Follow:

Testissä Maybeauty The Incredible Face Mask

*Kaupallisessa yhteistyössä: Maybeauty

Tämän vuoden suurimpiin kauneustrendeihin kuuluu pehmeä ja hyvinvoiva, kauniin kuulas iho. Yksi merkittävimmistä tekijöistä pehmeän ja hoidetun ihon saavuttamiseksi on ihon riittävä kosteutus. Tässä avaintuotteita ovat erilaiset hoitovedet, seerumit ja kosteuttavat naamiot. Mutta yksi asia, mitä usein vältellään joko tarkoituksella tai vahingossa, ovat ihoa kuorivat ja syväpuhdistavat tuotteet. Niiden pelätään monesti kuivattavan ja heikentävän ihon kuntoa. Iho ei kuitenkaan muutu hoidetuksi ja pehmeäksi pelkillä seerumeilla, jos sen pinta on täynnä kuolleita ihosoluja ja kuivaa talia.

Tähän liittyen sain Maybeautylta kokeiluuni The Incredible Face Mask -pakkauksen. Kyseessä on peel off -naamio, jonka luvataan poistavan mustapäitä, ennaltaehkäisevän aknea, poistavan ylimääräistä öljyisyyttä, talia, sekä kuolleita ihosoluja. Tänään kerron teille tarkemmin kyseisestä naamiosta ja jaan omat käyttökokemukseni. Postauksen lopusta löytyy myös teille pyytämäni alekoodi Maybeautyn verkkokauppaan.

The Incredible Face Maskia myydään pakkauksissa, joissa on viisi yksittäispakattua naamiota (à 10ml) sekä sivellin naamion levittämistä varten. Sivellin on tasapäinen ja napakan tuntuinen. Olen itse tottunut levittämään naamiot litteällä meikkivoidesiveltimellä, mutta tämä tuntuu aivan yhtä pätevältä. Erityisesti pidän siveltimen kulmista, joiden avulla naamiota saa levitettyä tarkasti esimerkiksi nenänpieliin.

The Incredible Face Mask: käyttö

The Incredible Face Mask on väriltään mustaa, liisterimäistä massaa. Helpoiten sen levittäminen onnistuu kun tuotteen puristaa pussista ensin jollekin laakealle astialle. Sen jälkeen naamio levitetään tasaisesti kasvoille mukana tulleen siveltimen avulla. Suosittelen käyttämään naamiota esimerkiksi lämpimän suihkun jälkeen, jolloin iho on pehmeä ja ihohuokoset avoinna. Tarpeen mukaan naamiota voi käyttää pelkästään T-alueella tai koko kasvoille levitettynä. Naamion annetaan kuivua 30-45 minuuttia, jonka jälkeen se voidaan vetää kasvoilta yhtenä kappaleena.

Naamio ei aiheuta kasvoilla erityisiä tuntemuksia kuivuessaan. Kuivuttuaan se tuntuu hieman kiristävältä, mutta puhuminen onnistuu edelleen ihan tavalliseen tapaan. Jotkut savinaamiot jähmettävät kasvot tyystin paikoilleen, tämä ei onneksi tee sitä. Oikeastaan naamion olemassaolon voi melkein unohtaa vaikutuksen aikana. Naamio irtoaa siististi yhtenä kappaleena. Jännitin etukäteen sen irrottamisen aiheuttamaa mahdollista kipua, mutta iloiseksi yllätyksekseni en itse kärsinyt siitä erityisemmin. Ainoastaan leukapielistä ja poskilta irrottaminen tuntui nipistelevältä. Samoilta alueilta ja nenänpielistä iho jäi myös hieman punoittamaan naamion poiston jälkeen.

Toimintaperiaate ja ainesosat

Ingredients: Aqua, Polyvinyl Alcohol, Alcohol, Glycerin, Algin, Sea Silt, Triethanolamine, Dipotassium Glycyrrhizate, Carbomer,Carbon Black, Phenoxyethanol, Allantoin, Camellia Sinensis Leaf Extract 

Peel off -naamioiden teho perustuu siihen, että ne kuivuvat iholle tahmeaksi, tarramaiseksi kalvoksi. Tähän kalvoon takertuu kiinni niin kuolleet ihosolut kuin mustapäätkin. Sitä varten ainesosalistasta löytyykin tyypillisesti jokin kalvonmuodostaja, tässä tapauksessa heti listan kärjessä komeileva polyvinyylialkoholi. Lisäksi The Incredible Face Mask sisältää rasvaa absorboivaa syvänmeren mutaa, joka tehostaa naamion vaikutusta. Naamiosta löytyy myös ihoa hoitavia aineita kuten allantoiinia ja teepensaan lehtiuutetta sekä kosteuttavia aineita kuten glyseriiniä ja dikaliumgllysyraattia.

