Follow:

Kestotestissä Dermosil Duo Gel Finish -kynsilakka

Hoitoloissa toteutettavia geelilakkauksia imitoivat “gel finish” -kynsilakat ovat vallanneet markkinoita viimeisen parin vuoden ajan. Kelkan kohti kestävämpiä lakkauksia ovat kääntäneet monet suuret ja kansainvälisesti tunnetut brändit kuten O.P.I, essie ja IsaDora mutta huippulaatua, häikäisevää kiiltoa ja ennennäkemätöntä kestävyyttä lupaavat nykyään monet pienemmätkin yritykset ja merkit. Tavallinen kynsilakka on out ja geelilakka, joka kuivuu ilman sitä kuuluisaa UV-valoa on totaalisesti in – yhä edelleen.
Syksyn mattainen kausi niin huulilla kuin kynsilläkin alkaa olemaan hiipumassa, ja nyt jos koskaan kynsilakalta odotetaan kestävyyden lisäksi silmiä hivelevän kiiltävää pintaa.
Dermosil on monelle ainakin nimeltä tuttu brändi, mutta kuinka moni tiesi tuotteiden olevan suomalaisia? Dermoshop Oy on vuonna 1988 perustettu yritys jonka päätavoitteena on tuoda markkinoille pitkälle kehitettyjä kosmetiikkatuotteita joiden suunnittelun juuret piilevät täällä koto-Suomessamme. On puhuttu paljon Suomen talouden nostamisesta ja siitä, että minne ne rahat kannattaa kuluttaa jos halutaan saada suomalaisille esimerkiksi lisää työpaikkoja ja parempaa koulutusta. Nämä seikat kannattaa muistaa ulkomailta tilaillessa, sillä suomalaisen suosiminen ei aina ole todellakaan edes se kalliimpi vaihtoehto. Dermosilinkin tuotteet ovat hurjan edullisia.

 

Ilahduinkin suuresti, kun sain tilaisuuden kokeilla uutta Dermosil Duo Gel Finish -kynsilakkaa. Kyse on pitkäkestoisesta lakasta joka tarjoaa mehukkaan roosan sävyn lisäksi ihanan kiiltävän pinnan. Harvemmin lähden tekemään kestotestejä sillä kyllästyn yhteen kynsilakkaan hyvin nopeasti ja useimmiten vaihdankin lakkauksia 2-3 päivän välein.
Mutta koska tämä tuote on uusi, eikä siitä löydy vielä juurikaan kokemuksia internetin syövereistä, päätin että uhraan hieman omaa mukavuuttani ja testaan, että kauanko lakka säilyy kauniina kynsilläni.
Yllä olevassa kuvassa lakkaa on siis kynsilläni kaksi kerrosta päällyslakan kera. Käytin myös Opin aluslakkaa, sillä lakka oli älyttömän pigmenttistä ja pelkäsin että se voisi värjätä kynteni. Pakko muuten mainita, että tämä tosiaan peitti kynnet jo yhdellä kerroksella, ja toisen lisäsin vain varmuudeksi kuvia varten: toiseen käteen jätin vain sen yhden kerroksen eikä eroa käsien välillä huomannut!
Pari päivää jaksoin ihastella lakan mehukasta sävyä, mutta neljäntenä päivänä tunne muuttui ärsytykseksi lakkauksen täydellistä pintaa tarkastellessa. Olisin halunnut jo vaihtaa kynsilakat, mutta koska kärjissäkään ei ollut vielä mitään kulumaa oli kestotestiä jatkettava!
Koska lakan päälle suositellaan lisättävän päällyslakkaa parin päivän välein, ajattelin, että en fuskaisi jos ainakin lisäisin kynsille jotain koristeluja itseäni piristämään. Niin syntyi raituja, pisteitä ja kukkasia Mont Martén akryylimaaleilla toteutettuna. Päällyslakkaa lisäsin lopuksi kaksi kerrosta, sillä ohut koostumus ei meinannut aluksi tasoittaa koristeluja.

 

Muutaman päivän ajan jaksoin taas iloita piristävästä manikyyristäni. Kahdeksantena päivänä olin kuitenkin jo siinä pisteessä että kynsien vilkuilu alkoi nostamaan verenpainetta. Halusin vaihtelua, ja kaikeksi onneksi kynsien kulmiin oli ilmaantunut jo pienoista kärkikulumaa joten saatoin sallia lakkojenvaihdon itselleni.
Ja katsokaapa yllä olevia kuvia! Vasemmalla olevassa kuvassa kynnet näkyy ylhäältäpäin eikä mitään virheitä (kasvurajaa lukuunottamatta) ole havaittavissa. Ainoastaan kynsien alapuolelta näkee pientä kulumaa. Lakka kesti paljon paremmin kuin odotin, tällaiset on ihania ihan arjessakin kun ei tosiaan tarvitse pelätä mitään kulumaa siinä muutamassa päivässä mitä yleensä samoja kynsilakkoja pidän.
Lakka-duo oli muutenkin oikein pätevä: siveltimet näissä olivat lähes identtiset essien leveän ja päästä pyöristetyn suomisudin kanssa ja koostumukseltaan tuote oli juuri sopivan paksua helppoa levittämistä varten. Sekä väri- että päällyslakka sisältää 11ml tuotetta ja setin hinta on yhteensä vaivaiset 10€. Ja nämä ovat muuten 3-free lakkoja! Ainoa oikea harmin aihe onkin sävyvalikoima, sillä tätä sarjaahan löytyy tähän mennessä vain tässä yhdessä sävyssä. Mutta ainakin voidaan toivoa, että niitä tulisi myyntiin lisää!
Dermosilin tuotteita saa tilattua heidän omasta verkkokaupastaan täältä. Dermosil Duo Gel Finish -kynsilakat löydät tämän linkin takaa.
Onko Dermosil teille tuttu merkki? Mitä ajatuksia tämä lakkapari herättää?
 
