruunaa koko lakkauksen!

  6.2.2016 at 16:24
 • Reply Nena Sofia

  No eikö olekin <3 🙂

  6.2.2016 at 22:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Emmi! 🙂

  6.2.2016 at 22:20
 • Reply Nena Sofia

  No älä muuta sano! 😀

  6.2.2016 at 22:21
 • Reply Nena Sofia

  Niin kyllä onkin 🙂

  6.2.2016 at 22:21
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Enail! 🙂 ♥ Tää on kyllä todella ihana lakka, varmaan mun lemppari tästä kokoelmasta 🙂

  6.2.2016 at 22:22
 • Reply Nena Sofia

  Hahhaa, en yhtään ihmettele että miksi 😀

  Kiitoksia kehuista Nanne ♥♥ Tää lakka on ehdottomasti hankkimisen arvoinen, ihanan peittävä ja kaunis tapaus. Omilla kynsillä ainakin herätti ihastuksen huokailuja 🙂

  6.2.2016 at 22:24
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂 ♥

  6.2.2016 at 22:25
 • Reply Nena Sofia

  Hihhii, kaikille ei kaikki vaan voi sopia 🙂 Mä tykkäsin tästä kyllä, kun sävy on kuitenkin aika lämmin niin sopii itselle 🙂 Kiitos kehuista! ♥

  6.2.2016 at 22:26
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Tintti! 🙂 Tuo rusetti on kyllä todella söpö 😀 ♥

  6.2.2016 at 22:27
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos ja kumarrus! ♥ :')

  6.2.2016 at 22:27
 • Leave a Reply