Follow:

Epäsuositut mielipiteeni meikeistä

Bongasin Charming Nails -blogista kivan meikkihaasteen, ja ajattelin napata sen omaankin blogiin pieneksi kevennykseksi. Tällaisia haasteita on aina kiva lukea muiden blogeista, ja tässä oli niin kutkuttavat kysymykset, että aloin heti pohtia omiakin vastauksia niihin. Jaetaanpa ne siis teillekin!

1. Suosittu meikkituote josta et pidä? 

Näitä keksin yllättävän vähän, koska ostan nykyään meikkejä lähinnä vain silloin, kun uskon oikeasti tykästyväni niihin. En kaipaa turhakkeita hyllyntäytteeksi, joten luen kiinnostavista tuotteista niin paljon arvosteluja kuin löydän ja katson videoita, jotta tiedän jo etukäteen kaikki mahdolliset kompastuskivet. Jos varoitusmerkkejä on useampia, jätän tuotteen suosiolla ostamatta. Aikaisemmin olen tehnyt enemmän harkitsemattomia ostopäätöksiä: yksi harmillisista tapauksista oli Maybellinen Snapscara, joka rapisi ripsiltäni alta aikayksikön. Se harmitti, koska odotin tuotteelta paljon.

2. Suosittu meikkibrändi jota kaikki vihaa, mutta sinä rakastat?

Onpa outo kysymys. Siis suosittu, jota kaikki vihaa? Tässä nyt varmaan haetaan jotain Jeffree Starin kaltaista brändiä, jota monet ovat alkaneet boikotoida hänen ympärillään pyörivien, pääasiassa rasismiin liittyvien kohujen vuoksi. Itse olen saanut Jeffreestä henkilönä aina vähän epämiellyttävän vaikutelman, eikä luomivärienkään laatu riitä rakastamaan kyseistä brändiä. Tähän kysymykseen en siis osaa vastata.

3. Meikkiyhteistyö josta et pitänyt tai josta et kiinnostunut?

Pakko sanoa, että ne kaikki. Ei ole tullut vielä yhtäkään meikkiyhteistyötä vastaan, jonka olisin halunnut ostaa sen takia, että kyseessä on yhteistyö. Joitain yhteistyöpaletteja olen ostanut, mutta vain siksi, että olen tykännyt kyseisistä sävyistä.

4. Suosittu vaihe meikkaamisessa jota et tee koskaan?

En keksi muuta, kuin meikinkiinnityssuihkeen. Se on jäänyt rutiineista täysin pois, sillä etenkään arkimeikissä en näe tarvetta sen käytölle. Jos tässä vielä joskus pääsisi vaikka juhlimaan pidemmän kaavan mukaan, saattaisin saada vanhoja suihkeita käytettyä pois. Tällä hetkellä suihkin niitä lähinnä siveltimiin, jos haluan levittää luomiväriä kostealla sudilla.

5. Suosittu meikkivaikuttaja jota et seuraa?

Olen jättänyt isot, ulkomaiset meikkivaikuttajat lähes täysin huomiotta. Ainoa, jota jaksan seurata, on Linda Hallberg. Hän on pysynyt tyylilleen uskollisena, ja vaikuttaa oikeasti ihanalta persoonalta! Lindan lisäksi seuraan toki valtaosaa suosituista suomalaisista meikkivaikuttajista – tuntuu, että Suomen meikkiskene on vielä sen verran aidompaa ja vähemmän kaupallista, että sitä jaksaa seurata.

6. Suosittu brändi jota et enää osta?

Tällä hetkellä en varsinaisesti boikotoi mitään brändiä. KVD:n tuotteiden kohdalla ostohalukkuuteni pysähtyi seinään, kun kohu brändin keulakuvan Kat Von D:n rokotevastaisuudesta nousi esiin. Kat ei ainoastaan ollut rokotevastainen, vaan kannusti seuraajiansa samoihin valintoihin. Sittemmin tuotemerkki on myyty, eikä se käsittääkseni ole mitenkään sidoksissa Katiin, joten voisin harkita heidän tuotteiden ostamista. Jostain syystä ne eivät vain enää kiinnosta.

7. Meikkitrendi jota et halua kokeilla?

Kun puhutaan tavallisista meikkituotteista, jotka voi pestä pois kokeilujen jälkeen, testaan mielelläni höpsöjäkin trendejä. Minkäänlaisia kestopigmentointeja tai huulten täyttöjä taas en kokeilisi, vaikka ne kovasti trendaavatkin. Koen kaikki pysyvät kehonmuutokset ahdistavina, enkä ole koskaan halunnut esimerkiksi tatuointia. Näin ollen pysyttelen ehostuksessakin niissä tuotteissa, jotka saa päivän päätteeksi pyyhkäistyä kasvoilta.

8. Meikkituote joka oli parempi teoriassa kuin käytännössä?

No ne roll on eyelinerit! Ainakin se IsaDoran versio tuntui hankalalta, enkä osannut käyttää sitä mitenkään päin. Toki tämäkin lienee tottumuskysymys.

Mitä sinä vastaisit näihin kysymyksiin?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Kosmetiikkakatri

  Mietin oletteko kaikki saanut jotain vanhentunutta Snapscaraa kun mulla se toimi niin hyvin 😀 Kaikki bloggaajat sanoo samaa että ei toiminut. Hyvä vinkki tuo, että meikinkiinnityssuihketta voi käyttää luomivärisutiin.