*** Duo Gel Finish -setti saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply Charming Nails

  Järjettömän upea pinkki sävy ja mitkä maalaukset <3

  16.3.2017 at 16:15
 • Reply Sini

  Oi kuinka kaunis väri tuossa lakassa! En tiennytkään, että Dermosil on suomalainen. Kiitos siis tiedosta! Kuinka saat pidettyä kyntesi noin pitkinä? Itsellä ne aina liuskottuvat, kun ne kasvavat vähänkin pidemmiksi.
  mahdollisestiehka.blogspot.fi

  16.3.2017 at 16:37
 • Reply Anniina

  Dermosil on kyllä merkkinä hyvin tuttu mulle. Tuotteita on kyllä jos minkälaista käsirasvoista meikkeihin asti ja oon kyllä tykännyt! Vähän tuli yllätyksenä, että on suomalainen! Oon aina luullut tämän olevan ruotsalainen tuotemerkki. 😀
  Ihanan pirteät ja keväiset lakkaukset! 🙂

  16.3.2017 at 16:41
 • Reply Marppa

  Voi hitsi kun herkullisen värinen lakka. Ohitin tän itse vähän epäkiinnostavana, kun selailin kuvastoa. Tässä lakka näyttää oikein houkuttelevalta. Kuulostaa myös. 🙂

  Ja voi hitsinhitsi kun on hienot koristelut! Taas aika simppeli idea, mutta voi pojat että näyttää hyvältä. 🙂

  16.3.2017 at 17:18
 • Reply Emmi

  Aivan ihana sävy! Ja niin upeat koristelut <3

  16.3.2017 at 18:33
 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Itsekin olen tätä kaksikkoa testannut ja todella vaikuttunut – toivottavasti lisää sävyjä tulee jatkossa valikoimiin yksittäin hankittavaksi 🙂

  17.3.2017 at 06:53
 • Reply muksis

  Dermosil on tuttu ja käytännössä katsoen aina on jotain tuotteita käytössä. Esim. pojan atooppisen ihoon ei ole tarvinnut käyttää ollenkaan kortisonia, kun Dermosilin tuhdimmat voiteet pitävät ihottuman poissa. Kynsilakka on upean värinen, joten pakko ostaa kokeiluun seuraavassa tilauksessa, kun kestävyyskin on vielä tätä luokkaa! Toivottavasti tulee vielä uusia sävyjäkin! 🙂

  17.3.2017 at 07:36
 • Reply Belegwen

  Ohhoh, aika vakuuttava lopputulos! :O

  17.3.2017 at 14:10
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos Taina! <3 lakan sävy on kyllä kaunis 🙂

  18.3.2017 at 07:47
 • Reply Nena Sofia

  Hei! Kynsien hyvinvointiin ei ole yksiselitteistä ratkaisua, mutta sen sanon, että kaikki lähtee kynsien kosteutuksesta. Omat kynteni lopettivat jatkuvan liuskoittumisen ja alkoivat pysymään kasassa silloin, kun alotin niiden säännöllisen öljyämisen. Tähän myydään erilaisia kynttä kosteuttavia öljyjä yleensä nimellä kynsinauhaöljy mutta mikä tahansa luonnon öljykin toimii säännöllisesti käytettynä. Sivele siis puhtaille kynsille öljyt esim. pari kertaa viikossa, anna huolella imeytyä ja sen jälkeen putsaa kynnet kaikista öljyjäämistä jotta voit lisätä kynsilakat 🙂 Jos aloitat homman muutaman päivän “kuurilla” eli öljyät kynsiä aina kun ehdit, huomaat eron äkkiä! Ja vanhat liuskoittumat kannattaa myös viilata pois etteivät leviä pahemmaksi, niitä kun ei enää jälkikäteen oikein voi öljylläkään korjata. Kysy toki lisää jos jokin jäi mietityttämään 🙂

  18.3.2017 at 07:54
 • Reply Nena Sofia

  Hauska sattuma! En mäkään ole kauaa tästä tiennyt ja olin itsekin aika yllättynyt asiasta ensimmäisen kerran kuullessani 😀

  Kiitos kehuista <3

  18.3.2017 at 07:56
 • Reply Nena Sofia

  Voi sentäs sun kanssa, kiitos! ♥♥ Tämä lakka oli yllättävän pitkäkestoinen, ja sävyynkin kyllä ihastuin tyystin. En tiedä, millainen kokoelma sulta löytyy ennestään, mutta jos pitkäkestoisten pinkkien lakkojen saralla on yhtään vajausta, niin iso peukku tälle kaverille 🙂

  18.3.2017 at 08:03
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emmi! <3 Tämä sävy on kyllä sievä 🙂

  18.3.2017 at 08:06
 • Reply Nena Sofia

  Samaa toivon kyllä itsekin! 🙂

  18.3.2017 at 08:08
 • Reply Nena Sofia

  Hei onpa ihanaa kuulla, että teille on löytynyt apua Dermosilin voiteista! Ihan mahtavaa että olette pystyneet välttämään kortisonin niiden avulla 🙂

  Tälle lakalle toivon kyllä minäkin uusia sävyjä, kestävyys kun oli ihan mahdottoman hyvä!

  18.3.2017 at 08:11
 • Reply Nena Sofia

  No eikö! Ihan hullua 😀

  18.3.2017 at 08:11
 • Reply Kata

  Savy on kiva mut noi koristelut on kylla aivan ihanan sopot!!! 🙂

  19.3.2017 at 18:11
 • Reply Nena Sofia

  Äääh kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos! ♥ :')

  20.3.2017 at 16:06
 • Leave a Reply