Follow:

eleven joulukalenteri – toinen viikkokatsaus

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Joulukuun ensimmäiset kaksi viikkoa on takana, ja sen kunniaksi olisikin aika palata elevenin kosmetiikkajoulukalenterin pariin. Millaista sisältöä se tarjosi viimeisten seitsemän päivän aikana? Pidemmittä puheitta kurkistetaan luukkuihin 8-14!

8. luukku: Decléor 1000 Grain Body Exfoliator 50ml

Vartalokuorinta. Voi kun kiva, oli kaunistelematta ensimmäinen ajatukseni. Kuorintoja on kaappeihin kertynyt ennestäänkin, enkä suoraan sanottuna jaksa uskoa että tämä 40€/200ml arvoinen kuorinta tekisi yhtään sen suurempia ihmeitä kuin esimerkiksi Organic Shopin 5€/250ml sokerikuorinta. Mutta no, lupaan testata ja raportoida mikäli epäilykseni on turhaa!

9. luukku: Kérastase Resistance Bain Thérapiste Balm-in-shampoo 75ml

Kérastasen hiuksia vahvistava shampoo oli kiva ylläri, en ole kovin montaa kertaa tämän merkin tuotteita kokeillut mutta riittävästi kuitenkin odottaakseni tältäkin shampoolta korkeaa laatua. Heiveröiset hiukseni kaipaavat muutenkin pientä arjen pelastajaa, joten mielelläni kokeilen, olisiko tästä tuotteesta sellaiseksi. 250ml täysikokoinen shampoo maksaa elevenillä 29,70€.

10. luukku: Akademikliniken Pure Glow Oil 5ml

Tämä eleveniltä saatava superkasvoöljy (tai siltä sen kuvaus kuulostaa) kustantaa täysikokoisena, 30ml:n pakkauksena 168€. Ei ihan sellainen tuote, mitä tulisi noin vain hetken mielijohteesta täräytettyä ostoskoriin, mutta ehkä juuri siksi todella kiinnostava. Pakkohan tätä on kokeilla!

11. luukku: elevenin kangaskassi & pinssi

Järkyttynyt kestohymy taisi jumahtaa kasvoilleni aika pitkäksi aikaa, mieheni naureskellessa vieressä löydökselleni. Ei, en ostanut 145€ kosmetiikkakalenteria kangaskassin kiilto silmissäni, kiitos vaan kysymästä.  Toivottavasti loppukalenteri peittää tämän pettymyksen alleen.

 

12. luukku: Filorga Time-Filler Eyes 4ml

Silmänympärysvoide ilahdutti, etenkin kun Googlettelemalla tuotteesta löytyi paljon hyviä arvosteluja. Hyvä silmänympärysvoide olisikin tarpeen, silmänalusjuonteet kun ovat sellainen juttu jota ei tällaisena hieman päälle parikymppisenä tahtoisi kasvoiltaan löytää. Menee siis kokeiluun. Täysikokoinen, 15ml purkki maksaa elevenillä 55€.

13. luukku: YSL Black Opium EdP 7,5ml

Okei, viime viikon kalenterikatsauksessa totesin, ettei hajuvedet oikein ole oma juttuni. Nyt joudun hieman pyörtämään puheitani, sillä Black Opiumia nuuhkaistessani tajusin, että juuri tältä voisin tuoksua vaikka koko loppuelämäni! Oikeasti, viimeisimmän vuoden sisällä olen käyttänyt hajuvettä ihan muutaman harvan kerran, mutta tässä tuoksussa voisin samantien vaikka kylpeä. Ja vaikken ihan kylpisikään, tämä reilunkokoinen näyte riittää varmaan aika pitkälle omassa, hyvin maltillisessa käytössäni. Erittäin iloinen kalenteriylläri siis! 30ml Black Opiumia maksaa elevenillä 54,50€.

14. luukku: Skin79 All That Black -kangasnaamio

Tämänkin viikon ainoa täysikokoinen tuote oli kangasnaamio. Mikä harmitus! Eiköhän tämäkin käyttöön pääse, mutta toivon todella että jotain muutakin täysikokoista kosmetiikkaa olisi vielä luvassa. Tämä kangasnaamio maksaa elevenillä 5,50€.

 

Yhteenvetona siis sanottakoon, että ei ollut nyt ihan yhtä huikea tämä viikko kuin edellinen. Eniten harmitti kangaskassi, eniten taas innostuin Black Opiumista ja loput jutut oli ihan kivoja tai ihan ok-tasoa. Lisäksi harmittaa, että kuluneen viikon aikana spoilaannuin kalenterin sisällöstä lisää, enkä nyt järkytykseni alta osaa enää olla niin innoissani koko höskästä. Mutta eiköhän säästetä se avautuminen myöhemmäksi, en viitsi alkaa teidän iloanne pilaamaan mikäli ette tulevaa sisältöä vielä tiedä!

