Follow:

Gold is made to Hold, Black is made to Crack

Ihanista ihaninta Joulua kaikille vielä kerran!
Vaikka kuinka olisin halunnut, en eilen päässytkään postaamaan tätä jouluista postausta internet-ongelmista johtuen, joten kerronpa nyt hieman myöhässä omista jouluaskareistani.
Olen yleensä erittäin jouluhenkinen ihminen: kun lokakuussa kaupoissa alkaa näkyä joulun lähestymisen merkkejä, minä olen jo tehnyt puolet joulukorteista ja kaivanut koristeet kellarista. Marraskuussa kun joulumusiikki soi kauppakeskuksen kaiuttimista, on minulla jo piparit uunissa ja joulu on päällimmäisenä mielessä. Tänä vuonna näin ei ollut.
Ehkä se johtui siitä lumen puutteesta, tai yleisestä ulkona ilmenevästä synkkyydestä, en tiedä tarkkaan mistä, mutta tänä vuonna tästä tytöstä kuoriutui tonttu vasta viime viikon torstaina. 
Kaikki kortit, lahjat ja paketoinnit tein siis torstain ja maanantain välillä, ja ette uskokaan kuinka kiireessä! Torstai-iltana kaikki alkoi siis kynttilöiden valamisella, mikä jatkui aina aamuun asti, ja sitten pikaisten yöunien jälkeen alkoikin jouluisten narupallokoristeiden väkertely ja kodin koristelu. Ihmettelette varmasti, että Miksi ihmeessä se idiootti nyt kotinsa koristelee muutamaa päivää ennen joulua, vaikkei edes ole joulua kotonansa, mutta se oli oikeasti pakollista että tunnelma pysyisi hyvänä eikä joulukortteja tulisi askarreltua naama nutturalla tai toffeita keiteltyä happamin mielin.
Ensimmäiset lahjatkin avattiin etukäteen, sillä kävimme sunnuntaina isäni luona jouluaterialla. Ennen sitä koko aamu siis kului viimeisten sinne vietävien lahjojen paketoinnissa, ja ihme kyllä kaiken ehti juuri ja juuri tekemään ennen lähtöä. Neljän paikkeilla olimme isäni luona, ja yhdeksän aikaan kun lähdimme, olikin taas kamala kiire lähteä ajamaan Nummi-Pusulaan jonne veimme koiramme hoitoon. Sitten kotiin yhdentoista aikaan saapuessamme katsoimme yhden jakson Revengeä ja painuimme nukkumaan. Aamulla olikin taas kiire! Piti äkkiä siivota koti, ennen kuin kaverini tuli huollattamaan ripsiänsä, ja kun ne oli tehty pitikin äkkiä värjätä hiukset. Hiusten värjäyksen jälkeen mies tuli postilaatikolta ja kertoi, että kauan odotettu saapumisilmoitus oli vihdoin tipahtanut postilaatikkoon, ja kello oli puoli kahdeksan! 
Ei siinä muuten mitään, mutta tiesin tarkkaan, mitä siellä postissa olisi. Voitin nimittäin jokin aikaa sitten Korkokengissä -blogin arvonnasta kynsilakkapalkinnon, jota olin odottanut kuin kuuta nousevaa jo lähes kolme viikkoa. Siinäpä sitten pakattiin lähes kahden viikon tavarat kymmenen minuutin pyrähdyksessä ja lähdettiin kiirehtimään Postia kohti  – mokoma kun sulkeutuu jo kahdeksalta ja kello taisi tuossa vaiheessa olla varttia vaille.

Kyllähän sinne Postiinkin sitten ajoissa ehdittiin, mutta seuraava paniikki iski jo pian sen jälkeen: kello oli jo yli kahdeksan ja satamassa piti olla puoli kymmeneltä. Ja ennen sitä piti vielä käydä miehen äidin luona viemässä parit tavarat sinne. Voi vitsit kun tuli kiire, sillä pyykitkin piti vielä kotona ripustaa! Ja tavarat ahtaa autoon, ja roskat viedä! 
Kun lopulta päästiin laivaan (ehdimme, onneksi) oli kyllä niin helpottunut olo. Vihdoin sai rauhoittua. Sillä vaikka hätäpäisinä koko viikonlopun juostessamme asioiden perässä saatoimme vaikuttaa aivan komediahahmoilta, niin ei se ihan komedialta tuntunut, uskokaa tai älkää!