Tulokset

Tällä hetkellä ihoni on melko hyvässä kunnossa, eikä minulla ole kuin satunnaisia mustapäitä siellä täällä. Koska kuorin ihoani säännöllisesti, ei sen pintakaan tunnu mitenkään karhealta kuivan ihosolukon takia. Naamiota testatessani en siis oikeastaan odottanut näkeväni mitään suuria muutoksia ihossani jonka kuntoon olin jo ennestään tyytyväinen.

Yllä näkyy vertailukuvat ihostani, joista ylempi on otettu ennen naamion käyttöä ja alempi naamion käytön jälkeen. Huomattavin ero kuvien välillä lienee nenänpielen punoitus alemmassa kuvassa, muita suuria eroavaisuuksia en itse kuvista löydä. Kuitenkin ihon yleisvaikutelma on kirkkaampi, ja siltä se näytti luonnossakin. Se myös tuntui huomattavasti pehmeämmältä, sellaiselta, mitä tekee mieli vain silitellä.

Allaolevasta kuvasta näkeekin, että jotain sieltä ihosta myös irtosi. Naamioon tarttui lähinnä ihosolukkoa ja hentosia ihokarvoja, mutta siellä täällä näkyi myös kuivia talisäikeitä.

Hinta ja saatavuus

Maybeautyn tuotteita voi tilata suoraan merkin verkkokaupasta. Tuotteilla on 100% tyytyväisyystakuu, eli mikäli tuotteet eivät vakuuta käytössä saa niistä rahat takaisin. The Incredible Face Maskia myydään pakkauksissa joista löytyy 5 kertakäyttöistä naamiota sekä sivellin niiden levittämistä varten. Pakkaus maksaa normaalisti 25€ ja verkkokauppa tarjoaa maksuttoman toimituksen.  Alekoodilla nenahair saatte vielä 30% alennusta tilauksestanne, jolloin pakkauksen hinnaksi jää vain 17,50€. Koodi on voimassa 16.02.2020 saakka. Alennuskoodi aktivoituu suoraan tätä linkkiä klikkaamalla.

 

Pidättekö te tällaisista peel off -naamioista?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply Teija

  Itsekin vasta testailin tuota samaista naamiota.
  Minulla on luontaisesti hyväkuntoinen iho, mutta naamion jälkeen on ilmestynyt finnejä ja näppyjä kasvoille. Pitää uusia käsittely ja katsoa vielä sen jälkeen lopputulosta. Nyt yhden käyttökerran jälkeen en ainakaan ole tyytyväinen tuotteeseen.

  11.3.2019 at 15:49
  • Reply Nena Sofia

   Ohhoh, onpa ikävä kuulla! 🙁 Tässä voi olla kyse ihon puhdistusreaktiosta, jolloin epäpuhtaudet nousevat pinnalle. Tai jos näpyt ilmestyivät nopeasti, voi olla kyse allergisesta reaktiostakin. Huomasitko naamion käytön yhteydessä kutinaa, kirvelyä tai muita epämukavia tuntemuksia?

   11.3.2019 at 19:26
   • Reply Teija

    Ei kyllä ollut mitään erikoisia tuntemuksia.

    16.3.2019 at 19:03
    • Reply Nena Sofia

     Hmm, voiko sitten olla, että naamio olisi ollut liian kuivattava ihollesi mikä aiheuttaisi nyt tuon talin liikaerityksen? Kannattaa ainakin varoa, ettei käytä tällaisia syväpuhdistavia tuotteita liian tiheästi. Myös ihon kosteutuksesta tulisi huolehtia tarkasti erityisesti silloin, kun käyttää puhdistavia naamioita.

     Toivottavasti ihosi voi jo paremmin!

     18.3.2019 at 14:48
 • Reply Vandaalia

  Mä joskus testailin kanssa näitä, ja taitaa yksi pussi olla vielä avaamatta. Valitettavasti Teijan tavoin huomasin näppyjen kohoamisen iholle, kipeitä kutteja olivatkin. Yksi kerta voi olla sattumaa, useampi kerta ei. En tiedä nostiko naamio muhimassa olleita epäpuhtauksia ihon pinnalle, mutta itselläni ne eivät päässeet poistumaan naamion mukana taikka sen jälkeenkään, vaan jäivät lähinnä ihonalaisiksi. Muuten kyllä ihanan pehmonen iho tuli ja onhan tämä hauska 🙂 Yleensäkin peel off naamiot ovat mieleeni, mutta oma iho ei niistä ole kauheasti välittänyt, joten ovat enimmäkseen jääneet. Näyttäisi myös siltä, että merkki on uudistanut siveltimensä tiiviimmäksi, hyvä niin! Minun oma oli ainaki niin löpsäkkä, että käyttelin tämän kanssa myös litteää meikkivoidesivellintä niinkuin monien muidenkin naamioiden kanssa 🙂

