Follow:

Lahjapaketeista paljastuneita

Vuoden odotetuin juhla alkaa olemaan taputeltu kasaan, ja olisikin aika palata viimeistä kertaa joulun tunnelmiin. Tein jo viime vuonna pientä koostetta tänne blogiin saamistani joululahjoista, ja ajattelin jatkaa samaa linjaa tänäkin vuonna. Kaikkien pakettien kuvaamiseen olisi mennyt ikä ja terveys, puhumattakaan postauksen pituudesta mikäli ne kuvat olisi tähän ympännyt! Niinpä kuvasin lähinnä blogin aihepiiriin liittyvät jutut, ja lopuista kerronkin sitten muutamalla sanalla ilman kuvia.

Kuten aiemmin olen kertonut, vietimme tälläkin kertaa joulua monessa eri paikassa. Tämän joulun teema ja yhdistävä punainen lanka kaikissa paikoissa on ollut rento yhdessäolo ja liika syöminen! Siis ihan tosi, etenkin jouluaaton jälkeen olin valmis vannomaan etten enää ikinä söisi yhtään mitään. Vaan niin sekin lupaus kumoutui heti joulupäivän aamuna, kun lisää herkkuja tuotiin naaman eteen ♥ Mitenkäs muiden joulut sujuivat?

Aloitan postauksen nyt ihan ensimmäisestä paketista, jonka tänä jouluna avasin. Sovimme nimittäin GlitterFrosting -blogin Katrin kanssa lahjojen vaihdosta jo marraskuussa, ja sainkin oman ihanan pakettini hyvissä ajoin jouluviikolla. Tätähän en viitsinyt pakata reissuun mukaan, vaan päädyin aukomaan pakettia jo 22. päivä perjantaina. Ja voi pojat millainen paketti se olikaan! Meillä oli sovittuna budjetiksi 15€, mutta kyllähän tuosta kollaasista kuka tahansa näkee, että tuskin on budjetissa pysytty. Ihana lahja, kiitokset Katrille! ♥

 

Perjantaina lähdimmekin Tampereelle joulun viettoon, jossa paketteja availtiin yhdessä aattoaamuna. Siskoni ja äitini tietävät jo hyvin, että minulle on vähän hankalaa antaa kosmetiikkalahjoja enkä niitä siis paketeista odottanutkaan. Sen sijaan sain monia muita ihania juttuja, kuten aivan ihanan vihreän lasimaljakon, muumikuosisen teerasian, superpehmoisen viltin, paljon herkkuja ja sukkia, keittokirjan ja mekon. Mekko oli puolihihainen, lähes polvimittainen viininpunainen ihanuus, joka yksinkertaisuutensa ja siistin leikkauksensa puolesta käy tilanteeseen kuin tilanteeseen. Eli juuri kuin minulle tehty ja pari päivää sitten pääsi käyttöönkin jo ♥ Äitini vanhemmilta sain lahjan rahana, ja se menikin jo uusien kenkien hankintaan. Ihan täydellisiä lahjoja, kiitokset niiden antajille!

Isäni ja äitipuoleni luona kävimme joulun vietossa hieman joulun jälkeen, ja eipä sieltäkään päässyt tyhjin käsin lähtemään. Heiltä saamiemme lahjojen lisäksi oli siellä odottamassa myös paketteja molempien vanhemmilta. Äitipuoleni päätti hemmotella minua The Body Shopin Countdown to New Year -kalenterilla, josta olin hänelle aikaisemmin ohimennen höpissyt. Ihana lahja, jota en tosiaan osannut odottaa! ♥ Tätä on nyt jo tultu availtua muutamien päivien verran, vielä olisi pari luukkua jäljellä. Mikäli kalenteri kiinnostaa teitä, voisin tehdä tästä vielä pienen koostepostauksen uuden vuoden jälkeen! 

Toinen täydellinen yllättäjä oli Sensain Liquid Eyeliner, jonka sain äitipuoleni äidiltä. Ihan mahtavaa päästä kokeilemaan tätä käytössä, äitipuoleni omaan kun olen ehtinyt jo salaa ihastua!

Isäni vanhemmilta sain aivan upean, murretun punaisen mokkapintaisen laukun, koruja ja tumput! Villasukkia saan perinteisesti joulun aikaan myös paljon, mutta tänä vuonna olin jo etukäteen ilmoittanut että niitä taitaa olla vielä usean vuoden tarpeisiin joten tumput olivat kyllä ihana yllätys niiden korvaajana ♥

Isältäni taas sain perinteisen Paypal-lahjakortin, hih! Eli shoppailurahaa ulkomaisiin nettikauppoihin. Tätä kun ei voi ruokakaupassa käyttää niin on ainakin varma juttu, että menee kaikkeen ihanaan hömppään mihin on tarkoitettukin ♥

Mieheni vanhemmat taas hemmottelivat minua aattona tuliterällä epilaattorilla (olen saattanut valitella ääneen miehelleni oman laitteeni epäkäytännöllisyyttä ja kehnoa tehoa). Silkkisääret, täältä tullaan! Tämäkin oli sellainen lahja, jota en tosiaan osannut odottaa. Aivan ihana ♥

