Follow:

Helmikuun meikkilookit

Jatketaan tänään viime kuussa aloitettua, hyväksi havaittua tapaa tehdä katsaus edellisen kuukauden meikkilookeihin. Näin saadaan vähän väriä bloginkin puolelle, vaikka ihan jokaisesta meikistä ei riitä postauksen vertaa kirjoitettavaa.

Helmikuussa vietettiin ystävänpäivää, ja kuten jo aloituskuvasta huomaa, se vaikutti aika vahvasti kuukauden värimaailmaan. Valtaosa tekemistäni meikeistä oli joko pinkkejä tai punaisia! Teema jäi jotenkin päälle ystävänpäivän jälkeenkin, ja nyt täytyy ihan tosissaan nähdä vaivaa, että keksisin jotain muitakin värejä maaliskuun meikkeihin 😀

pinkki glitter meikki

1. Neonpinkki glitterpläjäys

Tämä ärtsy, neonpinkki look syntyi helmikuun ensimmäisessä sunnuntaistoorissa Instagramin puolella. Halusin tehdä jotain ystävänpäiväteemaista, ja toisaalta minulta oli toivottu oikein näyttävää glittermeikkiä. Näistä ainesosista syntyi melkoisen huomiota herättävä look, jota en ehkä osaisi rokata meikkipöydän ulkopuolella. Kokeilu oli silti kaikin puolin hauska, ja kuvista tuli ainakin kivoja!

ystävänpäivämeikki

2. The ystävänpäivämeikki

Tämän punaisen meikin toteutin hieman ennen ystävänpäivää, ja julkaisin siitä jopa tutoriaalin blogin puolelle. Tässä silmämeikissä leikiteltiin foxy eyes -trendillä ja fiilisteltiin ystävänpäivän romantiikkaa sydämenmuotoisilla pisamilla. Meikki kruunattiin punaisilla mattahuulilla ja reippaalla määrällä highlighteria.

Tämä oli ehdottomasti suosikkini helmikuun meikeistä – kaavailin tätä kuvaa jo Facebookin profiilikuvakseni, mutta peräännyin lopulta ajatuksesta. Nuo pisamat saattaisi olla siihen tarkoitukseen himpun verran liikaa 😀

pinkki glittermeikki

3. Inspismeikki pinkillä glitterillä

Pyysin Instagramin puolella erilaisia inspiskuvia meikeistä, joista järjestin äänestyksen stoorien puolella. Tämän äänestyksen voitti kuva violetista glittermeikistä vahvoilla kissarajauksilla ja näyttävillä irtoripsillä. Yritin toteuttaa tuon meikin sunnuntaistooreissa, tosin väreissä jouduin hieman joustamaan kun kokoelmastani ei löytynyt sopivaa glitterluomiväriä.

Tästä meikistä jäi päällimmäisenä mieleen sähläykseni noiden irtoripsien kanssa, joka kuulemma nostatti hymyjä monien katsojien huulille. Ostin tätä meikkiä varten Eyeluren magneettiripsipaketin, eikä meistä sitten tullutkaan sydänystäviä tuon magneettilinerin kanssa. Koko jupakka löytyy edelleen Instagramin kohokohdista täältä – käykää toki katsomassa, jos missasitte!

full glam meikki

4. Full Glam -meikki ja #instababyshowerit

Yksi ihailemistani Instagramin kauneusvaikuttajista, @elliroosa, jäi äitiyslomalle helmikuussa. Järjestimme hänelle kauneusvaikuttajien kesken #instababyshowerit, joiden ideana oli kopioida jokin hänen tekemistä meikeistä. Itse valitsin tämän full glam -lookin, johon rakastuin tyystin. Yllättäen meikki toimi upeasti omallakin pärställä, vaikkei täysin esikuvaansa vastaakaan!

violetti päivämeikki

5. Hempeän lila päivämeikki

Helmikuun viides meikki oli myös sunnuntaistoorien tuotantoa, ja tässä päätin tehdä jotain hieman arkisempaa. Viihdyn arjessa paljon kevyemmillä meikeillä, ja halusin tuoda sitäkin puolta esiin omilla kanavillani. Tässä meikissä käyttöön pääsi myös lähes täysin unohtunut Makeup Revolution Carmi Make Magic -paletti. En tosiaan muistanut, miten upeita sävyjä siinä on! Harmi, ettei palettia saa enää mistään.