  11.3.2019 at 18:54
  • Reply Nena Sofia

   Onpa kurjaa kuulla tällaisista kokemuksista. Tutkailin nyt jonkin verran blogikirjoituksia ja kommentteja naamiosta aiemmilta vuosilta, enkä törmännyt vastaavaan palautteeseen kuin yhden kerran erään toisen blogin kommenttikentässä. Koska kasvonaamiot on kuitenkin ns. poispestäviä tuotteita, en usko, että se olisi varsinaisesti tukkinut ihohuokosia. Luulen että finnit ovat peräisin ihon puhdistusreaktiosta, jolloin ihossa lymyävät epäpuhtaudet nousevat pinnalle. Sinänsä kyllä olen kummissani siitä, että sinun kohdallasi patit jäivät ihonalaisiksi. Toinen vaihtoehto on se, että naamio on kuivattanut ihoasi mikä on aiheuttanut talin liikaerityksen. Tällaisten puhdistavien naamioiden kanssa pitää katsoa, että käytössä on hyvin kosteuttavat tuotteet. Kaikille ihotyypeille nämä eivät silti varmasti sovi, enkä näe mitään syytä miksi kannattaisi yrittää käyttää jotakin tuotetta joka saa ihon oikuttelemaan. Onneksi löysit syyllisen ja olet osannut jättää sen pois ihonhoitorutiinistasi! 🙂

   11.3.2019 at 19:36
   • Reply Vandaalia

    Kyllä, tuota ihon pinnan kuivumista epäilin itsekin. Täytynee se viimeinen naamio ottaa nyt kokeiluun, kun ihon kosteutus on ihan eri tasolla kuin aiemman testailun aikana 🙂 Ja paaaaljon näistä on ollut positiivista palautetta, niin silloin aina harmistus suurempi, kun tuote onkin omalla kohdalla enemmän huti kuin hitti! Ja tosiaan, oma iho on sellainen herkkis, että se nyt tykkää ottaa kipinää varmaan kuun asennostakin.. :’D

    11.3.2019 at 21:27
    • Reply Nena Sofia

     Okei, toivotaan, että naamio ei aiheuta nyt mitään epämieluisaa reaktiota 🙂

     12.3.2019 at 19:56
 • Reply Katri

  Mulla helahti koko naama tulenpunaisesksi juuri tästä ns. mutanaamiosta, selkeäsi vain aivan liian kuiva iho tähän tai ei järkeä käytellä :/

  12.3.2019 at 14:26
  • Reply Nena Sofia

   Voi ei! Tämä tosiaan saattaa aiheuttaa punoitusta etenkin herkemmällä iholla, omakin ihoni punersi paikoin naamion poiston jälkeen. Itselläni punoitus kyllä laski nopeasti, mutta jos iho jäisi pitkäksi aikaa punaiseksi jättäisin kyllä itsekin naamion väliin :/

   12.3.2019 at 20:00
 • Reply Kata

  Liian harvoin tulee peel offeja käytettyä ja tästä nimenomaisesta tuotteesta ei ole kokemusta. Pitäisikin varmaan ryhdistäytyä tällä(kin) saralla. 😀 Hauskintahan on sitten jälkeenpäin tutkia että mitä kaikkea ryönää siihen naamioon onkaan tarttunut..

  13.3.2019 at 06:16
  • Reply Nena Sofia

   Joo, se on kyllä mielenkiintoista! 😀

   16.3.2019 at 17:18
 • Reply emzi

  Ai vitsi tää muistutti taas siitä että ne voi levittää siveltimellä et kädet ei olis ihan siinä tavarassa 😀 Pitää nyt yrittää muistaa tämä 😀

  13.3.2019 at 16:10
  • Reply Nena Sofia

   Joo, sivellin on kyllä kätsy näiden kanssa! 😀

   16.3.2019 at 17:24
 • Reply Milla

  Tätä pitäisi joskus itsekin kokeilla, kun tähän törmää niin usein. 🙂 Aika hurja tää pikimusta väri, kun yleensä tulee käytettyä aika neutraaleja tai hempeitä naamioita. 😀 Kasvojen syvemmälle puhdistuksellekin voisi olla tarvetta, vaikka sinänsä itselläni ei pahempia iho- ongelmia ole, talvella vaan tuppaa kuivumaan normaalia enemmän. 🙂

  19.3.2019 at 17:04
  • Reply Nena Sofia

   Joo, tuo musta väri on kyllä vähintäänkin jännä 😀 Mutta jos iho on hirveän kuiva, kannattaa ehkä odotella lähemmäs kesää tämän naamion kokeilua. Vaikka minun ihoni ei tästä nokkiinsa ottanut, ovat tällaiset peel offit usein aika kuivattavia.

   19.3.2019 at 22:30

  Leave a Reply