Yllä näkyy vielä tarkemmat kuvat postauksen alussa esiintyneistä kynsistä, mutta nämähän eivät siis ole varsinaiset aattokynteni, vaan näillä lakkauksilla hengailin vielä Suomen puolella. Aattokynnet ilmestyy blogiin siis hieman myöhemmin. Näiden kynsien nimettömissä ja etusormissa pohjalla siis Hennesin mustaa (Manhunter), ja muissa kynsissä Hennesin kultaista (Sparkle & Shine Baby) sekä kaikissa on päällä Golden Rosen punaista crackle -lakkaa, jota oli jostain syystä pakko saada pitkästä aikaa kynsille. Ja vaikka en crackleistä pahemmin pidäkään, niin kun kynsille vetäisi vielä kerrokset Moyran (enmuistaminkänimistä) glittertopperia, oli kokonaisuus mielestäni aika herkullinen.
Niistä lahjoista vielä!
Tähän mennessä kynsiaiheisia lahjoja olen saanut kaksi. Eli isältäni sain 100 euron verran kynsituhlausrahaa Paypal -tilille (kääks miten kivaa) ja äitipuolelta tuon yläkuvassa näkyvän kynsikoristelukirjan. Vitsit miten huiput lahjat! Kirjan olenkin jo selannut läpi, ja Kosmetik4Lessin valikoimaa vilkuillut tilausmielessä jo useaan otteeseen. Jännää! 
Ylläolevassa kuvassa näkyy vielä ensimmäinen MoYou Londonin laattani, Alice 01, jonka voitin siis arvonnasta Today My Favorite Polish is… -blogista, mistä olinkin aivan riemuissani! Vielä en ole ehtinyt tuota testaamaan, mutta suunnitelmissa on jo monet kynnet sitä käyttäen.

Montako kynsilakkaa mahtuu puuropakettiin?
Osaatteko arvata? Jos ette, se selviää kyllä uuden vuoden jälkeen, kun kerron lisää yllä näkyvästä herkullisesta kynsilakka-kasasta. Voin kyllä kertoa että todella monta! Kiitoksia vielä Niniane 🙂
Mites teidän joulu on lähtenyt käyntiin? 


Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Katarooma

  Täällä on maha täynnä ruokaa ja suklaata. Aah. Palapeliä värkätty melkein koko päivä. Pakkasta täällä Oulussa on parhaillaan 22 astetta. Hyr! Kohta voiski mennä jo nukkumaan… 😀
  Ps: Kivat kynnet. <3

  24.12.2014 at 20:14
 • Reply Nena Sofia

  Oi kun kuulostaa ihanalta joulun vietolta! <3 Paitsi tuo pakkanen :/ Täällä meren toisella puolella ei ihan noin hurjia lukemia ole, mutta melko kylmä kuitenkin... Etenkin kun ite oon tämmönen vilukissa ja palelen jo kymmenen asteen plussakeleilläkin 😀 Mutta täälläkin o kyllä mahat täynnä ruokaa ja herkkuja, se onkin tärkeä osa joulua 😀 Kiitos vielä kehuista ja ihanan rauhaisia loppupyhiä sulle sinne pakkasen keskelle! 🙂

  24.12.2014 at 22:39
 • Reply Jenni

  Sullapas on ollut kiireistä ja kaiken silti kerinnyt tekemään ! Täälläkin kortit tehtiin vähän myöhässä, kuusi koristeltu yöllä, piparit ja tortut tekemättä. Siivous ja koristelut sentään kerittiin, muut jäivätkin puolitiehen. 😀 Vitsi tuo paypal lahja on siisti, mä haluan myös ! (Jos laittaisikin itse..) Multa löytyy myös tuo kynsikirja ja tosi kivoja lakkauksia löytyy ja moneen makuun ! Mukavaa joulun aikaa sinne ! 🙂

  24.12.2014 at 22:48
 • Reply Outi

  Onpas sulla ollut kiireistä! Mulla jäi lahjat tänä vuonna vähän viimetinkaan kun neuloin itse osan lahjoista mutta loppujen lopuksi kaikki kyllä onneksi ehti valmiiksi 🙂

  25.12.2014 at 11:46
 • Reply Tuuli

  Hyvä idea tuo punainen crackle! 🙂 Ja kivat lahjat, itse en saanut yhtään kynsiaiheista lahjaa tänä vuonna.. Mutta ehkäpä pitää ostaa itselle? 😀

  27.12.2014 at 09:34
 • Reply Nena Sofia

  Joo, joulukiire on kyllä melkoisen yleinen ongelma, onneksi kuitenkin säkin siitä selvisit! 🙂 Ja toi paypal-raha on kyllä siitä kiva lahja, kun se on oikeasti parempi kun esim. lahjakortti yhteen kynsitarvikenettikauppaan koska sitä voi käyttää paljon useampaan, ja se on myös parempi kuin esim. raha tilille koska silloin ei olisi niin varmaa etteikö se katoisi johonkin muuhun kuin kynsijutskuihin 🙂 Ihanaa joulun aikaa sullekin ja hyvää uutta vuotta myös! 🙂

  27.12.2014 at 12:04
 • Reply Nena Sofia

  No on ollut 😀 Mutta vautsi, neulominen onkin yksi niistä käsin tekemisen osa-alueista mitä en ole koskaan osannut tai ollut tarpeeksi kärsivällinen opettelemaan… Olen kyllä kateellinen kaikille jotka osaavat! 😀

  27.12.2014 at 12:06
 • Reply Nena Sofia

  Hih kiitos! 🙂 Ja tietysti, mene, ja osta itse jos muut eivät tajua 😉 Saatpahan ainakin juuri sellaiset lahjat mitä toivot! 🙂

  27.12.2014 at 12:07
 • Reply Nanikaroliina

  Kuullosta tosi tutulle tuo kiirus .. 😀

  29.12.2014 at 14:44
 • Reply Nena Sofia

  Heh, joo, se taitaa etenkin nais-ihmisillä olla erittäin yleistä joulun aikaan 😀

  29.12.2014 at 15:36
 • Leave a Reply