 

Oikein mukavaa torstai-iltaa kaikille! ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Minna

  Apua, anteeks mua nauratti tuo kohta, että et ostanut kalenteria kangaskassin kiilto silmissä! ? mutta siis joo, ymmärrän kyllä pettymyksen, olisi se itseänikin suututtanut koska kyseessä kuitenkin noinkin arvokas kalenteri! Essencen kalenterista tulleet turhat krääsät ei harmita niin paljoa, kun kyseesä on aika edullinen kalenteri! Toivottavasti kalenteri tulisi vielä yllättämään todella positiivisesti! ? (ellet sitten spoilaantunut koko kalenterin sisällöstä)

  14.12.2017 at 18:24
  • Reply Nena Sofia

   Joo, siis juuri tuo on se pointti miksi ärsytti! Kalenteri on kuitenkin todella arvokas, joten sitä kyllä odottaisi sisällöltäkin sitten. Mutta onneksi en tosiaan koko sisällöstä spoilaantunut, eli vielä saa vähän jännittää jos tulisikin jotain tosi kivaa! 🙂

   16.12.2017 at 14:41
 • Reply Marppa

  Mulla on tasan yksi hajuvesi, ja se on juurikin Black Opium. Olen todella nirso tuoksuissa, mutta tuo on kerrassaan täydellinen. Olisi kiva omistaa joku kevyempi kesätuoksu, mutta ei ole vielä löytynyt sopivaa. 🙂

  14.12.2017 at 18:27
  • Reply Nena Sofia

   Jännä sattuma! Black Opium yllätti tosissaan hyvällä tuoksullaan, enpä olisi edes uskonut ilahtuvani hajuvesinäytteestä niin kovasti 😀

   Kevyinä kesätuoksuina olen itse tykännyt joistain Escadoista ja TBS:n vartalosuihkeista. Käytän tosin niitäkin niin harvoin, että pullot kuluu loppuun kerran ikuisuudessa 😀

   16.12.2017 at 14:50
 • Reply Mari

  Mulla aikalailla samat mietteet tästä, tuo kangaskassi oli pohjanoteeraus ja kaipailen itsekin edes jotain täysikokoista noiden minien kaveriksi. Mä oon spoilaantunut kaikista luukuista, saa nähdä mitä mieltä lopulta olen kun tuotteet on käsissä.

  14.12.2017 at 21:22
  • Reply Nena Sofia

   Joo, täysikokoiset piristäisi kyllä. Toivottavasti säkin löydät vielä jotain kivaa, kun pääset kunnolla tutustumaan sisältöön ♥

   16.12.2017 at 14:52
 • Reply Sissi

  No joo, kangaskassi oli kyllä vähän semmonen ylläri että terve. Ekologinen ajattelu istuu vähän huonosti yhteen jättimäisen pahvikyhäelmän kanssa, joten siinä ei yksi kestokassi paljon pelasta.
  Viikon mieleisin oli tuo tuoksu, yllätyksekseni pidin siitä itsekin kovasti.

  14.12.2017 at 21:24
  • Reply Nena Sofia

   Joo, ei pelasta ei. Vähän hölmö ajatus muutenkin laittaa tuollaista mainoskamaa näinkin arvokkaan kalenterin luukkuihin. Olisi nyt edes jonkun kosmenäytteen sinne laittaneet lisäksi, niin ei olisi ärsyttänyt 😀

   16.12.2017 at 14:55
 • Reply Viivi

  Mulla ei itse ole tätä kalenteria, mutta kun näin kalenterin oli se melkoinen pettymys. Varsinkin kun kalenteria hypetettiin niin paljon!!
  Black Opium tuoksu on yksi mun suosikeista ja on mulla tälläkin hetkellä päivittäisessä käytössä 🙂

  14.12.2017 at 22:28
  • Reply Nena Sofia

   Joo, siihen hypetykseen nähden tää on kyllä aika pettymys!

   Mä olen aiemminkin kuullut paljon hyvää Black Opiumista, ja on ollut tarkoitus käydä nuuhkimassa. Mutta kun en tosiaan ole mikään hajuvesien suurkuluttaja niin se on aina jäänyt. Onneksi siis tuli kalenterista, muuten olisin varmaan jäänyt paitsi tästä ilosta 🙂

   16.12.2017 at 14:57
 • Reply Heli / Tinkerbell's nail diary

  Öö kangaskassi kosmekalenterista? Voi luoja! Tollaset ns. täyteluukut on todella ärsyttäviä. Kyllä noin kalliissa kalenterissa pitäisi jotain kunnollista olla jokasessa luukussa. Muuten kyllä ihan kivoilta tuotteilta vaikuttaa!

  17.12.2017 at 09:11
  • Reply Nena Sofia

   No älä muuta sano! 😀 Pitää toivoa, ettei tällaisia kylkiäistuotteita nyt ihan hirveästi olisi enää luvassa 🙂

   17.12.2017 at 13:49
 • Reply Kata

  Black Opium on ihana ♡ kangaskassi ja pinssi taas ei muakaan olis ton hintaisessa kalenterissa hirveasti ilahduttanut.

  20.12.2017 at 11:57
  • Reply Nena Sofia

   No se on kyllä, yllättävänkin ihana! <3

   21.12.2017 at 12:14

  Leave a Reply