tumma erikoinen meikki

6. Luumunsävyisiä meikkileikkejä

Kuukauden toiseksi viimeinen meikki syntyi yhtenä yönä hetken mielijohteesta. Tätä meikkiä tehdessäni olin ärtynyt Hesarin tiedeartikkelista, jossa naiset leimattiin miehiä houkutteleviksi naamioitujiksi ja meikkaamisen ainoaksi tarkoitukseksi tunnustettiin naisen oma “vaisto” viehättävältä näyttämiseen (okei okei, puhuttiin siinä halo-efektistäkin ohimennen). Koko lehtijuttu löytyy täältä, ja jos lukuoikeuksia ei löydy, kannattaa katsastaa Miten niin liikaa? -blogin Elisan tekemä hyvä yhteenveto jutusta täältä. Vieläkin sapettaa! 

Tämän kevyen aasinsillan kautta todettakoon, että tässä meikissä ideana ei ollut naaman muovaaminen mahdollisimman nätiksi, vaan uusilla väriyhdistelmillä taiteilu ja luovuuden purkaminen.

klassinen meikki punaiset huulet

7. Klassiset kissarajaukset ja punahuulet

Tammikuun viimeinen meikki olikin vähän vastakohta tuohon edelliseen nähden – tästä jopa tulee sellaiset 50-luvun vibat, jolloin varmaan meikattiinkin eniten miehiä varten. Se ei kuitenkaan ollut tarkoitus, vaan tässä meikissä halusin toteuttaa yhden seuraajani toiveen ja samalla sain syyn kokeilla Nyxin uutta Shine Loud -huulipunaa upean räiskyvässä Rebel in Red -sävyssä.

Vähän ironisesti tämä meikki oli vahvasti omalla mukavuusalueellani, ja vastaavalla lookilla kuljen aika usein ulkomaailmassa. Ja tuo huulipuna oli muuten ihan huippu! Kirjoitan siitä tarkemmin blogiin myöhemmin, mutta jos etsit kiiltävää huulipunaa joka ei leviä tai tahraa kupinreunoja, kannattaa kurkata tämä stoorini.

Mitä piditte näistä helmikuun meikeistä?

Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa tai Blogit.fi:ssä ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Jasmin

  Hei! Haastan sinut hymy huulille – haasteeseen mukaan! ☀️ Hymy huulille – haasteen idea on kommentoida muiden bloggaajien postauksia tai kehua blogia.

  Toivottavasti otat haasteen vastaan!

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  5.3.2021 at 06:35
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos haasteesta, otan tämän ehdottomasti vastaan! Viime aikoina on ollut niin paljon kiirettä, että ei mukamas ole “ehtinyt” kirjoittaa kommentteja kuten ennen. Täytyy ottaa itseään niskasta kiinni 🙂

   7.3.2021 at 01:34
 • Reply Kosmetiikkakatri

  Kauniita meikkejä, etenkin nuo pinkimmät/punaisemmat meikit oikein nättejä!

  5.3.2021 at 08:50
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos paljon! Ihanaa että tykkäsit <3

   7.3.2021 at 01:34
 • Reply Milla

  Aivan ihania nää meikit, nuo pinkit ovat parhaita! ?? Kaunis olet ❤️

  5.3.2021 at 16:55
  • Reply Nena Sofia

   Ääks mikä kommentti, kiitos! Ihanaa että pidit meikeistä 🙂 <3

   7.3.2021 at 01:34
 • Reply Vierailija

  Luumunsävyinen meikki oli näistä ehkä eniten mieleeni. Tosi voimakas meikki, mutta silti tyylikäs!

  11.3.2021 at 20:16
  • Reply Nena Sofia

   Suuret kiitokset! <3 Kiva kuulla, että pidit siitä 🙂

   17.3.2021 at 23:47

  Leave a Reply