Follow:

Huhtikuun ostokset

Vaikka viime kuussa lakkausten määrä jäi melko vähäiseksi, lakkoja kotiutin kyllä melkoisen läjän. Miitin goodie bagista löytyneiden ihanuuksien lisäksi kirppistelin yhteensä 22 lakkaputelia toinen toistaan ihanimmissa väreissä. Jotain viime kuun hektisyydestä kertonee kuitenkin se surullinen fakta, ettei yksikään näistä söpöläisistä ole päässyt vielä piipahtamaan kynsillä. Onneksi nyt on jo vähän vapaa-aikaakin tiedossa, niin pääsen kunnolla tutustumaan tähän sakkiin!
Kuun alussa kirppistelin siis Kynsikoristekirppiksen huutokaupasta ison lakkapaketin Opeja ja Kikoja. Pakettiin kuului lakkoja laidasta laitaan, ei mitään pitkään himoitsemaani mutta kaikki kuitenkin sellaisia, joihin swatcheissa ihastuin.

Opeja paketissa oli siis yhteensä 10, ensimmäisessä kuvassa näkyneet täysikokoiset yksilöt sekä nämä pikkuiset purnukat, joita on kiva ottaa mukaan vaikka reissuille. 

Pakettiin kuului myös nämä seitsemän Kikoa. Kikot olen havainnut hyviksi monissa koristeluissa (esim. vesimarmorointi, liukuvärjäykset), mutta merkin ikävä puoli on se, ettei sitä voi ostaa mistään Suomesta. Onneksi on kuitenkin nettikauppoja ja kirppiksiä joiden kautta näitä saa helposti kotiutettua. 

Miitissä kirppistelimme myös jonkin verran, ja nämä viisi ihanuutta nappasinkin itselleni. Golden Rosen kohdalla mietin pitkään, mutta olen tykännyt saman sarjan mustasta tekstuurista joten päätin antaa tällekin yksilölle mahdollisuuden. Sitäpaitsi pitäähän kokoelmasta nyt yksi kirkas sininenkin tekstuurilakka löytyä.
Sellaisia ostoksia siis. Tällä kertaa jätin lakkojen nimet kirjaamatta, sillä porukassa ei nyt ole mitään oikein erityisiä yksilöitä eikä pullot olleet käsilläni tätä kirjoittaessani. Jos jonkin lakan nimi kuitenkin jäi askarruttamaan, vastailen kommenttien puolella mielelläni kyselyihin!
Leppoisaa maanantai-iltaa kaikille! ♥
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Anonyymi

  Wautsi, kaikki on tosi upeita! Itse en ole ikinä ostanut noin montaa lakkaa kerralla, enkä tule pitkään aikaan ostamaankaan, koska olen ostolakossa, ja täytyypi vähän kuluttaa vanhoja lakkoja pois kun niitäkin on 29 🙂 (anniiiws__)

  9.5.2016 at 17:44
 • Reply Nora Adler

  Todella upeita sävyjä! Varsinkin nuo tummemmat sävyt ovat täydellisiä 🙂

  9.5.2016 at 20:01
 • Reply eekku

  Muutama lakka =)

  10.5.2016 at 08:45
 • Reply Nena Sofia

  No eikö olekin! 🙂 Ja noh, ei tällaista määrää tarvitsekaan näitä haalia, mutta minä en oikein enää mahda itselleni mitään ;D

  11.5.2016 at 19:07
 • Reply Nena Sofia

  Tässä on kyllä varmaan jotain jokaisen mieleen 🙂 Kiitos kommentista! ♥

  11.5.2016 at 19:08
 • Reply Nena Sofia

  Kerrankos sitä… 😉

  11.5.2016 at 19:09
 • Reply Tinkerbell

  Tosi kivoja lakkoja!

  13.5.2016 at 18:49
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä! 😀

  24.5.2016 at 04:03
 • Leave a Reply