Follow:

Nopeat prinsessakynnet

Viime marraskuussa kirjoitin teille uudeksi suosikikseni nousseesta, Crystal Nailsin koristelusiveltimestä. Kyseinen sivellin on pysynyt hyvässä kunnossa tähän päivään saakka, ja lukeutuu edelleen lemppareihini! Sen, ja pari muuta tuotetta sain kokeiltavakseni viime vuonna I Love Me -messuilla käydessäni Crystal Nailsin pisteeltä. 
Tuotteita testailin jo viime vuoden loppupuolella, ja valmistelin niistä teille postauksenkin. Silloin minua vain jäi mietityttämään heidän verkkokaupassaan ollut maininta siitä, että tuotteita myydään vain ammattilaisille. Lähetin heille sähköpostilla kyselyä siitä, että saavatko kuluttajat tilata heidän verkkokaupastaan koristelutarvikkeita, ja jos, niin miten. Olin jo vähän ehtinyt unohtamaan koko asian, kun yllättäen pari viikkoa sitten sähköpostiini kolahtikin vastausviesti. 
Täytyy myöntää, että useamman kuukauden mittainen vastausaika meinasi ärsyttää aluksi, mutta lopulta totesin, että hei, tekevälle sattuu. On sitä varmasti itseltäkin jäänyt jotain sähköposteja huomaamatta, ja minä en edes pyöritä verkkokauppaa!
Mutta nyt voin siis varmuudella todeta, että Milagroshopista ovat kaikki tervetulleita tilaamaan koristelutarvikkeita kuten siveltimiä ja tarroja. Tilaus tapahtuu tavallisesti lisäämällä tuotteet ostoskoriin, rekisteröitymällä verkkokauppaan ja vahvistamalla tilaus. Maksuvaihtoehdot ovat lasku ja Everyday joustoluotto. Kun vahvistat tilauksen, lasku lähetetään sähköpostiisi ja tuotteet lähetetään kun se on maksettu. 

Näissä kuvissa näkyvät kynnet on koristeltu Crystal Nailsin kätevillä ruusutarroilla. Soikeita tarroja oli saamassani arkissa yhteensä 80 kappaletta, eli kyllä näillä muutamat kynnet koristeleekin sitten! Itse päädyin reunustamaan tarrat vielä vaaleilla strasseilla, joka lisäsi kokonaisuuden kuninkaallisuutta. Näistä tuli ihanat prinsessakynnet! ♥ Lakkoina käytin O.P.I:n pinkkiä DS Tourmalinea ja piCture pOlishin turkoosia Whimsyä.

Lisäksi sain heiltä vielä pullollisen hemmottelua kynsille ja kynsinauhoille! Kiwin tuoksuinen kynsinauhaöljy tuli hauskassa pullossa, jonka korkki on söpöllä tavalla suhteettoman korkuinen putelin kokoon nähden. Siveltimellinen pakkaus on kätevä, enkä mitään moitittavaa tästä löytänyt. Pätevä perusöljy makean tuoksun ystäville.

Nämä, ja paljon muuta kynsien koristeluun löydät Milagroshop -verkkokaupasta. Valikoima on kiinnostava ja yllättävänkin edullinen, suosittelen vilkaisemaan! Itse tulen ainakin pysymään uskollisena CN-siveltimelleni, jolle tilaan kyllä korvaajan kun se joskus tulee päiviensä päähän.
Mitäs mieltä olette näistä kynsistä? ♥


*** Tarrat ja kynsinauhaöljy saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Jonna H.

  Aivan ihanat kynnet, raikkaat, mutta silti niissä on sellaista vanhan ajan kiiltokuvahenkeä. 🙂

  17.4.2017 at 09:28
 • Reply Julia

  Ihanat kynnet! <3

  17.4.2017 at 09:53
 • Reply Laura

  Söpöt<3

  17.4.2017 at 16:50
 • Reply eekku

  Söpöt

  19.4.2017 at 15:25
 • Reply Nanne

  Oi kun kivat hemppiskynnet ^.^
  Osaatko sanoa käyttäytyikö nämä tarrat samoin kuin “ennen vanhaan” eli päällyslakan jälkeen alkaa reunat kipristyä?
  Jotenkin, silloin vuosia sitten meni niin maku tarroihin kun ne oli niiiiin peestä 😀

  19.4.2017 at 17:21
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Jonna! ♥ Olipa suloisesti sanottu 🙂

  22.4.2017 at 17:09
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! <3 🙂

  22.4.2017 at 17:09
 • Reply Nena Sofia

  Ooo miten kivan oloinen! Tää menee kyllä toteutukseen, kiitos 🙂

  22.4.2017 at 17:18
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 ♥

  22.4.2017 at 17:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiitti Eekku! 🙂

  22.4.2017 at 17:20
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Nanne! ♥♥ Ainakaan timanteilla reunustettuina ei reunat lähteneet nousemaan. Muutenkin tarra oli tosi ohut ja tarrasi napakasti kiinni, hyvä kun kysyit, mä pöhkö unohdin kokonaan mainita!

  22.4.2017 at 17:23
 • Reply Katri

  Vitsi mitkä barbiekynnet! ♥___♥ Ihan sairaan ihanat!

  22.4.2017 at 17:37
 • Reply Nena Sofia

  Hihhii kiitos Katri! ♥♥

  25.4.2017 at 18:02
 • Leave a Reply