Ja vielä viimeisenä maininnan ansaitsee tämä niskahierontalaite! elevenin joulukalenteri, jota olen täällä blogissakin esitellyt toimi tavallaan joululahjana mieheltäni. Sovimme nimittäin, että lahjoja ei vaihdettaisi vaan ostettaisiin molemmille jotain kivaa tietyllä rahalla. Itse kuitenkin hieman rikoin lupausta kun kasasin miehelleni salaa oman joulukalenterin, jolla yllätin hänet joulukuun ensimmäisenä päivänä. Hän sitten päätti itsekin rikkoa lupausta, ja tilasi tämän haaveilemani hierontalaitteen minulle lahjaksi! ♥

 

Näiden pakettien lisäksi saimme mieheni kanssa vielä tädiltäni ja hänen puolisoltaan leffalippuja ja suklaata, ja muutamia muitakin yhteispaketteja saattoi jäädä mainitsematta. Ainakin suklaata tuli kotiin vietäväksi melkoinen kasa!

 

Kiitos kaikille lahjan antajille, nyt onkin kuulkaas hemmoteltu olo! ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Nita

  Oiii tuo niskahierontalaite! ?? ihania lahjoja muutenki?

  29.12.2017 at 13:18
  • Reply Nena Sofia

   No se on kyllä aiiivan ihana! <3 <3 Ja niin oli kyllä kaikki muutkin lahjat 😉

   29.12.2017 at 14:40
 • Reply Linda

  Tollanen niskahieronalaite kelpaisi<3 Multa löytyy sellanen hierontaistuin, minkä saa laitettua tuolille, mutta kun mulla on just niska-hartiaseutu se ongelma-alue niin ei siitä oo kovin paljon siihen apua. Täytyykin harkita tollasen ostamista! Tosi kivoja lahjoja oot saanut<3

  29.12.2017 at 14:29
  • Reply Nena Sofia

   Oi, ihanalta kuulostaa myös tuo hierontaistuin! ♥ Ja siis tämä on superkätevä siksi, kun on tosi monikäyttöinen! Niskojen lisäksi saa hierottua pohkeet, selän ja vaikka jalkapohjat. Eli siis ihan tosi kiva ja käytännöllinen 😀

   29.12.2017 at 14:42
 • Reply Mimosa

  Tuo TBS -kalenteri oli aikamoinen pettymys, olisi pitänyt katsoa sisältö (etenkin kun omistin sen Ultimate -kalenterin) ennen kuin ostin. No, onneksi tuotteet saa aina tavalla tai toisella eteenpäin, mutta turhauttavaa kun melkein puolet sisällöstä oli turhaa 😀 Mutta ne hyvät olikin sitten hyviä!

  29.12.2017 at 15:10
  • Reply Nena Sofia

   Voihan höh! Harmi jos on kovasti päällekkäisyyksiä 🙁 Itselleni se on kuitenkin oikein mainio, kun ottaa huomioon ettei minulla ole muita kalentereita TBS:ltä ollut 🙂

   30.12.2017 at 19:48
 • Reply Belegwen

  No oot kyllä ollut kilttinä! 😀 Just tänään katsoin tuota hierontalaitetta, että olisikohan toimiva, tarpeeseen nimittäin tulisi… 😀

  29.12.2017 at 19:11
  • Reply Nena Sofia

   No siis kyllä! 😀 Miten tää aina menee näin! Nytkin koitin kovasti jarrutella lähipiiriä ja useaan otteeseen sanoin, että ette sitten tuhlaa rahaa! Vaan kukapa minua kuuntelisi 😀 Joka tapauksessa nyt on ihan todella hämmentynyt ja kiitollinen olo näistä, huomaa että minua on ajateltu <3

   Ja siis tosiaankin kannattaa tuo hankkia! Itsehän aloin himoitsemaan tätä kun kokeilin äitipuoleni omaa, tämän hintaiseksi laitteeksi hierontaominaisuus toimii ihmeellisen hyvin ja oikeasti aukaisee lihasjumit. Lämmitystoiminto taas on mahtava lisä <3

   30.12.2017 at 19:51
 • Reply Katri

  Hihi, onpa hassua nähdä oma lahja täällä kuvissa! :3 ♥

  29.12.2017 at 22:01
  • Reply Nena Sofia

   Hih, pakko oli laittaa kun se oli niin iiihana! <3

   30.12.2017 at 19:51
 • Reply Katri | Finnlandsnorsk

  Ite oon tykännyt sensain puuterista etenkin, jota käytän aina viikonloppuisin tai juhlallisina hetkinä! Uskoisin, että toi eyeliner on kyllä ihan eri luokkaa kuin market kamat 🙂 Toivottavasti on hyvä!

  1.1.2018 at 12:22
  • Reply Nena Sofia

   Siitä oonkin kuullut kehuja! Ja tää eyeliner on kyllä ihan unelma, erityisesti rakastan tän sivellinosaa jolla virheetön rajaus syntyy hetkessä 🙂

   2.1.2018 at 01:11
 • Reply emzi

  tosi kivoja lahjoja oot saanu <3

  5.1.2018 at 10:03
  • Reply Nena Sofia

   Tässä oli kyllä tosi ihania ja hyödyllisiä juttuja! 🙂

   5.1.2018 at 15:58

  Leave a Reply