Follow:

Haastava haaste

Ihanaa maanantaita kaikille! Nyt mennäänkin jo 31 päivän haasteen päivässä 28, onneksi! Nämä loppupään aiheet ovat olleet niin hampaitakiristävän haastavia, että pikkuhiljaa alkaa jo kärsivällisyys loppumaan tässä puuhassa. Pahin ongelma lienee se, että ideoita riittäisi omassa päässä ties millaisiin lakkauksiin mutta niitä ei pääse toteuttamaan. Nytkin olisin mieluiten tehnyt mustat ranskikset one stroke -kukilla, mutta mitenkäs yhdistät sen haasteen aiheeseen “inspired by a flag” ? Niinpä, et yhtään mitenkään. Sitäpaitsi, kuka laittaa kynsihaasteeseen tuollaisenkin aiheen? Jotenkin turhan rajaavaa ja inspiraatiota syövää, alkupään väriaiheet olivat paljon kivempia!
Tämän kevyen maanantai-avautumisen jälkeen voitaisiin siirtyä itse aiheeseen, eli kynsiin. Koska Suomen lippua en syystä tai toisesta jaksanut väkertää (itsenäisyyspäivään on vielä aikaa!) päädyin Ison-Britannian lippuun, joita on tullut jo pikkuisena piirreltyä sinne sun tänne. Hommasta teki haastavan se, että tajusin vasta peukalon kohdalla tehdä apupisteen kynnen keskikohtaan joten nimettömän lippu on aivan vinossa. Hupsis!
Lippujen pohjalla siis Appeal 4:n Cuckoo Pint Blueta yksi kerros, ja liput maalasin O.P.I:n Love Athletes In Cleatsilla sekä Gina Tricotin valkoisella, jonka juuri kotiutin ja jonka tottakai näin maanantain kunniaksi unohdinkin pullokuvasta. Jälleen yksi hupsis.
Muille kynsille pääsi kaksi kerrosta Love Athletes In Cleatsia ja kerros Cult Nailsin ihanaa Happy Endingiä. Kyseessä siis vuoden 2012 Fairytale -kokoelman glittertopperi, jonka kirkkaassa pohjassa uiskentelee värikästä glittersilppua. Tämä on mielettömän hauska kynsillä, vaikka pullossa ei juuri sytyttänytkään.

Mitäs tykkäätte kynsistä? Entäpä tästä haasteen aiheesta, eikö olekin vähän liian rajoittava?


Aikaisemmat 31 päivän haasteen lakkaukset:
12. Stripes
14. Flowers
17. Glitter

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

22 Comments

 • Reply Emmi

  Upeat! 🙂

  7.9.2015 at 04:28
 • Reply Satsuli

  Kauniit on. 🙂 Onhan niitä lippuja kuitenki monenlaisia, mut joo ymmärrän kyllä ettei voi oikee tehä sellasia kynsiä ku tahtos. 😀

  7.9.2015 at 06:01
 • Reply Bunnytailnails

  Onneksi inspiroiduit juurikin Union Jackistä. Näissä kynsissä on ihanat värit. Mulla on joku perversio punasinisiin lakkoihin ja lakkauksiin ja näissä tää toimii ihan täydellisesti. Pakko saada kyllä se Cadillacquerin Hannibal-kokoelman punainen lakka sinisellä glitterillä. Mut en mä edelleenkään osaisi maalata noita lippuja :). Sun pitäis tehdä lisää käsinmaalaustutoja, kun mä en tajua edelleenkään apupisteiden käyttöä. Se sun yksi tuto on niin hyvä ja auttoi jo paljon <3.

  7.9.2015 at 07:06
 • Reply eekku

  Nätit

  7.9.2015 at 09:33
 • Reply Tintti

  Valitsit hyvän lipun tähän, tuo Iso-Britannian lippu on visuaalisesti tosi hieno :). Upea lakkaus jälleen!

  7.9.2015 at 11:04
 • Reply Sanna / From London

  Vautsi! Noita kelpaisi katsella. 🙂

  7.9.2015 at 11:20
 • Reply Helmi TPT

  Hienot kynnet! Oot kyllä niin mestari tässä maalailussa! Mä en miellä lippuaihetta niin rajoittavaksi, koska se on inspired by – mun mielestä se on itse asiassa melkein niin kuin värihaaste eli valitset vaan lipun ja käytät sen värejä kynsillä. Esim. Suomen lipun maalaamisen sijaan olisi voinut tehdä graafiset sinivalkoiset kynnet ja se olisi musta ihan riittävän Inspired by… 🙂 Tai jonkun monimutkaisemman lipun tapauksessa lipun värit ja joku saman henkinen kuvio tai jotain mitä siitä lipun kuviosta tulee mieleen. 🙂

  7.9.2015 at 13:23
 • Reply Enail

  Todella hyvin onnistuneet liput 🙂 ja nuo Happy Endingilla kuorrutetut punaiset kynnet sopii tosi hyvin niiden kaveriksi!

  7.9.2015 at 15:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  7.9.2015 at 19:56
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Satsuli! Ja joo, onhan niitä. Tässä vaan alkaa jo kaipaamaan täyttä valinnanvapautta 😀

  7.9.2015 at 20:01
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Malle 🙂 Pitää kyllä tehdä taas tutoja, niitä on huisin kivaa väkertää! 😀 Mutta apupisteitähän mä käytän lähinnä juuri keskikohtien hakemiseen ja välillä apuna suorien linjojen tekemiseen jos olen oikein tarkalla tuulella. Mutta vähän turhan usein tulee vain vedeltyä menemään 😛

  7.9.2015 at 20:03
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos 🙂

  7.9.2015 at 20:05
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! Itsekin tykkään tuon lipun kuvioinnista 🙂

  7.9.2015 at 21:09
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Sanna! Nää sopis kyllä sulle sinne 😀 🙂

  7.9.2015 at 21:11
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kiitos! 🙂 <3

  Ja kyllähän sen voisi tottakai noinkin mieltää, kumma kun en tullut ajatelleeksi 😀 Mutta siis, ylipäänsä alkaa vaan jo hermot palamaan haasteen kanssa, kun tekisi mieli tehdä juuri sitä miltä lakkapöydän ääreen istuessa tuntuu 🙂

  7.9.2015 at 21:13
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Enail! 🙂

  7.9.2015 at 22:04
 • Reply Anniina

  Wau hyvältä näyttävät! 🙂 Mäkin oon joskus väkertäny kynsiin brittiliput, ja se olikin yllättävän haastavaa, mutta ehkäpä munkin pitäisi kokeilla apupistettä 😀

  8.9.2015 at 06:31
 • Reply Tinkerbell

  Upeet!

  9.9.2015 at 16:10
 • Reply Nanikaroliina

  Ihan täydelliset ! Tämmöset haluaisin ! :PP

  10.9.2015 at 09:53
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Apupiste on kyllä kätevä, ainakin vähän helpottaa suoran lipun aikaansaamista 🙂

  12.9.2015 at 23:35
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  12.9.2015 at 23:36
 • Reply Nena Sofia

  Voii kiitos! Senkun teet, oothan sä meinaan näppärä käsistäs! 🙂

  12.9.2015 at 23:39
 • Leave a Reply