  15.4.2021 at 07:15
  • Reply Nena Sofia

   Joo, mä muistinkin että sulla se toimi hyvin! Mutta muistaakseni myös aika moni muu on tykännyt siitä, eli riippuu varmasti tosi paljon ihotyypistä ja ripsien laadusta, että miten se pysyy. Kiva kuitenkin, että oot löytänyt siitä itsellesi hyvän ripsarin 🙂

   17.4.2021 at 22:19
 • Reply Charming Nails

  Heheh, mä olen menossa ensi viikolla kulmien kestopigmentointiin 😀 ihanaa saada vihdoin kulmat päähän! En pelkää miltä ne näyttää 10 vuoden päästä koska tekijä on ammattilainen ja hänen jälkensä on ihan priimaa. Ja jokatapauksessa meikkaan kulmat tummiksi niin hyvä vaan että on koko ajan jotain päässä 🙂 jos mulla olisi helpot ja nätit kulmat luonnostaan niin voisin olla eri mieltä mutta kun on albiino niin on.

  Kiva kun vastailit näihin <3

  15.4.2021 at 13:07
  • Reply Nena Sofia

   Hei tuon ymmärrän kyllä, ja voi olla, että haaveilisin itse samasta jos kulmat olisi vaaleammat eikä olisi otsista. Nythän mun ei tarvitse tehdä kulmille arjessa mitään, kun ne on periaatteessa piilossa otsatukan alla koko ajan 😀 Mutta en usko että silti päätyisin ihan ensimmäisenä kestopigmentointiin, koska kaikki tuollaiset pidempiaikaiset jutut on mulle jotenkin kammottavia. Lävistyksiäkään en halua ottaa, kun ajatus niiden lopullisuudesta ja arvista ahdistaa.

   17.4.2021 at 22:21
 • Reply Yue

  Minäkään en uskaltaisi lähteä mukaan noihin pysyviin kehonmuokkauksiin. Tatuoinnit on sinällään ihan hienoja, mutta omalla kohdalla varmaan kyllästyisin kuvaan jossain välissä.
  En itsekään taida seurata enää ketään isompia meikkivaikuttajia Lisa Eldridgeä lukuunottamatta. Ennemmin seuraan pienempiä pannuttajia, jotka oikeasti käyttävät meikkejään useammin kuin kerran.

  15.4.2021 at 15:26
  • Reply Nena Sofia

   Joo, tuo kyllästyminen muakin pelottaa, ja se, etten viihtyisi enää omassa kropassa vaan kokisin sen “vieraaksi”. Ja itsekin tykkään enemmän pienemmistä vaikuttajista, jotka tuottaa muutakin sisältöä kuin uutuuksien esittelyjä 🙂

   17.4.2021 at 22:22
 • Reply Linda/Lipstick Love

  Roll-on eyelinerit, ai että olin unohtanut ne! 😀 Joo mäkään en päässyt niihin ikinä kiinni, ihan perinteisillä versioilla saa aika paljon helpommin ja nopeammin valmista rajausjälkeä. Vaikka varmasti toikin on tottumiskysymys, kuten säkin sanoit 🙂 Mä en myöskään jaksa varsinkaan YouTuben puolella seurata juuri ketään suurempaa ulkomaalaista vaikuttajaa, enkä sen puoleen kyllä Instassakaan heitä seuraa. Kat Von D:n suhteen mulla on täysin samat ajatukset kuin sulla. Henkilö itsessään jopa puistatti mua jossain vaiheessa kun mietti, miten paljon hänellä on faneja/seuraajia ja mitä juttuja hän suustaan laukoi.

  17.4.2021 at 05:39
  • Reply Nena Sofia

   Hih, ne oli kyllä kummallinen keksintö! Mutta kai joku niistäkin tykkää, kerta IsaDoran versiota myydään edelleen 😀 Mua puistatti myös Kat, ja jotenkin se fiilis seuraa koko brändiä edelleen vaikka tiedän ettei se liity ko. henkilöön enää millään lailla.

   17.4.2021 at 22:24
 • Reply Ilona

  Vastaisin oikeastaan hyvin samoin kuin sinä, jopa sanasta sanaan! ?? Ihanaa että otit esille Jeffreen ja Kat Von D:n. Monet vaikuttajat ei halua “puuttua tällaisiin”, mutta minusta on tärkeää, että ihmiset joilla on yleisöä tuovat näitä epäkohtia esille.
  Samoin mielipiteesi pysyvistä “kehonmuokkauksista” oli virkistävä ? Itselläni on kaksi tatuointia joita rakastan, mutta kosmetiikan maailmassa en halua mitään, mitä ei voi illalla pestä pois.

  17.4.2021 at 11:36
  • Reply Nena Sofia

   Ihanaa että samaistuit! 😀 Ja joo, Jeffree mua erityisesti harmittaa kun hänen meikkinsä ovat oikeasti aika kivoja. Mullahan on tosiaan vain yksi hänen paleteistaan, jonka ostin, ennen kuin perehdyin tuohon kohuun. Nyt en enää haluaisi tukea häntä, mikä harmittaa, koska harvan brändin luomivärit ovat niin kiinnostavia. Onneksi laatu ei kuitenkaan ollut niin mullistava, ettenkö pärjäisi ilman 🙂

   Kiva myös huomata, etten ole ainoa, joka ajattelee kehonmuokkauksista tällä tavalla 🙂 Tietysti en lähtisi kenenkään valintoja tuomitsemaan, mutta koen sen tosi harmillisena, että nykyajan trendit luovat valtavia paineita nuorille kun kauneisihanne on niin epärealistinen. Ihan jo tämänkään takia en haluaisi muokata itseäni, sillä tiedän, että minulla on aika nuoriakin seuraajia. Tatuoinneilla ei ole ihan tällaista vaaraa, mutta niitä en ottaisi, koska koen ajatuksen niin vieraana. Viihdyn kehossani juuri näin, enkä halua siihen pysyviä muutoksia 🙂

   17.4.2021 at 22:33

  Leave a Reply